Νέα

Πανούργες θείες, γυναίκες και πεθερές!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.311
Πόντοι
446
Σύζυγος φεύγει για πενθήμερο επαγγελματικό ταξίδι . Επιστρέφει πιο νωρίς ,[ μετά από τρεις ημέρες ], μπαίνει στο σπίτι και πιάνει στα πράσα την σύζυγο να γαμιέται . Μετά από τον σχετικό χαμό εμφανίζεται η πεθερά , για να πάρει την κατάσταση στα χέρια της .

Τουτέστιν του ζήτησε τον λόγο , διότι μπήκε στο σπίτι του , δίχως να πάρει τηλέφωνο πρώτα για να ενημερώσει ότι επιστρέφει πιο νωρίς .. Και επίσης του είπε ότι είναι ,, απαράδεκτο το να μην έχει εμπιστοσύνη στην γυναίκα του , και το να της κάνει ξαφνικές εφόδους .

Αργότερα μάνα και κόρη , υποστήριζαν στον περίγυρο , ότι η κόρη χώρισε λόγο της αρρωστημένης ζήλιας του πρώην άνδρα της .

Μα τον θεό η τον Δια , η τον Βούδα , η ότι άλλο θέλει ο καθένας , δεν τρολαρω .

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
25.936
Πόντοι
6.236
Σύζυγος φεύγει για πενθήμερο επαγγελματικό ταξίδι . Επιστρέφει πιο νωρίς ,[ μετά από τρεις ημέρες ], μπαίνει στο σπίτι και πιάνει στα πράσα την σύζυγο να γαμιέται . Μετά από τον σχετικό χαμό εμφανίζεται η πεθερά , για να πάρει την κατάσταση στα χέρια της .

Τουτέστιν του ζήτησε τον λόγο , διότι μπήκε στο σπίτι του , δίχως να πάρει τηλέφωνο πρώτα για να ενημερώσει ότι επιστρέφει πιο νωρίς .. Και επίσης του είπε ότι είναι ,, απαράδεκτο το να μην έχει εμπιστοσύνη στην γυναίκα του , και το να της κάνει ξαφνικές εφόδους .

Αργότερα μάνα και κόρη , υποστήριζαν στον περίγυρο , ότι η κόρη χώρισε λόγο της αρρωστημένης ζήλιας του πρώην άνδρα της .

Μα τι τις θέλουν αυτές τις "εκπλήξεις"; Αφού κανένας δεν χαίρεται στο τέλος ...

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.007
Πόντοι
3.936
Μα τι τις θέλουν αυτές τις "εκπλήξεις"; Αφού κανένας δεν χαίρεται στο τέλος ...
Για αυτό τη λένε έκπληξη.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έκπληξη είσαι κερατάς

Έκπληξη!

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
25.936
Πόντοι
6.236
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.007
Πόντοι
3.936
Πεθερός που έκλεγε επειδή χώρισε η κόρη του.

Ο γαμπρός αξιόλογος νέος με καλή θέση σε τηλεοπτικό σταθμό, η νύφη με καλή θέση σε υπουργείο από την ελληνική επαρχία με παραδοσιακούς γονείς.

Γνωρίστηκαν και πάνω στον έρωτα τον δυνατό η κοπέλα μένει έγκυος στους 3 μήνες περίπου.

Όλοι έλεγαν στον γαμπρό να την κάνει, να αναγνωρίσει το παιδί κ να μην παντρευτεί.

Αυτός όμως κύριος, το γούσταρε κ το κορίτσι. Ίσως να ήταν και λιγάκι απογοητευμένος από τη ζωή μετά τον χωρισμό του από γνωστή τηλεπερσονα.

Γάμος στην επαρχία, κυριλέ χωρίς υπερβολές κ όλα καλά.

Έλα που η κρίση τον αφήνει τον τύπο χωρίς δουλειά.

Οι γονείς κ η κοπέλα δεν ήθελαν μόνο τον γαμπρό αλλά και την κοινωνική θέση που τους έδινε η θέση του στο κανάλι.

Άρχισαν οι μουρμούρες.

Κ τι θα κάνεις;

Τώρα έχεις παιδί.

Δεν μπορείς να πας στο εξωτερικό.

Τι το θες το cabrio;

Δεν γίνεται χωρίς δουλειά.

Η κόρη είχε μάθει στη καλή ζωή κ δεν ήθελε να κόψει κάτι από τη μικρή χλιδή της.

Όχι υπερβολές αλλά ένα καλό ταξίδι στο εξωτερικό κάθε χρόνο, 15 μέρες σε 5αστερο τον Αύγουστο, ακριβά εστιατόρια κλπ.

Ο τύπος χρωστούσε σχεδόν όσα έβγαζε σε δάνεια σπιτιού και αυτοκινήτου.

Ο πεθερός ενώ αρχικά του είχε πει εδώ είμαι εγώ παιδί μου, δεν βοήθησε καθόλου.

Αντιθέτως έβαζε λόγια στην κόρη του.

Τι σκέφτεται να κάνει αυτός;

Ποτέ θα βρει δουλειά;

Αφού ήξερε ότι είχε παιδί γιατί δεν έκανε και κάτι άλλο;

Ιστορίες για αγρίους.

Ο πεθερός δεν μιλούσε με κανένα από τα αδέρφια του, είχε τσακωθεί με όλους του τους συγγενείς για κληρονομικά και είχε απαγορεύσει στην άλλη του κόρη να βλέπει ένα τύπο που γούσταρε επειδή ήταν πωλητής καφέ.

Ενώ έδειχνε καλός τύπος πάντα με κάτι τρωγόταν.

Αποφασίζει το ζευγάρι να χωρίσει και ο πεθερός λέει ότι θα αναλάβει αυτός τα δάνεια αρκεί να μείνουν μαζί.

Ο γαμπρός δεν το δέχεται και για αρχή μένουν χωριστά.

Ο πεθερός είχε χρήματα αλλά όχι τόσα για να συντηρήσει το βιοτικό τους επίπεδο κ τα θέλω της κορούλας.

Πάει λοιπόν και τον παρακαλάει με δάκρυα, να μην χωρίσουν και εκεί τρώει ένα χεσιμο βαρβάτο.

Βρε μεγάλε του λέει ο γαμπρός, δεν ντρέπεσαι να με έρχεσαι εδώ ενώ με έχεις φλομώσει στα ψέμματα;

Αντί να μαζέψεις την κόρη σου που θέλει 1000 ευρώ το μήνα μόνο για ρούχα και καλλυντικά έρχεσαι σε εμένα;

Αντί να υποστηρίξεις την κατάσταση μου βάζεις τρικλοποδιές και συνέχεια τρώγεσαι για φασαρία.

Να πάρεις την κόρη σου στο σπιτι τώρα γιατί εγώ το δάνειο δεν θα το ξεπληρώσω και το σπιτι μου θα το πάρει η τράπεζα.

Όπως την έμαθες, έτσι να τη λουστείς.

Στο τέλος αυτό έγινε.

Αυτός έφυγε στο εξωτερικό και το σπίτι δεν το ξεπλήρωσε ποτέ.

Η κόρη βρήκε άλλο θύμα μεγαλοστέλεχος που αφού την γλέντισε μετά από λίγα χρόνια την παράτησε για μια μικρότερη.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.949
Πόντοι
26.141
Από πεθερά δε γλυτωνεις:confused:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.848
Πόντοι
9.931

Και κάπως ετσι διαβάζεις την επόμενη μερα στα site και στις εφημερίδες «Ξυλοφόρτωσε αγρια γυναικα και πεθερά» η ακόμα χειροτέρα «Σκότωσε γυναικα και πεθερα»

Ειλικρινα μονο που το διάβασα το σκηνικο μου ανέβηκε το αίμα στο κεφαλι :angry: :headbang:

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
25.936
Πόντοι
6.236
Πεθερός που έκλεγε επειδή χώρισε η κόρη του.

Ο γαμπρός αξιόλογος νέος με καλή θέση σε τηλεοπτικό σταθμό, η νύφη με καλή θέση σε υπουργείο από την ελληνική επαρχία με παραδοσιακούς γονείς.

Γνωρίστηκαν και πάνω στον έρωτα τον δυνατό η κοπέλα μένει έγκυος στους 3 μήνες περίπου.

Όλοι έλεγαν στον γαμπρό να την κάνει, να αναγνωρίσει το παιδί κ να μην παντρευτεί.

Αυτός όμως κύριος, το γούσταρε κ το κορίτσι. Ίσως να ήταν και λιγάκι απογοητευμένος από τη ζωή μετά τον χωρισμό του από γνωστή τηλεπερσονα.

Γάμος στην επαρχία, κυριλέ χωρίς υπερβολές κ όλα καλά.

Έλα που η κρίση τον αφήνει τον τύπο χωρίς δουλειά.

Οι γονείς κ η κοπέλα δεν ήθελαν μόνο τον γαμπρό αλλά και την κοινωνική θέση που τους έδινε η θέση του στο κανάλι.

Άρχισαν οι μουρμούρες.

Κ τι θα κάνεις;

Τώρα έχεις παιδί.

Δεν μπορείς να πας στο εξωτερικό.

Τι το θες το cabrio;

Δεν γίνεται χωρίς δουλειά.

Η κόρη είχε μάθει στη καλή ζωή κ δεν ήθελε να κόψει κάτι από τη μικρή χλιδή της.

Όχι υπερβολές αλλά ένα καλό ταξίδι στο εξωτερικό κάθε χρόνο, 15 μέρες σε 5αστερο τον Αύγουστο, ακριβά εστιατόρια κλπ.

Ο τύπος χρωστούσε σχεδόν όσα έβγαζε σε δάνεια σπιτιού και αυτοκινήτου.

Ο πεθερός ενώ αρχικά του είχε πει εδώ είμαι εγώ παιδί μου, δεν βοήθησε καθόλου.

Αντιθέτως έβαζε λόγια στην κόρη του.

Τι σκέφτεται να κάνει αυτός;

Ποτέ θα βρει δουλειά;

Αφού ήξερε ότι είχε παιδί γιατί δεν έκανε και κάτι άλλο;

Ιστορίες για αγρίους.

Ο πεθερός δεν μιλούσε με κανένα από τα αδέρφια του, είχε τσακωθεί με όλους του τους συγγενείς για κληρονομικά και είχε απαγορεύσει στην άλλη του κόρη να βλέπει ένα τύπο που γούσταρε επειδή ήταν πωλητής καφέ.

Ενώ έδειχνε καλός τύπος πάντα με κάτι τρωγόταν.

Αποφασίζει το ζευγάρι να χωρίσει και ο πεθερός λέει ότι θα αναλάβει αυτός τα δάνεια αρκεί να μείνουν μαζί.

Ο γαμπρός δεν το δέχεται και για αρχή μένουν χωριστά.

Ο πεθερός είχε χρήματα αλλά όχι τόσα για να συντηρήσει το βιοτικό τους επίπεδο κ τα θέλω της κορούλας.

Πάει λοιπόν και τον παρακαλάει με δάκρυα, να μην χωρίσουν και εκεί τρώει ένα χεσιμο βαρβάτο.

Βρε μεγάλε του λέει ο γαμπρός, δεν ντρέπεσαι να με έρχεσαι εδώ ενώ με έχεις φλομώσει στα ψέμματα;

Αντί να μαζέψεις την κόρη σου που θέλει 1000 ευρώ το μήνα μόνο για ρούχα και καλλυντικά έρχεσαι σε εμένα;

Αντί να υποστηρίξεις την κατάσταση μου βάζεις τρικλοποδιές και συνέχεια τρώγεσαι για φασαρία.

Να πάρεις την κόρη σου στο σπιτι τώρα γιατί εγώ το δάνειο δεν θα το ξεπληρώσω και το σπιτι μου θα το πάρει η τράπεζα.

Όπως την έμαθες, έτσι να τη λουστείς.

Στο τέλος αυτό έγινε.

Αυτός έφυγε στο εξωτερικό και το σπίτι δεν το ξεπλήρωσε ποτέ.

Η κόρη βρήκε άλλο θύμα μεγαλοστέλεχος που αφού την γλέντισε μετά από λίγα χρόνια την παράτησε για μια μικρότερη.
Αν δεν μας πεις ποια γνωστή τηλεπερσόνα ήταν, δεν σε πιστεύουμε:confused:

linear

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Νοε 2014
Κριτικές
17
Like
4.565
Πόντοι
2.836
Νέα σοβαρή ηθική κτλ αρραβωνιάζεται με νέο . [ κατόπιν επιλογής και εντολής της μάνας της , να του κάνει τα γλυκά μάτια κτλ ] Η νέα όμως έχει ταυτόχρονα και γκόμενο . Η νέα μένει έγκυος από τον γκόμενο και πιέζει μαζί με την μάνα της τον αρραβωνιαστικό για γάμο άμεσα

Ο αρραβωνιαστικός , θορυβείται , και με τα πολλά η μάνα της νύφης του λέει για την εγκυμοσύνη . Ο αρραβωνιαστικός όμως δεν την είχε πηδήξει ποτέ την νύφη , διότι λόγο ηθικής της νύφης αλλά και της μάνας της , δεν του καθόταν πριν τον γάμο . [ λόγο πανικού η μάνα και η νύφη τα σκάτωσαν ]

Ο αρραβωνιαστικός την χωρίζει , ο γκόμενος εξαφανίστηκε , και σε αυτό το σημείο η πεθερά έρχεται να κάνει την διαφορά .

Βρίσκει στο τσακ μπαμ έναν κακομοίρη για θύμα , η κόρη της του την πέφτει για γαμήσι αμέσως , και καλά την αφήνει αυτός έγκυο και την παντρεύεται . Και φυσικά μετά τον γάμο δούλευε μέρα νύχτα , και απλά η νύφη και η πεθερά τον είχαν του κλότσου και του μπάτσου εκτός του ότι ήταν κερατάς για το βιβλίο γκίνες , μιας που το κέρατο εξακολουθούσε να πηγαίνει σύννεφο με διάφορους .

Η παραπάνω ιστορία είναι πέρα ως πέρα αληθινή . Η πεθερά είναι θεία της μάνας μου , η νύφη πρώτη εξαδέλφη της , και την όλην σκευωρία , την αποκάλυψε μετά από χρόνια ο αδελφός της νύφης στους πάντες , και λεπτομερειακά , για λογούς εκδίκησης , επειδή τον έριξαν άσχημα κόρη και μάνα στα κληρονομικά
Τί κόσμος υπάρχει ρε γαμωτο…

• Like
Αντιδράσεις: iliasl

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.311
Πόντοι
446
Και κάπως ετσι διαβάζεις την επόμενη μερα στα site και στις εφημερίδες «Ξυλοφόρτωσε αγρια γυναικα και πεθερά» η ακόμα χειροτέρα «Σκότωσε γυναικα και πεθερα»

Ειλικρινα μονο που το διάβασα το σκηνικο μου ανέβηκε το αίμα στο κεφαλι :angry: :headbang:

Αυτό ακριβώς αδελφέ . Και δεν θέλει και πολύ , ένα κλικ είναι για να λασκάρει η βίδα .Όλοι μας σαφώς και είμαστε κατά της βίας , και κατά του να καταστρέψει κάποιος την ζωή του για μια καριόλα κτλ , άλλα εάν βρεθούμε οι ίδιοι μέσα στον χορό ένα κλικ χρειάζεται μόνο .

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
13.611
Πόντοι
2.256
Πριν σχεδον 2 χρονια για ιατρικους λογους εμειναν στην Αθηνα για περιπου 5 μηνες πατερας,μανα (max 55) και κορη (32-33).Κοντούλες και οι 2 με βυζαρες,φουσκωτα κωλαρακια, χαμηλοβλεπουσσα ψαρωμενη και πολυ ευγενικη η μανα.Η κορη πιο "κοινωνικη",χαμογελαστη με ματι που επαιζε και διαθεση που δεν ταιριαζε με το λογο διαμονης τους.3 παιδια και η κορη οπως και η μανα, ο συζυγος ειχε μεινει στη πολη τους σε ομορο νομο. Με χαλαρη προσεγγιση και μια βολτα καπου διακριτικα για καφε, σιγα-σιγα ξεκινησε το σκηνικο με τη κορη με αποτελεσμα 2-3 φορες την εβδομαδα να "γευματιζει" σε αυτοκινητο και ξενοδοχεια.Σιγα-σιγα αλλαξε και ο τροπος προσεγγισης της μανας με τελικο αποτελεσμα αντιστοιχο τις μερες που η κορη γυρναγε στη πολη τους, εν τω μεταξυ ο πατερας ετοιμοθανατος.Φουλ στο παθος και οι 2, ειδικα με τη μανα τοσο δυνατο σοδομισμο δεν εχω κανει στη ζωη μου.Υπηρξε μερα που στο ιδιο ξενοδοχειο τον εφαγε η κορη πριν ερθει να κανει αλλαγη στη μανα και φευγοντας τον εφαγε η μανα, που ειχε παραπονο οτι δεν της τα "εδωσα" να τα εχει στο πατο της στο ταξιδι.Εκ των υστερων εμαθα απο τη κορη πως εμπιστευοταν και τα ειχε πει στη μητερα της, η οποια βεβαια δεν ειπε λεξη ποτε για τα δικα της.

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.311
Πόντοι
446
Τί κόσμος υπάρχει ρε γαμωτο…

Γάμησε τα και άφησε τα . Όχι μόνο υπάρχει τέτοιος κόσμος , άλλα και παίζει να κυκλοφορεί και στο σόι μας , η και ακόμη μέσα στο σπίτι μας , και να μην έχουμε ιδέα .

Φαντάσου ο γαμβρός – θύμα , τι σοκ έπαθε όταν έγινε η αποκάλυψη , και ακόμη περισσότερο την θέση και την ψυχολογία , αυτού του παιδιού μετά από όλο αυτό , και εκεί παίχτηκε το μεγάλο δράμα με το παιδί . .

• Λύπη
Αντιδράσεις: linear

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.344
Πόντοι
9.297
Πριν σχεδον 2 χρονια για ιατρικους λογους εμειναν στην Αθηνα για περιπου 5 μηνες πατερας,μανα (max 55) και κορη (32-33).Κοντούλες και οι 2 με βυζαρες,φουσκωτα κωλαρακια, χαμηλοβλεπουσσα ψαρωμενη και πολυ ευγενικη η μανα.Η κορη πιο "κοινωνικη",χαμογελαστη με ματι που επαιζε και διαθεση που δεν ταιριαζε με το λογο διαμονης τους.3 παιδια και η κορη οπως και η μανα, ο συζυγος ειχε μεινει στη πολη τους σε ομορο νομο. Με χαλαρη προσεγγιση και μια βολτα καπου διακριτικα για καφε, σιγα-σιγα ξεκινησε το σκηνικο με τη κορη με αποτελεσμα 2-3 φορες την εβδομαδα να "γευματιζει" σε αυτοκινητο και ξενοδοχεια.Σιγα-σιγα αλλαξε και ο τροπος προσεγγισης της μανας με τελικο αποτελεσμα αντιστοιχο τις μερες που η κορη γυρναγε στη πολη τους, εν τω μεταξυ ο πατερας ετοιμοθανατος.Φουλ στο παθος και οι 2, ειδικα με τη μανα τοσο δυνατο σοδομισμο δεν εχω κανει στη ζωη μου.Υπηρξε μερα που στο ιδιο ξενοδοχειο τον εφαγε η κορη πριν ερθει να κανει αλλαγη στη μανα και φευγοντας τον εφαγε η μανα, που ειχε παραπονο οτι δεν της τα "εδωσα" να τα εχει στο πατο της στο ταξιδι.Εκ των υστερων εμαθα απο τη κορη πως εμπιστευοταν και τα ειχε πει στη μητερα της, η οποια βεβαια δεν ειπε λεξη ποτε για τα δικα της.
Δουλεύεις στο Τμήμα Διάσωσης Σπάνιων Ερπετών του W.W.F.;

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
13.611
Πόντοι
2.256
Στο ενδιαμεσο εστελνε και μηνυματα οσο δουλευε με τον αντρα της στο μαγαζι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δουλεύεις στο Τμήμα Διάσωσης Σπάνιων Ερπετών του W.W.F.;
Μεγαλοστελεχος

Συνημμένα

• 20210507_175012.jpg
    20210507_175012.jpg
    103,8 KB · Εμφανίσεις: 196

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.038
Πόντοι
1.336
Εχω μείνει άφωνος με αυτα που διαβάζω, θελω να πιστεύω πως ειναι αληθινές ιστορίες αλλα κρατάω και μικρό καλαθι

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.311
Πόντοι
446
Τουτέστιν , και όταν στην εκκλησία οι συγγενείς και οι φίλοι έκαναν τα εννιάμερα του μακαρίτη , η χήρα ήταν και αυτή παρούσα , αλλά εκείνη ,έκανε τα εννιάμερα του κώλου της .

Φυσικά δεν είναι αστείο , αλλά λέμε και καμιά μαλακία , για να μην σαλτάρουμε στο τέλος με όλα αυτά .

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
13.611
Πόντοι
2.256
Για να ειμαι δικαιος οσο ειναι στη πολη τους , οποτε προτεινα να βρεθουμε καπου περιφερειακα δεν ηθελαν γιατι φοβουνται.Προφανως τους δωθηκε η ευκαρια εκ του ασφαλους να περασουν καλα και ετυχε απλα να ειμαι εγω, θα μπορουσε να ειναι ο οποιοσδηποτε θα εκανε διακριτικη κινηση

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.311
Πόντοι
446
Εχω μείνει άφωνος με αυτα που διαβάζω, θελω να πιστεύω πως ειναι αληθινές ιστορίες αλλα κρατάω και μικρό καλαθι

Εγω να δεις πως έμεινα . Και άφωνος ,και με καλάθι , και χωρίς καλάθι και διάφορα άλλα . Στην αρχή δε , είπα , μπα μαλακίες λέει ο θείος [ ο ριγμένος αδελφός της νύφης και της μάνας του – πεθεράς του κακομοίρη ] επάνω στον θυμό του , και αναρωτήθηκα και το που στο διάολο τα σκέφτηκε όλα αυτά .

Οι εξελίξεις όμως ήταν τόσο ραγδαίες , που ,.γάμησε τα λέμε .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom