Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Κατάλαβα, σε λίγο βλέπω να ανοίγει νήμα "γειτόνισσα ανεξάρτητη 32" φουλ πρόγραμμα στα 150euro και να ζητάμε τηλέφωνο πάλι με πμ....32 χρονων,ναι θα ελεγα ειναι μουναρος!!
καμμια σχεση ουτε γαμιεται ουτε τιποτα
και απο οτι εχω δει,δεν ψαχνει ενω εγω την ενθαρρυνω!!
Εσυ ρε τυπε γιατι δεν κανεις χωσιμο στη γειτονισσα καμια πορσπαθεια ?αφου στο σπιτι ειναι οτι ναναι με τον μαλακα τον αντρα τηςΟχι βρε συ καμμια σχεση,οταν λεω την ενθαρρυνω να βρει κανενα παιδι
μικρη ειναι ακομα!!
Ποτε δεν εφερνε λεφτα αυτος ο μαλακας,δεν γνωριζει τις λεξεις οικονομικη διαχειρηση,ειναι ασχετος!!
επειδη με αυτη ειμαι κωλος και βρακι,μου εχει πει οτι πραγματικα στο μουνι της οσο αφορα την μεταξυ τους σχεση
αυτη εχει φαει κολλημα με την μανα της!!
21 ζευγαρια:Ιστορία Νο1
2 φιλικά ζευγάρια. Ο ένας άντρας πάρα πολύ ζηλιάρης και αυστηρός.
Τα φτιάχνει η γυναίκα του, με τον άντρα της άλλης. Συνεχίζεται η κολλητή παρέα.
Το ένα ζευγάρι φέρνει στον κόσμο ένα παιδάκι και αποφασίζεται να το βαφτίσει το άλλο ζευγάρι. Η σχέση συνεχίζεται κανονικά.
Μένει έγκυος και η άλλη, όχι από τον άντρα της αλλά από τον γκόμενό. Αποφασίζει να μην το κρατήσει. Η σχέση συνεχίζεται κανονικά.
Κουίζ : πόσα ζευγάρια μπορεί να προκύψουν από 4 άτομα;
Δεν έχυσες το στόμα της μαμάς και συ ρε troubaman...Ενα αθωο φλερτ επαιξε που κατεληξε σε συντομη πιπα και χυσιμο στο γαλακτομπουρεκο που εστεκε διπλα
Αργοτερα σερβιρε ολη την οικογενεια απο το ταψι αυτο.
Η γιαγια της οικογενειας ενθουσιαστηκε.
"Πρωτη φορα εκτελεις τη συνταγη μου καλυτερα κι απο μενα κορη μου"
Οι οικογένειες ιστορίες μην διαβάζουν Μπου!!Ρε ελπίζω να μην βλέπετε οικογενειακές ιστορίες τα απογεύματα, και να έρχεστε εδώ να γράφετε τα σενάρια
Σουμα=21.
Έτσι.Πρώτα τα support και μετά οι scorpions
Μπες τυπε.32 χρονων,ναι θα ελεγα ειναι μουναρος!!
καμμια σχεση ουτε γαμιεται ουτε τιποτα
και απο οτι εχω δει,δεν ψαχνει ενω εγω την ενθαρρυνω!!
Τι έγραψε το άτομο;21 ζευγαρια:
2 τα νομιμα ζευγαρια
2 τα ετεροφιλοφιλα παρανομα
2 τα ομοφυλοφιλα
4 τα ζευγαρια του σκηνοθετη με.καθεναν απο τους ηθοποιους ξεχωριστα
4 τα ζευγαρια του παραγωγου με καθεναν απο τους ηθοποιους χωριστα
4 τα ζευγαρια με τον σεναριογραφο
3 τα ζευγαρια αναμεσα σε σεναριογραφο-παραγωγο,παραγωγο-σκηνοθετη,σκηνοθετη-σεναριογραφο
Σουμα=21.
Καλή κυρία.Συμβουλή υποψήφιας πεθεράς στην κόρη της .
Αφού δεν θες γάμο αλλά θες παιδί , βρες κάποιον με καλό και σίγουρο μισθό , παντρέψου τον ,κανε παιδί , και χώρισε τον , επειδή δήθεν σε έδερνε, η δήθεν πήγαινε με άνδρες η ότι άλλο . Εσυ θα έχεις το παιδί και αυτός θα πληρώνει , και εσύ θα είσαι η άτυχη κυρία για την κοινωνία και αυτός ο ανώμαλος αλήτης
Τρου στορι Το εξομολογήθηκε η ίδια η κοπέλα .
Νομίζεις ότι είναι σενάριο; Και να φανταστείς ότι παρέλειψα να αναφέρω ιδιαίτερες λεπτομέρειες, μόνο και μόνο για να μην φανεί υπερβολικό αλλά και για να μην είναι φωτογραφικό, για παράδειγμα πώς καταφέρνει το "παράνομο" ζευγάρι να συναντιέται δεδομένης της ζήλιας του συζύγου....21 ζευγαρια:
2 τα νομιμα ζευγαρια
2 τα ετεροφιλοφιλα παρανομα
2 τα ομοφυλοφιλα
4 τα ζευγαρια του σκηνοθετη με.καθεναν απο τους ηθοποιους ξεχωριστα
4 τα ζευγαρια του παραγωγου με καθεναν απο τους ηθοποιους χωριστα
4 τα ζευγαρια με τον σεναριογραφο
3 τα ζευγαρια αναμεσα σε σεναριογραφο-παραγωγο,παραγωγο-σκηνοθετη,σκηνοθετη-σεναριογραφο
Σουμα=21.
Κοιμάται βαριά ο ζηλιάρης σύζυγος;;Νομίζεις ότι είναι σενάριο; Και να φανταστείς ότι παρέλειψα να αναφέρω ιδιαίτερες λεπτομέρειες, μόνο και μόνο για να μην φανεί υπερβολικό αλλά και για να μην είναι φωτογραφικό, για παράδειγμα πώς καταφέρνει το "παράνομο" ζευγάρι να συναντιέται δεδομένης της ζήλιας του συζύγου....
Κώστα εσύ;;Κοιμάται βαριά ο ζηλιάρης σύζυγος;;
Καλη γυναίκα! Να την παρεις, να βάλεις το κεφαλι της κατω απο τροχο τριαξονικης νταλίκας με ρυμουλκα και να κάνεις τρεις φορες μπρος-πισωΣυμβουλή υποψήφιας πεθεράς στην κόρη της .
Αφού δεν θες γάμο αλλά θες παιδί , βρες κάποιον με καλό και σίγουρο μισθό , παντρέψου τον ,κανε παιδί , και χώρισε τον , επειδή δήθεν σε έδερνε, η δήθεν πήγαινε με άνδρες η ότι άλλο . Εσυ θα έχεις το παιδί και αυτός θα πληρώνει , και εσύ θα είσαι η άτυχη κυρία για την κοινωνία και αυτός ο ανώμαλος αλήτης
Τρου στορι Το εξομολογήθηκε η ίδια η κοπέλα .
Με συγχωρείτε!! Κάποιο λάθος κάμνετε κύριε. Εγώ είμαι ο Λουκουμάς!Κώστα εσύ;;
Ο Κώστας ο Λουκουμάς;Με συγχωρείτε!! Κάποιο λάθος κάμνετε κύριε. Εγώ είμαι ο Λουκουμάς!