Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.005
- Πόντοι
- 3.936
Like μόνο για τη φωτό
Like μόνο για τη φωτό
Διάβασε αυτό που έχει ενδιαφέρον τύπε.παραθεσεις θα κάνεις ;;;; δεν θα γραψεις δικά σου ;;;
Θα πεσουν οι αναφορές βροχή τυπε , χαρήκαμε για την γνωριμία
Ξεκινάω με τον αδερφό @DAMDIM100
Καμιά σχέση...
Καθόλου δεν ήταν αυτών των πρακτικών...
Απλά έκανε μια επιχείρηση καθαρισμού ρούχων, δεν πλήρωνε τους υπαλλήλους που είχε και ήταν Έλληνες και άλλα ένα σωρό...
Ήξερε να μπαίνει στην "καλή κοινωνία" με ένα διπλωματικό τρόπο, που θα ζήλευε ο καλύτερος διπλωμάτης-πολιτικάντης, (όχι με την πρακτική που λες)...
Δεν δίστασε να στείλει τον γιό της στο Βιετνάμ για τα λεφτά, από καθαρή τύχη γύρισε ζωντανός, αρτιμελής, αλλά μισότρελος...
Μέσω κάτι συγγενών τον έστειλε στο Άγιο Όρος (σε ένα θείο της μάνας μου, από την πλευρά της μάνας της). Εκεί τον έστειλε για να ηρεμήσει ψυχικά από τον πόλεμο του Βιετνάμ, εκεί έμαθε αγιογραφία και τελικά του άνοιξε έκθεση στην Αμερική (δεν ξέρω σε ποια πόλη, νομίζω Νέα Υόρκη).
Τον άντρα της τον κατάντησε αλκοολικό, από τις παράλογες απαιτήσεις της και τελικά τον χώρισε...
Μπερδεύτηκε με τους θεούσους και έκανε σημαντικές γνωριμίες με σημαντικά πρόσωπα...
Χαρακτηριστικά έλεγε ότι μπορούσε να βάλει τον Πατακό να φέρει τον γιό της από το Άγιο Όρος στην Αθήνα με ελικόπτερο (όταν αυτός ήταν εκεί)...
Δεν εχω παντρευτει τυπε μου@troubaman περιμενουμε ιστορια με πεθερικο
γραψε για την μανα της γκομενας...γραψε κατι σωσε την μερα και το νημαΔεν εχω παντρευτει τυπε μου
Βεβαια εχει τυχει να ζαχαρωνω με μανα γκομενας.
Εεεε ρίξε.Δεν εχω παντρευτει τυπε μου
Βεβαια εχει τυχει να ζαχαρωνω με μανα γκομενας.
Ενα αθωο φλερτ επαιξε που κατεληξε σε συντομη πιπα και χυσιμο στο γαλακτομπουρεκο που εστεκε διπλαγραψε για την μανα της γκομενας...γραψε κατι σωσε την μερα και το νημα
Ένας φίλος πιτσιρικάς έχει παίξει το ίδιο σκηνικό.Μάλλον τον πήρε χαμπάρι η πεθερά και θα επανέλθει αργότερα !
Ναι η Θεια με γούσταρε όταν ήμουν πιο μικρος γιατί είχα πάρει χαμπάρι ότι με γυρόφερνε και ήταν συνέχεια κομπλιμέντα …
Είχα πάει στο σπιτι της να τη βοηθήσω να καθαρίσει τον κήπο απο τα χόρτα γιατί ο Θειος έλειπε σε δουλειές εκτός πόλεως και με
Είχε αγγαρεία όλο το πρωί να σκάβω και να μαζεύω χόρτα και χώματα . Μετά μου πρότεινε να κάνω ένα ντους και να μου δώσει μια φόρμα του Θειου να βάλω αφού δεν κρατούσα ρούχα . Αρνήθηκα ευγενικά αλλά ήταν επίμονη και δέχτηκα και όταν βγήκα απο το μπάνιο με την πετσετα τυλιγμένος της φώναξα να μου φέρει την φόρμα και μπήκε στο μπάνιο πέταξε τα ρούχα της και μου λέει θα κάνω και εγώ ένα γρήγορο ντους !!
Εγώ φυσικά στη θέα του γυμνού της κορμιού τα έχασα και πάγωσα λίγο αλλά η κάβλα υπερίσχυσε της λογικής και όταν είδε αυτή ότι μου σηκώθηκε μέσα απο την πετσετα μου λέει βάλε μου λίγο αφρόλουτρο στην πλάτη .
Ενέδωσα στον πειρασμό και την πήδηξα στο ντους και μετά στη κρεβάτι !
Η αλήθεια είναι ότι αισθανόμουν ενοχές μετά γι αυτό το ξαναέκανα σε πρώτη ευκαιρία μέχρι που κατάλαβα ότι η Θεια δεν είχε μόνο εμένα αλλά και άλλους μικρούς και απομακρύνθηκα σιγά σιγά .
Το αποτέλεσμα ήταν ότι ο Θειος την έπιασε με ένα απο αυτούς και έγινε της κακομοίρας με το θέμα να πέρνει επικές διαστάσεις και εμένα να κάνω το σταυρό μου που δεν ήμουν εγώ στη θέση του άτυχου !
ετοιμασου για να αναφορές κατα ριπάςγραψε για την μανα της γκομενας...γραψε κατι σωσε την μερα και το νημα
Η ειδίκευσή μου είναι στις κουμπάρες. Δεν μπαίνω σε τομείς εξειδίκευσης άλλων. Μόνο διαβάζω με αγαστό ενδιαφέρον και ευαισθησία....Την καλή ιστορία θα μας την γράψει ο @Ωρίων που ξέρει από αυτά.
Κουμπαρά να σου πετύχει.Η ειδίκευσή μου είναι στις κουμπάρες. Δεν μπαίνω σε τομείς εξειδίκευσης άλλων. Μόνο διαβάζω με αγαστό ενδιαφέρον και ευαισθησία....
Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια.Επίσης δεν μάθαμε ποτέ εάν πήδηξε τον 35 χρόνια μεγαλύτερο της θείο.
Η γάτα της σκεπής;Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια.
Όχι.Αυτο το νημα ειναι οτι καλυτερο μπορουμε να εχουμε για 15αυγουστο;