You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 196K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
SODOM3
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ήττα στο μπάσκετ χωρίς ενδιαφέρον, αλλά κ στη μπάλα με οφη που δυσκολεύει την πρόκριση στους 4 του κυπέλλου.
πάμε ρε πανιωνάρα δεν ξενερώνουμε!
υποτιθεται σσαν Πανιωνιοι που ειμαστε εχουμε γερο στομαχι με οσα εχουμε δει αυτα τα χρονια αλλα αυτη η χρονια ειναι πραγματικο ξενερωμα θυμιζει εποχες 91 και 97
SODOM3
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ισχύει φιλαράκι, τουλάχιστον στη μπάλα να γλιτώσουμε απο τα χειρότερα, γιατί η φάση δείχνει πολύ ασχημη.
μακαρι αλλα δεν το βλεπω αμα δεν γινει η σταβη φετος θα γινει του χρονου,βαρεθηκα με τα λαμογια το στομαχι πλεον δεν εχει πολλες αντοχες
listo
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 336
- Πόντοι
- 21
πάρε πούλο ρε μαλάκααντε να πεσετε πουτανες
να τελειωνουμε
πουτανες σαπιες να διαλυσετε γαμιολεςπάρε πούλο ρε μαλάκα
τσιρακια του γαυρου
αντε πουτανες
SODOM3
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εχω μια απορια καλοπροαιρετη
στον τελικο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ στο Καραισκακη η εξεδρα του Πανιωνιου ηταν μονο Πανιωνιοι η κ πολλοι γαυροι?
10000 αυθεντικοι Πανιωνιοι
10000 αυθεντικοι Πανιωνιοι
φιλε ειμαι οργανωμενος Παναθηναικος χρονια
να σου πω την αληθεια στην αρχη σας θεωρουσα φιλογαυρους....
αλλα μετα τα σκηνικα σας στη Ν Σμυρνη με τους γαυρους πριν καποια χρονια αλλαξα γνωμη
listo
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 336
- Πόντοι
- 21
φίλε καμία σχέση. ο κόσμος του πανιωνίου είναι μόνο πανιώνιος. και οι 3 ομάδες του ποκ μας προκαλούν αηδία. (χωρίς παρεξηγηση).φιλε ειμαι οργανωμενος Παναθηναικος χρονια
να σου πω την αληθεια στην αρχη σας θεωρουσα φιλογαυρους....
αλλα μετα τα σκηνικα σας στη Ν Σμυρνη με τους γαυρους πριν καποια χρονια αλλαξα γνωμη
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Eγω δεν εχω καταλαβει ποτε με την ΑΕΚ γιατι τα εχετε βαλει στο παρελθον.Εκτος του οτι τα μεγεθη των 2 ομαδων δεν εχουν καμια σχεση,δεν σας εχει πειραξει ποτε.φίλε καμία σχέση. ο κόσμος του πανιωνίου είναι μόνο πανιώνιος. και οι 3 ομάδες του ποκ μας προκαλούν αηδία. (χωρίς παρεξηγηση).
studio69
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Eγω δεν εχω καταλαβει ποτε με την ΑΕΚ γιατι τα εχετε βαλει στο παρελθον.Εκτος του οτι τα μεγεθη των 2 ομαδων δεν εχουν καμια σχεση,δεν σας εχει πειραξει ποτε.
μαλλον λογω μαυρου
ειχε γινει το χαμος τοτε
τα θυμαμαι σαν χθες
melrules
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Φιλε master τοσο η Αεκ οσο και ο Παναθηναικος προσπαθησαν (αλλοτε τα καταφεραν αλλοτε οχι) και συνεχιζουν να προσπαθουν να ΑΡΠΑΞΟΥΝ παιχτες απο τον Πανιωνιο. Γιατι να πω για τον Ολυμπιακο που ΑΓΟΡΑΖΕΙ και ΔΕΝ ΑΡΠΑΖΕΙ?Eγω δεν εχω καταλαβει ποτε με την ΑΕΚ γιατι τα εχετε βαλει στο παρελθον.Εκτος του οτι τα μεγεθη των 2 ομαδων δεν εχουν καμια σχεση,δεν σας εχει πειραξει ποτε.
Τελευταια αποπειρα αυτη του αυλωνιτη μεσω...Αχαρναικου!!!
Εριζεις οταν τα συλλογικα σου εντυπα συνεχεια γραφουν για την μιση ομαδα που θελει η αεκ (αλλα βεβαια δεν μπορει λογω ερασιτεχνικης καταστασης).Γιατι μονο απο τον πανιωνιο? Γιατι μονο η αεκ και ο παο?
Ο σαββιδης του παοκ ειναι κοροιδο δηλαδη?
Και πριν τον Μαυρο υπηρξε ο νεστοριδης...αρπαγη και εκει..Μονο στον Μακο σας πιασαμε κοροιδα με 800,000. Για τον Τζιμπουρ πληρωσες αυτα που αξιζαν για τον παιχταρα..
Κατι Κοντοεδες, ενσαλιβα, Κοπιτσης, Κοντης κτλ, μπιρ παρα...στο τζαμπα...εσενα θα σου αρεσε να στο κανουν?
melrules
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
απο που τσιρακι του γαυρου ρε φιλε?πουτανες σαπιες να διαλυσετε γαμιολες
τσιρακια του γαυρου
αντε πουτανες
του τζαμπα εισαι και του λογου σου?
soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.363
- Πόντοι
- 456
αντε να πεσετε πουτανες
να τελειωνουμε
Τραβα ψωφα ρε αρχιδι
soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.363
- Πόντοι
- 456
φίλε καμία σχέση. ο κόσμος του πανιωνίου είναι μόνο πανιώνιος. και οι 3 ομάδες του ποκ μας προκαλούν αηδία. (χωρίς παρεξηγηση).
soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.363
- Πόντοι
- 456
Eγω δεν εχω καταλαβει ποτε με την ΑΕΚ γιατι τα εχετε βαλει στο παρελθον.Εκτος του οτι τα μεγεθη των 2 ομαδων δεν εχουν καμια σχεση,δεν σας εχει πειραξει ποτε.
Και για θεμα καταγωγης προσφυγες αλλα και πολλα αλλα.Διαβασε και ολο αυτο και θα καταλαβεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 135
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις