αντε να πεσετε πουτανες
να τελειωνουμε
να σου δωσω 20ευρω να πας να γαμησεις ;
αντε να πεσετε πουτανες
να τελειωνουμε
Και για θεμα καταγωγης προσφυγες αλλα και πολλα αλλα.Διαβασε και ολο αυτο και θα καταλαβεις.
ναι ρε η κυρα δεσποινα
πω πω τι μου θυμισες τωρα
πουτανες σε 2 αγωνιστικες θα ρθετε χαριλαου
θα πεθανετε πουτανες
θα σας σκισουμε τα κωλοβαρδουλα γαμιολες σμυρνιες
πουσταρας αιωνιος νεος πανιωνιος
Tουλαχιστον γραφικο για να μην πω τιποτα αλλο,να μην θεωρειται καποιο απο τα 2 σωματεια προσφυγικο.Και για θεμα καταγωγης προσφυγες αλλα και πολλα αλλα.Διαβασε και ολο αυτο και θα καταλαβεις.
Tουλαχιστον γραφικο για να μην πω τιποτα αλλο,να μην θεωρειται καποιο απο τα 2 σωματεια προσφυγικο.
θα μας κλάσετε πανηγυρικά τα αρχίδια.
η β εθνικη ρωτάει κ ανησυχει για σας μαλάκες... κομπλεξικοί
Ετσι ακριβως ειναι οπως το λες.Μαλακια και δικη σας που το αρχισατε και δικη μας που το συνεχισαμε.Η διφορα ειναι η εξης.Η αεκ ιδρυθηκε εδω απο προσφυγες και ο Πανιωνιος ιδρυθηκε στην σμυρνη και αναγκαστηκε να ξενιτευτει και να συνεχισει εδω λογω των γνωστων γεγονοτων.Και στις 2 περιπτωσεις μιλαμε για ομαδες προσφυγικες μην στεκομαστε στους τυπους και στις λεξεις.Εμενα ολη μου η οικογενεια ειναι αεκζηδες με καταγωγη απο την πολη πως μπορω να αρνηθω οτι η αεκ ειναι προσφυγικη ομαδα εννοωντας αυτο που ειπα παραπανω.Το καλο ειναι οτι εγω ξεφυγα και εγινε Πανιωνιος λογω πολλω παραγοντων που δεν χρειαζεται να αναλυσω εδω.
Καλα αμα δεις να κανουν την πρωτη τους εντος εδρας νικη με εμας μην σου φανει παραξενο.Εμεις αναστενουμε τους παντες ;)
Καλημερα soul. Πιπερι θα σου βαλω στο στομα. Μη μιλας για νικη και ανασταση. Εχουμε 4 αγωνες φωτια (Εργοτελη, ΟΦΗ, Γαυρο εξω και σκουλικια έξω). Πρεπει να κερδισουμε αυριο παση θυσια.
πάμε για 4/4 δηλαδή. τρελανέ μας πανιωνάρααα!
Εσυ soul εγινες Πανιωνιος με ολο το σοι σου ΑΕΚ, και εγω εγινα όταν χασαμε από τους βαζελες 6-1 στη Ν. Σμυρνη και ηρθε ο ΘΕΟΣ Χαιτας και ζητησε συγνωμη απο την εξεδρα. Πιστιρικας ήμουν και ακομη το θυμαμαι. Τοτε ειμουν βαζελος ο μαλακας
Ετσι ακριβως ειναι οπως το λες.Μαλακια και δικη σας που το αρχισατε και δικη μας που το συνεχισαμε.
Ολα ξεκινησαν παντως αναιτια απο τον Τσακιρη.
Καλημερα soul. Πιπερι θα σου βαλω στο στομα. Μη μιλας για νικη και ανασταση. Εχουμε 4 αγωνες φωτια (Εργοτελη, ΟΦΗ, Γαυρο εξω και σκουλικια έξω). Πρεπει να κερδισουμε αυριο παση θυσια.
Αφου μας ξερω ρε συ μια ζωη τα ιδια κανουμε