Νέα

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 199K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16

pexaras

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
2
Πόντοι
1
πουτανες σε 2 αγωνιστικες θα ρθετε χαριλαου
θα πεθανετε πουτανες
θα σας σκισουμε τα κωλοβαρδουλα γαμιολες σμυρνιες
πουσταρας αιωνιος νεος πανιωνιος

listo

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
340
Πόντοι
21
πουτανες σε 2 αγωνιστικες θα ρθετε χαριλαου
θα πεθανετε πουτανες
θα σας σκισουμε τα κωλοβαρδουλα γαμιολες σμυρνιες
πουσταρας αιωνιος νεος πανιωνιος

θα μας κλάσετε πανηγυρικά τα αρχίδια.

η β εθνικη ρωτάει κ ανησυχει για σας μαλάκες... κομπλεξικοί

thanasis33

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ
2 ΗΠΕΙΡΟΙ
3 ΑΙΩΝΕΣ

Ολα τα άλλα είναι περιττά

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Και για θεμα καταγωγης προσφυγες  αλλα και πολλα αλλα.Διαβασε και ολο αυτο και θα καταλαβεις.

Tουλαχιστον γραφικο για να μην πω τιποτα αλλο,να μην θεωρειται καποιο απο τα 2 σωματεια προσφυγικο.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Τι μιλανε τα αεκακια που γισ να σωθουνε πεσαν τοπικο...

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Οσο για τους αρειανους β εθβικη

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.500
Πόντοι
456
Tουλαχιστον γραφικο για να μην πω τιποτα αλλο,να μην θεωρειται καποιο απο τα 2 σωματεια προσφυγικο.

Η διφορα ειναι η εξης.Η αεκ ιδρυθηκε εδω απο προσφυγες και ο Πανιωνιος ιδρυθηκε στην σμυρνη και αναγκαστηκε να ξενιτευτει και να συνεχισει εδω λογω των γνωστων γεγονοτων.Και στις 2 περιπτωσεις μιλαμε για ομαδες προσφυγικες  μην στεκομαστε στους τυπους και στις λεξεις.Εμενα ολη μου η οικογενεια ειναι αεκζηδες με καταγωγη απο την πολη πως μπορω να αρνηθω οτι η αεκ ειναι προσφυγικη ομαδα εννοωντας αυτο που ειπα παραπανω.Το καλο ειναι οτι εγω ξεφυγα και εγινε Πανιωνιος λογω πολλω παραγοντων που δεν χρειαζεται να αναλυσω εδω.

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.500
Πόντοι
456
θα μας κλάσετε πανηγυρικά τα αρχίδια.

η β εθνικη ρωτάει κ ανησυχει για σας μαλάκες... κομπλεξικοί

Καλα αμα δεις να κανουν την πρωτη τους εντος εδρας νικη με εμας μην σου φανει παραξενο.Εμεις αναστενουμε τους παντες ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Η διφορα ειναι η εξης.Η αεκ ιδρυθηκε εδω απο προσφυγες και ο Πανιωνιος ιδρυθηκε στην σμυρνη και αναγκαστηκε να ξενιτευτει και να συνεχισει εδω λογω των γνωστων γεγονοτων.Και στις 2 περιπτωσεις μιλαμε για ομαδες προσφυγικες  μην στεκομαστε στους τυπους και στις λεξεις.Εμενα ολη μου η οικογενεια ειναι αεκζηδες με καταγωγη απο την πολη πως μπορω να αρνηθω οτι η αεκ ειναι προσφυγικη ομαδα εννοωντας αυτο που ειπα παραπανω.Το καλο ειναι οτι εγω ξεφυγα και εγινε Πανιωνιος λογω πολλω παραγοντων που δεν χρειαζεται να αναλυσω εδω.
Ετσι ακριβως ειναι οπως το λες.Μαλακια και δικη σας που το αρχισατε και δικη μας που το συνεχισαμε.
Ολα ξεκινησαν παντως αναιτια απο τον Τσακιρη.

mirakos60

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2012
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
6
Καλα αμα δεις να κανουν την πρωτη τους εντος εδρας νικη με εμας μην σου φανει παραξενο.Εμεις αναστενουμε τους παντες ;)

Καλημερα soul. Πιπερι θα σου βαλω στο στομα. Μη μιλας για νικη και ανασταση. Εχουμε 4 αγωνες φωτια (Εργοτελη, ΟΦΗ, Γαυρο εξω και σκουλικια έξω). Πρεπει να κερδισουμε αυριο παση θυσια. 

listo

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
340
Πόντοι
21
Καλημερα soul. Πιπερι θα σου βαλω στο στομα. Μη μιλας για νικη και ανασταση. Εχουμε 4 αγωνες φωτια (Εργοτελη, ΟΦΗ, Γαυρο εξω και σκουλικια έξω). Πρεπει να κερδισουμε αυριο παση θυσια. 

πάμε για 4/4 δηλαδή. τρελανέ μας πανιωνάρααα!

mirakos60

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2012
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
6
Εσυ soul εγινες Πανιωνιος με ολο το σοι σου ΑΕΚ, και εγω εγινα όταν χασαμε από τους βαζελες 6-1 στη Ν. Σμυρνη και ηρθε ο ΘΕΟΣ Χαιτας και ζητησε συγνωμη απο την εξεδρα. Πιστιρικας ήμουν και ακομη το θυμαμαι. Τοτε ειμουν βαζελος ο μαλακας

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.500
Πόντοι
456
Εσυ soul εγινες Πανιωνιος με ολο το σοι σου ΑΕΚ, και εγω εγινα όταν χασαμε από τους βαζελες 6-1 στη Ν. Σμυρνη και ηρθε ο ΘΕΟΣ Χαιτας και ζητησε συγνωμη απο την εξεδρα. Πιστιρικας ήμουν και ακομη το θυμαμαι. Τοτε ειμουν βαζελος ο μαλακας

Εγω απο μικρος   εμενα νεα σμυρνη  και πηγαινα μπασκετ και μετα στιβο.Ο πατερας μου λογω του οτι η φλαδελφεια ηταν μακρια με πηγαινε νεα σμυρνη οποτε δεν ηθελε και πολυ :)

Εσυ εισαι πιο μεγαλος απο μενα δεν προλαβα χαιτα κλπ.Παντως εισα ο δευτερος που ξερω που απο βαζελος εγινε πανιωνιος.Ειχα στην παλια δουλεια ενα τετοιο παλικαρι και αλλος ενας που αν και βαζελος ερχοταν στην 3 και φωναζαμε μαζι :rockon:

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.500
Πόντοι
456
Ετσι ακριβως ειναι οπως το λες.Μαλακια και δικη σας που το αρχισατε και δικη μας που το συνεχισαμε.
Ολα ξεκινησαν παντως αναιτια απο τον Τσακιρη.

Ο τσακιρης δεν ειχε καμια σχεση με αυτο ;)

Δεν το αρχισαμε εμεις εξαλλου αν διαβασες καλα υπαρχει αυτο

''Από αυτούς που το 1992, όταν ο Πανιώνιος υποβιβάστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του, έβγαλαν "ντουντούκες" και ένα κατάπτυστο βίντεο-κλιπ στο οποίο εμφανίζουν την ΑΕ Κωνσταντινουπόλεως, ως ομάδα προερχόμενη από τη Σμύρνη και την Ιωνία (!) με σκοπό να υφαρπάξουν και από τον Πανιώνιο φιλάθλους. ''

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.500
Πόντοι
456

Αφου μας ξερω ρε συ μια ζωη τα ιδια κανουμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom