Νέα

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 196K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

listo

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
336
Πόντοι
21
ήττα στο μπάσκετ χωρίς ενδιαφέρον, αλλά κ στη μπάλα με οφη που δυσκολεύει την πρόκριση στους 4 του κυπέλλου.
πάμε ρε πανιωνάρα δεν ξενερώνουμε! :rockon:

SODOM3

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
16
ήττα στο μπάσκετ χωρίς ενδιαφέρον, αλλά κ στη μπάλα με οφη που δυσκολεύει την πρόκριση στους 4 του κυπέλλου.
πάμε ρε πανιωνάρα δεν ξενερώνουμε! :rockon:

υποτιθεται σσαν Πανιωνιοι που ειμαστε εχουμε  γερο στομαχι με οσα εχουμε δει αυτα τα χρονια αλλα αυτη η χρονια ειναι πραγματικο ξενερωμα θυμιζει εποχες 91 και 97

listo

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
336
Πόντοι
21
ισχύει φιλαράκι, τουλάχιστον στη μπάλα να γλιτώσουμε απο τα χειρότερα, γιατί η φάση δείχνει πολύ ασχημη.

SODOM3

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
16
ισχύει φιλαράκι, τουλάχιστον στη μπάλα να γλιτώσουμε απο τα χειρότερα, γιατί η φάση δείχνει πολύ ασχημη.

μακαρι αλλα δεν το βλεπω αμα δεν γινει η σταβη φετος θα γινει του χρονου,βαρεθηκα με τα λαμογια το στομαχι πλεον δεν εχει πολλες αντοχες

pexaras

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
2
Πόντοι
1
αντε να πεσετε πουτανες
να τελειωνουμε

listo

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
336
Πόντοι
21
έχεις τα δίκια σου, αλλά ως γνωστόν η ''πανιώνια διαφορετικότητα'' τα χει αυτά. γι αυτό μας αρρωσταίνει αυτή η ομάδα.

listo

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
336
Πόντοι
21
δεν πας να παίξεις πουθενά αλλου, ρε μεγάλε?

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
εχω μια απορια καλοπροαιρετη

στον τελικο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ στο Καραισκακη η εξεδρα του Πανιωνιου ηταν μονο Πανιωνιοι η κ πολλοι γαυροι?

SODOM3

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
16

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
10000 αυθεντικοι Πανιωνιοι

φιλε ειμαι οργανωμενος Παναθηναικος χρονια

να σου πω την αληθεια στην αρχη σας θεωρουσα φιλογαυρους....

αλλα μετα τα σκηνικα σας στη Ν Σμυρνη με τους γαυρους πριν καποια χρονια αλλαξα γνωμη

listo

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
336
Πόντοι
21
φιλε ειμαι οργανωμενος Παναθηναικος χρονια

να σου πω την αληθεια στην αρχη σας θεωρουσα φιλογαυρους....

αλλα μετα τα σκηνικα σας στη Ν Σμυρνη με τους γαυρους πριν καποια χρονια αλλαξα γνωμη
φίλε καμία σχέση. ο κόσμος του πανιωνίου είναι μόνο πανιώνιος. και οι 3 ομάδες του ποκ μας προκαλούν αηδία. (χωρίς παρεξηγηση).

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
φίλε καμία σχέση. ο κόσμος του πανιωνίου είναι μόνο πανιώνιος. και οι 3 ομάδες του ποκ μας προκαλούν αηδία. (χωρίς παρεξηγηση).
Eγω δεν εχω καταλαβει ποτε με την ΑΕΚ γιατι τα εχετε βαλει στο παρελθον.Εκτος του οτι τα μεγεθη των 2 ομαδων δεν εχουν καμια σχεση,δεν σας εχει πειραξει ποτε.

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Eγω δεν εχω καταλαβει ποτε με την ΑΕΚ γιατι τα εχετε βαλει στο παρελθον.Εκτος του οτι τα μεγεθη των 2 ομαδων δεν εχουν καμια σχεση,δεν σας εχει πειραξει ποτε.

μαλλον λογω μαυρου
ειχε γινει το χαμος τοτε
τα θυμαμαι σαν χθες

melrules

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε master τοσο η Αεκ οσο και ο Παναθηναικος προσπαθησαν (αλλοτε τα καταφεραν αλλοτε οχι) και συνεχιζουν να προσπαθουν να ΑΡΠΑΞΟΥΝ παιχτες απο τον Πανιωνιο. Γιατι να πω για τον Ολυμπιακο που ΑΓΟΡΑΖΕΙ και ΔΕΝ ΑΡΠΑΖΕΙ?
Τελευταια αποπειρα αυτη του αυλωνιτη μεσω...Αχαρναικου!!!
Εριζεις οταν τα συλλογικα σου εντυπα συνεχεια γραφουν για την μιση ομαδα που θελει η αεκ (αλλα βεβαια δεν μπορει λογω ερασιτεχνικης καταστασης).Γιατι μονο απο τον πανιωνιο? Γιατι μονο η αεκ και ο παο?
Ο σαββιδης του παοκ ειναι κοροιδο δηλαδη?
Και πριν τον Μαυρο υπηρξε ο νεστοριδης...αρπαγη και εκει..Μονο στον Μακο σας πιασαμε κοροιδα με 800,000. Για τον Τζιμπουρ πληρωσες αυτα που αξιζαν για τον παιχταρα..
Κατι Κοντοεδες, ενσαλιβα, Κοπιτσης, Κοντης κτλ, μπιρ παρα...στο τζαμπα...εσενα θα σου αρεσε να στο κανουν?

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456

Και για θεμα καταγωγης προσφυγες  αλλα και πολλα αλλα.Διαβασε και ολο αυτο και θα καταλαβεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom