Νέα

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 197K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
32.269
Πόντοι
5.006
Δυστυχως αλλα θα συμφωνησω και εγω με τους Listo & Soul. Το παιχνιδι ειναι ασσος, γιατι εχουμε παραδοση να αναστενουμε νεκρους (διπλο ο Εργοτελης και μετα άλλες δυο νικες, δηλαδη συνολο 9 βαθμοι και αντε γεια σας). Τωρα οσον αφορα τις απειλες προς τους παικτες, καλο ειναι οι απειλες πρωτα να στραφουν προς τη διοικηση. Δεν λεω καποιοι παικτες είναι αδιαφοροι με πρωτο τον Ανεστη που στη Θρακη εφαγε 3 παιδικα ολοιδια γκολ.
Στη Συνελαυση , οποτε και να την κανουν , θα τα ακουσουν για τα καλα. Μου εκοψε τη μπαλα ο Μπεος οσα χρονια ηταν, εεεε οχι δεν θα μου την κοψουν τωρα και οι χθεσινοι. Αν δεν τους αρεσει ο Πανιωνος ΣΠΙΤΙΑ τους. Τωρα δεν εχουν αλλους παικτες να πουλησουν (Σιοβας, Κολοβος Σαμαρης κλπ κλπ).
το πιο σωστο που ειπες η διοικηση φταιει για ολα να μου πεις ποια διοικηση αφου δεν υπαρχει,,,η παιχτες ειναι η τελευταιοι που φταινε....

mirakos60

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2012
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
6
Τοσα χρονια οποιος και να εχει ερθει στα διοικητικα της ομαδας, κοιταζει να φαει (πουλωντας  παικτες) και να κανει το προφιλ του. Ολοι μα ολοι οι προεδροι που περασαν. Μοναδικη ισως εξαιρεση ο συγχωρεμενος ο Σταματελατος που πηγε φυλακη για την ομαδα. Η «αναγνωρηση του» ηρθε ονομαζοντας τη θυρα 4 ΣΤΑΜΑΤΕΛΑΤΟΣ, αλλα τι ειρωνεια  ο αερας ξηλωσε τη μιση και φαινοταν μονο το ΕΛΑΤΟΣ και καποιοι φροντισαν και ξηλωσαν και την αλλη μιση.
Δυστυχως για καποιους περαστικους Πανιωνιους, οι γνησιοι Πανιωνιοι δεν ΞΕΧΝΟΥΝ ΠΟΤΕ, ειτε τους αρεσει ειτε οχι.  :uzi:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
32.269
Πόντοι
5.006
Και στις αρχες της θητειας του ο πατατακιας που εφερε ρεκομπα εχωνε αλλα μετα μια απο τα ιδια...

mirakos60

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2012
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
6
Και στις αρχες της θητειας του ο πατατακιας που εφερε ρεκομπα εχωνε αλλα μετα μια απο τα ιδια...

Ναι εχωνε τοσο καλα που ακομη πληρωνουμε τον ρεκομπα.........και αυτους που εφερε ο μαλαξ Κιντης.

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.376
Πόντοι
456
το πιο σωστο που ειπες η διοικηση φταιει για ολα να μου πεις ποια διοικηση αφου δεν υπαρχει,,,η παιχτες ειναι η τελευταιοι που φταινε....

O καθενας εχει το δικο του μεριδιο ευθυνης αλλος μεγαλυτερο αλλος μικροτερο.Και οι παιχτες φυσικα.Εγω στερουμαι άλλα, για να πληρωσω το διαρκειας για να τους δω και αυτο απληρωτοι η οχι οφειλουν και πρεπει να το σεβαστουν.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
32.269
Πόντοι
5.006
O καθενας εχει το δικο του μεριδιο ευθυνης αλλος μεγαλυτερο αλλος μικροτερο.Και οι παιχτες φυσικα.Εγω στερουμαι άλλα, για να πληρωσω το διαρκειας για να τους δω και αυτο απληρωτοι η οχι οφειλουν και πρεπει να το σεβαστουν.
σωστο αυτο που λες...ειδικα τωρα πεφτει μεγαλη στερηση με αυτα που εχουν συμβει....και οι παιχτες πρεπει να το σκεφτουν και ειδικα η υπο μεταγραφη οπως λετε...

mirakos60

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2012
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
6
Ολα σωστα...... Συμφωνω οτι και οι παικτες εχουν μεριδιο ευθυνης. Οχι ομως να σου φευγει παικτης για 5000-5500 € (Καλτσας). Αυτο το καναν επιτηδες οι της διοικησης. Μη μου πει κανενας σας οτι δεν μπορεσαν να βρουν τοσο λιγα χρηματα για να τον κρατησουν?Αρα αδιαφορια.  Μεταγραφη του καλοκαιριου ηταν . Ελεος πια……

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
32.269
Πόντοι
5.006
Αυριο για να δουμε τι θα δουμε....

nasouliskk

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
11
Αρειανος δεν ειμαι...πραγματικα...αλλα ρε μαγκες ειναι δυνατον να μιλατε ετσι για τον Αρη?Γιατι επειδη εχετε κολλητηλικια με τους Παοκτζηδες???

Ιστορικη ομαδα ο Πανιωνιος αλλα καλως η κακως ομαδα γειτονιας ειναι!Το ελληνικο πρωταθλημα τα τελευταια χρονια βουλιαζει γιατι δεν εχει δυνατο Παναθηναικο...Αεκ πλεον γιοκ...ο Αρης στα κατω του!

Αν πεσει ο Αρης τι πρωταθλημα θα δουμε?Με Καλλονη που εχει 50 οπαδους στο οακα και καθε αλλο χωριο???

Ειναι δυνατον???Αραξτε λιγο ρε πανιωνιοι...ευχομαι να σας κερδισει ο Αρης τη δευτερα μπας και σωθει αλλα και εσεις δε θελω να πεσετε!Υπαρχουν ομαδες που τους αξιζει ο υποβιβασμος!

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.376
Πόντοι
456
Αρειανος δεν ειμαι...πραγματικα...αλλα ρε μαγκες ειναι δυνατον να μιλατε ετσι για τον Αρη?Γιατι επειδη εχετε κολλητηλικια με τους Παοκτζηδες???

Ιστορικη ομαδα ο Πανιωνιος αλλα καλως η κακως ομαδα γειτονιας ειναι!Το ελληνικο πρωταθλημα τα τελευταια χρονια βουλιαζει γιατι δεν εχει δυνατο Παναθηναικο...Αεκ πλεον γιοκ...ο Αρης στα κατω του!

Αν πεσει ο Αρης τι πρωταθλημα θα δουμε?Με Καλλονη που εχει 50 οπαδους στο οακα και καθε αλλο χωριο???

Ειναι δυνατον???Αραξτε λιγο ρε πανιωνιοι...ευχομαι να σας κερδισει ο Αρης τη δευτερα μπας και σωθει αλλα και εσεις δε θελω να πεσετε!Υπαρχουν ομαδες που τους αξιζει ο υποβιβασμος!

Τι ακριβως ειπαμε :think:
Και τι σχεση εχει αυτο με το οτι φιλοξενουμε παντα χωρις προβλημα τους παοκτζηδες καπως μπερδεμενα τα εχεις στο μυαλο σου μου φαινεται.
Δηλαδη αμα πεσει θα δουμε χειροτερο πρωταθλημα επειδη δεν θα δειχνει η τβ τους οπαδους του?Δεν διαφωνω οτι θα υπαρχουν περισσοτεροι φιλαθλοι αλλα αυτο δεν σχετιζεται με την ποιοτητα του πρωταθληματος.
Δεν ξερω σε ποιες ομαδες αναφερεσαι περι υποβιβασμου αλλα βαση βαθμολογιας ο αρης ναι ειναι απο τις χειροτερες αν οχι η χειροτερη ομαδα του πρωταθληματος.Και ειμαστε ηδη στον β γυρο οποτε ειναι ενδεικτικο.
Οχι πως εμεις ειμαστε καλυτεροι παντως...

mirakos60

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2012
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
6
Τι ακριβως ειπαμε :think:
Και τι σχεση εχει αυτο με το οτι φιλοξενουμε παντα χωρις προβλημα τους παοκτζηδες καπως μπερδεμενα τα εχεις στο μυαλο σου μου φαινεται.
Δηλαδη αμα πεσει θα δουμε χειροτερο πρωταθλημα επειδη δεν θα δειχνει η τβ τους οπαδους του?Δεν διαφωνω οτι θα υπαρχουν περισσοτεροι φιλαθλοι αλλα αυτο δεν σχετιζεται με την ποιοτητα του πρωταθληματος.
Δεν ξερω σε ποιες ομαδες αναφερεσαι περι υποβιβασμου αλλα βαση βαθμολογιας ο αρης ναι ειναι απο τις χειροτερες αν οχι η χειροτερη ομαδα του πρωταθληματος.Και ειμαστε ηδη στον β γυρο οποτε ειναι ενδεικτικο.
Οχι πως εμεις ειμαστε καλυτεροι παντως...
Με προλαβες Soul. Και σε καμια περιπτωση δεν ειμαστε ομαδα της γειτονιας. Οι γαυροβαζελοχανουμισες με δικους μας παικτες εχουν δοξαστοι. Αυτα για να μην ακουω κουφα για ομαδα της γειτονιας.

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.376
Πόντοι
456
Με προλαβες Soul. Και σε καμια περιπτωση δεν ειμαστε ομαδα της γειτονιας. Οι γαυροβαζελοχανουμισες με δικους μας παικτες εχουν δοξαστοι. Αυτα για να μην ακουω κουφα για ομαδα της γειτονιας.

Πολλοι απο μας εχουν γυρισει την πλατη και δεν πανε γηπεδο ενω αυτοι κουτσα στραβα το γεμιζουν.Εκει του δινω δικιο αν εννοει αυτο ;)

nasouliskk

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
11
Ο Πανιωνιος παντα ειχε λιγο κοσμο!Μετρημενα κουκια ποτε δεν ηταν ομαδα μεγεθους Οσφπ-Παο-Αεκ-Αρη-Παοκ ακομα και του Ηρακλη!

Γι αυτο ειναι ομαδα γειτονιας οπως και ο ''αντιπαλος'' του Ατρομητος που ειναι στην ουσια ομαδα τραβεστι.

Το κακο για τον Πανιωνιο τοσα χρονια ειναι οι προεδροι του.Απο το κακο στο χειροτερο και παντα τσατσοι των μεγαλων...παντα!

Εγω χαιρομαι τους οπαδους του Πανιωνιου που ειναι οσοι ειναι αλλα ειναι πιστοι...και παντα θα ειναι εκει ειτε ο Πανιωνιος παιζει ευρωπη ειτε παιζει για παραμονη ειτε παιζει στο τοπικο πρωταθλημα.

Σιχαινομαι τους ανθρωπους του Πανιωνιου που ειναι γλυφτες και ελεινοι και για τα ευρω στηνουν τη κωλαρα τους ακομα και να τους γαμησει ο καθε Μαρινακης και Κοκαλης.

Οσο για τον Αρη χρειαζεται μαγκες...οπως χρειαζεται και η Αεκ.Γιατι ειναι ομαδες που ακομα και αν δεν εχουν ομαδα οταν πας στην εδρα τους φοβασαι...

υγ:Δεν ειμαι οπαδος καμιας ομαδας,πραγματικα!Η ομαδα που υποστηριζω εγω παιζει στα τοπικα!Φιλικα μιλαω παντα μαζι σας...χωρις να θελω να την πω σε κανεναν.

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
34
Πόντοι
6
Παίδες εμείς βλέπουμε μπάλα γιατί γουστάρουμε, οι παίχτες ζουν από αυτό. Να έχουμε απαίτηση να παίζουν σαν να μην συμβαίνει τίποτα όταν είναι απλήρωτοι, είναι λίγο υποκριτικό. Εκτός αν εσείς στην δουλειά σας πάτε τζάμπα. Τώρα για τους "λεβέντες" που τους επισκεύτηκαν στην προπόνηση τι να πω. Είμαι σίγουρος οτι κ εσείς αν δουλεύατε απλήρωτοι κ από πάνω έσκαγαν κ ορισμένοι να σας πουν ότι θα σας γαμήσουν θα το εκτιμούσατε.

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.376
Πόντοι
456
Παίδες εμείς βλέπουμε μπάλα γιατί γουστάρουμε, οι παίχτες ζουν από αυτό. Να έχουμε απαίτηση να παίζουν σαν να μην συμβαίνει τίποτα όταν είναι απλήρωτοι, είναι λίγο υποκριτικό. Εκτός αν εσείς στην δουλειά σας πάτε τζάμπα. Τώρα για τους "λεβέντες" που τους επισκεύτηκαν στην προπόνηση τι να πω. Είμαι σίγουρος οτι κ εσείς αν δουλεύατε απλήρωτοι κ από πάνω έσκαγαν κ ορισμένοι να σας πουν ότι θα σας γαμήσουν θα το εκτιμούσατε.

Ειναι καπως διαφορετικο η ομαδα αποτι μιας απλη επιχειρηση και θα εξηγησω το γιατι.
Οταν πριν 1-2 χρονια ημουν σε δουλεια και ημουν πισω στους μισθους 3-4 μηνες οχι δεν ειχα την ιδια αποδοση και ολα τα εκανα πολυ πιο αργα αποτι ζητουσαν.Τι να εκτιμησω σε αυτον που και δεν δεν θα με πληρωνε και θα με εβριζε.Ηξερα ομως τι ανθρωπος ηταν και για αυτο το εκανα ;)
Οι παιχτες α ξερουν οτι ο κοσμος προσπαθουσε προσπαθει και θα προσπαθει με μεγαλο κοπο να τους στηριξει παρολα αυτα πολλοι ειναι αχαριστοι.
Ξαναλεω μην παρεξηγηθουμε πρωτα απολα φταιει η διοικηση

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
34
Πόντοι
6
Ειναι καπως διαφορετικο η ομαδα αποτι μιας απλη επιχειρηση και θα εξηγησω το γιατι.
Οταν πριν 1-2 χρονια ημουν σε δουλεια και ημουν πισω στους μισθους 3-4 μηνες οχι δεν ειχα την ιδια αποδοση και ολα τα εκανα πολυ πιο αργα αποτι ζητουσαν.Τι να εκτιμησω σε αυτον που και δεν δεν θα με πληρωνε και θα με εβριζε.Ηξερα ομως τι ανθρωπος ηταν και για αυτο το εκανα ;)
Οι παιχτες α ξερουν οτι ο κοσμος προσπαθουσε προσπαθει και θα προσπαθει με μεγαλο κοπο να τους στηριξει παρολα αυτα πολλοι ειναι αχαριστοι.
Ξαναλεω μην παρεξηγηθουμε πρωτα απολα φταιει η διοικηση

Μαν συμφωνώ ότι φταίνει οι διοικήσεις. Το θέμα είναι τι γίνεται τώρα που έχουμε βρεθεί σε αυτή την κατάσταση. Απλά τα λεφτά από τα εισιτήρια (αυτό φαντάζομαι ότι εννοείς όταν λες ότι ο κόσμος τους στηρίζει) δεν φτάνουν να καλύψουν τίποτα οπότε οι παίχτες είναι πάλι απλήρωτοι. Προσωπικά δεν ξέρω τι κατάσταση έχει ο καθένας από αυτούς στην οικογένειά του κ αν κ για πόσο έχει την πολυτέλεια να μείνει σε μια ομάδα που δεν τον πληρώνει κ κυρίως δεν φαίνεται κ προοπτική ότι θα τον πληρώσει στο κοντινό μέλλον. Κοινώς, είμαστε μεταξύ σκύλας κ χάρυβδης, Μπορεί να σηκωθούν να φύγουν οι (περισσότεροι) παίχτες κ για άλλη μια φορά παληκαράκια από τις ακαδημίες να πρέπει σε διάστημα μιας βδομάδας να παίξουν στην SL. Από μεριάς μου δεν υπάρχει θέμα παρεξήγησης, μπορεί να διαφωνούμε σε κάποια πράγματα, αλλα το σημαντικό είναι να μπορούμε όταν διαφωνούμε να συζητάμε πολιτισμένα.

Υ.Γ. Κ μένα η άποψη μου είναι ότι το παιχ΄νιδι με τον Αρη είναι άσσος...

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.376
Πόντοι
456
Μαν συμφωνώ ότι φταίνει οι διοικήσεις. Το θέμα είναι τι γίνεται τώρα που έχουμε βρεθεί σε αυτή την κατάσταση. Απλά τα λεφτά από τα εισιτήρια (αυτό φαντάζομαι ότι εννοείς όταν λες ότι ο κόσμος τους στηρίζει) δεν φτάνουν να καλύψουν τίποτα οπότε οι παίχτες είναι πάλι απλήρωτοι. Προσωπικά δεν ξέρω τι κατάσταση έχει ο καθένας από αυτούς στην οικογένειά του κ αν κ για πόσο έχει την πολυτέλεια να μείνει σε μια ομάδα που δεν τον πληρώνει κ κυρίως δεν φαίνεται κ προοπτική ότι θα τον πληρώσει στο κοντινό μέλλον. Κοινώς, είμαστε μεταξύ σκύλας κ χάρυβδης, Μπορεί να σηκωθούν να φύγουν οι (περισσότεροι) παίχτες κ για άλλη μια φορά παληκαράκια από τις ακαδημίες να πρέπει σε διάστημα μιας βδομάδας να παίξουν στην SL. Από μεριάς μου δεν υπάρχει θέμα παρεξήγησης, μπορεί να διαφωνούμε σε κάποια πράγματα, αλλα το σημαντικό είναι να μπορούμε όταν διαφωνούμε να συζητάμε πολιτισμένα.

Υ.Γ. Κ μένα η άποψη μου είναι ότι το παιχ΄νιδι με τον Αρη είναι άσσος...

ΤΙ παρεξηγηση ρε συ δεν τιθεται καν θεμα ;)
Ολες οι αποψεις ευπροσδεκτες.
Να πω παντως οτι σε καμια περιπτωση δεν συμφωνω με μπινελικια σε παιχτες στην προπονηση.Προτιμω να γυρισω την πλατη.
Προσωπικα παντως δεν εκοψα το γηπεδο ουτε επι μπεου ουτε ποτε ακομα και που δεν δουλευεα οταν παλευαμε με αιγαλεα χαλκηδονες ακομα και πριν μερικα χρονια με κερκυρα(τοτε ειχα λεφτα)ετρεχα παντου και χαριλαου τουμπα λειβαδια.Μετα απο τον τελευταιο εντος φετος δεν θα ξαναπαω.Δεν μπορω να πηγαινω και να νοιωθω πως ολοι με κοροιδευουν.Αυτο δεν ειναι Πανιωνιος και δεν μιλαω για εμφανιση ομαδας μονο, εχω αντεξει και χειροτερες εμφανισεις και αποτελεσματα.

mirakos60

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2012
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
6
Ε ρε γλεντια που θα εχουμε στη Γ.Σ. Την αναβαλανε και παει για 19/02/2014, την ιδια ωρα, στον ιδιο χωρο (Μεγαλη Αιθουσα Εστιας Νεας Σμυρνης, ωρα 18.30). Βλεπω πολλες φαπες και να δουμε ορισμενοι από που θα φυγουν.
Μετα απο σκουλικια παιζεις με παγουρια. Αν δεν κερδισεις και εκει, εισαι για φουντο, αντε στα μπαραζ το πολυ πολυ. Να ζησουν οσοι δεν ειδαν τα μπαραζ με Μακεδονικο και Παγουρια.

listo

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
336
Πόντοι
21
οι παίχτες φταίνε στο βαθμό που με 1 σεζόν κι αυτή μισή, εκμεταλλεύονται την ανυπαρξια της διοίκησης και κλείνουν από το φλεβάρη μεταγραφή. σίγουρα δεν ευθύνονται για το χάλι της ομάδας, αλλά μπορούσαν να κρατήσουν μια πιο αξιοπρεπή σταση, ο κόσμος τους στηριζε στην αρχή κ δεν τους ζήτησε ευθύνες. συμφωνώ κ εγώ οτι το πρόβλημα της ομάδας είναι η διοιήκηση κ όχι ο ανέστης ή ο κούρντι. δεν θέλω να δω όμως μέχρι το καλοκαίρι αδιαφορία από κανένα 19χρονο που του δόθηκε η ευκαιρία λόγω κακής οικονομικής κατάστασης να παίζει βασικός στην ιστορικότερη ομάδα της χώρας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom