You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 196K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
nasouliskk
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 4
- Πόντοι
- 11
Βεροια,πλατανιας...και Αρης Πανιωνιος θα παλεψουν για το μπαραζ γνωμη μου!
Ο Αρης εχει 5 ματς εντος που μπορει να τα παρει και 5 εκτος που αν βγαλω Οσφπ και Παο απο ολα τα αλλα ματς μπορει να παρεις ποντους Πλατανιας,Τριπολη,Πανθρακικος.
Το προγραμμα του Πανιωνιου δεν το ξερω οπως δεν ξερω και αν θα συνεχισουν να παλευουν οι παιχτες για την ομαδα η θα τα παρατησουν γιατι εχουν κλεισει αλλου.
Ο Αρης εχει 5 ματς εντος που μπορει να τα παρει και 5 εκτος που αν βγαλω Οσφπ και Παο απο ολα τα αλλα ματς μπορει να παρεις ποντους Πλατανιας,Τριπολη,Πανθρακικος.
Το προγραμμα του Πανιωνιου δεν το ξερω οπως δεν ξερω και αν θα συνεχισουν να παλευουν οι παιχτες για την ομαδα η θα τα παρατησουν γιατι εχουν κλεισει αλλου.
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Τι θες και τα ρωτάς και εσύ τώρα;Πανιωνιοι τον Ανεστη στο τερμα γιατι τον βγαλατε απο την 11αδα ?
Ο Πανιώνιος τ είχε βρει με τον ΟΣΦΠ. Ο παίκτης τα βρήκε με την ΑΕΚ και θα συνεχίσει εκεί, οπότε τι πιο λογικό να του κόψουν τη μπάλα (για παραδειγματισμό) ;
nasouliskk
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 4
- Πόντοι
- 11
Παντως οι παιχτες και το προπονητικο team του Πανιωνιου εχουν μυαλο!Εχασαν στο ματς με τον Αρη και για να μη μιλησει κανεις καταγγελουν ολα αυτα!
Εγω δε λεω οτι λενε σε ολα ψεματα αλλα δε συμβαινουν αυτα καθε κυριακη???Κανουμε πλακα τωρα???Μπαλα βλεπω 20 χρονια και αυτα γινονται καθε κυριακη ειδικα σε κατι γηπεδα πανιωνιου-αιγαλεω κλπ.
Εχουν μυαλο παντως..μπραβο τους!
Εγω δε λεω οτι λενε σε ολα ψεματα αλλα δε συμβαινουν αυτα καθε κυριακη???Κανουμε πλακα τωρα???Μπαλα βλεπω 20 χρονια και αυτα γινονται καθε κυριακη ειδικα σε κατι γηπεδα πανιωνιου-αιγαλεω κλπ.
Εχουν μυαλο παντως..μπραβο τους!
mirakos60
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 21
- Πόντοι
- 6
Αρχισαν και τα ωραια……..Αυτο που ψιθυριζοταν τοσον καιρο εγινε……Ξανα ο πατατακιας στο προσκηνιο…..
Ερχεται και ο μουστακιας και να δουμε τι αλλο εχει το πακετο.........
bull4cuck
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 6
- Like
- 596
- Πόντοι
- 306
Αρχισαν και τα ωραια……..Αυτο που ψιθυριζοταν τοσον καιρο εγινε……Ξανα ο πατατακιας στο προσκηνιο…..
Ερχεται και ο μουστακιας και να δουμε τι αλλο εχει το πακετο.........
Καμμία σχέση ο Τσακίρης με τον πατατάκια. Αυτός ο Τσακίρης είναι ο εφοπλιστής...
mirakos60
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 21
- Πόντοι
- 6
Καμμία σχέση ο Τσακίρης με τον πατατάκια. Αυτός ο Τσακίρης είναι ο εφοπλιστής...
Επειδη ακουγοταν για τον πατατακια...... Αυτος εχει να δωσει κατι ή μπηκε να πουλησει οτι εχει μεινει?
Προσωπικα δεν εχω ακουσει κατι γαι το ατομο του.
bull4cuck
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 6
- Like
- 596
- Πόντοι
- 306
Επειδη ακουγοταν για τον πατατακια...... Αυτος εχει να δωσει κατι ή μπηκε να πουλησει οτι εχει μεινει?
Κοίταξε, τα εσωτερικά του Πανιωνίου δεν τα ξέρω. Τον Κ. Τσακίρη τον ξέρω. Είναι σχετικά νέος, έχει τρέλλα με τον Πανιώνιο, δεν σκορπάει χρήμα αριστερά-δεξιά. Μπορεί να το νοικοκυρέψει το μαγαζί, αν τον αφήσουν. Πιο πολύ διαχειριστής είναι και λιγότερο ο πρόεδρος που θα απογειώσει την ομάδα.
mirakos60
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 21
- Πόντοι
- 6
Κοίταξε, τα εσωτερικά του Πανιωνίου δεν τα ξέρω. Τον Κ. Τσακίρη τον ξέρω. Είναι σχετικά νέος, έχει τρέλλα με τον Πανιώνιο, δεν σκορπάει χρήμα αριστερά-δεξιά. Μπορεί να το νοικοκυρέψει το μαγαζί, αν τον αφήσουν. Πιο πολύ διαχειριστής είναι και λιγότερο ο πρόεδρος που θα απογειώσει την ομάδα.
Μακαρι αλλα ολοι οι προεδροι μεχρι σημερα εκαναν μονο μασες στην ομαδα......
μη τα μπερδευεις ρε τυπε καμια σχεση , 2 διαφορετικα προσωπα ειναι αυτα που λες.
ο τσακιρης που ηταν παλια και επεστρεψε ειναι εφοπλιστης
mirakos60
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 21
- Πόντοι
- 6
μη τα μπερδευεις ρε τυπε καμια σχεση , 2 διαφορετικα προσωπα ειναι αυτα που λες.
ο τσακιρης που ηταν παλια και επεστρεψε ειναι εφοπλιστης
Και εγω αυτον τον Τσακιρη καταλαβα . ο Kimon με μπερδεψε οτι ειναι 2 διαφορετκα προσωπα
PITSILIARIS
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
PITSILIARIS
Μέλος