Νέα

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 197K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εσυ ειδες να τον κραζουν τον Κοντοε χθες???Γιατι εκει που ημουνα εγω, παμε ρε Γιανναρα ελεγαν.Να φανταστω θα σαι στου επισημους που βριζαν και τον Λινεν???
Οσο για τον Ανδριολα, του χρονου που θα παει στην Κερκυρα να δω τι θα λες, ενω ο Μπεθερα θα παιζει στο Ισπανικο.
επειδη παντα διακρινω ενα υφακι ειρωνιας θα σου απαντησω αναλογα.στα επισημα εχω να παω απο τοτε που προπονητης ηταν ο μπραμς τοτε που εσυ δεν ηξερες ουτε που πεφτει το γηπεδο.εκει που καθομουν [2] ολοι αναρωτιοτουσταν που ειναι ο κοντοες στο δευτερο γκολ δυο φασεις εγιναν και ακομα ερχεται!!!!οσο για ανδριολα εσυ του ριχνεις ευθυνες και στα πενελτυ που τρωει αλλα μας ελεγες οτι οταν γυρισει ο ισακ θα παιξει αλλα μαλον ο φερερα αλλη γνωμη ειχε απο τη δικη σου.μαλλον μαλακας πρεπει να ειναι ομως που δεν σε ακουει.οσο για τον ισακ οτι θα γυρισει ισπανια ειναι σιγουρο σε ποια κατηγορια και αν θα παιζει βασικος δεν ειμαι σιγουρος.οσο για τον ανδριολα σιγουρα στο πρωτο γκολ εχει ευθυνη αλλα σε ποσα παιχνιδια σε κρατησε με αποκορυφωμα στην τουμπα που μεχρι και πεναλτυ επιασε αλλα αυτα ειναι ψιλα γραμματα για σενα.οσο για το που θα παιζει του χρονου μην εισαι και τοσο σιγουρος οτι θα φυγει.και κατι τελευταιο ετσι που ανεφερες για τον λινεν ο ανδριολας ηρθε με δικη του εισηγηση αν αυτο σου λεει κατι ;)

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
επειδη παντα διακρινω ενα υφακι ειρωνιας θα σου απαντησω αναλογα.στα επισημα εχω να παω απο τοτε που προπονητης ηταν ο μπραμς τοτε που εσυ δεν ηξερες ουτε που πεφτει το γηπεδο.εκει που καθομουν [2] ολοι αναρωτιοτουσταν που ειναι ο κοντοες στο δευτερο γκολ δυο φασεις εγιναν και ακομα ερχεται!!!!οσο για ανδριολα εσυ του ριχνεις ευθυνες και στα πενελτυ που τρωει αλλα μας ελεγες οτι οταν γυρισει ο ισακ θα παιξει αλλα μαλον ο φερερα αλλη γνωμη ειχε απο τη δικη σου.μαλλον μαλακας πρεπει να ειναι ομως που δεν σε ακουει.οσο για τον ισακ οτι θα γυρισει ισπανια ειναι σιγουρο σε ποια κατηγορια και αν θα παιζει βασικος δεν ειμαι σιγουρος.οσο για τον ανδριολα σιγουρα στο πρωτο γκολ εχει ευθυνη αλλα σε ποσα παιχνιδια σε κρατησε με αποκορυφωμα στην τουμπα που μεχρι και πεναλτυ επιασε αλλα αυτα ειναι ψιλα γραμματα για σενα.οσο για το που θα παιζει του χρονου μην εισαι και τοσο σιγουρος οτι θα φυγει.και κατι τελευταιο ετσι που ανεφερες για τον λινεν ο ανδριολας ηρθε με δικη του εισηγηση αν αυτο σου λεει κατι ;)
Για Κοντοε δεν εχει νοημα η κουβεντα, εγω τον θεωρω εξελιξιμο και πιστευω οτι μπορει να κανει καργιερα εξω, εσυ τον θεωρεις απλα φιλοτιμο
Αμα ειχε αλλη γνωμη ο Φερερα γιατι δεν επαιζε ο Αντριολας οταν τραυματιστηκε ο Μπελιτς?
Οσο για την εποχη του Μπραμς πηγαινα γηπεδο με τους δικους μου αλλα ημουν μικρος.Τι να λεει??Καποιος που ειναι 20 δε μπορει να σου μιλαει για μπαλα επειδη δεν ηξερε που πεφτει το γηπεδο εκεινη την εποχη??ή εσυ δε μπορεις να μιλας για μπαλα σε καποιον 60αρη επειδη την εποχη Ιντζογλου δεν ηξερες που πεφτει το γηπεδο.Συνελθε.Δε στεκει αυτο που ειπες

Επισκέπτης
Για Κοντοε δεν εχει νοημα η κουβεντα, εγω τον θεωρω εξελιξιμο και πιστευω οτι μπορει να κανει καργιερα εξω, εσυ τον θεωρεις απλα φιλοτιμο
Αμα ειχε αλλη γνωμη ο Φερερα γιατι δεν επαιζε ο Αντριολας οταν τραυματιστηκε ο Μπελιτς?
Οσο για την εποχη του Μπραμς πηγαινα γηπεδο με τους δικους μου αλλα ημουν μικρος.Τι να λεει??Καποιος που ειναι 20 δε μπορει να σου μιλαει για μπαλα επειδη δεν ηξερε που πεφτει το γηπεδο??ή εσυ δε μπορεις να μιλας για μπαλα σε καποιον 60αρη επειδη την εποχη Ιντζογλου δεν ηξερες που πεφτει το γηπεδο.Συνελθε.Δε στεκει αυτο που ειπες
εγω δεν ειπα οτι δεν μπορεις να εχεις αποψη αλλα το να λες πραγματα που αντικειμενικα δεν στεκουν οπως το οτι ειναι εξελιξιμος ενας παιχτης 23 χρονων που ειναι ατεχνος χωρις φυσικα προσοντα για αυτη τη θεση που παιζει δεν θελει ιδιαιτερο ματι. καλος για μια αλλαγη μεχρι εκει ομως.οσο για το γιατι επαιξε ο μπεθερα μεχρι τελευταια στιγμη παιζοταν αλλα λογο οπως ξερεις οτι τον μπεθερα τον εφερε ο φερερα προτημησε αυτον και ας ειχε κανει καταπληκτικο παιχνιδι ο ανδριολας στο κυπελλο με παναιτωλικο πιανοντας δυο πεναλτυ.το οτι μετα συνεχιζει και τον βαζει δεν σου λεει κατι;οτι ακομα και ο φερερα εχει μιλησει με τα καλυτερα ουτε αυτο!!!

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
εγω δεν ειπα οτι δεν μπορεις να εχεις αποψη αλλα το να λες πραγματα που αντικειμενικα δεν στεκουν οπως το οτι ειναι εξελιξιμος ενας παιχτης 23 χρονων που ειναι ατεχνος χωρις φυσικα προσοντα για αυτη τη θεση που παιζει δεν θελει ιδιαιτερο ματι. καλος για μια αλλαγη μεχρι εκει ομως.οσο για το γιατι επαιξε ο μπεθερα μεχρι τελευταια στιγμη παιζοταν αλλα λογο οπως ξερεις οτι τον μπεθερα τον εφερε ο φερερα προτημησε αυτον και ας ειχε κανει καταπληκτικο παιχνιδι ο ανδριολας στο κυπελλο με παναιτωλικο πιανοντας δυο πεναλτυ.το οτι μετα συνεχιζει και τον βαζει δεν σου λεει κατι;οτι ακομα και ο φερερα εχει μιλησει με τα καλυτερα ουτε αυτο!!!
Και ο Φαμπιαν εχει μιλησει με τα καλυτερα λογια για τον Κοντοε.
Anyway ας πηγαινει καλα η ομαδα και ας παιζει οποιος να ναι.

OP
OP
Ryu

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Εχουμε και λέμε,

Ανδριόλας, ξεκήνησε σα 3ος φέτος, μας πέρασε στο Αγρίνιο βρέθηκε τελικά βασικός στα τελευτάια 6 ματς. Εχεί κάνει τα λαθάκια του αλλά σε σχέση με Μπέλιτς σίγουρα εμπνένει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη.

Ο Φανούρης ήταν εκτος τόπου και χρόνου, ταλαιπώρησε τόσο το σώμα του όσο και την ομάδα για 75 λεπτά. 100% σφάλμα του Φερέρα που και τον επλεξε για 11άδα και κυρίως διότι είναι τόσο μαλακισμένα εγωιστης που τον άφησε μεσα για τα ¾ του αγώνα.

Ο Κοντοές όντως μάζευε σακούλες χτες. Κάκιστη εμφάνιση και σε συνδυασμό με την ανυπαρξία του Φανουρή και το τελευτάιο τέταρτο του Κούκετς, στην ουσία δεν υπήρχαμε απο τ΄ αριστερά σε όλο τον αγώνα.

Κούκετς, εδώ γελάμε… Για την εφηβική ομάδα ίσως.

Λάτκα, πάλι με πολλά μικρό λαθάκια που ανα πάσα στιγμη μπορεί να κοστίσουν. Το γκολ που μας έδωσε τον βαθμό,

Ομο, απ΄ τους βασικούς σεντερ-μπακ του πρωταθλήματος με τις περισσότερες συμμετοχές. Δεν παίζει παρα μόνο όταν είναι τιμωρημένος! Αλλο ένα κόλλημα του  Φερέρα.

Μανίατης δεν έτρεξε όσο άλλες φορές την πλευρά του και δεν είχε κάποια αξιοσημείωτη συνεργασία με Λόλο.

Εστογιαννόφ, ντεφορμέ… πολλά αβίαστα λαθη που οδηγούν σε αντεπιθέσεις του αντιπάλου.

Νικολάου, πάρα πολύ καλός αλλά μόνος στο κέντρο. Ο Αναστασόπουλος δεν βοήθησε αρκετά. Ενώ το κατέχει το τόπι είναι άψυχος.

Τι να κάνει η παιχτούρα ο Μπόσκο μόνος του…

Και ερχόμαστε στον Κουμορτζί. Χτες ούτε ο ίδιος πρέπει να κατάλαβε που παίζει… Ετρεχε πάνω-κάτω, υπό τις οδηγίες του Φερέρα,  χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Ειναι φανερό οτί δεν έχει την τεχνική για επιθετικός, μένει μονάχα να το καταλάβει και ο Φερέρα και να τον τοποθετήσει στην φυσική του θέση.

Χωρις τρεξήματα, χωρίς πάθος, με επιλογές και στήσιμο της ομάδας για το καρναβάλι από τον Φερέρα, ειναί ΕΠΙΤΥΧΙΑ που δεν χάσαμε.   

Επισκέπτης
Και ο Φαμπιαν εχει μιλησει με τα καλυτερα λογια για τον Κοντοε.
Anyway ας πηγαινει καλα η ομαδα και ας παιζει οποιος να ναι.
κοτα εγω παντα εχω δικο μου κριτηριο και λεω αυτα που βλεπω το τη λεει ο καθενας ποσος με νοιαζει.φυσικα και η ομαδα θελω να πηγαινει καλα αλλα ακομα και τυφλος να εισαι βλεπεις οτι η ομαδα εχει μεγαλο προβλημα στην αμυνα καλοι χρυσοι λατκα ομο αλλα χρειαζεσαι εναν ηγετη στην αμυνα που να την κατευθυνει και δυστυχως δεν υπαρχει.ισως θα μπορουσε να ηταν ο μαιστοροβιτς αλλα τον διωξανε η ο σμογιε αλλα δυστυχως δεν μπορεσε να επανελθει ποτε. οσο θα ειμαστε ετσι θα τρωμε γκολ παιδικης χαρας και ο καθε λεβαδειακος θα αισθανεται και αδικημενος!!!!!!!

OP
OP
Ryu

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
O Μπουβάλ, μέχρι πρότινος παίχτης της χειρότερης ομάδα της σκατολίγκας, «γέμησε» την περιοχή του Λεβαδιακού μόλις μπήκε....

Επισκέπτης
O Μπουβάλ, μέχρι πρότινος παίχτης της χειρότερης ομάδα της σκατολίγκας, «γέμησε» την περιοχή του Λεβαδιακού μόλις μπήκε....
το προβλημα δεν ειναι η επιθεση αλλα η αμυνα εκει που δεν υπαρχει ηγετης.και απο οτι φαινεται θελουμε και εναν παιχτη στο κεντρο να μοιραζει τη μπαλα και να απελευθερωσει τον κουμουρτζιπου τρεχει ασκοπα χιλιομετρα και χωρις λογο!!!οσο για φερερα εχει εμονες και το δειχνει αν δεν ξυπνησει δεν μας βλεπω καλα!!!

OP
OP
Ryu

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
το προβλημα δεν ειναι η επιθεση αλλα η αμυνα εκει που δεν υπαρχει ηγετης.και απο οτι φαινεται θελουμε και εναν παιχτη στο κεντρο να μοιραζει τη μπαλα και να απελευθερωσει τον κουμουρτζιπου τρεχει ασκοπα χιλιομετρα και χωρις λογο!!!οσο για φερερα εχει εμονες και το δειχνει αν δεν ξυπνησει δεν μας βλεπω καλα!!!

Τα χάλια της άμυνας είναι γνωστά απ την αρχή. Το πρόβλημα στους τελευταίους αγώνες ειναι και η μεσαία γραμμη και η επίθεση έτσι όπως κατεβάζει ο παπάρας την ομάδα. Μας πήρε το κέντρο χτες ο.... Λεβαδιακος. Με σοβαρή ομάδα χτες θα μαζέυαμε πολλά τεμάχια.

Επισκέπτης
Τα χάλια της άμυνας είναι γνωστά απ την αρχή. Το πρόβλημα στους τελευταίους αγώνες ειναι και η μεσαία γραμμη και η επίθεση έτσι όπως κατεβάζει ο παπάρας την ομάδα. Μας πήρε το κέντρο χτες ο.... Λεβαδιακος. Με σοβαρή ομάδα χτες θα μαζέυαμε πολλά τεμάχια.
to προβλημα ειναι οτι οποτε κουραζεται ο κουμουρτζι συν οτι τον βαζει σε λαθος θεση δεν μπορουμε να κανουμε ευκαιρια.ειδικα χθες στο δεν καναμε μυρωδια απο φαση μεχρι το 80 και μερικες υποψιες φασης στο α ημιχρονο. αν δεν αλλαξει τακτικη ετσι θα ειμαστε και χειροτερα.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΛΕΩ
ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΟΜΑΔΑ
ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΡΗΣ

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
και γιατι οχι ΠΑΟΚ?
γιατι εμεις παιζουμε επιθετικο ποδοσφαιρο
συνδιαζουμε αποτελεσμα με θεαμα
επισης δεν ειμαστε απλυτοι
δεν ζεχνουμε και δεν μυριζει το στομα μας
ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ
ΓΙΝΕ ΑΡΗΣ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ
ΓΙΝΕ ΑΡΗΣ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
τι μαλακιες τους εχουν πιασει τωρα;;;

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
μαγκες τι κ τι με το θρασυβουλο?
παμε για κυπελλο?
παοκ τελικος?

Επισκέπτης
ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ
ΓΙΝΕ ΑΡΗΣ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ
ρε μαλακα ειδικα με τα γιαννενα με θαμπωσατε με το επιθετικο ποδοσφαιρο που παιξατε και τις ευκαιριες που κανατε!!Α!!!! και μην ξεχνιομαστε σφαγηηηηηηηηηηηηηηηη σας κανανε παλι :2funny: ανακοινωση δεν εχεις ρε μαλακα τωρα :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom