Νέα

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 197K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
μεχρι ουεφα εισαι τωρα αν βγεις 3ος 5ος το ιδιο πραγμα ειναι
οκ φιλος,εχασες κ παλι σημερα?
κοιτα να φτασεις τον αρουλη γιατι ειναι κριμα να σου φυγει κ να μην μπεις εσυ η η καβαλιτσα κ να μπει αυτος

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
αντε μαλακα τσακιρη ξυπνα και ο κουκετσ σαπακη ειναι αντε μια ζωη μαλακιες...
και ο μπαλαμπαν στακα τουρκο να γεμισω ειναι
καλος υπνος και ο αιμιλιο

FLOJO

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
1
αν φυγει ο Τσακιρης θα καταντησεις παλι ανσασερπερσυ το ματς στην Τουμπα το πηρα αδικα
φετος θα μπορουσε να δωσει το πεναλτυ στο 80 κατι στο Πανιωνιο
δεν παυει ομως να εχουμε σαφως καλυτερη ομαδα απο σας
Καλα, τωρα με τον Πανιώνιο συγκρινόμαστε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αντε δίνω και στον Ζικο 15 μέρες ακόμα μέχρι τον Αγώνα στο Καραϊσκάκη!!

Για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους - Συγκρίσεις παίδες για τον ΠΑΟΚ μόνο με τις 3 της Αθήνας/Πειραια παρακαλώ!!! (βαζω και την ΑΕΚ μέσα μετά τις 2 νικες με μας και τον ΟΣΦΠ)

Επισκέπτης
αν φυγει ο Τσακιρης θα καταντησεις παλι ανσασερπερσυ το ματς στην Τουμπα το πηρα αδικα
φετος θα μπορουσε να δωσει το πεναλτυ στο 80 κατι στο Πανιωνιο
δεν παυει ομως να εχουμε σαφως καλυτερη ομαδα απο σας
κοιτα το να λες οτι εχεις καλυτερη ομαδα αλλα μεσα σε ενα γεματο γηπεδο να βγαινεις στο δευτερο ημιχρονο και να καταστρεφεις το ματς αν αυτο εσενα σε ικανοποιει παω πασο.οσο για καποιους αλλους το να κανεις τον κοκορα και στο τελος να παιζεις ουεφα οπως κανω και εγω[οχι καθε χρονο]και να λες οτι εισαι μεγαλη ομαδα τη να πω!!!!περσι βγηκατε δευτεροι και οταν ηρθαν τα δυσκολα δειξατε ποια ειναι η πραγματικη θεση. το να βγαινεις τεταρτος και να λες οτι εισαι μεγαλη ομαδα μου θυμηζετε τα σκουληκια που λενε για το μεγαλειο του θεου και τα τελευταια 25 χρονια ειναι μεσο ορο 6-7-8 ομαδα!!!!!!

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
και ουεφα που θα πανε σιγα μη περασουν τους ομιλους

Επισκέπτης
Καλα, τωρα με τον Πανιώνιο συγκρινόμαστε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αντε δίνω και στον Ζικο 15 μέρες ακόμα μέχρι τον Αγώνα στο Καραϊσκάκη!!

Για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους - Συγκρίσεις παίδες για τον ΠΑΟΚ μόνο με τις 3 της Αθήνας/Πειραια παρακαλώ!!! (βαζω και την ΑΕΚ μέσα μετά τις 2 νικες με μας και τον ΟΣΦΠ)
αληθεια ρε μεγαλε τη εχεις να δειξεις παραπανω απο τον πανιωνιο; τα πολλα πρωταθληματα τα ατελειωτα κυπελλα η τις μεγαλειωδεις πορειες στην ευρωπη!!!!!!ασε ρε μεγαλε φαε το παραμυθι που σας πουλανε οτι ειστε μεγαληομαδα.μεγαλη ομαδα ειναι αυτη που περνει πρωταθληματα και κυπελλα και κανει αξιοπρεπεις εμφανισεις στην ευρωπη.εσυ τη εχεις κανει απο ολα αυτα;ουεφα βγαινεις το ιδιο και εγω.μονο που εγω ΟΤΑΝ βγω προχωραω κανενα γυρο μπαινω και σε κανεναν ομιλο και δεν αποκλειομαι απο εβραικα τσιρκα!!!!!!ζησε στο κοσμο που σας πουλανε!!!!

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
για τα μπαζα ειμαστε ολοι η ομαδα αποτελειται απο 18 παικτες μαζι με τους 3 τερματοφυλακες η μοναδικη θεση που ειμαστε υπερπληρεις,ξυπνα τσακιρη παρε κανενα παικτη προκοπεις σε αμυνα και χαφ

FLOJO

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
1
μονο που εγω ΟΤΑΝ βγω προχωραω κανενα γυρο μπαινω και σε κανεναν ομιλο και δεν αποκλειομαι απο εβραικα τσιρκα!!!!!!ζησε στο κοσμο που σας πουλανε!!!!
οκ!! εχει πλάκα η τοποθέτηση σου! Για το ΠΑΟΚ μιλάμε και όχι για τον Ηρακλή!! :2funny: :2funny: Και όπως ειπε και ο δικός σου GT-i  "για τα μπαζα ειμαστε ...,ξυπνα τσακιρη παρε κανενα παικτη ..."

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66

Πανιώνιος: Ανακοίνωση κατά των ΜΜΕ

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2010, 20:54

Ανακοίνωση, με την οποία καταφέρθηκε κατά των ΜΜΕ, με αφορμή τη φάση στο 89ο λεπτό του αγώνα της Τετάρτης κόντρα στον ΠΑΟΚ εξέδωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος.

Οι «κυανέρυθροι» στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο ζήτησαν πέναλτι, το οποίο ωστόσο δεν τους δόθηκε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος:

«Είχαμε λάβει τα “μηνύματα” διαβάζοντας τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ στο διαδίκτυο και περιμέναμε να δούμε μήπως στα έντυπα η εικόνα είναι διαφορετική. Δυστυχώς διαψευστήκαμε.

Θεωρούμε απαράδεκτο και έξω από κάθε κώδικα δεοντολογίας πολύ μεγάλη μερίδα των ΜΜΕ να μην αναφέρει καν την επίμαχη φάση του 89ου λεπτού στη οποία ο Πανιώνιος διαμαρτύρεται για πέναλτι όταν η μπάλα χτύπησε σε χέρι ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ.

Το εάν ήταν ή όχι πέναλτι είναι φυσικά στην κρίση των συναδέλφων. Κάποιοι το ανέφεραν και εκτίμησαν ότι δεν ήταν. Επί αυτού δεν υπάρχει καμία ένσταση από εμάς.

Η μη αναφορά της φάσης όμως δεν είναι στην κρίση κανενός και επιβάλλεται η παρουσίαση της. Σε αντίθετη περίπτωση έχουμε αλλοίωση της αλήθειας και απόκρυψη πραγματικού γεγονότος, κάτι το οποίο είναι εντελώς αντίθετο σε κάθε έννοια δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι κατά τόπου “ανταποκριτές” ευνοούν συνήθως την τοπική γηπεδούχο ομάδα. Ξέρουμε ότι συνήθως σε αμφισβητούμενες φάσεις θα πάρουν το μέρος της τοπικής γηπεδούχου ομάδας. Δεν δεχόμαστε όμως κάποιοι οι οποίοι θέλουν να ασκούν το λειτούργημα του δημοσιογράφου να ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ γεγονότα και να μην αναφέρουν καν μία φάση η οποία συνέβη, παρουσιάστηκε ως αμφισβητούμενη από όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές και την είδαν όλοι οι Έλληνες από τη ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση…

Δε ζητάμε ούτε εύνοια, ούτε διαμαρτυρόμαστε για την κρίση συναδέλφων στο εάν ήταν ή όχι πέναλτι. Ζητάμε το αυτονόητο, δηλαδή ένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ απλά να αναφέρεται και ας σχολιαστεί σε βάρος μας. Αυτό το επιβάλει τόσο η δεοντολογία, όσο και η κοινή λογική...»

Η επίμαχη φάση

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
το ρεπορτερ παριστανει ο αλλος

FLOJO

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπόν έτσι όμως ο Γαμαϊκανός είναι σωστός : Αναφέρει κάτι- χωρίς βρισιές και παρασπονδίες - ευγε -ετσι ανεβάζουμε και το επίπεδο όλων μας! :)
Καλη επιτυχια και στον Πανιώνιο το ΣΚ :)

Επισκέπτης
οκ!! εχει πλάκα η τοποθέτηση σου! Για το ΠΑΟΚ μιλάμε και όχι για τον Ηρακλή!! :2funny: :2funny: Και όπως ειπε και ο δικός σου GT-i  "για τα μπαζα ειμαστε ...,ξυπνα τσακιρη παρε κανενα παικτη ..."
μπορει να εχει πλακα η τοποθετηση μου.αλλα πραγματικα θελω να μου πεις μια μεγαλη επιτυχια του μεγαλου σωματειου παοκ στην ευρωπη η ακομα και στην ελλαδα.εκτος απο κυπελλο κατι που εχω παρει και εγω εισαι μεταξυ 4-5 θεσης.αν αυτο εσυ το θεωρεις επιτυχια και μια ομαδα λεγεται μεγαλη απο αυτα τοτε παω πασο!!!!πρωταθλημα πηρες  πριν 25 χρονια και δεν βλεπω να ξαναπερνεις.αλλα και η λαρισα εχει παρει πρωταθλημα και κυπελλο αρα και αυτη ειναι μεγαλη ομαδα!!οι μεγαλες ομαδες ειναι αυτες που εχουν δειαρκεια στους τιτλους και στις πορειες που κανουν στην ευρωπη.θυμησε μου εσεις τη εχετε κανει τα τελευταια 25 χρονια.αναλογικα εγω στην ευρωπη εχω παει καλυτερα αφου στο παλιο κυπελλουχων πηγα στους 8 που με απεκλεισε η μετεπειτα τροπαιουχος λατσιο και στο τωρινο ουεφα δυο φορες προκριθικα σε ομιλους.θυμησε εσυ τη εχεις καταφερει εκτος απο ντροπιαστικους αποκλεισμους συνεχομενους;φιλαρακι οι μεγαλες ομαδες δεν ειναι στα λογια αλλα στα εργα εσεις απο λογια ειστε πρωταθλητες απο πραξεις ομως ουραγοι!!

H1927

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
50
Like
33
Πόντοι
671
Συμπαθητική ομάδα ο Πανιώνιος. Σήμερα θα σας παλέψουμε στο μπάσκετ (Ηλυσιακός-Πανιώνιος) αν και έχετε καλύτερη ομάδα.

Επισκέπτης
αλλη μια μετρια εμφανιση στην κρητη και ισοπαλια :huh:  αν και αν ειμαστα λιγο πιο προσεκτικοι θα μπορουσαμε να ειχαμε παρει το διπλο.ο εστογιανοφ ηταν για αλλη μια φορα εξαφανισμενος και για αλλη μια φορα ο ανδριολας πραγματοποιησε πολυ καλη εμφανιση δειχνοντας οτι πλεον αρχιζουμε να βρισκουμε τερματοφυλακα. το ελεγα και επεμενα για τον ανδριολα αλλα καποιοι ελεγαν οτι μολις επιστρεψουν οι δυο ξενοι δεν θα ξαναεπαιζε.τελικα ο κωστακης αποδεικνυεται μετεγραφη εκ των εσω και δειχνει οτι μπορει να καθιερωθει.γενικα παντως αλλη μια αχρωμη εμφανιση η ομαδα δειχνει κουρασμενη :idiot: να πω ντεφορμε παντως αν δεν συνελθουμε γρηγορα δεν μας βλεπω καλα.τωρα που φτιαξαμε λιγο την αμυνα δεν βαζουμε γκολ τη να πω ρε πουστη μου φετος ολα στραβα πανε μολις παει να στρωσει λιγο η ομαδα κατι γινεται και ολα πανε πισω.παντως μην βγουνε παλι καποιοι και βριζουν τσακιρη και σια περιμενετε να δουμε τη θα κανει μεχρι τελος γεναρη και τοτε εχω να πω πολλα.μεχρι τοτε στηριζουμε την ομαδα!!

Επισκέπτης

Επιστροφή στις νίκες με σούπερ Έρτσεγκ

* 09/01/2010, 19:37 | Διαβάστηκε 2542 φορές
    * Αποστολή
    *
    *
    *
    *

Μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, ο Πανιώνιος κατάφερε να επιστρέψει στις επιτυχίες επικρατώντας 84-71 του Ηλυσιακού στο κλειστό των Iλισίων για την 11η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ ανδρών. Οι γηπεδούχοι κατέφεραν να προηγηθούν με 23-22 στην πρώτη περίοδο, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, με τους «κυανέρυθρους» να ανεβάσουν ταχύτητα στο παιχνίδι τους και να φτάνουν σε μία σημαντική νίκη. Κορυφαίος ο Ερτσεγκ, ο οποίος πέτυχε 26 πόντους.

Το παιχνίδι:

Ο παίκτες του Ηλυσιακού αιφνιδίασαν τους φιλοξενούμενους, καθώς μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση και είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ο Έρτσεγκ πήρε μπροστά και οι «κυανέρυθροι» μείωσαν στον πόντο στο τέλος της πρώτης περιόδου 23-22.

Πλέον, η ομάδα του Μαρκοβιτς είχε βρει ρυθμό και κυριαρχούσε στην αναμέτρηση. Οι φιλοξενούμενοι βελτιώθηκαν σε άμυνα και επίθεση και όχι απλά πέρασαν μπροστά στο σκορ, αλλά ανέβασαν και τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό πόντων (42-31).

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντεπιτεθούν στην τρίτη περίοδο, με τους Παπανικολάου και Κάμινγκς να βρίσκουν τις λύσεις και να κρατάνε την ομάδα τους ζωντανή για τη νίκη μειώνοντας τη διαφορά στους δύο (53-55). Παρόλα αυτά, ο Πανιώνιος έχοντας τον Ερτσεγκ σε εξαιρετική κατάσταση διατηρούσε πάντα το προβάδισμα και με το τρίποντο του Ράις προς το τέλος του δεκαλεπτου, η διαφορά ανέβηκε στους πέντε (58-53).

Οι φιλοξενούμενοι είχαν το πάνω χέρι στην αναμέτρηση, όμως ο Ηλυσιακός ήταν πάντα κοντά και απειλούσε… Ο Έρτσεγκ συνέχιζε να είναι εξαιρετικός και με τον Έλντερ να πετυχαίνει έξι συνεχόμενους πόντους στα τελευταία λεπτά, ο Πανιώνιος κατάφερε να πάρει τη νίκη με 84-71.

Τα δεκάλεπτα: 23-22, 31-42, 53-58, 71-84

Ηλυσιακός (Κουφός): Κάρτερ 11, Καρύδας 12, Κάμινγκς 19(2), Παπανικολάου 20(4), Χατζής 5, Αθανασούλας 2, Σιούτης , Μπέντον , Ιωάννου 2, Κασελάκης .

Πανιώνιος (Μάρκοβιτς): Ράις 8(2), Γιαννόπουλος , Ζορόσκι 11(3), Έρτσεγκ 26, Χαριτόπουλος 6, Καλαμπόκης 9(3), Γιάνκοβιτς 6, Παραγιός 5, Έλντερ 13(1). :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Συμπαθητική ομάδα ο Πανιώνιος. Σήμερα θα σας παλέψουμε στο μπάσκετ (Ηλυσιακός-Πανιώνιος) αν και έχετε καλύτερη ομάδα.
γεια σου φιλε ηλυσιακε
τα σεβη μου
ησουν στο σαιτ του σουπερ3;

FLOJO

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
1
στις πορειες που κανουν στην ευρωπη.θυμησε μου εσεις τη εχετε κανει τα τελευταια 25 χρονια.αναλογικα εγω στην ευρωπη εχω παει καλυτερα αφου στο παλιο κυπελλουχων πηγα στους 8 που με απεκλεισε η μετεπειτα τροπαιουχος λατσιο και στο τωρινο ουεφα δυο φορες προκριθικα σε ομιλους.θυμησε εσυ τη εχεις καταφερει εκτος απο ντροπιαστικους αποκλεισμους συνεχομενους;φιλαρακι οι μεγαλες ομαδες δεν ειναι στα λογια αλλα στα εργα εσεις απο λογια ειστε πρωταθλητες απο πραξεις ομως ουραγοι!!
Λοιπόν, η ομάδα του '75-'85 (μικρο παιδι τότε) δεν ξέρω αν είχες γεννηθει εσύ -με Κουδα κλπ ήταν κατα πολλούς απο τις καλύτερες μεχρι και το 2000. Ειχαμε φτασει στους 8 uefa 2 φορες νομίζω κλπ καλα σεν ξερω και πολυ ιστορία ομως.. Τωρα μεγαλη ομαδα δεν γίνετια καποια μονο απο τα αποτελέσματα αλλά και από κόσμο της - και αν δεν υπήρχαν και μεσα σε αυτόν το κόσμο μερικοί κάφροι τότε ο ΠΑΟΚ θα ηταν μακραν η μεγαλύτερη (ακόμα και απο τον γαβρο αν υπηρχε συνεχεια σε διοικητική ευμάρια)

Αυτα γιατι είχα και αυπνίες σήμερα! πάντως τα 2 γκολάκια στη Λειβαδια τα προβλεψα -επρεπε να ειχα παίξει στοίχημα :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Λοιπόν, η ομάδα του '75-'85 (μικρο παιδι τότε) δεν ξέρω αν είχες γεννηθει εσύ -με Κουδα κλπ ήταν κατα πολλούς απο τις καλύτερες μεχρι και το 2000. Ειχαμε φτασει στους 8 uefa 2 φορες νομίζω κλπ καλα σεν ξερω και πολυ ιστορία ομως.. Τωρα μεγαλη ομαδα δεν γίνετια καποια μονο απο τα αποτελέσματα αλλά και από κόσμο της - και αν δεν υπήρχαν και μεσα σε αυτόν το κόσμο μερικοί κάφροι τότε ο ΠΑΟΚ θα ηταν μακραν η μεγαλύτερη (ακόμα και απο τον γαβρο αν υπηρχε συνεχεια σε διοικητική ευμάρια)

Αυτα γιατι είχα και αυπνίες σήμερα! πάντως τα 2 γκολάκια στη Λειβαδια τα προβλεψα -επρεπε να ειχα παίξει στοίχημα :2funny: :2funny:
δεν θα διαφωνησω για την τοτε ομαδα που και εγω μικρο παιδι ημουν τοτε. εσυ ομως πηγες πισω 35 χρονια αλλα αφου εχεις καλη μνημη θα θυμασαι και την δικια μου ομαδα που ειχε φτασει στους 8 του ουεφα  αποκλειοντας την ατλετικο μαδριτης!!!εγω σου μιλαω για προσφατη ιστορια που δυστυχως δεν εχεις να επιδειξεις κατι καλυτερο απο εμενα.οσο για τον κοσμο συμφωνω αλλα δεν περνει αυτος τιτλους ουτε διακρισεις.οσο για τα ΑΝ αν και εγω ειχα διοικητικη ευμαρεια και οικονομικη ευχερεια τοτε θα ημουν μονιμα πρωταθλητης γιατι δεν θα πουλαγα ολους αυτους του παιχταραδες που κοσμουσαν το ελληνικο ποδοσφαιρο απο τοτε που ιδρυθηκε η Αεθνικη!!!!αλλα με τα αν δεν κανεις τιποτα και αυτο γραφει η ιστορια που αν και ολοι παραδεχονται οτι ειχα καποιες εποχες ομαδαρα δεν πηρα πρωταθλημα λογο αλλων συνθηκων[περιοδο αν θυμαμαι 70-71πρωταθλημα που εχασα με αεκ και τον τροπο που το εχασα!]

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Γεια σου ηλυσιακε μεγα τουρκοφαγε!!! :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom