οκ φιλος,εχασες κ παλι σημερα?μεχρι ουεφα εισαι τωρα αν βγεις 3ος 5ος το ιδιο πραγμα ειναι
κοιτα να φτασεις τον αρουλη γιατι ειναι κριμα να σου φυγει κ να μην μπεις εσυ η η καβαλιτσα κ να μπει αυτος
οκ φιλος,εχασες κ παλι σημερα?μεχρι ουεφα εισαι τωρα αν βγεις 3ος 5ος το ιδιο πραγμα ειναι
Καλα, τωρα με τον Πανιώνιο συγκρινόμαστεαν φυγει ο Τσακιρης θα καταντησεις παλι ανσασερπερσυ το ματς στην Τουμπα το πηρα αδικα
φετος θα μπορουσε να δωσει το πεναλτυ στο 80 κατι στο Πανιωνιο
δεν παυει ομως να εχουμε σαφως καλυτερη ομαδα απο σας
κοιτα το να λες οτι εχεις καλυτερη ομαδα αλλα μεσα σε ενα γεματο γηπεδο να βγαινεις στο δευτερο ημιχρονο και να καταστρεφεις το ματς αν αυτο εσενα σε ικανοποιει παω πασο.οσο για καποιους αλλους το να κανεις τον κοκορα και στο τελος να παιζεις ουεφα οπως κανω και εγω[οχι καθε χρονο]και να λες οτι εισαι μεγαλη ομαδα τη να πω!!!!περσι βγηκατε δευτεροι και οταν ηρθαν τα δυσκολα δειξατε ποια ειναι η πραγματικη θεση. το να βγαινεις τεταρτος και να λες οτι εισαι μεγαλη ομαδα μου θυμηζετε τα σκουληκια που λενε για το μεγαλειο του θεου και τα τελευταια 25 χρονια ειναι μεσο ορο 6-7-8 ομαδα!!!!!!αν φυγει ο Τσακιρης θα καταντησεις παλι ανσασερπερσυ το ματς στην Τουμπα το πηρα αδικα
φετος θα μπορουσε να δωσει το πεναλτυ στο 80 κατι στο Πανιωνιο
δεν παυει ομως να εχουμε σαφως καλυτερη ομαδα απο σας
αληθεια ρε μεγαλε τη εχεις να δειξεις παραπανω απο τον πανιωνιο; τα πολλα πρωταθληματα τα ατελειωτα κυπελλα η τις μεγαλειωδεις πορειες στην ευρωπη!!!!!!ασε ρε μεγαλε φαε το παραμυθι που σας πουλανε οτι ειστε μεγαληομαδα.μεγαλη ομαδα ειναι αυτη που περνει πρωταθληματα και κυπελλα και κανει αξιοπρεπεις εμφανισεις στην ευρωπη.εσυ τη εχεις κανει απο ολα αυτα;ουεφα βγαινεις το ιδιο και εγω.μονο που εγω ΟΤΑΝ βγω προχωραω κανενα γυρο μπαινω και σε κανεναν ομιλο και δεν αποκλειομαι απο εβραικα τσιρκα!!!!!!ζησε στο κοσμο που σας πουλανε!!!!Καλα, τωρα με τον Πανιώνιο συγκρινόμαστε
Αντε δίνω και στον Ζικο 15 μέρες ακόμα μέχρι τον Αγώνα στο Καραϊσκάκη!!
Για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους - Συγκρίσεις παίδες για τον ΠΑΟΚ μόνο με τις 3 της Αθήνας/Πειραια παρακαλώ!!! (βαζω και την ΑΕΚ μέσα μετά τις 2 νικες με μας και τον ΟΣΦΠ)
οκ!! εχει πλάκα η τοποθέτηση σου! Για το ΠΑΟΚ μιλάμε και όχι για τον Ηρακλή!! Και όπως ειπε και ο δικός σου GT-i "για τα μπαζα ειμαστε ...,ξυπνα τσακιρη παρε κανενα παικτη ..."μονο που εγω ΟΤΑΝ βγω προχωραω κανενα γυρο μπαινω και σε κανεναν ομιλο και δεν αποκλειομαι απο εβραικα τσιρκα!!!!!!ζησε στο κοσμο που σας πουλανε!!!!
μπορει να εχει πλακα η τοποθετηση μου.αλλα πραγματικα θελω να μου πεις μια μεγαλη επιτυχια του μεγαλου σωματειου παοκ στην ευρωπη η ακομα και στην ελλαδα.εκτος απο κυπελλο κατι που εχω παρει και εγω εισαι μεταξυ 4-5 θεσης.αν αυτο εσυ το θεωρεις επιτυχια και μια ομαδα λεγεται μεγαλη απο αυτα τοτε παω πασο!!!!πρωταθλημα πηρες πριν 25 χρονια και δεν βλεπω να ξαναπερνεις.αλλα και η λαρισα εχει παρει πρωταθλημα και κυπελλο αρα και αυτη ειναι μεγαλη ομαδα!!οι μεγαλες ομαδες ειναι αυτες που εχουν δειαρκεια στους τιτλους και στις πορειες που κανουν στην ευρωπη.θυμησε μου εσεις τη εχετε κανει τα τελευταια 25 χρονια.αναλογικα εγω στην ευρωπη εχω παει καλυτερα αφου στο παλιο κυπελλουχων πηγα στους 8 που με απεκλεισε η μετεπειτα τροπαιουχος λατσιο και στο τωρινο ουεφα δυο φορες προκριθικα σε ομιλους.θυμησε εσυ τη εχεις καταφερει εκτος απο ντροπιαστικους αποκλεισμους συνεχομενους;φιλαρακι οι μεγαλες ομαδες δεν ειναι στα λογια αλλα στα εργα εσεις απο λογια ειστε πρωταθλητες απο πραξεις ομως ουραγοι!!οκ!! εχει πλάκα η τοποθέτηση σου! Για το ΠΑΟΚ μιλάμε και όχι για τον Ηρακλή!! Και όπως ειπε και ο δικός σου GT-i "για τα μπαζα ειμαστε ...,ξυπνα τσακιρη παρε κανενα παικτη ..."
δυσκολα τα πραγματα δεν παιζει ο παπανικολαου και ο μπραιαντ.Συμπαθητική ομάδα ο Πανιώνιος. Σήμερα θα σας παλέψουμε στο μπάσκετ (Ηλυσιακός-Πανιώνιος) αν και έχετε καλύτερη ομάδα.
γεια σου φιλε ηλυσιακεΣυμπαθητική ομάδα ο Πανιώνιος. Σήμερα θα σας παλέψουμε στο μπάσκετ (Ηλυσιακός-Πανιώνιος) αν και έχετε καλύτερη ομάδα.
Λοιπόν, η ομάδα του '75-'85 (μικρο παιδι τότε) δεν ξέρω αν είχες γεννηθει εσύ -με Κουδα κλπ ήταν κατα πολλούς απο τις καλύτερες μεχρι και το 2000. Ειχαμε φτασει στους 8 uefa 2 φορες νομίζω κλπ καλα σεν ξερω και πολυ ιστορία ομως.. Τωρα μεγαλη ομαδα δεν γίνετια καποια μονο απο τα αποτελέσματα αλλά και από κόσμο της - και αν δεν υπήρχαν και μεσα σε αυτόν το κόσμο μερικοί κάφροι τότε ο ΠΑΟΚ θα ηταν μακραν η μεγαλύτερη (ακόμα και απο τον γαβρο αν υπηρχε συνεχεια σε διοικητική ευμάρια)στις πορειες που κανουν στην ευρωπη.θυμησε μου εσεις τη εχετε κανει τα τελευταια 25 χρονια.αναλογικα εγω στην ευρωπη εχω παει καλυτερα αφου στο παλιο κυπελλουχων πηγα στους 8 που με απεκλεισε η μετεπειτα τροπαιουχος λατσιο και στο τωρινο ουεφα δυο φορες προκριθικα σε ομιλους.θυμησε εσυ τη εχεις καταφερει εκτος απο ντροπιαστικους αποκλεισμους συνεχομενους;φιλαρακι οι μεγαλες ομαδες δεν ειναι στα λογια αλλα στα εργα εσεις απο λογια ειστε πρωταθλητες απο πραξεις ομως ουραγοι!!
δεν θα διαφωνησω για την τοτε ομαδα που και εγω μικρο παιδι ημουν τοτε. εσυ ομως πηγες πισω 35 χρονια αλλα αφου εχεις καλη μνημη θα θυμασαι και την δικια μου ομαδα που ειχε φτασει στους 8 του ουεφα αποκλειοντας την ατλετικο μαδριτης!!!εγω σου μιλαω για προσφατη ιστορια που δυστυχως δεν εχεις να επιδειξεις κατι καλυτερο απο εμενα.οσο για τον κοσμο συμφωνω αλλα δεν περνει αυτος τιτλους ουτε διακρισεις.οσο για τα ΑΝ αν και εγω ειχα διοικητικη ευμαρεια και οικονομικη ευχερεια τοτε θα ημουν μονιμα πρωταθλητης γιατι δεν θα πουλαγα ολους αυτους του παιχταραδες που κοσμουσαν το ελληνικο ποδοσφαιρο απο τοτε που ιδρυθηκε η Αεθνικη!!!!αλλα με τα αν δεν κανεις τιποτα και αυτο γραφει η ιστορια που αν και ολοι παραδεχονται οτι ειχα καποιες εποχες ομαδαρα δεν πηρα πρωταθλημα λογο αλλων συνθηκων[περιοδο αν θυμαμαι 70-71πρωταθλημα που εχασα με αεκ και τον τροπο που το εχασα!]Λοιπόν, η ομάδα του '75-'85 (μικρο παιδι τότε) δεν ξέρω αν είχες γεννηθει εσύ -με Κουδα κλπ ήταν κατα πολλούς απο τις καλύτερες μεχρι και το 2000. Ειχαμε φτασει στους 8 uefa 2 φορες νομίζω κλπ καλα σεν ξερω και πολυ ιστορία ομως.. Τωρα μεγαλη ομαδα δεν γίνετια καποια μονο απο τα αποτελέσματα αλλά και από κόσμο της - και αν δεν υπήρχαν και μεσα σε αυτόν το κόσμο μερικοί κάφροι τότε ο ΠΑΟΚ θα ηταν μακραν η μεγαλύτερη (ακόμα και απο τον γαβρο αν υπηρχε συνεχεια σε διοικητική ευμάρια)
Αυτα γιατι είχα και αυπνίες σήμερα! πάντως τα 2 γκολάκια στη Λειβαδια τα προβλεψα -επρεπε να ειχα παίξει στοίχημα
Γεια σου ηλυσιακε μεγα τουρκοφαγε!!!Συμπαθητική ομάδα ο Πανιώνιος. Σήμερα θα σας παλέψουμε στο μπάσκετ (Ηλυσιακός-Πανιώνιος) αν και έχετε καλύτερη ομάδα.