Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
flotzo θα πεσει καρπαζαΑστους να εκτονώνονται!! Θα μαλώσουν σε λίγο ποιος θα βγεί 5ος και ποιος 6ος!!
στο λεω....
flotzo θα πεσει καρπαζαΑστους να εκτονώνονται!! Θα μαλώσουν σε λίγο ποιος θα βγεί 5ος και ποιος 6ος!!
καποτε κελαηδουσες στο θρεντ του ΑΡΗρε μαλακα ειδικα με τα γιαννενα με θαμπωσατε με το επιθετικο ποδοσφαιρο που παιξατε και τις ευκαιριες που κανατε!!Α!!!! και μην ξεχνιομαστε σφαγηηηηηηηηηηηηηηηη σας κανανε παλι ανακοινωση δεν εχεις ρε μαλακα τωρα
ρε μαλακα ειδικα με τα γιαννενα με θαμπωσατε με το επιθετικο ποδοσφαιρο που παιξατε και τις ευκαιριες που κανατε!!Α!!!! και μην ξεχνιομαστε σφαγηηηηηηηηηηηηηηηη σας κανανε παλι ανακοινωση δεν εχεις ρε μαλακα τωρα
το ιδιο εκανες και εσυ αλλα προσεξε παλι τα ιδια ελεγες και στις αρχες του πρωτου γυρου.......καποτε κελαηδουσες στο θρεντ του ΑΡΗ
τωρα τι εγινε;;;;;;;;
ρε μαλακισμενο γαμαικανο τραβα αλλουκαποτε κελαηδουσες στο θρεντ του ΑΡΗ
τωρα τι εγινε;;;;;;;;
ειναι μεγαλη ευκαιρια να παμε τελικο νομιζω οτι η κληρωση ειναι καλη αφου αποφυγαμε τον παναθηναικο σε μονο παιχνιδι.την καβαλα αν ειμαστε πληρεις νομιζω μπορουμε να κανουμε κατι.στον ημιτελικο οποιος και να ειναι νομιζω παλευεται αλλωστε ποτε δεν εχουμε αποκλειστει σε αυτο το θεσμο απο γιαννενα η αρη
ΠΑΟΚ-Πανιωνιος τελικο στο ΟΑΚΑ
ελα ρε
το ξερω απλα βλεπω δυσκολο να αποκλεισεις το βαζελο σε διπλα παιχνιδια!!!αν ηταν μονο και στην τουμπα ισως !!ελα ρε
μπορει να φτασετε στο τελικο
μην το βλεπεις πεσιμιστικα
Κριμα!!Πως το φαγε ο αλλος κατω απο τα χερια,αν και το λαθος ξεκιναει απο την αψυχολογητη ενεργεια του Λολο που σηκωσε την μπαλα χωρις λογο.
Δε λεω Ελληνας, ο Ανδριολας, να τον στηριξουμε αλλα δε θυμαμαι γκολ που να μην εφταιγε,ισως το πεναλντι με την Λαρισα,
Ηρθε ο καιρος να ξαναπαιξει ο Ισαακ και να μην ξαναπαιξει στοπερ ο Ομο.
Λατκα Κοντοες δεν πρεπει να βγαινουν ποτε.
Να ναι καλα ο Λατκα στο τελος που μας γλιτωσε απο την πιο ντροπιαστικη ηττα της χρονιας
θελω να σε ρωτησω επιμενεις ακομα οτι αυτος ο κοντοες που ειναι κατι σα ποδοσφαιριστης και λεει οτι ειναι αμυντικος μπορει να παιξει ευρωπη;απλα δες το δευτερο γκολ που τρωμε με αστερα μιλαμε αυτα δεν τα κανει καποιος που θελει να λεγεται αμυντικος μονος του δεν μπορει ουτε να τη διωξει ουτε να τη σταματησει μια μπαλια που παει με 2χιλιομετρα την ωρα!!!!!ελεος ρε φιλε δεν ειμαι εμπαθης με τον γιαννακη απλα το παλληκαρι δεν κανει. τελος!!!Για Κοντοε δεν εχει νοημα η κουβεντα, εγω τον θεωρω εξελιξιμο και πιστευω οτι μπορει να κανει καργιερα εξω, εσυ τον θεωρεις απλα φιλοτιμο
Ελπίζω να μη σε πήρα στο λαιμό μου το πρωίθελω να σε ρωτησω επιμενεις ακομα οτι αυτος ο κοντοες που ειναι κατι σα ποδοσφαιριστης και λεει οτι ειναι αμυντικος μπορει να παιξει ευρωπη;απλα δες το δευτερο γκολ που τρωμε με αστερα μιλαμε αυτα δεν τα κανει καποιος που θελει να λεγεται αμυντικος μονος του δεν μπορει ουτε να τη διωξει ουτε να τη σταματησει μια μπαλια που παει με 2χιλιομετρα την ωρα!!!!!ελεος ρε φιλε δεν ειμαι εμπαθης με τον γιαννακη απλα το παλληκαρι δεν κανει. τελος!!!
αφου στα ελεγα η αμυνα μας ειναι παιδικη χαρα με μηδεν φαση δυο γκολ!!!τη ναπω !!!!μουθυμιζει το πρωτο ματς που χαναμε ευκαιρια σε κενη εστια δοκαρια και στο ντελος παρτη τριαρα!!!!!!εγω ασο το επαιξα μονο ;)Ελπίζω να μη σε πήρα στο λαιμό μου το πρωί
αφου στα ελεγα η αμυνα μας ειναι παιδικη χαρα με μηδεν φαση δυο γκολ!!!τη ναπω !!!!μουθυμιζει το πρωτο ματς που χαναμε ευκαιρια σε κενη εστια δοκαρια και στο ντελος παρτη τριαρα!!!!!!εγω ασο το επαιξα μονο ;)
εμ δεν με ακους αφου απο το πρωι στα λεω μπετον ασοςΕμένα με βγάλατε από το άγχος..
Χάλασε το παρολί από σήμερα
με κοντοε στην αμυνα τη περιμενεις παρτυΕμένα με βγάλατε από το άγχος..
Χάλασε το παρολί από σήμερα