Νέα

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 197K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
οχι ρε 35 χιλιαδες βλεπω
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :idiot: :idiot:
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
με το πεναλτυ τι εγινε ρε;;;;
το καναμε γαργαρα
ματς που επρεπε να ληξει 0-3,οπως αυτο:
βαλε τον ρεκομπα στον κωλο σου
κλαψε καραγκιζακο τον ηπιες και αρχισες τις κωλοτουμπες!!!! οσο για το πεναλτυ γελαει ο κοσμος ακομα!!!!! η πιο κομλεξικοι ομαδα στη θεσσαλονικη ειστε γιαυτο δεν σας γουσταρει κανενας και σας εριξαν κατηγορια!!!!!!!!!!περαστικα μην εκτιθεσε αλλο!!!!!

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
κλαψε καραγκιζακο τον ηπιες και αρχισες τις κωλοτουμπες!!!! οσο για το πεναλτυ γελαει ο κοσμος ακομα!!!!! η πιο κομλεξικοι ομαδα στη θεσσαλονικη ειστε γιαυτο δεν σας γουσταρει κανενας και σας εριξαν κατηγορια!!!!!!!!!!περαστικα μην εκτιθεσε αλλο!!!!!
ετσι γουσταρω να με μισεις
μια ζωη κατω απο τα αρχιδια μου
περαστικα σμυρνιε

Επισκέπτης
ετσι γουσταρω να με μισεις
μια ζωη κατω απο τα αρχιδια μου
περαστικα σμυρνιε
οπου σε εχω βρει σε εχω γαμησει με αποκορυφωμα το 79 και την απιστευτη ανατροπη που σου εκανα και σε απεκλεισα και μετα πηρα και το κυπελλο!!!! τη θυμασαι αυτη τη ψωλια η ησουν μικρος τετοια πουτσα ειχες φαει δεν μπορουσες να καταλαβεις πως εγινε με 15000 τοτε στη ν.σμυρνη. τετοιες πουτσες μενουν στην ιστορια καραγκιοζακο. οσο για τα υπολοιπα ευχαριστω που επιβεβαιωνεις ποσο κπμλεξικος εισαι!!!!!!!!

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
οπου σε εχω βρει σε εχω γαμησει με αποκορυφωμα το 79 και την απιστευτη ανατροπη που σου εκανα και σε απεκλεισα και μετα πηρα και το κυπελλο!!!! τη θυμασαι αυτη τη ψωλια η ησουν μικρος τετοια πουτσα ειχες φαει δεν μπορουσες να καταλαβεις πως εγινε με 15000 τοτε στη ν.σμυρνη. τετοιες πουτσες μενουν στην ιστορια καραγκιοζακο. οσο για τα υπολοιπα ευχαριστω που επιβεβαιωνεις ποσο κπμλεξικος εισαι!!!!!!!!
μονο αυτα εχεις να θυμασαι....
τις απανωτες πουτσες σε μπαλα και ΜΠΑΣΚΕΤ
τι να πρωτοθυμηθω.....
ακου ρε να μας τι λεει ο νιονιος
βρε ουστ
αντε για τον ατρομητο εισαι
τιποτα πραπανω
τα ακους;

Επισκέπτης
μονο αυτα εχεις να θυμασαι....
τις απανωτες πουτσες σε μπαλα και ΜΠΑΣΚΕΤ
τι να πρωτοθυμηθω.....
ακου ρε να μας τι λεει ο νιονιος
βρε ουστ
αντε για τον ατρομητο εισαι
τιποτα πραπανω
τα ακους;
να σου θυμησω για το μπασκετ τη μεγαλυτερη ξεφτιλα που σου εκανα μεσα στη ν.σμυρνη με 42 ποντους επι κινγκ που μετα τον πηρε ο παοκ!!!!! οσο ειχες γκαλη ηταν καλα μετα μου εχεις κλασει τα αρχιδια!!!!!!

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Ρε παιδια για το σημερινο παιχνιδι του Πανιωνιου κανενα σαιτ που να το δειχνει αναμεταδοση? Το σκαι δεν φαινεται να το δειχνει. Ακομη εξωτερικο ειμαι.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
να σου θυμησω για το μπασκετ τη μεγαλυτερη ξεφτιλα που σου εκανα μεσα στη ν.σμυρνη με 42 ποντους επι κινγκ που μετα τον πηρε ο παοκ!!!!! οσο ειχες γκαλη ηταν καλα μετα μου εχεις κλασει τα αρχιδια!!!!!!
οταν επαιζει ο θεος στην ευρωπη με ευρωπαικους κολοσους
το μαγαζακι σου καθε πεμπτη το εκλεινες
για να κατσεις να θαυμασεις
α...ρε στερητικα συνδρομα ψυχανωμαλιας σας εχουμε αφησει
καημενοι;;;;;
στο πολο παντως εισται πολυ καλοι :rockon:
:birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Επισκέπτης
οταν επαιζει ο θεος στην ευρωπη με ευρωπαικους κολοσους
το μαγαζακι σου καθε πεμπτη το εκλεινες
για να κατσεις να θαυμασεις
α...ρε στερητικα συνδρομα ψυχανωμαλιας σας εχουμε αφησει
καημενοι;;;;;
στο πολο παντως εισται πολυ καλοι :rockon:
:birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
ρε ηλιθιε εχεις μεινει η πιο λουζερ ομαδα στην ευρωπη δεν εχεις παρει τιποτα η αυτοκρατορια ειναι για κατι μαλακες σαν εσενα!! ο βαζελος δηλαδη τη ειναι ρε καραγκιοζακο με 5 ευρωπαικα παντοκρατορας!!!!! στην ευρωπη ησουν η πουτανα ολοι στα φαιναλ4 θελανε να παιξουν μαζι σας!!! ντου ντου ντουτου πως γαμαει ο μακαντου!!!!!!!!!!!!

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ρε ηλιθιε εχεις μεινει η πιο λουζερ ομαδα στην ευρωπη δεν εχεις παρει τιποτα η αυτοκρατορια ειναι για κατι μαλακες σαν εσενα!! ο βαζελος δηλαδη τη ειναι ρε καραγκιοζακο με 5 ευρωπαικα παντοκρατορας!!!!! στην ευρωπη ησουν η πουτανα ολοι στα φαιναλ4 θελανε να παιξουν μαζι σας!!! ντου ντου ντουτου πως γαμαει ο μακαντου!!!!!!!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ο μακαντου ρε
ρε μαλακα τοτε ειχε ομαδαρες ρε
εσυ τι εκανες τοτε;;;;;;;;
σορυ
τι ρωταω και εγω
υπαρχει ομαδα νιονιος
των 500 ατομων :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:
μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεος
μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεος
μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεος
μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεος
μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεος
τι οπαδος να εισαι αν εχεις τετοιο προεδρο
ασε με καημενε μου
τ'ακους;;;;;;;

Επισκέπτης
ο μακαντου ρε
ρε μαλακα τοτε ειχε ομαδαρες ρε
εσυ τι εκανες τοτε;;;;;;;;
σορυ
τι ρωταω και εγω
υπαρχει ομαδα νιονιος
των 500 ατομων :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:
μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεος
μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεος
μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεος
μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεος
μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεος
τι οπαδος να εισαι αν εχεις τετοιο προεδρο
ασε με καημενε μου
τ'ακους;;;;;;;
ομαδαρες μαλιστα μια γιουκοπλαστικα και μια μπενετον και μετα η λουζερ μπαρτσελονα και εσεις!!! με τρεις ομαδες και εβγαινες τεταρτος καραγκιοζακο. η χαρα των αντιπαλων ησουν τοτε!!! και οι αβαντες που ειχες στο πρωταθλημα που απαγορευοταν τοτε να κοιταξουμε γκαλη γιαννακη τιμωρουταν με φαουλ!!!!!! πουτανα της ευρωπης ποσα τροπαια ειχες παρει αυτοκρατορα ;

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ομαδαρες μαλιστα μια γιουκοπλαστικα και μια μπενετον και μετα η λουζερ μπαρτσελονα και εσεις!!! με τρεις ομαδες και εβγαινες τεταρτος καραγκιοζακο. η χαρα των αντιπαλων ησουν τοτε!!! και οι αβαντες που ειχες στο πρωταθλημα που απαγορευοταν τοτε να κοιταξουμε γκαλη γιαννακη τιμωρουταν με φαουλ!!!!!! πουτανα της ευρωπης ποσα τροπαια ειχες παρει αυτοκρατορα ;
ρε μαλακα τοτε δεν μπορουσα να εχω αμερικανο
το απαγορευαν
ενω οι αλλοι ευρωπαικοι ΚΟΛΟΣΟΙ ειχαν
δεν ηταν επι ισοις οροις
γκε γκε;

Επισκέπτης
ρε μαλακα τοτε δεν μπορουσα να εχω αμερικανο
το απαγορευαν
ενω οι αλλοι ευρωπαικοι ΚΟΛΟΣΟΙ ειχαν
δεν ηταν επι ισοις οροις
γκε γκε;
ρε μαλακα ασχετιε ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ!!!!!!!!! το μωρο του ελαφιου η αλλιως μαικλ τζονσον και ο γκρεκ γουιλτζερ τη ηταν μακεδονες!!! σταματα τη μναλακια αγορι μου γιατι γινεσαι ρομπα με τις μαλακιες που λες!!!! οσο για τους κολοσους τρεις ομαδες υπηρχαν τοτε και μια ρεαλ που απλα δεν υπηρχε και παλι καταφερνες να βγεις τεταρτος. ασε τοτε που ησουν ο αρχηγος των ελληνοποιησεων σουμποτιτς πετσαρσκι και τα αλλα γιουκοσλαβακια που περναγατε επι βασιλακοπουλου!! αυτα τα ξεχασες!!!!! αντε αυτοκρατορα της σφαλιαρας τριτοτεταρτε αυτοκρατορα!!! συνεχισε να εκτιθεσαι μου αρεσεις ηλιθιε!!!

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ρε μαλακα ασχετιε ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ!!!!!!!!! το μωρο του ελαφιου η αλλιως μαικλ τζονσον και ο γκρεκ γουιλτζερ τη ηταν μακεδονες!!! σταματα τη μναλακια αγορι μου γιατι γινεσαι ρομπα με τις μαλακιες που λες!!!! οσο για τους κολοσους τρεις ομαδες υπηρχαν τοτε και μια ρεαλ που απλα δεν υπηρχε και παλι καταφερνες να βγεις τεταρτος. ασε τοτε που ησουν ο αρχηγος των ελληνοποιησεων σουμποτιτς πετσαρσκι και τα αλλα γιουκοσλαβακια που περναγατε επι βασιλακοπουλου!! αυτα τα ξεχασες!!!!! αντε αυτοκρατορα της σφαλιαρας τριτοτεταρτε αυτοκρατορα!!! συνεχισε να εκτιθεσαι μου αρεσεις ηλιθιε!!!
βρε μπουλη εσυ επαιξες σε κανα τελικο
οπαδος της ασημης σμηρνης εισαι
οχι του βαζελου
τι βγαζεις γλωσσα;;;;
παντως βλεπω τα ξες καλα τα του Αρεως
α....ρε ΝΙΚΟ ΓΚΑΛΗ
κομπλεξικα τα εκανες τα παιδια

Επισκέπτης
βρε μπουλη εσυ επαιξες σε κανα τελικο
οπαδος της ασημης σμηρνης εισαι
οχι του βαζελου
τι βγαζεις γλωσσα;;;;
παντως βλεπω τα ξες καλα τα του Αρεως
α....ρε ΝΙΚΟ ΓΚΑΛΗ
κομπλεξικα τα εκανες τα παιδια
βλεπεις μαλακακο οτι εχεις πει ειναι μαλακιες!!!! εκτειθεσαι κομπλεξικε . αυτοκρατορα ελα παρε φορα και σηκωσε την κουπα!!!!!!!!!! ακουπε αυτοκρατορα!!!!οσο γιατον αρη φυσικα και τα ξερω εσυ απο οτι φαινεται δεν γνωριζεις τις λαμογιες που κανατε τοτε αλλα και παλι ακουποι μεινατε!!!!!περστικα και να διαβαζεις περισοτερο γιατι εκτιθεσαι με τις μαλακιες που λες!!!

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
μποντο παρτην πουτσα μου και καντην κομπο
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αντε βρε ουστ με την ανυπαρκτη ομαδα σου
μου κανεις λογο και για τον ρεκομπα :uglystupid: :uglystupid:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
βρε αντε μου στο γεροδιαολο με το ουρουγουανικο ψωλοχυμα
ουτε πεναλτυ δεν βαζει... :jerking: :jerking:
ειναι και περπατητης :tickedoff: :tickedoff:
νομιζες οτι τον ηθελα και στην ομαδα μου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τζαμπα πρεπει  να παιζει αυτος ρε
θελετε να περασετε και τον ΑΡΗ

Επισκέπτης
μαλακακο περιμενεις για να γραψεις τις μαλακιες σου. ενα σου λεω κομλεξαρα πισω εχει η αχλαδα την ουρα οσο για το ρεκομπα σε κατανοω να ξεσπαθωνεις ετσι αφου περσι σου εκανε τη κωλοτρυπιδα σου χωνι οποτε δικαιολογητε το ξεσπασμα σου. να σου πω μονο οτι εχεις παιξει με δυο νεωφωτιστους και κερδισες με τη ψυχη στο στομα ενω εγω επαιζα χωρις 5 βασικους!!!!!!

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
μαλακακο περιμενεις για να γραψεις τις μαλακιες σου. ενα σου λεω κομλεξαρα πισω εχει η αχλαδα την ουρα οσο για το ρεκομπα σε κατανοω να ξεσπαθωνεις ετσι αφου περσι σου εκανε τη κωλοτρυπιδα σου χωνι οποτε δικαιολογητε το ξεσπασμα σου. να σου πω μονο οτι εχεις παιξει με δυο νεωφωτιστους και κερδισες με τη ψυχη στο στομα ενω εγω επαιζα χωρις 5 βασικους!!!!!!
ρε μαλακα με την λειβαδια ρε μαλακα,
το γιαννενο ειναι πολυ καλυτερη της ρε μαλακα
συνελθε σμυρνιε
εισαι για τον πουτσο σε λεω,δεν εχεις αμυνα σε λεω
και εγω επαιζα χωρις 3 βασικους
οποτε βγαλε το σκασμο και παραδεξου την ανυπαρξια σου
και βαλε τον ουρουγουανο περπατητη ολο στον κωλο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom