Νέα

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 197K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ρε μαλακα με την λειβαδια ρε μαλακα,
το γιαννενο ειναι πολυ καλυτερη της ρε μαλακα
συνελθε σμυρνιε
εισαι για τον πουτσο σε λεω,δεν εχεις αμυνα σε λεω
και εγω επαιζα χωρις 3 βασικους
οποτε βγαλε το σκασμο και παραδεξου την ανυπαρξια σου
και βαλε τον ουρουγουανο περπατητη ολο στον κωλο
ετσι να μιλας μαλακακο στην αρχη γιατι μετα θα ψαχνεις να κρυφτεις ο ουρουγουανος σου εχει κανει την κωλαρα σα κουλουρι σε λεω!!!!!!!!! σου εχει αφησει ψυχολογικα τραυματα μαλακακο στη κωλαρα σου κιτρινιαρη!!!!!

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Τόσο η ΟΥΕΦΑ όσο και η βιομηχανία του στοιχήματος είναι απόλυτα πεπεισμένες ότι ο αγώνας Πανιώνιος-Ντιναμό Τυφλίδας στήθηκε», τόνισε ο επικεφαλής του πειθαρχικού τμήματος της ΟΥΕΦΑ, Πέτερ Λιμάχερ
αλλαξε ομαδα σμυρνιε
εδω και χρονια βρωμαει σκατιλα :shit: :shit: :shit: :shit:
υπαρχεται για να αγοραζουν καινουργια αμαξια οι εκαστοτε προεδροι σας

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ετσι να μιλας μαλακακο στην αρχη γιατι μετα θα ψαχνεις να κρυφτεις ο ουρουγουανος σου εχει κανει την κωλαρα σα κουλουρι σε λεω!!!!!!!!! σου εχει αφησει ψυχολογικα τραυματα μαλακακο στη κωλαρα σου κιτρινιαρη!!!!!
εκτιθεσε γελοιε
κοφτο

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
καλα τωρα γελασαμεποιος εκτιθεται απο τους δυο στο απεδειξα!!!!!!! σταματα γιατι γινεσαι ρομπα μαλακα!!!!ουτε την ιστορια σου δεν ξερεις μαλακα!!!!
τι να γελασει βρε......κατακαημενε
αντε τραβατε να στησετε κανα ματς :bigdick:

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
ετσι μαλακακο να απαντας ασχετα!!!!εκτιθεσαι πιο πολυ!!!!!
Τι χαλια ειναι αυτα ρε πουστη μου?????Παλι ξεχασε τι θα πει αλλαγη ο Φερειρα!!!Αντε να διωξουν οι αμπαλοι τον Κετσπαγια να παρουμε κανα προπονητη της προκοπης

Επισκέπτης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Προσεχώς… Εστογιανόφ

15/09/2009, 19:21 | Διαβάστηκε 624 φορές Αποστολή
Επιστρέφει... (Photo: Action Images)
Eshop ad Eshop ad

Τις πρώτες ημέρες του Οκτωβρίου υπολογίζεται ότι θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους ο Φαμπιάν Εστογιανόφ. Ο δημιουργικός μεσοεπιθετικός του Πανιωνίου πήρε το «Ο.Κ.» από το ιατρικό τιμ του συλλόγου για να μπει στην τελικό στάδιο της αποκατάστασής του, δηλαδή να προετοιμαστεί από πλευράς φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης, κάτι που θα ολοκληρωθεί σε, περίπου, δύο εβδομάδες.

Ενάμισι μήνα μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, ο Εστογιανόφ ολοκλήρωσε το πρόγραμμα αποθεραπείας και στην επανεξέτασή του από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ, Γιώργο Κατσιφαράκη, του δόθηκε το «πράσινο φως» για το τελικό στάδιο της αποκατάστασης του.  :grin: :grin: :grin: αντε να μαζευομαστε σιγα σιγα :rockon: :rockon: :rockon:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Αντε να γυρισει ο λολο,γιατι δεν θα τον γλιτωσεις τον υποβιβασμο φετος......

Επισκέπτης
Αντε να γυρισει ο λολο,γιατι δεν θα τον γλιτωσεις τον υποβιβασμο φετος......
σιγα ρε εσυ κανε κρατει!!! μεχρι πριν μια εβδομαδα ησουν μεταξυ φθορας και αφθαρσιας αλλα βλεπω τωρα σιγα σιγα περνετε θαρρος. προσεξτε μονο μη σας φταινε παλι οι διατητες ο καιρος ο μπαγιεβιτς ;)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
σιγα ρε εσυ κανε κρατει!!! μεχρι πριν μια εβδομαδα ησουν μεταξυ φθορας και αφθαρσιας αλλα βλεπω τωρα σιγα σιγα περνετε θαρρος. προσεξτε μονο μη σας φταινε παλι οι διατητες ο καιρος ο μπαγιεβιτς ;)
Μην ασχολεισαι με ΑΕΚ φιλε...Κοιτα την ομαδα σου...Εγω επειδη συμπαθω τον πανιωνιο,και βλεπω οτι δεν κερδας τον εργοτελη και τη λιβαδεια,λεω το αυτονοητο...Σοβαρευτειτε γρηγορα,γιατι δεν θελει και πολυ να γινει η στραβη(αν και με τα χαιβανια που εχετε στα στοπερ,εκει θα εχεις μονιμα θεμα....Το θεμα ειναι να παρει μπρος η επιθεση..)..... ;)

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
αφηστε τον μποντο στην κοσμαρα του
μποντο μποντο μποντο μποντο μποντο μποντο μποντο μποντο μποντο μποντο
πιαστην τσουτσα μου και καντην κομπο
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Μην ασχολεισαι με ΑΕΚ φιλε...Κοιτα την ομαδα σου...Εγω επειδη συμπαθω τον πανιωνιο,και βλεπω οτι δεν κερδας τον εργοτελη και τη λιβαδεια,λεω το αυτονοητο...Σοβαρευτειτε γρηγορα,γιατι δεν θελει και πολυ να γινει η στραβη(αν και με τα χαιβανια που εχετε στα στοπερ,εκει θα εχεις μονιμα θεμα....Το θεμα ειναι να παρει μπρος η επιθεση..)..... ;)
τοτε ασχολησου με την ομαδα σου και ασε το πανιωνιο!!!! το οτι συμπαθεις το πανιωνιο δε σου δινει και δικαιωμα να κριτηκαρεις για αλλη ομαδα και εσυ να μη δεχεσαι κριτικη για την ομαδα σου!!! αλλωστε σιγα τις ομαδες που κερδοσες το νεωφωτιστο και τον ηρακλη!!!!!! σε λιγο που θα παιξεις με το γαυρο να δουμε τη κανετε!!!! παντως θα ηθελα να μου δωσεις τα δικα σου στοπερ που ειναι παιχταραδες!!!!!!!!! οσο για το μονιμο θεμα που θα εχεις θα ειναι στην επιθεση που δεν βαζεις γκολ ουτε με αιτηση!!!!! Υ.Γ και εγω συμπαθω την αεκ.

Επισκέπτης
αφηστε τον μποντο στην κοσμαρα του
πιαστην τσουτσα μου και καντην κομπο
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οι πουτσες ξεκινουν απο αυτη την εβδομαδα μαλακακο!!!! να δω που θα κρυφτεις τωρα που θα κατεβεις στο αθενς!!!!!! πουτσα πουτσα πουτσα παλι πουτσα!!!!!!!!! καλως τα παιδια!!!!!!!!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
τοτε ασχολησου με την ομαδα σου και ασε το πανιωνιο!!!! το οτι συμπαθεις το πανιωνιο δε σου δινει και δικαιωμα να κριτηκαρεις για αλλη ομαδα και εσυ να μη δεχεσαι κριτικη για την ομαδα σου!!! αλλωστε σιγα τις ομαδες που κερδοσες το νεωφωτιστο και τον ηρακλη!!!!!! σε λιγο που θα παιξεις με το γαυρο να δουμε τη κανετε!!!! παντως θα ηθελα να μου δωσεις τα δικα σου στοπερ που ειναι παιχταραδες!!!!!!!!! οσο για το μονιμο θεμα που θα εχεις θα ειναι στην επιθεση που δεν βαζεις γκολ ουτε με αιτηση!!!!! Υ.Γ και εγω συμπαθω την αεκ.
Δεν ειπα εγω να μην κανεις κριτικη...Απλα μου εκανε εντυπωση το κακκο ξεκινημα σας και ανεφερα 2 πραγματα....Ειναι γεγονος οτι ο τσακιρης δεν σου πηρε στοπερ της προκοπης,σε θεση οπου ειχες και περσυ προβλημα.....Δεν λεω οτι η αεκ εχει στοπερ τον τερι,αλλα για ελλαδα και ο μαιστοροβιτς φτανει...Τεσπα...Δεν εχει νοημα να μπενουμε σε συγκρισεις....

Επισκέπτης
Δεν ειπα εγω να μην κανεις κριτικη...Απλα μου εκανε εντυπωση το κακκο ξεκινημα σας και ανεφερα 2 πραγματα....Ειναι γεγονος οτι ο τσακιρης δεν σου πηρε στοπερ της προκοπης,σε θεση οπου ειχες και περσυ προβλημα.....Δεν λεω οτι η αεκ εχει στοπερ τον τερι,αλλα για ελλαδα και ο μαιστοροβιτς φτανει...Τεσπα...Δεν εχει νοημα να μπενουμε σε συγκρισεις....
ΤΟ θεμα ειναι οτι εγω δεν παω για πρωταθλημα εσυ πας!!!!! αν σου αρκει ο μαιστοροβιτς πασο!!!!! εγω εκανα κακο ξεκινημα αλλα σκεψου οτι δεν παιζουν για διαφορους λογους 4 παιχτες θεωρητικα βασικοι. οσο για εργοτελη για να δω ποσοι θα περσασουν ευκολα!!

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
φαε εναν κιτρινομαυρο μακεδονικο ψωλον :pipa2:

Επισκέπτης
φαε εναν κιτρινομαυρο μακεδονικο ψωλον :pipa2:
που θα κρυβεσαι μαλακο τη κυριακη γαιμαμαλακακο!!!!!!πουτσα στη κωλαρα σου σαν τη περσινη!!!!!!!! και επεται και συνεχεια τερμα οι νεωφωτιστοι και τα παιχνιδια εντος αρχιζει η πουτσα!!!!! μη σου θυμηζω τη περσινη πουτσα στη Ν.Σμυρνη και με ανατροπη για να ποναει η κωλαρα σου πιο πολυ μαλακακο!!!!!

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
μποντο μποντο  μποντο  μποντο μποντο μποντο μποντο μποντο μποντο
τον ιανουαριο θα σου παρω και τον λολο
και τι θα κανεις μετα;
θα σε παρω και απο τον κωλον και εσενα και ολη την σμυρνια
εισητηρια θα δωσετε ρε;;;;;;
να ρθουμε να γεμισουμε το σταδιον

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Αμαν λιγο ελειψα παλι και τα κανατε σκατα.Ασχολειστε με τον Γαμαικανακο το μαλακισμενο αγορακι και δεν κοιτατε την ουσια.
Καμια ομαδα δεν ειναι ετοιμη αλλα δεν ξερω ποιος ηταν στην Λειβαδια την Κυριακη,ματς του 3-0 το χασαμε λογω Μπλαζιτς.Εδω ο Χιωτης σταματησε κοτζαμ Αθλετικο χθες.
Ακομα και ο αγωνιστικος χωρος που ειναι χαλια δεν αφησε να γινει ματς,παντως 18 ευκαιρειες ειχαμε και αυτο ειναι το καλυτερο οτι η ομαδα ετσι οπως ειναι και με ελλειψεις παιζει καλη μπαλλα και δημιουργει φασεις με πολλα σουτ που ειναι το νοημα της επιθεσης.Μην ξεχνατε οτι περυσι χωρις επιθετικο ειχαμε την 3η επιθεση στο πρωταθλημα.
Τωρα αν δεν καθησει η τυχη και σε καποια παιχνιδια και αυτο στο προγραμμα ειναι.Αν δεν θελει η τυχη τι να κανουμε θα κατσουν αλλα ματς που θα μας παει.
Αλλα ο Γαμαικανακος ανησυχει γιατι κανει πολλες ευκαιριες και το παιδι θελει να τα πει ολα τωρα γιατι γυρνανε Ριερα και Εστογιανοφ και αλοιμονο ποιος θα βρεθει μπροστα,οι αλλες ομαδες πρεπει να παιζουν με 8 αμυντικους.
Και ο Ρεκομπα οτι και να πειτε παιχτουρα ειναι και ας μην μπαινει ακομα μεσα το τοπι.Μονιμη απειλη αλλα επειδη λειπουν οι αλλοι δικοι μας,ολοι οι αμυντικοι πεφτουν πανω του τωρα και εχει αγχωθει επειδη νομιζει οτι πρεπει να παρει ολο το βαρος της επιθεσης μονος του.Οταν ανοιξουν οι διαδρομοι και τα μαρκαρισματα θα σου πω Γαμαικανακο αν δεν τον ηθελες.
Για να μαθαιτε και κατι εχω μαθει οτι εχει σκυλιασει και καθησε χθες μονος του 1 ωρα και εκανε σουτ.
Γαμαικανακο μαθε οτι δεν θα τον διωξουμε,θα τον κρατησουμε κιολας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom