Νέα

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 197K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
τι σε νοιαζει ρε
εμεις εχουμε μισθοφορους αλλα γαμιαδες
ρε μαλακα ποσες φορες κοιτας τα ουμπαλα μου στην βαθμολογια
θα με τρελανεις
καλα ρε μιλας για το μπασκετ :huh:
ρε δεν ντρεπεσαι λιγακι αχρειε :uglystupid:
που ακουγες γκαλη  και τρεχατε τις πεμπτες και κλεινατε τα μαγαζια στο μαχαλα σας
για να δειτε τον αυτοκρατορα να λιανιζει ευρωπαικα μεγαθηρια,βρε εγω εφερα το μπασκετ στην ελλαδα
εσυ τι εκανες;
βρε αντε παγαινε ω ρε σμυρναιικο τζουτζουκακι που θα πεις για τον θεο
α....και εγω εχθες πηδουσα μια σμυρνοπουλα γιατι μου ελεγε οτι οι ανδρες στην πλατεια ειναι μετροσεξουαλ και δεν ειναι μπρουταλ και δεν μας γαμουν καλα γιατι το χουν συνδρομο
απο τοτε που τους κηνυγουσαν οι τουρκοι στη αποβαθρα....

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Που ειστε βρε αποτυχημενη ιστορια τωρα στο μπασκετ που σας σπρωχνανε σαν τρελλοι.
Αν μιλας για μπασκετ η λεξη ειναι Παναθηναικος οχι εσεις οι σουπερ λουζερ των φαιναλ-φορ,απορω τι συνεχιζεις και μιλας,μασα καμια τσιχλα Βουλγαροφατσα χεσμενη απο Αθηναικα σκατα.
Ωστε σου αρεσουν οι ξενοι κουραδες που στα παιρνουν και φευγουν και σε ευχαριστουν που βγαλανε καπου ευκολα λεφτουδακια;
Γαμαικανακο παντα στην σκια του Παοκ θα ειστε και θα κλαιτε,παρτο χαμπαρι.
Και εγω εχω αρχιδαρες γιατι εκπροσωπω ενα δημο που ειναι χρονια κορυφη σε ποδοσφαιρο,μπασκετ,στιβο,κολυμβηση και κατι που δεν ξερουν οι παπαρες οι δημοσιογραφοι σου και σε ολυμπιονικες της αρση βαρων.Και οχι να εκπροσωπω ολοκληρη πολη,γι αυτο μαλακουαρδε εχουμε εμεις οι Νεοσμυρνιωτες αρχιδαρες και ειμαστε υπολογισιμη δυναμη και μας σεβονται ολοι.
Και εχουμε ομαδαρες και πολλα αθληματα και δινουμε παικταρες στον Ελληνικο αθλητισμο και γιατι γαμαμε τις γυναικες σας!!!

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ρε μαλακες απο το καλοκαιρι ολο βριζεστε δω μεσα...μονο αυτο κανετε καντε καμια προταση πως να βελτιωσουμε καποια πραγματα ολο μαλακιες να βριζοσαστε...

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Τελευταια νεα:
Η ομαδα επαιξε σουπερ και χαθηκε το τοπι,ρε παιδες τι ανησυχειτε εδω λειπει Λολο,Σμογιε,Καστελιονε και Ριερα.Μιση ομαδα ειμαστε.
Μαζι με τους υπολοιπους μικτη κοσμου ειμαστε.
Με Ομο και Λατκα στο κεντρο και Μανιατη,Τζαβελα δεν παιρνουσε κουνουπι.
Το δευτερο γκολακι ειχε πανω γραμματοσημο Ρεκομπα.
Ρε Γαμαικανακο γιατι δεν ανεβηκε πανω φετος το καλοκαιρι ακομα δεν μας ειπες,αντε πιες τον τωρα!!!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Εγω ολο νεα δινω ο αλλος δεν ξερει με τι να ασχοληθει,μην ξεχνας οτι εγω εδωσα πνοη στο σαιτ γιατι θα μας περασει και ο Πας ακομα.
Λες ο Γαμαικανακος να ειναι κρυφος και να θελει κατα βαθος να γινει Πανιωνιος;
Ουτε διαρκειας δεν εχει να του δωσουμε γιατι εξαντληθηκανε,του χρονου παλι.
Μπορει να ειναι απο αυτους που καθονται στα καγκελα στου Χαριλαου γιατι του αρεσει το χωρισμα απο τα καγκελα και δεν του αρεσουν οι θεσεις,μπορει να πηγαινει για αυτο τον λογο και στην Μυκονο με τις τρελλες,δεν ξερω ετσι δειχνει!!!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Μωρη τρελλη Γαμαικακενα μηπως θελεις να γινεις Πανιωνιος και αντρας γνησιος;
Πες το μας αλλα δυστηχως τελειωσανε ολα τα διαρκειας,εχουμε κατι λιγα με τα μαθητικα στην κερκιδα αλλα εκει λιγο ηλιο μην σου πειραξει το δερματακι και δεν μπορεις να πας Μυκονο με τον Γαλατη.
Η μανουλα σου με Νεοσμυνιωτη σε εκανε;Στειλε μας και την αδερφουλα σου να την κανουμε γυναικα!!!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Σημερα εινα Δευτερα και ολα ειναι ησυχα οποτε δεν επεμβαινω.
Την Πεμπτη βραβευουμε τα αγορια μας στην μπουτικ,ολοι εκει να αγορασουμε και καμια απο τις καινουριες φανελες(μπλε ειναι απο οτι ακουσα).
Μην ακουσω ποια ειναι τα παιδια μας και αλλες μαλακιες,τα συνηθισμενα Ρεκομπα και σια.
Τον Λολο τον εχουμε και παταει σκουληκια...ακους Γαμαικανακο;

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
αν μου βρεις κατι που μπορει να συγκριθει με το μεγαλειο των οπαδων του θεου
το βουλωνω
αλλιως κατεβαινω με τα μπουλτονγκ και παιρνουμε παρτουζα ολη την ν. σμυρνη
μαζι και τον βαψομαλλια
οι αδελφες σας γιατι γουσταρουν κιτρινες μακεδονικες ψολες;
ακου ρε ο γελιοπας

με τα 500 διαρκειας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
αν μου βρεις κατι που μπορει να συγκριθει με το μεγαλειο των οπαδων του θεου
το βουλωνω
αλλιως κατεβαινω με τα μπουλτονγκ και παιρνουμε παρτουζα ολη την ν. σμυρνη
μαζι και τον βαψομαλλια
οι αδελφες σας γιατι γουσταρουν κιτρινες μακεδονικες ψολες;
ακου ρε ο γελιοπας

με τα 500 διαρκειας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε βαβελ μικτη κοσμου κοιτα να γινεις ελληνικη ομαδα και τα λεμε.... ουτε οι οπαδοι σας δεν θα μιλανε ελληνικα σε λιγο αντε ανυοπαρκτοι

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ρε βαβελ μικτη κοσμου κοιτα να γινεις ελληνικη ομαδα και τα λεμε.... ουτε οι οπαδοι σας δεν θα μιλανε ελληνικα σε λιγο αντε ανυοπαρκτοι
αν εγω ειμαι ανυπαρκτος
εσυ τι εισαι; :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
αν εγω ειμαι ανυπαρκτος
εσυ τι εισαι; :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

με ρεκομπα , εστογιανοφ, μπαλαμπαν και ιστορια 120 χρονων σιγουρα πολυ καλυτερος απο εσενα.... αν παλι εχεις αλλη γνωμη τοτε κατσε και σκεψου γιατι στη θεση σου θα υποστηριζα την χιμνασια λα πλατα...εκει ισως υπαρχει και καποιος ελληνας τουλαχιστον....

αντε γεια

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Βρε Γαμαικανακο τι θελεις και κανεις κολυμπι στα βαθια χωρις μπρατσακια;
Αν δεν δωσουμε visa στους ξενους σας απο το Υπουργειο Εξωτερικων θα παιζετε με τους εφηβους.
Και αυτο το χιουμρ σου το βαλκανιο για τις γκομενες που θα γαμησεις ολη την Ν.Σμυρνη ειναι εξαισιο,ακομα γελαω.
Παντα εχεις να δωσεις απαντησεις,πρεπει να ησουν το αστερι του δημοτικου!!!Τετοιοι πρεπει να ειστε ολοι εκει στο Χαριλαου που βλεπετε τον Αρη,μειωμενης αντιληψης.
Ανεβαινα Θεσσαλονικη για καποια χρονια και μου λεγανε οι γκομενες πως σας βλεπανε εσας και πως τους Αθηναιους οποτε αστο αυτο για τις γκομενες γιατι αν μπορουσαν θα σας φτυνανε και θα μενατε χωρις γυναικες.
Γιατι δεν μας λες ακομα γιατι δεν ανεβηκαν οι Ουρουγουανοι το καλοκαιρι σε εσας;1.800 δινατε στον Ρεκομπα και καπακι ερχοταν και ο Λολο μαζι,ετσι δεν ειναι;
Τωρα γελανε μαζι σας μαζι με τον Τσακιρη,βλεπεις τι μαλακες ειστε και σας καταλαβανε και καθησανε στην σωστη ομαδα!!!
Συνεχισε να γραφεις Γαμαικανακο να εχουμε να ασχολουμαστε με καποιον ηλιθιο,οπως εχουν τους κλοουν στα τσιρκα για να διασκεδαζουν τα παιδια.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Εχουνε Ελληνα,τον λενε Σηφακη και ειναι απο την λεβεντογεννα Κρητη.
Μετα το ποδοσφαιρο θα δουλεψει και σαν διερμηνεας με τοσες ξενες γλωσσες που εχει μαθει,εδω του μιλαγε ο οπαδος του Ηρακλη και δεν καταλαβαινε τα Βουλγαροθεσσαλονικιωτικα!!!
Ο καημενος πηγαινει σε ψυχολογο γιατι ενω αρνηθηκε προτασεις απο το εξωτερικο βρεθηκε σε ομαδα που δεν μιλανε ελληνικα και του εχει στριψει λιγο.
Τωρα πηγαινουν οι οπαδοι σαν τον Γαμαικανακο αφου εχουν ταιστει κουτοχορταρακια απο τους δημοσιογραφους τους οπως και τα Παοκια,που τους λενε οτι ειναι η Μποκα της Ευρωπης και πανε να δουνε μπαλλα.Τωρα μεσα στον αγωνα απο την πολυ πασα τους παιρνει λιγο ο υπνος,παιρνει και εναν ελαφρυ υπνακο και η μπαλλα και ολα πανε καλα.
Πανε μετα οι οπαδοι να πουνε τιποτα στους παικτες αλλα δεν καταλαβαινει κανεις τιποτα οποτε λεει κανενα ανεκδοτακι ο Γαμαικανακος στους ομοιους του και παιρναει ωραια η ωρα.
Α ρε κατακαημενε Γαμαικανακο ευτυχως που υπαρχεις και εσυ και εχει φιλαθλους ο Αρης της Βαβελ!!!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Και οσο για τα διαρκειας περυσι ηταν γυρω στα 600 και φετος ηδη εχουν περασει τα 2.300!
Εμεις ειμαστε κουλτουρα και ηθος,και oxi τσαμπουκομαλακες και κουτοχορταρακηδες με προεδρους βιτρινες.
Γαμαικανακο κανε αποτωξινωση και δες λιγο Ρεκομπα να ερθεις στα ισια σου!!!
Στειλε και την αδερφουλα σου να την πιτσιλισει λιγο ο φιλος histis!

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
μωρη γαμιολα με τα 600 διαρκειας :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:
ακομα γελαωωωωωωωωωωω
εμεις εχουμε 12.000 και αυτοι 600
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τι να συγκρινουμαι τωρα
τον μπαλαμπαν;;;;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ακου παπαρα εγω τον ρεκομπα τον περπατητη δεν τον ηθελα ποτε
το βαψομαλια το θελαμε αλλα δεν ειχαμε τοσα φαγκα που ζητουσε ο τσακιρης
ο οποιος ελιωνε να τον πουλησει για να παρει νεο αμαξι
οποτε ηθελε δεν ηθελε τον κρατησε
εισται η κλασικη ελληνοτουρκικη ομαδα που οτι καλο βγαζει το πουλαει για να παρει ο προεδρος καινουργιο αμαξι
ρε φιλε τι να συζηταω μαζι σου
υποστηριζες τον μπεο
αντε και γα ρε φιλε
ακου λεει ειναι μεγαλυτερο μεγεθος ο πανθηρας
κατουρησα τα βρακια μου απο το γελιο
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
που στην πρεμιερα ειχα 2.000 κοσμο και εγω 18.000
που το πολυ να πανε στα εκτος 300 ατομα
βρε ασε που οι σαλονικιες θελου σμυρνιους
με την κολωπλατεια την φτωχομπινεδιαρικη
ηρθα με τον σερβο στον παγκο και σε πεταξα 3 γκολακια στο ρελαντι
εσυ απο ποτε εχεις να με νικησεις;
να με περασεις στην βαθμολογια;
στο μπασκετακι;;
καλο το γαμησι
μεσα εξω σε γαμαω οπου σε βρω
α...και πες τε τις σμυρνοπουλες να μην βαζουν τοσο κραγιον γιατι λερωνουν τα πουλια μας
σου ειπα οι γυναικες σας, θελουν πιο μπρουταλ τυπους
εσεις απο τα γενοφασκια σας τρεχετε και σας γαμαν τουρκοι οπως το 24'

barozo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
32
Like
0
Πόντοι
601
μωρη γαμιολα με τα 600 διαρκειας :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:
ακομα γελαωωωωωωωωωωω
εμεις εχουμε 12.000 και αυτοι 600
τι να συγκρινουμαι τωρα
τον μπαλαμπαν;;;;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ακου παπαρα εγω τον ρεκομπα τον περπατητη δεν τον ηθελα ποτε
το βαψομαλια το θελαμε αλλα δεν ειχαμε τοσα φαγκα που ζητουσε ο τσακιρης
ο οποιος ελιωνε να τον πουλησει για να παρει νεο αμαξι
οποτε ηθελε δεν ηθελε τον κρατησε
εισται η κλασικη ελληνοτουρκικη ομαδα που οτι καλο βγαζει το πουλαει για να παρει ο προεδρος καινουργιο αμαξι
ρε φιλε τι να συζηταω μαζι σου
υποστηριζες τον μπεο
αντε και γα ρε φιλε
ακου λεει ειναι μεγαλυτερο μεγεθος ο πανθηρας
κατουρησα τα βρακια μου απο το γελιο
που στην πρεμιερα ειχα 2.000 κοσμο και εγω 18.000
που το πολυ να πανε στα εκτος 300 ατομα
βρε ασε που οι σαλονικιες θελου σμυρνιους
με την κολωπλατεια την φτωχομπινεδιαρικη
ηρθα με τον σερβο στον παγκο και σε πεταξα 3 γκολακια στο ρελαντι
εσυ απο ποτε εχεις να με νικησεις;
να με περασεις στην βαθμολογια;
στο μπασκετακι;;
καλο το γαμησι
μεσα εξω σε γαμαω οπου σε βρω
α...και πες τε τις σμυρνοπουλες να μην βαζουν τοσο κραγιον γιατι λερωνουν τα πουλια μας
σου ειπα οι γυναικες σας, θελουν πιο μπρουταλ τυπους
εσεις απο τα γενοφασκια σας τρεχετε και σας γαμαν τουρκοι οπως το 24'

ωραια τα λες σκουληκι αλλα αφου μιλας για γαμησια απο τουρκους στη μικρασιατικη καταστροφη μαθε λιγο την ιστορια της ομαδας σου και ελα και πες μου ποιους βαζαν στα τρενα το 41-43 στη θεσσαλονικη για προορισμο τη τρεμπλενικα, το νταχαου και το αουσβιτς.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ναι ρε φιλε
αλλα εσεις οπως λεει και ο τενις
εχετε καλο κολυμβιτικο τμημα
ε...απο τοτε ειναι που σπασατε ολα τα ρεκορ για να προλαβεται τα πλοια

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
ετσι ειναι οταν εχεις χαβιτο και κοκε τι να κανεις τα παλτα οπως ο ρεκομπα,εστογιανοφ και μπαλαμπαν χαχαχαχα

βαβελ οταν θα γινεται ελληνικη ομαδα τα ξαναλεμε... και ο κανελακης στον ιωνικο τα ιδια εκανε...εφερνε ενα καραβι με μαυρους και ειδες που ειναι τωρα.... η μονη διαφορα με εσας ειναι οτι δεν ειναι μαυροι...αλλα ειναι απο το ΙΔιο καραβι !!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Στενομυαλε διαβασε καλα τι εγραψα γιατι απο τις πλυμυρες στην πανα σου παθανε και τα αυτια σου,απο 600 λεω φετος περασαμε ηδη τα 2.300 και αυτο γιατι σεβομαστε την προσπαθεια του Τσακιρη που ειναι αρχοντας και θελει να δει και κατι απο τους φιλαθλους.
Μην ανησυχεις και δεν εχει κανενα συμφερον να αγορασει καινουριο αμαξι,εχει χρημα ακομα και εσας να αγορασει αλλα ο ανθρωπος ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΤΑΕΙ οπως καποιοι αλλοι.Εχει δειξει εδω και 2 χρονια οτι δουλευει σε Ευρωπαικα προτυπα με μανατζμεντ χωρις να χρωσταει ο Πανιωνιος κουφιοκεφαλακη ουτε στην τελευταια καθαριστρια του σταδιου.
Το προπονητικο εργο ειναι ολο δικο του με σχεδιασμο και γινεται φοβερη δουλεια με κορυφαιους Ιταλους προπονητες για τις ακαδημιες και οχι με δανεικους καθε χρονο.
Πες μου μια αλλη Παε που πληρωνει ολους στην ωρα τους και θα κοψω εγω την μπαλλα αυριο κιολας.Γι αυτο μασα καμια τσιχλα απο το να λες μαλακιες χωρις να ξερεις,μακαρι να ειχαν πολλες Παε τετοιον προεδρο θα ειχαμε πολυ καλυτερο πρωταθλημα.Αν αρχισουμε απο Θεσ/κη αρχιζουμε απο εναν προεδρο-κομοδινο που δεν εχει βαλει δραχμη,εχει βγαλει κιολας,ο αλλος ειναι τραγουδιστης επισης δεν εχει βαλει δραχμη και ο αλλος κανει οτι του λεει η θυρα 3 επειδη ο απολιος προεδρος δεν αρεσε στην θυρα αυτη.
Ε, αντε παρατα μας για Ελληνες παραγοντες,σας κανουν οτι θελουν οι διπλοθεσιτες δημοσιογραφοι σας που σας εχουν τρελλανει στην παπαρια.Αν δεν ανεβεις Θεσ/κη και δεν τους ακουσεις τι λενε δεν το πιστευεις με τιποτα τι τραβανε χαζο οπαδοι σαν τον Γαμαικανακο.
Εχω αδικο μωρη Δημητρουλα;

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Γαμαικανακο μαλακιες γραφε στους ομοιους σου και στα μικρα που συναναστρεφεσαι και οχι σε εναν που παρακολουθει τακτικα αθληματα εδω και 20 χρονια.
Σε αυτες τις μαλακιες που εγραψες απο που να αρχισω και που να τελειωσω.Λες οτι που σας κερδισαμε και ποτε σε ποδοσφαιρο και μπασκετ,περυσι σας τον πεταξε ο Ρεκομπα με τα συστημενα και χωρις ομαδα στο Χαριλαου την γλυτωσατε ουκ ολιγες φορες.Προπερσυ θυμησου στα πλευ-οφ και παμε παλαιοτερα σιγα-σιγα γιατι ο πολυς φραππες φερνει αμνησια.
Στο μπασκετ μηπως θυμασαι ποιος σαςεβγαλε απο το κυππελο η μηπως ξεχνας που σταματουσαν τα σερι της μεγαλης ομαδας του μεγαλου λουσερ Ιωαννιδη;
Ακομα και στο μπασκετ για μουτζες ειστε,τι κανατε ακομα και Γκαλλη και Γιαννακη που ειχατε;Μια τρυπα στο νερο,1 κυππελουχων με τον Ταρπλευ η το Κορατς με τους κουτσους εκεινη την χρονια που πηρατε;Για μπασκετ κανε τουμπεκα στον Παναθηναικο με τις τοσες κουπες ακομα και στον Ολυμπιακο που μεχρι και αυτος Πρωταθλητριων πηρε και οχι εσεις.
Αλλα δεν αρεσει μια συνοικιακη ομαδα να χωνεται αναμεσα στους μεγαλους και να ειναι στο ιδιο αναστημα αλλα και σε μεγαλυτερο ευρος αφου εχουμε βγαλει τους περισσοτερους Α' σκορερ της Α' Εθνικης.
Για ανοιξε κανενα βιβλιο να μορφωθεις εκτος απο τις τσοντες που διαβαζεις και σε κανουν να κατουριεαι συχνα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom