Νέα

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 197K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
τελικα το γαλλο τερματοφυλακα που θελαμε απο τη λιβερπουλ κατεληξε στη καβαλα!!!!!!!! :idiot:τελικα τοσο ακριβως ηταν που δεν μπορουσαμε να τον παρουμε και ειχε η καβαλα; το λεω τωρα που ειναι αρχη δεν εχουμε τερματοφυλακα και στοπερ η ομαδα θα εχει προβλημα. ενω αποι τη μεση και μπροστα κενταμε η αμυνα θυμιζει ομαδα απο τοπικο πρωταθλημα. μακαρι να διαψευστω αν και δεν το βλεπω. ολοι το απογευμα μη σταματας ιστορικε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
«Όταν ξεκινάς το πρωτάθλημα εντός έδρας, περιμένεις πάντοτε το καλύτερο. Ξεκινήσαμε καλά και προηγηθήκαμε. Αναπτυσσόμασταν καλύτερα. Στη συνέχεια ο Εργοτέλης έβαλε ένα χαζό και παράξενο γκολ, που δημιούργησε πολλά προβλήματα στην ομάδα. Το γκολ αυτό επηρέασε την ομάδα, με συνέπεια να μη λειτουργεί τίποτα και η ομάδα να μη φτιάχνει ευκαιρίες», σχολίασε αρχικά ο τεχνικός των «κυανερύθρων», Εμίλιο Φερέρα, για να συνεχίσει αναφερόμενος στο γεγονός ότι πραγματοποίησε μόνο μια αλλαγή στη διάρκεια του αγώνα:

«Έκανα μόνο μία αλλαγή γιατί δεν ήθελα να επηρεάσω τους παίκτες, που ήταν μεσα στον αγώνα. Το ρόστερ αποτελείται από νέους παίκτες και δεν ήμουν σίγουρος ότι θα βοηθούσαν στις απαιτήσεις του αγώνα. Δεν προχωράς σε μία αλλαγή μόνο και μόνο για να την κάνεις. Την κάνεις όταν ξέρεις ότι θα γίνει καλύτερη η ομάδα σου», εξήγησε ο Βέλγος προπονητής.

Τέλος, κληθείς να σχολιάσει τη διαιτησία του Αμπαρκιόλη, είπε: «Δεν μιλάω ποτέ για την διαιτησία. Οι κάρτες που πήραν οι παίκτες μου είναι περισσότερο για διαμαρτυρία. Δεν θέλω να βγάλω συμπεράσματα από τώρα, γιατί μπορεί σ' ένα ματς να πάμε καλά και σ' άλλο όχι».
η εγω ημουν σε αλλο γηπεδο η αυτος εβλεπε αλλο παιχνιδι αυτος πρεπει να ειναι μαθητης του τεν-κατε!!!! σημερα απλα δεν υπηρχαμε και η αμυνα ειναι οπως τα ελεγα παιδικη χαρα!!!!!! αν δεν αλλαξει κατι δεν τα βλεπω καλα!!

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
πανθηρες...
θελετε να πατε και 5αδα;
θελετε να νικησετε και τον Αρη;
βρε αντε νικηστε τον τελη πρωτα παπαρες

Επισκέπτης
πανθηρες...
θελετε να πατε και 5αδα;
εσενα οπου σε βρω θα σε πηδαω παντως. οσο για εσας παλι κερδισατε σημερα τις γριες και τη προηγουμενη με τη ψυχη στο στομα τον ατρομητο!!!!

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
εσενα οπου σε βρω θα σε πηδαω παντως. οσο για εσας παλι κερδισατε σημερα τις γριες και τη προηγουμενη με τη ψυχη στο στομα τον ατρομητο!!!!
παρε φορα και ελα να μου κλασεις τ αρκιντια
ανυπαρκτοι
ουτε τρεις χιλιαδες δεν ησασταν
φτασατε 2.000 διαρκειας και πανιγυριζετε
ουτε τον τελη ρε........

Επισκέπτης
παρε φορα και ελα να μου κλασεις τ αρκιντια
ανυπαρκτοι
ουτε τρεις χιλιαδες δεν ησασταν
φτασατε 2.000 διαρκειας και πανιγυριζετε
ουτε τον τελη ρε........
ρε παπαρα δεν μπορειτε να κερδισετε τον ηρακλη και βγαζεις γλωσσα. σκεψου να κερδιζες τη θα ελεγες!!!! οσο για τη φορα κρατα λιγο θα ερθει η σειρα σου!!!!! πανυγηριζε για το χ με τις γριες εκει φτασατε!!!! οσο για το σηφακη εχω ενα καλο ψυχολογο το παιδι ειχε προβλημα και σας δειραν οι γριες και δεν κερδισατε!!!!!!!

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ρε παπαρα δεν μπορειτε να κερδισετε τον ηρακλη και βγαζεις γλωσσα. σκεψου να κερδιζες τη θα ελεγες!!!! οσο για τη φορα κρατα λιγο θα ερθει η σειρα σου!!!!! πανυγηριζε για το χ με τις γριες εκει φτασατε!!!! οσο για το σηφακη εχω ενα καλο ψυχολογο το παιδι ειχε προβλημα και σας δειραν οι γριες και δεν κερδισατε!!!!!!!
γιατι θα τον νικησεις εσυ :huh:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αντε βρε αγορι μου
ρε μαλακα ποσο κοσμος ειχες σημερα στην πρεμιερα σου
εγω στην πρεμιερα μου 20 χιλιαδες
εσυ;
ο ΘΕΟΣ δεν ασχολειτε με μικρες ομαδες
αντε γεια :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:

Επισκέπτης
γιατι θα τον νικησεις εσυ :huh:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αντε βρε αγορι μου
ρε μαλακα ποσο κοσμος ειχες σημερα στην πρεμιερα σου
εγω στην πρεμιερα μου 20 χιλιαδες
εσυ;
ο ΘΕΟΣ δεν ασχολειτε με μικρες ομαδες
αντε γεια :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:
ο θεος της φαπας οποτε πας ευρωπη[περσι] ανακαλυπτουμε καινουργιες ομαδες μας προσφερεται γελιο παπαρα!!! αναμενε οταν θα παιξουμε τη θα γινει!!!!!!!

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
για το πουτσο ομαδα εκανε φετος ο τσακιρης ουτε στοπερ ουτε τιποτα ο μπερτε στο λαθος του ομο ουτε καν θα το εκανε
φετος εχει ομο τα παπαρια μου και δρομο

Επισκέπτης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κοντά στην απόκτηση τερματοφύλακα

02/09/2009, 09:44 | Διαβάστηκε 1299 φορές Αποστολή

Μια μεταγραφή της τελευταίας στιγμής ετοιμάζει ο Πανιώνιος. Ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Αντόνιο Δόμπλας. Ο Ισπανός τερματοφύλακας συζητάει εδώ και μία εβδομάδα με την ομάδα και σύμφωνα με τη «Sportday» θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο. Ο 29χρονος παίκτης έμεινε ελεύθερος από τη Σαραγόσα επειδή οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν στα οικονομικά και είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνισθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Δόμπλας το 2005 κατέκτησε το κύπελλο Ισπανίας με τη Μπέτις. Ο Ισπανός πορτιέρτο έχει αγωνισθεί και δανεικός στη Χέρεθ με την οποία βρέθηκε πολύ κοντά σε συμφωνία, αλλά τελικά η ισπανική ομάδα προτίμησε να πάρει δανεικό τον Ρενάν της Βαλένθια.  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: τουλαχιστον εγινε η πρωτη κινηση ουσιας. απομενουν αλλες δυο :rockon:

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Επεστρεψα γιατι υπαρχει αναρχια οπως αντιληφθηκα!
Γαμαικανακο οποτε παιρνει Χ μια ομαδα θα εμφανιζεσαι;Κανε υπομονη αγορι μου εχεις να φας πουτσο που θα παει συννεφο λες και οι 20.000 μαλακες που μαζευεστε θα κανετε τον Αρη μεγαλο και θα κερδιζει,κατσε εχει τοσες αγωνιστικες ακομα.
Μια χρονια φτασαμε μεχρι 16οι και καταληξαμε στο τελος 5οι.
Γιατι εσεις δειξατε δειγματα μεγαλης ομαδας,ιδια φλυαρια με την κυκλοφορια της μπαλλας και μικρη αποδοτικοτητα στο γκολ,ενα απο τα ιδια ασε που σας εφαγε η κωλοφαρδια με τα γκολ με τις γριες,θα χανατε απο τους κουτσους.Μονο στο πλευστεισον μπαινουν αυτα τα γκολ.
Μην μου αγχωνεσαιθα πικραθεις πολυ συντομα αλλα θα το συνηθισεις.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Τωρα για το ματς γιατι ειμαι απο τα διαρκειας που συντριψαμε φετος μονο η καλη κυκλοφορια ελειπε στο Β' ημιχρονο και αυτο γιατι οπως εμαθα απο μεσα οι παικτες γκρινιαζανε οτι τους κουρασε ο Φερερα και οτι λειπουν φιλικα.
Απο την αλλη οποιος ηταν στο γηπεδο θα εβλεπε οτι ο Ομο ειναι παιχτουρα και θα βοηθησει πολυ την αμυνα και μονο στο τελος κοντεψε να κανει ενα λαθακι αλλα δεν ηταν τιποτα σοβαρο σε μια κεφαλια.
Ο Ρεκομπα επαιζε μονος του και εδειξε μαλακα Γαμαικανακο τι παιχταρα που ειναι με σπασμενο καρπο εκανε φασεις μεχρι το τελος και φαινεται παικτης ηγετης και νικητης.
Αυτος που λειπει και θα εκανε την διαφορα ειναι ο Λολο που θα κρατουσε μπαλλα και θα τους εκανε ανω κατω,ενω ο Μπαλαμπαν δεν ταιριαζε το παιχνιδι στα μετρα του για να δειξει την αξια του παιζοντας πολυ πισω για να παρει μπαλλα και οχι με πασες στην περιοχη.
ΓΥρναει και ο Ριερα και θα δουμε αλλη μπαλλα,οι διακοπες ειναι οτι πρεπει για μας.
Γαμαικανακο ο Λολο αρχισε να κλωτσαει πρεπι να μαθεις και ετοιμαζεται για να πατησει σκουληκια.
Ελα στην Ν.Σμυρνη αλλα να παρεις αδεια απο την μαμα σου γιατι θα εχει σκληρο σεξ και πρεπει να ειναι με γονικη συναινεση.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Μην ανησυχειτε φιλοι Πανιωνιοι φετος υπαρχουν παικτες που μπορουν να βγαλουν το γκολ απο δικια τους φαση και οχι οπως αλλοι που κρατανε την μπαλλα συνεχεια και παιζουνε πασουλες.Αυτο το λενε μπαλλα.
Ο ημιθεος Ρεκομπα δειχνει οτι προσπαθει για την νικη κατι που δεν το ειχα δει περυσι και βεβαια ενας καλος γκολκηπερ θα εκανε ακομα την διαφορα,εδω η Καβαλα πηρε κατι καλα παιχτακια και δεν κανει τιποτα.
Το μυστικο ειναι να μην θεωρουμαστε φαβορι και οτι καλο κανουμε,μην αγχωθουμε πριν μπουμε στο γηπεδο οτι οπου παμε κερδιζουμε.
Γι αυτο Γαμαικανακο ειστε οι καλυτερι,δεν παιζεστε,πολλα χρονια εχουμε να δουμε τετοια μπαλλα και ειστε σιγουρα μεσα στην τρυαδα φετος.Θα ηθελα πολυ να γινω και εγω γεοσκωληκας καποια στιγμη!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Γαμαικανακο γιατι δεν αφηνεις το ποδοσφαιρο που δεν το ξερεις(σε εσας το ξερουν καλυτερα οι δημοσιογραφοι) και να ασχοληθεις με τα μπουρδελα της Θεσσαλονικης;
Α,ξεχασα δεν εχετε λεφτα στην μεγαλη φτωχομανα και γαμιεστε στο γηπεδο καθε Κυριακη.
Αυτοι που τρωγονται και κανανε μεγαλη νικη με τον ηδη υποβιβασμενο Λεβαδειακο ειναι τα καημενα τα Παοκια που πηρε μονο αδεια παραμονης ο ασχημομουρης και ο προεδρος κομοδινο.
Οι γριες ετσι και αλλιως θα ξεφουσκωσουν οπως παντα και θα δουν την χαρα οταν δεν θα συμπληρωνουν ουτε 16αδα απο τους τραυματιες μετα απο λιγο καιρο απο τους κουτσους που μαζεψανε.
Οποτε μεγαλη επιτυχια το Χ Γαμαικανακο κουτοχορτιατη.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Κουραστηκα να γραφω και λεω να παω να γαμησω καμια Θεσσαλονικια γιατι λενε οτι δεν τις γαμανε καλα οι Βορειοι,στεναχωριουντε πολυ απο τοσες πικρες καθε Κυριακη που δεν τους κανει κουκου.
Μα ολες το ιδιο λενε,τι κακο και αυτο.
Ελατε νοτιως που ειμαστε πιο χαρουμενοι!

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Κουραστηκα να γραφω και λεω να παω να γαμησω καμια Θεσσαλονικια γιατι λενε οτι δεν τις γαμανε καλα οι Βορειοι,στεναχωριουντε πολυ απο τοσες πικρες καθε Κυριακη που δεν τους κανει κουκου.
Μα ολες το ιδιο λενε,τι κακο και αυτο.
Ελατε νοτιως που ειμαστε πιο χαρουμενοι!
τενιςκιλερ παρε φορα και κλασε μας τα αρχιδια
τις σμυρνιες γιατι δεν τις γαματε καλα;;;;
και μας πρηζουν εμας να τις σκιζουμαι
βρε αντε πανε νικα τον τελη που θα βγαλεις και γλωσσα βρε ζωαδι............... :cum:
με τα 1.000 διαρκειας
πουθεναδες
ανυπαρκτοι οπαδικα,γκομενες των γαυρων
οποτε γουσταρουν σας κανουν μπουρδελο τον συνδεσμακο σας
ελατε βρε τουρκοπουλες στου χαριλαου να σας σκισουμε τον λοκο
φερτε και το πανι
θυμασται τα σουτια που φαγαν οι παικτες σας....
50 χρονια εχεις να με νικησεις βρε πανθηρα της κακιας ωρας
πισωκολητακιδες......... :fuck1:
θα σγκριθεις και μαζι μου
χοχοχοχοχοοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχ
οποτε κατεβαινω κατω σου χυνω την πλατεια εις διπλουν
μαζι και τις σμυρνοπουλες

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
πανθηρες...
θελετε να πατε και 5αδα;

ρε μικτη κοσμου βρειτε κανα ελληνα να παιξει στην ομαδα σας και τα λεμε.... α καλη χορηγεια και εσεις απο το βγενοπουλο ε ;;...syngular logic.... αντε σαν τον παοκ και εσεις παραρτημα θα γινεται

jordan48

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
τενιςκιλερ παρε φορα και κλασε μας τα αρχιδια
τις σμυρνιες γιατι δεν τις γαματε καλα;;;;
και μας πρηζουν εμας να τις σκιζουμαι
βρε αντε πανε νικα τον τελη που θα βγαλεις και γλωσσα βρε ζωαδι............... :cum:
με τα 1.000 διαρκειας
πουθεναδες
ανυπαρκτοι οπαδικα,γκομενες των γαυρων
οποτε γουσταρουν σας κανουν μπουρδελο τον συνδεσμακο σας
ελατε βρε τουρκοπουλες στου χαριλαου να σας σκισουμε τον λοκο
φερτε και το πανι
θυμασται τα σουτια που φαγαν οι παικτες σας....
50 χρονια εχεις να με νικησεις βρε πανθηρα της κακιας ωρας
πισωκολητακιδες......... :fuck1:
θα σγκριθεις και μαζι μου
χοχοχοχοχοοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχ
οποτε κατεβαινω κατω σου χυνω την πλατεια εις διπλουν
μαζι και τις σμυρνοπουλες
Εγω παντως ειμαι απο Νεα-Σμυρνη και το προηγουμενο Σαββατοκυριακο εχυσα στην μαπα μια Αρειανη απο την Αρετσου και πολυ της αρεσε!!!!!!!! :pipa2:

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Σε εμας ολες οι γκομενες χαμογελανε και ειναι ευτυχισμενες,ελα απο πλατεια να δεις.
Επανω διακρινω μια πικρα στα προσωπα των γυναικων σας,μια το μπασκετ,μια το ποδοσφαιρο ειναι στερημενες.
--Οδηγιες προς Θεσσαλονικιες:
Κατεβειτε νοτιως και απο Ν.Σμυρνη μερια για ηδονες γιατι τα αγορια σας ειναι ασφαιρα λογω ψυχολογικων προβληματων.
Γαμαικανακο πολυ ασχετη ομαδα ο Εργοτελης,ακομα πηδαει τον γαυρο!!!
Και οσο για τα τελευταια 50 χρονια εχουμε βαρεθει να σας γαμαμε.Μα και 4η ομαδα απο Αθηνα θα σας πηδαει Δημητρουλες;
Και αυτο περι "Νιονιου" τι ειναι Βουλγαρικη εκφραση γιατι μονο απο σας το εχω ακουσει.Εσας παντα σκουληκια σας ξεραμε,δεν πιστευω να εχετε αλλαξει ονομα;

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Ρε Γαμαικανακο εκτος απο τον Σηφακη υπαρχει κανενας αλλος Ελληνας να συννενοειστε στο γηπεδο;
Ομαδες με μισθοφορους και ειστε και περηφανοι;Ουτε απο ακαδημιες τιποτα,ουτε απο ταλεντα της Βορειας Ελλαδας,τιποτα;
Εχετε μαθει Ισπανικα κai εχετε φροντιστηρια στο Χαριλαου;Θα θελετε σε λιγο καιρο visa για να μπαινετε στο γηπεδο.
Αντε βρισε λιγο παλι αλλωστε μονο αυτο ξερεις να κανεις απο το να δινεις απαντησεις.
Αντε γεια κοροιδαρες!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom