χαιρετισματα σε ζερο μακαρι να το παρει ο γαυρος το ευρωπαικο ας το φερουν και απο τη πλατεια και απο το τυροπιταδικο
ναι να το γεμισουμε με κρεατοπιτα απο το νικο
χαιρετισματα σε ζερο μακαρι να το παρει ο γαυρος το ευρωπαικο ας το φερουν και απο τη πλατεια και απο το τυροπιταδικο
μαλακες τον φανταζεστε εναν παρακμιακο τυπο 35χρονο ανεργο-μαλακα που ολη τη μερα ειναι δω μεσα και εχει για φιλι το γαμα...ναι να το γεμισουμε με κρεατοπιτα απο το νικο
bodos
Ο παλιός, είν' αλλιώς
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος
Είμαι εδώ επειδή...: Δεν ξέρω! Απλά μου αρέσει το site!
Προφίλ Προσωπικό μήνυμα (Σε σύνδεση)
(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: SSGT-i στις: σήμερα στις 17:58 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση ΑπάντησηΑπάντηση Διαγραφή μηνύματοςΔιαγραφή
πες μου που να ερθω τωρα να σου γαμησω το μουνι της πουτανα ς της μανα σου του πατερα σου και ολης σου της οικογενειας.αν εχεις αντερα ερχομαι τωρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα fuck2
θα σε νεκρογαμησωελα μποντο
Πω ρε τι ετουτος!Αναφορά στον Διαχειριστή
bodos
Ο παλιός, είν' αλλιώς
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος
Είμαι εδώ επειδή...: Δεν ξέρω! Απλά μου αρέσει το site!
Προφίλ Προσωπικό μήνυμα (Σε σύνδεση)
(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: SSGT-i στις: σήμερα στις 17:01 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση ΑπάντησηΑπάντηση Διαγραφή μηνύματοςΔιαγραφή
ρε τελικα εισαι μεγαλος μαλακας σε ευχαριστω καταρχην που ποσταρεις τα μηνυματα μου.οσο για το γαυρο οταν ελεγα οτι εισαι κρυφογαυρος τωρα δικαιωνομαι.ρε μουνοπανο σε πια πλατεια νε ερθουν τα μουνια να πανηγυρισουν.εισαι και πανιωνιος αρχιδια εισαι ρε μαλακα.τραβα μαζι με τους γαυρους να τριφτεις εκει.στην πλατεια ρε μαλακα μονο για τον πανιωνιο πανηγυριζουμε Headbaning!
Δυναμικα μπηκε ο νεος,τωρα γιναμε πολλοι!
Εμεις δειξαμε τα δοντια μας στον Λεβαδειακο!Ο Άρης παίζει στα πλέι-οφ!Εσείς έχετε πάει για διακοπούλες εδώ και 2 εβδομάδες...
να κανω και οικονομια γιατι πρεπει να παρω το καινουριο διαρκειας!
ετσι μπραβο,εκει με τους νιωνιους να αντιπαρατιθεσαι.δεν εισαι για να τα βαζεις με μεγαλες ομαδες ακομη.Γιατί? Τα πληρώνετε??
Εχουμε και εκπτωση φετος.Γιατί? Τα πληρώνετε??
Ποια ειναι η μεγαλη ομαδα,εσεις;ετσι μπραβο,εκει με τους νιωνιους να αντιπαρατιθεσαι.δεν εισαι για να τα βαζεις με μεγαλες ομαδες ακομη.
Εμεις εχουμε επιπεδο και οποιος αγαπαει την ομαδα πληρωνει.Γιατί? Τα πληρώνετε??
Σε ποιο υγρο κελι τον εχουν;α ρε τι ξεφτιλας εισαι μαλακα isolated εκει στην απομονωση
Εμεις εχουμε επιπεδο και οποιος αγαπαει την ομαδα πληρωνει.
Δεν τα μοιραζουνε τσαμπα στην πλατεια στους αργοσχολους οπως σε αλλες ομαδες!
σκασε ρε σκυλακιετσι μπραβο,εκει με τους νιωνιους να αντιπαρατιθεσαι.δεν εισαι για να τα βαζεις με μεγαλες ομαδες ακομη.