tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Ποιους δρομους εχει γυρω-γυρω;Την πλατεία την ξέρω καλύτερα από εσένα βλήμα!
Ποιους δρομους εχει γυρω-γυρω;Την πλατεία την ξέρω καλύτερα από εσένα βλήμα!
Εχει μπάλέτο αύριο...Κοιμήθηκε το ταγάρι τώρα που τον θέλουμε?
Εδώ δεν ξέρει με τι μπάλα παίζανε στη σουπερλιγκ,τους δρόμους θα ξέρει....Ποιους δρομους εχει γυρω-γυρω;
Έχει πεζοδρομηθεί ρε βλάκα εδώ και χρόνια!Ουρτ ρε νούμερο που θες να κάνεις και τεστ!Ποιους δρομους εχει γυρω-γυρω;
Αντε για πες παλιογατο!Την πλατεία την ξέρω καλύτερα από εσένα βλήμα!
Τηλέφωνο ανάγκης δεν έχει αφήσει ο άλλος ο ερασιτέχνης κομπογιαννίτης?Εδώ δεν ξέρει με τι μπάλα παίζανε στη σουπερλιγκ,τους δρόμους θα ξέρει....
Φασόλια έφαγες πάλι?Εχει μπάλέτο αύριο...
Το κλάσιμο λες να πιάνει...???
Εισαι τοσο ηλιθιος που δεν ξερεις οτι οι δρομοι εχουν ονοματα;Έχει πεζοδρομηθεί ρε βλάκα εδώ και χρόνια!Ουρτ ρε νούμερο που θες να κάνεις και τεστ!
Έλα πες μου ρε καμμένο θέλω να μάθω! Θες να σου πω καλύτερα τους ιδιοκτήτες των Προποτζίδικων της πλατείας?Εισαι τοσο ηλιθιος που δεν ξερεις οτι οι δρομοι εχουν ονοματα;
Η ψαχνεις στο Google maps;
Καποια στιγμη βγαλανε και μια μπαλλα που φωσφοριζε για να σε βοηθησουμε!Εδώ δεν ξέρει με τι μπάλα παίζανε στη σουπερλιγκ,τους δρόμους θα ξέρει....
Ασε τα σάπια και πες μας ρε άμπαλλε με ποια μπάλα έπαιζαν φέτος στη σκουπρολιγκ...Τηλέφωνο ανάγκης δεν έχει αφήσει ο άλλος ο ερασιτέχνης κομπογιαννίτης?
Οχι,μπρόκολο...Φασόλια έφαγες πάλι?
Δεν ξερει ουτε τον κεντρικο δρομο που περναει ολη την Νεα Σμυρνη!Έλα πες μου ρε καμμένο θέλω να μάθω! Θες να σου πω καλύτερα τους ιδιοκτήτες των Προποτζίδικων της πλατείας?
Σε περίπτωση που πέσουν τα φώτα τύπε...???Καποια στιγμη βγαλανε και μια μπαλλα που φωσφοριζε για να σε βοηθησουμε!
Ναι ρε γαμώ το ...πες μου!Τυρόπιτα από τον Νίκο όμως έχω φάει!Δεν ξερει ουτε τον κεντρικο δρομο που περναει ολη την Νεα Σμυρνη!
Ημαρτον με τι βλαμενα εχουμε μπλεξει.
Αντε για πες για τα προποτζιδικα να δουμε!
Ο μιστερ αναβολικός έχει καλές πληροφορίες!Θα μας πεις το προποτζιδικο του μιστερ αναβολικου;
Τι του θυμισες τωρα!Σε περίπτωση που πέσουν τα φώτα τύπε...???
Γι αυτο δεν θυμασαι,απο κει τρωει και ο Μποντο και καταντησε ετσι!Ναι ρε γαμώ το ...πες μου!Τυρόπιτα από τον Νίκο όμως έχω φάει!
Πουτανιάρη από τότε έχεις απωθημένα!Τι του θυμισες τωρα!
Σβησανε τα φωτα με τους Γερμανους,ξαναγινε το ματς και φαγανε πιο πολλα!
Αααα καλά που μου το είπες!Γι αυτο δεν θυμασαι,απο κει τρωει και ο Μποντο και καταντησε ετσι!
Ελ.Βενιζελου ειναι!