You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 197K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
dos
Ο παλιός, είν' αλλιώς
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος
Είμαι εδώ επειδή...: Δεν ξέρω! Απλά μου αρέσει το site!
Προφίλ Προσωπικό μήνυμα (Σε σύνδεση)
(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: SSGT-i στις: χθες στις 19:39 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση ΑπάντησηΑπάντηση Διαγραφή μηνύματοςΔιαγραφή
ελα ρε μαλακα σε περιμενω να σου γαμησω το μουνι της μανουλα σου της ξεκολιαρας που της εχω κανει τηνν κωλοτρυπηδα σαν τη δικια σου.ελα μωρη κοτα εκει ειμαι και βλεπω το γανησι που τρωει η ομαδα σου στη τουμπα!!!!!!ελα να σου γαμησω ολη σου την οικογενοια την αδελφη σου και ολο σου το σοι.αλλα εισαι τετοια κοτα που στα λογια γαμας. fuck2 fuck2
Αναφορά στον Διαχειριστή
bodos
Ο παλιός, είν' αλλιώς
(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: SSGT-i στις: χθες στις 19:47 »
γαμημενο σε εχουν παρει χαμπαρι και σε κραζουν σε ολα τα αθλητικα θρεντ Jerking Offμαλακισμενο ολοι θελουν να διασκεδασουν μαζι σου .ολοι θελουν να παιξουν με τη μανα σου fuck2εχει βγαλει καλη φημη πρεπει να κανει καλα pipa1 και καλα fuck1 2funny 2funny
Αναφορά στον Διαχειριστή
bodos
Ο παλιός, είν' αλλιώς
(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: SSGT-i στις: χθες στις 21:05 »
παρε τη πρωτη ψωλια μουνοπανε κρυφογαυρε στη τουμπα που θες και να πανυγυρισεις στη πλατεια με το μπουρδελο σου fuck2 fuck2 fuck2 fuck2
Αναφορά στον Διαχειριστή
bodos
Ο παλιός, είν' αλλιώς
(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: SSGT-i στις: χθες στις 23:53 »
λοιπον τωρα που ολοκληρωθηκε και το βραδινο γαμησι και η ομαδα με τα κυανερυθρα γαμησε την ομαδα σου παρε τη μανα σου σου και του ζερο και ελα στην πλατεια να σου δειξω πως γαμαε�
Ο παλιός, είν' αλλιώς
(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: SSGT-i στις: χθες στις 19:39 »
ελα ρε μαλακα σε περιμενω να σου γαμησω το μουνι της μανουλα σου της ξεκολιαρας που της εχω κανει τηνν κωλοτρυπηδα σαν τη δικια σου.ελα μωρη κοτα εκει ειμαι και βλεπω το γανησι που τρωει η ομαδα σου στη τουμπα!!!!!!ελα να σου γαμησω ολη σου την οικογενοια την αδελφη σου και ολο σου το σοι.αλλα εισαι τετοια κοτα που στα λογια γαμας. fuck2 fuck2
Αναφορά στον Διαχειριστή
bodos
Ο παλιός, είν' αλλιώς
(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: SSGT-i στις: χθες στις 19:47 »
γαμημενο σε εχουν παρει χαμπαρι και σε κραζουν σε ολα τα αθλητικα θρεντ Jerking Offμαλακισμενο ολοι θελουν να διασκεδασουν μαζι σου .ολοι θελουν να παιξουν με τη μανα σου fuck2εχει βγαλει καλη φημη πρεπει να κανει καλα pipa1 και καλα fuck1 2funny 2funny
Αναφορά στον Διαχειριστή
bodos
Ο παλιός, είν' αλλιώς
(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: SSGT-i στις: χθες στις 21:05 »
παρε τη πρωτη ψωλια μουνοπανε κρυφογαυρε στη τουμπα που θες και να πανυγυρισεις στη πλατεια με το μπουρδελο σου fuck2 fuck2 fuck2 fuck2
Αναφορά στον Διαχειριστή
bodos
Ο παλιός, είν' αλλιώς
(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: SSGT-i στις: χθες στις 23:53 »
λοιπον τωρα που ολοκληρωθηκε και το βραδινο γαμησι και η ομαδα με τα κυανερυθρα γαμησε την ομαδα σου παρε τη μανα σου σου και του ζερο και ελα στην πλατεια να σου δειξω πως γαμαε�
Αρκετοί «μνηστήρες» για Μενδρινό
* 10/05/2010, 15:21 | Διαβάστηκε 6081 φορές
* Αποστολή
*
*
*
*
Get Adobe Flash player
Αρκετοί «μνηστήρες» για Μενδρινό (Photo: Action Images).
ultrex honda imgreplacement
Το διαφαινόμενο «διαζύγιο» του Κώστα Μενδρινού με τον ΠΑΣ Γιάννινα «αφύπνισε» αρκετές ομάδες της Σούπερ Λίγκας.
Πέρα από το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Αστέρα Τρίπολης, ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Γιώργος Κιντής, τηλεφώνησε στον 25χρονο παίκτη, εκφράζοντας ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού αναμένεται να μιλήσει με τον εκπρόσωπό του, Βαγγέλη Αγγελή, προκειμένου να δουν ποια είναι η καλύτερη επιλογή για την καριέρα του.
Ο Μενδρινός φέρεται να βρίσκεται στο «στόχαστρο» της Ομόνοιας, στην οποία εργάζεται ο Τάκης Λεμονής. Οι δύο άνδρες είχαν συνεργαστεί στην κοινή τους θητεία στον Ολυμπιακό και όπως γράφει η «SportDay», άνθρωπος της κυπριακής ομάδας τηλεφώνησε στον εκπρόσωπο του παίκτη σε μια διερευνητική επαφή.
Υπενθυμίζεται ότι ο Άρης είχε ενδιαφερθεί την περσινή σεζόν για τον 25χρονο παίκτη, αλλά φέτος ίσως χρειαστεί να τελειώσουν τα πλέι οφ για να αποφασίσει.
Ανανέωση: Σάββατο 1/5 12.45μμ
ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ
ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
Πριν μιλήσουμε για την ολοκληρωτική ισοπέδωση και καταστροφή του ελληνικού ποδοσφαίρου, θα πω λίγα πράγματα για τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από την Ίντερ από τον τελικό του CHL που θα γίνει στην Μαδρίτη.
Η Ίντερ ακολούθησε την τακτική «κλείνω όλους τους διαδρόμους, δεν αφήνω να περάσει κανένας» και αυτό ήταν. Αυτή ήταν η τακτική του προπονητή της Ίντερ Μουρίνιο να κλείσει όλους τους διαδρόμους για να μην φτάσουν οι παίκτες της Μπαρτσελόνα στην εστία της Ίντερ. Η Μπαρτσελόνα δεν έπιασε την σπουδαία απόδοση, είχε και κόντρα την διαιτησία και την UEFA, είχε ένα 2ο γκολ στις καθυστερήσεις που δεν μέτρησε γιατί υπήρχε χέρι σε ένα παίκτη της Μπαρτσελόνα (αυτό ήταν κατά την κρίση του διαιτητή), δεν μπόρεσε να βάλει το 2ο γκολ και να πάρει την πρόκριση στον τελικό για την Μαδρίτη.
Όμως όπως και εγώ και εσείς που συμπαθείτε αυτή την μεγάλη ομάδα που λέγεται Μπαρτσελόνα και παίζει το καλύτερο και θεαματικότερο ποδόσφαιρο, έχουμε μάθει να υποστηρίζουμε αυτή την μεγάλη ομάδα και στις χαρές και στις λύπες και θα περιμένουμε τα καλύτερα που θα έρθουν στο μέλλον. Δεν απογοητευόμαστε. Πάμε στο κυρίως θέμα.
Θα μιλήσουμε για την ολοκληρωτική ισοπέδωση και καταστροφή του ελληνικού ποδοσφαίρου σε όλο το μεγαλείο του κι ας μην θέλουν να το παραδεχτούν εσκεμμένα οι πρόεδροι και παράγοντες της Superleague και όλων των κατηγοριών του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Οι πρόεδροι, οι παράγοντες και όλοι που είναι γύρω στην Superleague, όλων των κατηγοριών του και διοργανωτριών αρχών του ελληνικού ποδοσφαίρου και με την βοήθεια της Νέας Τάξης Πραγμάτων μετέτρεψαν το ελληνικό ποδόσφαιρο σε συμμορίες και κλίκες που απευθύνεται για λίγους και σε οπαδούς ομάδων κυρίως φανατικών, σε ανούσιο πολυπολιτισμικό ποδόσφαιρο χωρίς να προσφέρει απολύτως τίποτα, οι επιλογές τους σε πολλά επίπεδα και τομείς αποδείχτηκαν λανθασμένες με αποτέλεσμα να δείξουν τις εχθρικές προθέσεις τους εναντίον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ας δούμε την ολοκληρωτική ισοπέδωση και καταστροφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.
ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
Οι πρόεδροι των ποδοσφαιρικών συλλόγων εξουσιάζουν τα πάντα. Από αυτούς ξεκινούν όλα. Οι προπονητές και οι παίκτες περνούν σε δεύτερη μοίρα. Οι προπονητές δεν μπορούν να κάνουν σωστά την δουλειά τους (είτε είναι Έλληνες, είτε είναι ξένοι) και οι περισσότεροι παίκτες που παίρνουν που είναι κυρίως ξένοι, ξένοι με κοινοτικό διαβατήριο, κοινοτικοί και ελληνοποιημένοι είναι αμφιβόλου αξίας.
Εμπιστεύονται τους μάνατζερ που είναι κυρίως καλά ονόματα για το ποιοι παίκτες και προπονητές θα έρθουν να παίξουν στις ομάδες τους.
Ακούν την γνώμη των φανατικών τους οπαδών που είναι μειοψηφία για το ποιοι παίκτες και προπονητές θα έρθουν στις ομάδες τους. Οι γνώμες και οι απόψεις τους πάντα λαμβάνονται σοβαρά από τους προέδρους των ομάδων.
Αγνοούν επιδεικτικά και εσκεμμένα τις ακαδημίες των ομάδων τους που αποτελούνται από νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές και τους στέλνουν στα αζήτητα. Οι πρώτες τους επιλογές για μεταγραφές για να ενισχύσουν τις ομάδες τους εδώ και πολλά χρόνια είναι οπωσδήποτε οι ξένοι, οι ξένοι με κοινοτικό διαβατήριο, οι κοινοτικοί, οι ελληνοποιημένοι αμφιβόλου αξίας με οποιοδήποτε κόστος εις βάρος των Ελλήνων παικτών που δεν τους υπολογίζουν ούτε για τον πάγκο. Οι πρόεδροι ως άνθρωποι δεν είναι οι καλύτεροι γιατί ορισμένοι από αυτούς δεν έχουν καθαρό ποινικό μητρώο και άλλοι δεν αξίζουν ως άνθρωποι.
Οι πρόεδροι πέτυχαν τον πραγματικό σκοπό που δεν είναι άλλος να καταστρέψουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και πραγματοποίησαν κατά γράμμα τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων που υποστηρίζει την ξενομανία.
ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ
Είναι «οι γύρω» από τους προέδρους των συλλόγων. Οι παράγοντες κοιτάζουν πως να τα αρπάζουν και να χώνονται παντού. Δεν τους νοιάζει αν παίκτης είναι πολύ καλός και τι προέλευσης είναι. Τους νοιάζει να εισπράττουν πολλά χρήματα και να τα παίρνουν από τους παίκτες για να παίξουν. Αν οι παίκτες προβάλουν αντίσταση (ιδίως αν είναι Έλληνες) στις αλαζονικές προθέσεις τους, είναι «χαμένοι» από χέρι!
Αυτά που κάνουν οι παράγοντες είναι να τους χαντακώσουν, να τους σπιλώσουν ως ονόματα και προσωπικότητες και λαδώνουν δημοσιογράφους να γράφουν τα χειρότερα. Οι παράγοντες ποτέ δεν μετανιώνουν για τίποτα για λάθη και επιλογές που έχουν κάνει στο χτες και το σήμερα. Είναι πάντα ανεκδιήγητοι, αμετανόητοι για όλα. Δεν είναι οι καλύτεροι άνθρωποι γιατί είναι πονηροί, λαμόγια και κάνουν πολλές «κομπίνες» παντός είδους. Δεν θα ασχοληθούν στο μέλλον να αναδείξουν νέους και ανερχόμενους Έλληνες ποδοσφαιριστές γιατί τους ενδιαφέρουν μόνο να αρπάζουν πολλά λεφτά από παντού.
ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΟΠΑΔΟΙ
Αποτελούν το alter ego των προέδρων των ομάδων. Η παρουσία τους στα γήπεδα είναι ο φόβος και ο τρόμος των αντίπαλων ομάδων. Είναι οργανωμένοι, εκπαιδευμένοι επί πληρωμή στρατοί και έχουν την υποστήριξη σε όλα των προέδρων των ομάδων. Ανήκουν σε όλες τις πολιτικές παρατάξεις, ύποπτα κινήματα και ύποπτες οργανώσεις. Καθαρίζουν για όλα.
Την τέχνη του πολεμικού φανατισμού την έκαναν επιστήμη. Ρίψεις αιχμηρών αντικειμένων, μεταφορά αεροβόλων όπλων, πιστόλια και άλλα βαριά αντικείμενα να σημαδέψουν τους αντίπαλους παίκτες να τους τραυματίσουν ή να τους στείλουν στο θάνατο, να πολεμήσουν τους αντίπαλους φανατικούς οπαδούς, εισβολή στον ποδοσφαιρικό αγωνιστικό χώρο, τρομάζουν, βιαιοπραγούν και τραυματίζουν όποιον βρουν μπροστά τους, μέσα και έξω από το γήπεδο δημιουργούν επεισόδια.
Οι φανατικοί οπαδοί με την υποστήριξη των προέδρων και παραγόντων μπόρεσαν με αυτού του είδους τις πολεμικές συμπεριφορές να διώξουν τους περισσότερους Έλληνες φιλάθλους από τα γήπεδα. Έχουν λόγο και άποψη για όλα.
Έχουν λόγο και άποψη ποιοι παίκτες θα έρθουν στην ομάδα, πως θα παίζει η ομάδα, ποιοι θα έρθουν γήπεδο, ελέγχουν τα πάντα μέσα-έξω. Οι απόψεις τους υπολογίζονται από τους πρόεδρους και τους παράγοντες των ομάδων παρ΄ όλο που είναι μειοψηφία.
Έχουν κάνει το ελληνικό ποδόσφαιρο μαζί με την βοήθεια των προέδρων, των παραγόντων, λοιπών πονηρών και λαμόγιων να απευθύνεται μόνο σε φανατικούς οπαδούς που είναι μειοψηφία και άδειασαν τα γήπεδα από Έλληνες φιλάθλους.
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Τα εισιτήρια είναι υπερβολικά ακριβά στην Ελλάδα (είτε είναι για Superleague, είτε για Κύπελλο Ελλάδος, είτε για Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου) από τα γήπεδα των χωρών της Ευρώπης. Γίνονται απαγορευτικά για τους περισσότερους Έλληνες φιλάθλους. Όμως οι φανατικοί οργανωμένοι οπαδοί μέσω των προέδρων και παραγόντων εξασφαλίζουν εισιτήρια για πάνε στο γήπεδο για εχθροπραξίες και πολεμικές επιχειρήσεις.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΘΕΑΜΑ
Δεν είναι από τα καλύτερα που βλέπουμε από τις ελληνικές ομάδες εδώ και πολλά χρόνια. Το θέαμα που βλέπουμε στα ελληνικά γήπεδα είναι κακόγουστο και αποκρουστικό. Παίζεται ποδόσφαιρου πολύ κατώτερο του αναμενομένου γιατί οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές κυρίως ξένοι, ξένοι με κοινοτικό διαβατήριο, κοινοτικοί, ελληνοποιημένοι είναι δεν είναι ότι καλύτερο.
Βίαια μαρκαρίσματα, διαιτησίες απαράδεκτες με διατεταγμένες υπηρεσίες και οι υπόλοιπες ομάδες να παίζουν το ρόλο του κομπάρσου, συγκεκριμένα του τύπου «παίζουν για παίζουν» χωρίς καμία φιλοδοξία παραπάνω αφού δεν αφήνουν οι 2 μεγάλοι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός (Κόκκαλης και Βαρδινογιάννης) γιατί στην Ελλάδα κάνουν κουμάντο, είναι άρχοντες, ελέγχουν τα πάντα γιατί θέλουν να βγαίνουν με τον α΄ ή β΄ τρόπο οι ομάδες τους στην Ευρώπη γιατί είναι πολλά τα λεφτά.
Οι Έλληνες παίκτες είναι ανύπαρκτοι και από τους ξένους θα ξεχωρίσουν 2 με 3 παίκτες από κάθε ομάδα. Πολλοί ξένοι, ξένοι με κοινοτικό διαβατήριο, κοινοτικοί, ελληνοποιημένοι αμφιβόλου αξίας ποδοσφαιριστές που παίρνουν αρκετά εκατομμύρια ευρώ χωρίς να παίζουν μπάλα και χωρίς να τα αξίζουν, έχουν την εσκεμμένη και υπερβολική στήριξη των προέδρων, των παραγόντων και ορισμένων ΜΜΕ.
Στις μικρότερες κατηγορίες το ποδοσφαιρικό θέαμα δεν είναι το καλύτερο και ούτε υπάρχουν οι κατάλληλοι άνθρωποι να ασχοληθούν σοβαρά με το ελληνικό ποδόσφαιρο, παρά μόνο με τις αρπαχτές. Δεν γίνεται σωστή δουλειά. Δεν βγαίνουν νέοι Έλληνες ποδοσφαιριστές. Δεν έχουν καλά ποδοσφαιρικά γήπεδα και εγκαταστάσεις οι μικρότερες ομάδες.
Στα κύπελλα Ευρώπης οι ελληνικές ομάδες παίζουν μέχρι όσο φτάσουν. Στην καλύτερη περίπτωση φτάνουν μέχρι στους 16 σε CHL και EUL και ότι λεφτά πάρουν από την UEFA και το στοίχημα.
Οι πρόεδροι και οι παράγοντες των ομάδων φρόντισαν απόλυτα για να βλέπουμε χειρότερο ποδόσφαιρο και να ξεχάσουμε την μπάλα που ξέρουμε.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Οι περισσότεροι Έλληνες διαιτητές δεν είναι οι καλύτεροι πλην ελάχιστων περιπτώσεων. Κάνουν εσκεμμένα φαλτσοσφυρίγματα και αλλοίωση αποτελέσματος, «σφάζουν» επιλεκτικά ποιες ομάδες δεν θα είναι στις πρώτες θέσεις για να ευνοηθούν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός που ελέγχουν τα πάντα γιατί έχουν την οικονομική ισχύ και διασυνδέσεις και ποιες θα πέσουν κατηγορία. Υπάρχει πρόγραμμα και εφαρμόζεται χρόνια. Στις μικρότερες κατηγορίες το «λάδωμα» προς στους διαιτητές είναι έντονο για να ευνοούνται οι ομάδες που «λαδώνουν πολύ χρήμα».
ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
Είναι χαμένοι και τελειωμένοι από χέρι. Θα παίζουν από 2 έως 3 Έλληνες ποδοσφαιριστές (αν θα παίζουν) και οι υπόλοιποι Έλληνες ποδοσφαιριστές θα σκουριάζουν στον πάγκο ή δεν θα είναι ούτε στους αναπληρωματικούς των ομάδων. Όλα αυτά είναι προσχεδιασμένα από την Νέα Τάξη Πραγμάτων και εφαρμόζονται κατά γράμμα από τους προέδρους των ομάδων και των γύρων τους. Δεν υπάρχει μέλλον. Στις μικρότερες κατηγορίες αν οι Έλληνες παίκτες δεν πληρώσουν και δεν κάνουν τα «χατίρια» τους παράγοντες, δεν παίζουν βασικοί στις ομάδες και εξαφανίζονται.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ
Οι Έλληνες και οι ξένοι προπονητές δεν μπορούν να κάνουν σωστά την δουλειά τους γιατί πάντα τους ελέγχουν οι πρόεδροι των ομάδων που υποδεικνύουν ποιοι παίκτες θα παίξουν και πως θα παίξουν. Δεν τους αφήνουν να κάνουν πολύ περισσότερα πράγματα. Αν φέρουν αντιρρήσεις οι Έλληνες και οι ξένοι προπονητές στα σχέδια και στις επιλογές των πρόεδρων, πηγαίνουν σπίτια τους έτσι απλά και με συνοπτικές διαδικασίες. Εδώ στην Ελλάδα, προπονητές είναι οι πρόεδροι των ομάδων.
ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΟΜΑΔΩΝ
Οι ακαδημίες των ομάδων βγάζουν ταλαντούχους νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές. Οι προοπτικές τους και το μέλλον τους δεν είναι ρόδινο για να παίξουν βασικοί στην μεγάλη ομάδα γιατί οι πρόεδροι εφαρμόζουν τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων που λέει για παγκοσμιοποιημένο ποδόσφαιρο εθνικοτήτων που προβλέπει ανύπαρκτο θέαμα με πολύ χειρότερου του μετρίου ξένους ποδοσφαιριστές, χαντάκωμα και εξαφάνιση Ελλήνων ποδοσφαιριστών και περισσότερες αρπαχτές από τους προέδρους και τους παράγοντες των ομάδων.
Τους νεαρούς και ταλαντούχους Έλληνες ποδοσφαιριστές τους ξαποστέλνουν στις μικρότερες ομάδες για να αποκτήσουν ποδοσφαιρική εμπειρία (αν θέλουμε το πιστεύουμε) και από κει και πέρα αγνοείται η τύχη τους.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ
Τα περισσότερα ποδοσφαιρικά γήπεδα είναι σε κακή κατάσταση. Οι μικρότερες ομάδες δεν θέλουν να κατασκευάσουν καλά ποδοσφαιρικά γήπεδα με ευρωπαϊκές προδιαγραφές γιατί δεν τους ενδιαφέρει και δεν έχουν προοπτικές για κάτι καλύτερο. Δεν γίνεται πραγματικός έλεγχος στους φανατικούς οπαδούς των ομάδων γιατί έχουν την προστασία των πρόεδρων και των παραγόντων. Δεν έχουν παρθεί μέτρα προστασίας στα ποδοσφαιρικά γήπεδα για να μην μπαίνουν οι φανατικοί οπαδοί στον αγωνιστικό χώρο να κάνουν επεισόδια. Στα ποδοσφαιρικά γήπεδα δεν υπάρχουν οι στοιχειώδεις προδιαγραφές.
SUPERLEAGUE
Είναι μια κλειστή ΚΛΙΚΑ, μια ξεχωριστή κατηγορία που δημιούργησαν οι μεγάλες ομάδες στα πρότυπα κυρίως της Αγγλίας που αποσπάστηκε από την ΕΠΑΕ. Η Superleague δεν πρόκειται να κάνει απολύτως τίποτα για να βελτιώσει την ποιότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου και να υποστηρίξει τους Έλληνες ποδοσφαιριστές που πάνε στα αζήτητα. Το μόνο που τους ενδιαφέρει στην Superleague είναι να εισπράττουν πολλά λεφτά από παντού. Απευθύνεται σε συγκεκριμένους οπαδούς που είναι μειοψηφία. Δεν πρόκειται να λυθούν τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Επίσης οι πρόεδροι της Superleague σκέφτονται υπάρχουν μόνο 8 Έλληνες γηγενείς παίκτες στα ρόστερ των ομάδων τους που αποτελούνται κυρίως από 27 παίκτες και οι υπόλοιποι να είναι ξένοι, κοινοτικοί, ελληνοποιημένοι. Ο ΠΣΑΠ σωστά διαφωνεί με επιστολή που έστειλε προς την Superleague. Ο ΠΣΑΠ είναι υπέρ της ελληνικότητας των ρόστερ των ομάδων πάνω από 15 Έλληνες παίκτες και να είναι πραγματικό ελληνικό ποδόσφαιρο.
Για την Superleague η ξενομανία και η απόλυτη διάλυση, ισοπέδωση και καταστροφή του ελληνικού ποδοσφαίρου έχουν τον πρώτο λόγο.
PLAYOFF, PLAYOUT ΚΑΙ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ
Οι θεσμοί της ταλαιπωρίας των ποδοσφαιριστών και των ποδοσφαιρικών συλλόγων. Δεν προσφέρονται για ασφαλή και επί της ουσίας ποδοσφαιρικά συμπεράσματα. Λίγος χρόνος για την ξεκούραση και διακοπές των ποδοσφαιριστών και για τον σχεδιασμό των ομάδων από τους προέδρους και τα τεχνικά επιτελεία τους. Καθιερώθηκαν μόνο για το στοίχημα. Μόνο η μειοψηφία φανατικών οπαδών ασχολείται με αυτούς τους θεσμούς. Τίποτα παραπάνω.
ΕΠΟ
Η ΕΠΟ αποστασιοποιείται από τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν την αφορά το τώρα και το τι θα συμβεί τα επόμενα χρόνια για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν την αφορά πως λειτουργεί η Superleague και η εξέλιξη του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ακολουθεί την τακτική «ρίχνει το μπαλάκι αλλού» και όποιον πάρει η τροχιά του όπως κάνει τόσα χρόνια όταν υπάρχουν προβλήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Παρ΄ όλο που ήρθε νέος πρόεδρος στην ΕΠΟ, τα πράγματα παρέμειναν ίδια και συνεχίζουν την ίδια πορεία που χάραξε ο προηγούμενος πρόεδρος. Αδιαφορία για όλα και πως να εισπράττουν από παντού εκατομμύρια ευρώ. Στην ΕΠΟ δεν τους ενδιαφέρει αν κάποια ποδοσφαιρικά παιχνίδια όλων των κατηγοριών έχουν «στηθεί» για το στοίχημα για να εισπράξουν οι «πονηροί» και τα «λαμόγια» πολλά εκατομμύρια ευρώ.
Η ΕΠΟ είναι ένα κλειστό κλαμπ και απευθύνεται σε συγκεκριμένους ανθρώπους, έχει απορρίψει και έχει απομακρύνει την πλειοψηφία των Ελλήνων φιλάθλων από τα γήπεδα και από την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου. Επίσης στην απομάκρυνση των Ελλήνων φιλάθλων βοήθησαν ο συγκεκριμένος χορηγός της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου και λοιποί χορηγοί εταιρίες που κατόρθωσαν να επιβάλλουν την άποψή τους με οποιοδήποτε τρόπο ποιοι θα έρχονται να βλέπουν Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου και ποιοι δεν θα έρχονται.
Επίσης η ΕΠΟ δεν σέβεται ούτε τους παλαίμαχους Έλληνες ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους τόσα χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα να μην δίνουν προσκλήσεις για δωρεάν είσοδο στο γήπεδο ή στο στάδιο να δουν ούτε τελικό Κυπέλλου Ελλάδος ενώ στους πολιτικούς που ισοπέδωσαν, εξαφάνισαν, διέλυσαν, κατέστρεψαν την Ελλάδα και τον ελληνικού μπαίνουν δωρεάν με προσκλήσεις (και χωρίς αυτές) να βλέπουν Τελικούς Κυπέλλου Ελλάδος.
ΕΛΕΓΧΟΣ ΝΤΟΠΙΝΓΚ
Ο έλεγχος ντόπινγκ δεν γίνεται σχεδόν ποτέ σε όλες τις ομάδες όλων των κατηγοριών. Είναι ανύπαρκτος γιατί δεν υπάρχει σοβαρότητα. Είδατε τι έγινε με την περίπτωση του Μεξικανού ποδοσφαιριστή της Λάρισας Αντόνιο Ντε Ίγκρις που πέθανε γιατί δεν έγινε κανένας έλεγχος ντόπινγκ και δεν τον έλεγξε η ομάδα του. Όσο εξακολουθεί να μην γίνεται έλεγχος ντόπινγκ θα έχουμε και άλλα κρούσματα χρήσης αναβολικών και θανάτων παικτών. Όλοι οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι όλων των κατηγοριών σφυρίζουν αδιάφορα γιατί δεν τους ενδιαφέρει αυτό το σοβαρό θέμα.
ΜΜΕ
Η προσφορά όλων των ΜΜΕ (Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης) δεν είναι σπουδαία ιδίως των μεγάλων τηλεοπτικών καναλιών και δεν έχουν προσφέρει κανένα έργο επί της ουσίας εδώ και πολλά χρόνια. Υποστηρίζουν εσκεμμένα την ξενομανία γιατί είναι εντολοδόχοι της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Οι περισσότερες αθλητικές εφημερίδες είναι πολεμικός τύπος. Οι περισσότερες αθλητικές εφημερίδες είναι φερέφωνα των ομάδων και ο σκοπός τους είναι να απευθύνονται στους φανατικούς οργανωμένους οπαδούς για να πάνε σε πόλεμο να «νικήσουν» τους αντίστοιχους φανατικούς οπαδούς, να τρομοκρατούν αντίπαλες ομάδες και όποιον βρουν γύρω τους να τον ισοπεδώσουν και να τον στείλουν στην άλλη ζωή αντί να πάνε να δουν μπάλα.
Οι αθλητικές ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές των οργανωμένων οπαδών ομάδων θυμίζουν αρένα γιατί στις περισσότερες περιπτώσεις οι περισσότεροι ακροατές-οπαδοί βγάζουν τα απωθημένα-πολεμικά ένστικτά τους και λίγοι είναι οι ακροατές-φίλοι του ποδοσφαίρου που μιλούν επί της ουσίας για ποδόσφαιρο.
Οι τηλεοπτικές αθλητικές εκπομπές δεν βλέπονται. Κρατούν πολλές ώρες χωρίς να βγουν συμπεράσματα ιδίως στην κρατική τηλεόραση, συγκεκριμένα στην Αθλητική Κυριακή που ο περισσότερος χρόνος αφιερώνεται στις «εργολαβίες» για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ συν την άσκοπη ποδοσφαιρική ανάλυση των αγώνων της Superleague. Η Αθλητική Κυριακή δεν θυμίζει σε τίποτα την εκπομπή του παρελθόντος με τον Γιάννη Διακογίαννη που ήταν καθαρά αθλητική εκπομπή και ήταν ότι καλύτερο που είχαμε δει ή όσοι πρόλαβαν να την δουν πριν πολλά χρόνια. Πληρώνουμε αδικαιολόγητους φόρους στην ΕΡΤ χωρίς να υπάρχει καμία πρόοδος για το ελληνικό ποδόσφαιρο και να περνά αρνητικά μηνύματα.
Υπάρχουν ελάχιστες περιπτώσεις τηλεοπτικών αθλητικών εκπομπών σε μικρότερους τηλεοπτικούς ιδιωτικούς σταθμούς που λένε τα πράγματα με το όνομά τους και τι συμβαίνει στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Το κυρίαρχο στοιχείο των περισσοτέρων ΜΜΕ και ορισμένων δημοσιογράφων είναι η καταστροφολογία.
ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Από τότε που μπήκαν οι ελληνικές ομάδες στο στοίχημα, είτε στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ, είτε στις ξένες εταιρίες προκαθορισμένου στοιχήματος, το ποδοσφαιρικό θέαμα μπήκε σε δεύτερη μοίρα. Οι ομάδες παίζουν «κακόγουστο προσποιητό ποδόσφαιρο» για να εισπράξουν αρκετά εκατομμύρια ευρώ ποντάροντας οι πρόεδροι, οι προπονητές, οι παράγοντες, οι παίκτες και όσοι είναι γύρ
Επισκέπτης
pm απο μποντο δεν εχουμε σημερα;;;
αει γαττησου ρε
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Εσύ ρε κομπογιαννίτη να μην εξαφανίζεσαι όταν θέλουμε να ψεκάσεις!αει γαττησου ρε
Επισκέπτης
Εσύ ρε κομπογιαννίτη να μην εξαφανίζεσαι όταν θέλουμε να ψεκάσεις!
Ποιονα ρε??
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Σε ψάχναμε απεγνωσμένα το Σαββατόβραδο!Ποιονα ρε??
Επισκέπτης
Σε ψάχναμε απεγνωσμένα το Σαββατόβραδο!
Που ρε? ρίξε μια λινκιά που έλεγε και η Μαλβίνα..
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Που ρε? ρίξε μια λινκιά που έλεγε και η Μαλβίνα..
οχιpm απο μποντο δεν εχουμε σημερα;;;
Περίληψη - asstender Εικόνα/κείμενο
[Προσθήκη στη λίστα φίλων]
Όνομα: asstender
Αξίωμα: Νέος
Ημερομηνία εγγραφής: 18/04/10, 01:01
Τελευταία σύνδεση: χθες στις 22:15
MSN:
YIM:
E-mail: leonking@mail.gr
Ιστότοπος:
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος