Επισκέπτης
μα δεν ειπα για σενα αλλα....οποιος εχει τη μυγα......Μας μπερδεύεις με τον Κόντη. Συνέχισε, δεν χαλιέμαι
μα δεν ειπα για σενα αλλα....οποιος εχει τη μυγα......Μας μπερδεύεις με τον Κόντη. Συνέχισε, δεν χαλιέμαι
....να την φέρει πίσω....οποιος εχει τη μυγα......
οπως εσυ πριν μιλησες γενικα ετσι εκανα και εγω.απλα απαντησα σε εσενα οχι ομως προσωπικα.....να την φέρει πίσω
Όταν μιλάω με τον Νικόλα και σχολιάζεις, λογικό είναι να σκεφτώ ότι αναφέρεσαι σε μένα
ναι βρε παληκάρι μου, αλλά δεν νομίζω να υπάρχει κανένας οπαδός του ΑΡΗ και ειδικά εδώ μέσα που να είπε ότι η πούτσα από τον πάνθραξ οφειλόταν στη λάσπη. Τέλος πάντων, καλή καρδιά και του χρόνου τούμπανοοπως εσυ πριν μιλησες γενικα ετσι εκανα και εγω.απλα απαντησα σε εσενα οχι ομως προσωπικα.
το ειπε ομως η διοκηση σου και αυτο ειναι το χειροτερο.τες πα καλη καρδια και κερναμε καφε στην πλατεια!!!ναι βρε παληκάρι μου, αλλά δεν νομίζω να υπάρχει κανένας οπαδός του ΑΡΗ και ειδικά εδώ μέσα που να είπε ότι η πούτσα από τον πάνθραξ οφειλόταν στη λάσπη. Τέλος πάντων, καλή καρδιά και του χρόνου τούμπανο
την μαλακοδοιήκησή μου την έχω κράξει πολλάκις.το ειπε ομως η διοκηση σου και αυτο ειναι το χειροτερο.τες πα καλη καρδια και κερναμε καφε στην πλατεια!!!
πας τα πλουσιοπαιδα απο τα βορεια προαστιατην μαλακοδοιήκησή μου την έχω κράξει πολλάκις.
Είσαι μακρυά ρε. Όταν έρχομαι Αθήνα μένω στην Εκάλη. Έχω πλούσιους φίλους
ελα μου? Σε έχασαπας τα πλουσιοπαιδα απο τα βορεια προαστια
αυτο που ελεγε ο παοκτζης με τον αγιο βασιληελα μου? Σε έχασα
που τον θυμήθηκες ρε τον γιδοβοσκό?αυτο που ελεγε ο παοκτζης με τον αγιο βασιλη
ειναι απιστευτος παντως εχει αφησει εποχη!!!!που τον θυμήθηκες ρε τον γιδοβοσκό?
Χρυσές σελίδες στο βιβλίο της μαλακίαςειναι απιστευτος παντως εχει αφησει εποχη!!!!
ζηλευεις που εγινε το παογκι διασημο?Χρυσές σελίδες στο βιβλίο της μαλακίας
Καλά μαλάκας είσαι? Εννοείταιζηλευεις που εγινε το παογκι διασημο?
κομπλεξ κατωτεροτηταςΚαλά μαλάκας είσαι? Εννοείται
Αφού οι ηλίθιοι είναι αήττητοι. Πάντα τους ζήλευακομπλεξ κατωτεροτητας
μποντο μετα την κουπα που μου εκοψες προπερσι δεν πιστευω να κοψεις και το κυπελο στον πρωην μου προεδρο?
σημερα θα συνεχιστει.παντως πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω ποιος μαλακας αφησε το ματς επι 70 λεπτα να γινεται και για 20 λεπτα διεκοψε το παιχνιδι αναγκαζοντας την ομαδα να μεινει στην καβαλα ενω την κυριακη παιζουμε κρισιμο παιχνιδι με τον ηρακλη.ηθελα να ηξερα αν αυτο γινοταν με καποιον απο τους τρεις του ποκ θα το διεκοπτε και αν το εκανε θα γινοταν το παιχνιδι την κυριακη; αλλα ειπαμε τοσα χρονια τα ιδια!!!!μποντο
τι εγινε τελικα
ποιος περασε;