Νέα

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 197K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κάτω από 5 στην μπάλλα αν φάτε,θα ναι ντροπή για μένα.

Επισκέπτης
Κάτω από 5 στην μπάλλα αν φάτε,θα ναι ντροπή για μένα.
προς το παρον η πουτσα ακομα σε ποναει!!!!!!91-46 κανε αφαιρεση 45 ποντους πουτσα!!!!!ντροπη οντως μεγαλη!!!!στη μπαλα σου εχω κλεισει το σπιτακι αρκετες φορες και σε αγωνες με νοημα.εσυ ριξε 5 και βγες τρτοτεταρτος και ασε εμενα να σου ριχω 3αρες και να σου περνω κυπελλα και να σου κοβω πρωταθληματα!!!!αυτο ποναει πολυ παυλακη πολυ!!!!!!

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
προς το παρον η πουτσα ακομα σε ποναει!!!!!!91-46 κανε αφαιρεση 45 ποντους πουτσα!!!!!ντροπη οντως μεγαλη!!!!στη μπαλα σου εχω κλεισει το σπιτακι αρκετες φορες και σε αγωνες με νοημα.εσυ ριξε 5 και βγες τρτοτεταρτος και ασε εμενα να σου ριχω 3αρες και να σου περνω κυπελλα και να σου κοβω πρωταθληματα!!!!αυτο ποναει πολυ παυλακη πολυ!!!!!!
xxaxaxa
κριμα που εσυ δεν θα πας ποτε για πρωταθλημα για να στο κοψω
οσο για το προπερσινο πρωταθλημα πανιγυριζετε εσεις οτι μας το κοψατε αλλα πανιγυριζουν και οι σκωληκες
αποφασιστε να ξερουμε ποιος το εδωσε στον γαυρο

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
48 120-72 (1967/68)
οσον αφορα την διαφορα στο μπασκετ παλι απο κατω ειστε

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
xxaxaxa
οσο για το προπερσινο πρωταθλημα πανιγυριζετε εσεις οτι μας το κοψατε αλλα πανιγυριζουν και οι σκωληκες

Άστους ρε, κρίμα είναι.

Επισκέπτης
xxaxaxa
εμενα ετσι ειναι η μοιρα μου .εγω ειμαι αιμοδοτης ολων.εσυ αν δεν παρεις πρωταθλημα εισαι αποτυχημενος αφου λες οτι εισαι μεγαλη ομαδα.εγω στο εκοψα γιατι σε κερδισα ο αρης δεν σε κερδισε και γενικα οπου σε εχω πετυχει σε παιχνιδια με ουσια στα εχω παρει μια φορα σε τελικο που εγραψε η γνωστη ταριφα και οταν σου εκοωα πρωαταθλημα.εσυ εχεις να θυμασαι 5αρες που σου εδωσαν την τριτη θεση!!!!!

Επισκέπτης
πραγματι ειναι κριμα που δεν μπορειτε 17 χρονια να παρετε πρωταθλημα και δεν βλεπω να περνετε και για τα επομενα 17. και κατι αλλο πελατες ελατε εχουμε και αλλον μακο ενσαλιβα να σας δωσουμε :2funny: :2funny:

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
εμενα ετσι ειναι η μοιρα μου .εγω ειμαι αιμοδοτης ολων.εσυ αν δεν παρεις πρωταθλημα εισαι αποτυχημενος αφου λες οτι εισαι μεγαλη ομαδα.εγω στο εκοψα γιατι σε κερδισα ο αρης δεν σε κερδισε και γενικα οπου σε εχω πετυχει σε παιχνιδια με ουσια στα εχω παρει μια φορα σε τελικο που εγραψε η γνωστη ταριφα και οταν σου εκοωα πρωαταθλημα.εσυ εχεις να θυμασαι 5αρες που σου εδωσαν την τριτη θεση!!!!!
οκ εισαι ο νικητης
εσυ μου το εκοψες
ευγε
ε ναι αλιμονο τι σημασια να εχουνε μερικες 7 αρες  (28/10/89)

Επισκέπτης
θα ηθελες να με ριξεις πολυ στη β εθνικη αλλα δυστυχως δεν προλαβαινεις :2funny: :2funny: η πουτσα απο την 3 αρα ακομα σε εχει τσουξει και θες εκδικηση :2funny: :2funny:για να βγεις 3-4ος :2funny: :2funny:γιατι για εκει εισαι :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
οκ εισαι ο νικητης
εσυ μου το εκοψες
ευγε
ε ναι αλιμονο τι σημασια να εχουνε μερικες 7 αρες  (28/10/89)
σημασια εχει και ο τελικος που σου πηρα το κυπελλο αλλα αυτο εχεις ασθενη μνημη.οσο για τις 5 αρες 7 αρες η ουσια μετραει εγω σου εχω κοψει τιτλους εσυ τιποτα!!

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
σημασια εχει και ο τελικος που σου πηρα το κυπελλο αλλα αυτο εχεις ασθενη μνημη.οσο για τις 5 αρες 7 αρες η ουσια μετραει εγω σου εχω κοψει τιτλους εσυ τιποτα!!
καλα επιφυλασομαι τοτε
οταν στα επομενα 250 χρονια πας για πρωταθλημα να ξερεις οτι θα στο κοψω για να μπορω να στην λεω στο bourdela.tv  :grin:

Επισκέπτης
καλα επιφυλασομαι τοτε
οταν στα επομενα 250 χρονια πας για πρωταθλημα να ξερεις οτι θα στο κοψω για να μπορω να στην λεω στο bourdela.tv  :grin:
εγω δεν ειπα ΠΟΤΕ οτι παω για πρωταθλημα για ευνοητους λογους.εδω το εχανα οταν ειχα ομαδαρα τωρα θα παω ;εσυ ομως που λες οτι εισαι μεγαλη ομαδα χαιρομαι οταν εγω μπορω και συμβαλω τα μεγιστα για να το χασεις και να το παρει ο μισητος σου αντιπαλος και εσυ να κλαις και να διαμαρτυρεσαι.γουσταρω να τσακωνεσται για το ποιος εχει κανει τις περισοτερες πουστιες και να εκτιθεσται!!!!ασε εμενα να σου περνω τελικους οπου σε βρισκω ;)

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
εγω δεν ειπα ΠΟΤΕ οτι παω για πρωταθλημα για ευνοητους λογους.
εδω το εχανα οταν ειχα ομαδαρα τωρα θα παω ;εσυ ομως που λες οτι εισαι μεγαλη ομαδα χαιρομαι οταν εγω μπορω και συμβαλω τα μεγιστα για να το χασεις και να το παρει ο μισητος σου αντιπαλος και εσυ να κλαις και να διαμαρτυρεσαι.γουσταρω να τσακωνεσται για το ποιος εχει κανει τις περισοτερες πουστιες και να εκτιθεσται!!!!ασε εμενα να σου περνω τελικους οπου σε βρισκω ;)
και καλα εκανες και δεν το ειπες γιατι δεν θα μας εμενε νεφρο
σου ευχομε αυτες να ειναι η χαρες σου παντα σαν οπαδος
να μου κοβεις πρωταθληματα και να χτυπας κυπελακι καθε 100 χρονια

Επισκέπτης
και καλα εκανες και δεν το ειπες γιατι δεν θα μας εμενε νεφρο
σου ευχομε αυτες να ειναι η χαρες σου παντα σαν οπαδος
να μου κοβεις πρωταθληματα και να χτυπας κυπελακι καθε 100 χρονια
δεν πειραζει ας σε κερδιζω ΕΣΕΝΑ και ας περνω καθε 100 χρονια!!ας σου δινω παιχτες που σου εχουν δωσει τα πρωταθληματα και εσυ γελα μεχρι δακρυων.ας σου κοβω τιτλο και εσυ γελα.αλλωστε περνεις τοσο συχνα πρωταθλημα που ενα χαμενο δεν ειναι και τιποτα :2funny: :2funny: :2funny:

stratos66

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
10
Πόντοι
1
παιδια το αυριανό ματς κυπέλου θα το δειξει η τηλεοραση?

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

εγω δοξα το θεο εχω δει 6-7 πρωταθληματακια στην ζωη μου και αλλα τοσα κυπελακια οποτε εχω δικους μου λογους για να γελω.

Επισκέπτης
εγω δοξα το θεο εχω δει 6-7 πρωταθληματακια στην ζωη μου και αλλα τοσα κυπελακια οποτε εχω δικους μου λογους για να γελω.
σωστα εχεις 6-7 και θες να λεγεσαι μεγαλη ομαδα.εγ παλι δεν εχω ουτε ενα πρωταθλημα αλλα εχω πολλους λογους να γελαω και να θεωρουμε οτι ειμαι η ομαδα που εχω βγαλει τους καλυτερους ποδοσφαιριστες .αυτο μου αρκει το γιατι δεν εφτασα σε καποιο πρωταθλημα αυτο το ξερουν πολλοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom