Νέα

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 197K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
σωστα εχεις 6-7 και θες να λεγεσαι μεγαλη ομαδα.εγ παλι δεν εχω ουτε ενα πρωταθλημα αλλα εχω πολλους λογους να γελαω και να θεωρουμε οτι ειμαι η ομαδα που εχω βγαλει τους καλυτερους ποδοσφαιριστες .αυτο μου αρκει το γιατι δεν εφτασα σε καποιο πρωταθλημα αυτο το ξερουν πολλοι.
δεν ειπα εχω 6-7
εχω δει ειπα
ωραια εχετε τον τιτλο του καλυτερου φυτωριου
αρκεστητε σε αυτο μια χαρα σας ειναι και αν μας κοψετε καμια κουπα να το γραψετε στο βιογραφικο σας σαν τα παοκια που γραφουν και τις δευτερες θεσεις

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τίποτα,για να τελειώνουμε.
28η αγωνιστική στο ΟΑΚΑ 28 Μαρτίου στις 7.
Α.Ε.Κ.-Πανιώνιος...θα τα πούμε όλα εκεί.
Και θα χουν ανάγκη κ τους βαθμούς για να σωθούν.
Τόσο μαλάκες είναι.
Αντί να έχουν καλές δημόσιες σχέσεις με τις μεγάλες ομαδες μπας κ τσιμπήσουν κανά βαθμό,όταν θα τον έχουν ανάγκη,άνοιξαν μέτωπα.
Τόσο μαλάκες είναι.
Και στην 28η αγωνιστική θα ναι στην ζώνη υποβιβασμού ΄΄ο θάνατος σου ,η ζωή μου΄΄...

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Τόσο μαλάκες είναι.
Και στην 28η αγωνιστική θα ναι στην ζώνη υποβιβασμού ΄΄ο θάνατος σου ,η ζωή μου΄΄...

Τα είπες όλα.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τόσο μαλάκες είναι.
Αντί να έχουν καλές δημόσιες σχέσεις με τις μεγάλες ομαδες μπας κ τσιμπήσουν κανά βαθμό,όταν θα τον έχουν ανάγκη,άνοιξαν μέτωπα.
Τόσο μαλάκες είναι.
κοιτα στην κατασταση που ειμαστε και την αδιαφορια που δειχνουμε σε τετοια ματς , να μην εκπλαγεις σε οποιοδηποτε αποτελεσμα

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Τόσο μαλάκες είναι.
Τόσο μαλάκες είναι.
θα μας κλασει τα παπαρια η αεκ,μαγκα του καναπε

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
σωστα εχεις 6-7 και θες να λεγεσαι μεγαλη ομαδα.εγ παλι δεν εχω ουτε ενα πρωταθλημα αλλα εχω πολλους λογους να γελαω και να θεωρουμε οτι ειμαι η ομαδα που εχω βγαλει τους καλυτερους ποδοσφαιριστες .αυτο μου αρκει το γιατι δεν εφτασα σε καποιο πρωταθλημα αυτο το ξερουν πολλοι.
αυριο 2πλο στο κυπελλο μποντο θα με θυμηθεις

Επισκέπτης
Τόσο μαλάκες είναι.
Τόσο μαλάκες είναι.
τωρα πραγματικα με επιασαν τα γελια :2funny: :2funny:μεγαλη ομαδα η αεκ :2funny: μαλιστα!!!λοιπον για να τελειωνουμε εισαι τελικα τοσο ασχετος που πιστευεις οτι θα χρειαζομαι βαθμους οταν παιξω μαζι σου!!!!αν δεις το προγραμα θα δεις οτι μπορει και σε 3 αγωνιστικες να εχω καθαρισει την υποθεση παραμονη.ειδικα εσυ με εχεις βοηθησει στο παρελθον για να με βοηθησεις και τωρα αν λεμε χρειαζοταν :headbang:δημοσιες σχεσεις τωρα με ποιον να κανω με την ανυπαρκτη διοικηση πραγματικα με πιανουν τα γελια με αυτα που λες.κοιτα εσυ να βγεις ευρωπη γιατι αλλιως σε βλεπω του χρονου να ψαχνεις για καινουργιο 44 :2funny:

Επισκέπτης
28 Μαρτίου.
Τ Ε Λ Ο Σ.
τη θα γινει δεν εχω καταλαβει.παντως σου ξαναλεω αν πιστευεις οτι ΕΣΥ μπορεις να με ριξεις εισαι πολυ γελασμενος.αντιθετα εγω εχω συμβαλει να χασεις πρωταθλημα απο το γαυρο και αυτο ακομα το θυμασαι ;)

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
τη θα γινει δεν εχω καταλαβει.παντως σου ξαναλεω αν πιστευεις οτι ΕΣΥ μπορεις να με ριξεις εισαι πολυ γελασμενος.αντιθετα εγω εχω συμβαλει να χασεις πρωταθλημα απο το γαυρο και αυτο ακομα το θυμασαι ;)
ελα ρε που μου εκοψες πρωταθλημα την 19η αγωνιστικη  :grin: :grin:
ο γκαγκατσης μου το εκοψε οχι εσυ....3 βαθμους μπροστα τερματισα

Επισκέπτης
ελα ρε που μου εκοψες πρωταθλημα την 19η αγωνιστικη  :grin: :grin:
ο γκαγκατσης μου το εκοψε οχι εσυ....3 βαθμους μπροστα τερματισα
ας ειχες παρει τους βαθμους και θα σου ελεγα ποιος θα το εκοβε.απο εκεις αρχισε η κατρακυλα.

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ας ειχες παρει τους βαθμους και θα σου ελεγα ποιος θα το εκοβε.απο εκεις αρχισε η κατρακυλα.
ρε θελεις να παρεις το παρασημο οτι μου εκοψες πρωταθλημα?
οκ μου το εκοψες
οι σκουληκαντερες τι να πουν που μου πηραν χ 3 αγωνιστικες πριν το φιναλε?

Επισκέπτης
οκ μου το εκοψες
κανενα παρασημο απλα θυμηζω γεγονοτα.εσεις φαγωθηκατε να με ριξετε και να ποσταρετε οτι θα με ριξετε τη 28 αγωνιστικη [και δεν μιλαω για σενα]οπως και για το μπασκετ που τολμησε να μιλησει ενω ξεχασε στον πρωτο γυρο τους 45 ποντους.αλλα ειπαμε εχουν μεινει απωθημενα σε πολλους τα 3 στον πρωτο γυρο

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
οκ μου το εκοψες
Τίποτα. Γιατί απλά δεν λέμε μαλακίες

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
κανενα παρασημο απλα θυμηζω γεγονοτα.εσεις φαγωθηκατε να με ριξετε και να ποσταρετε οτι θα με ριξετε τη 28 αγωνιστικη [και δεν μιλαω για σενα]οπως και για το μπασκετ που τολμησε να μιλησει ενω ξεχασε στον πρωτο γυρο τους 45 ποντους.αλλα ειπαμε εχουν μεινει απωθημενα σε πολλους τα 3 στον πρωτο γυρο
δυσκολο προγραμα εχεις απο οτι ειδα
τωρα αν καιγεσαι για να μεινεις κατηγορια θα τα βρουν οι διοικησεις
σιγουρα ολο και κατι θα χρωσταμε
καβατζωνουμε και το διπλο του χρονου και ομορφα και απλα τελειωνει  η ιστορια
ετσι λειτουργει το συστημα σημερα μας αρεσει η οχι

Επισκέπτης
δυσκολο προγραμα εχεις απο οτι ειδα
τωρα αν καιγεσαι για να μεινεις κατηγορια θα τα βρουν οι διοικησεις
σιγουρα ολο και κατι θα χρωσταμε
καβατζωνουμε και το διπλο του χρονου και ομορφα και απλα τελειωνει  η ιστορια
ετσι λειτουργει το συστημα σημερα μας αρεσει η οχι
οτι ολα γινονται ειναι γνωστο απλα σου λεω εχω μεσα ξανθη λαρισα ηρακλη και εξω πανθρακικο.με 5 βαθμους εχω σωθει μαθηματικα ;)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ασε ρε αυτοι φαγανε 4 και εφταιγαν οι πετρες.χασανε απο πανθρακικο και εφταιγε ο καιρος.προς θεου δεν λενε μαλακιες!!!!
Μας μπερδεύεις με τον Κόντη. Συνέχισε, δεν χαλιέμαι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom