ΖΟΡΜΠΑΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2007
- Like
- 246
- Πόντοι
- 26
Εχω πιστη για το 2-2...
Εχω πιστη για το 2-2...
μαλακια ειπεςΑθλητική Ελλάδα του 2017.Εξαρτάται από τον Ζέκα και τον Ατετοκούμπο!
Εντέλει , μόνο το πόλο μετράει διεθνώς και αυτό για 4η θέση.Το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ για τον πούτσο.Αν μάλλιστα φύγουν και οι ...όπουλοι από ΠΑΟ και Ολυμπιακό.Πάπαλα!Τα κεφάλια μέσα .Επιστροφή στα πέτρινα χρόνια.
Μοιάζει κάπως με την κατάσταση στον αγοραίο έρωτα.Τώρα που φύγαν τα φράγκα επιστρέφουμαι αργά αλλά σταθερά στις συνθήκες των μπουρδέλών του 1980 και πίσω. :S
Η μαλακια ειναι οτι οι Βελγοι θα κατσουν μετα να χασουν μεσα στη Βοσνια σαν τις κοτες. Εναν φιλο στο ποδοσφαιρικο στερεωμα δεν εχουμε ρε πουστη.
Κριμα. Προκριση τελος. Οι ελεεινοι και τρισαθλιοι Βελγοι θα πανε τωρα να χασουν στη Βοσνια και τελειωσε το παραμυθι. Παμε πια για το γιουρο 2020.
γιατι ρε αλεξη κανεις σεναρια?Κριμα. Προκριση τελος. Οι ελεεινοι και τρισαθλιοι Βελγοι θα πανε τωρα να χασουν στη Βοσνια και τελειωσε το παραμυθι. Παμε πια για το γιουρο 2020.
Καλα, κατσε και θα δεις.Με ποια λογική πιστεύεις ότι οι Βέλγοι θα κάτσουν να χάσουν στη Βοσνία ?? Ελληνικό πρωτάθλημα το πέρασες ?? Τι μαλακίες είναι αυτές τώρα ??
Έπεσα μέσα επί της αρχής δοθέντος ότι χάσαμε και σε μπάσκετ και σε μπαλλα.τουλαχιστον να γινει 0-2 να βγει αλανι ο φιλος μου ο πουτσας
Με ποια λογική πιστεύεις ότι οι Βέλγοι θα κάτσουν να χάσουν στη Βοσνία ?? Ελληνικό πρωτάθλημα το πέρασες ?? Τι μαλακίες είναι αυτές τώρα ??
ακους αλεξη?Nαι με μπακασετα μανταλο θα ξαναδεις ποτε προκριση σε τελικη φαση διοργανωσης..
επι της αρχης και δοθεντος εισαι αλανι...Έπεσα μέσα επί της αρχής δοθέντος ότι χάσαμε και σε μπάσκετ και σε μπαλλα.
Πάμε δυνατα τώρα να χάσουμε με όσο το δυνατόν λιγοτερους πόντους από Φινλανδους.
Καλα λεμε. Θυμισου πώς θα παιξουν οι Βελγοι στη Βοσνια και πώς παιξανε σημερα.γιατι ρε αλεξη κανεις σεναρια?
θα γινει συνομωσια να αφησουν την ομαδαρα μας απεξω?
γιατι ρε αλεξη κανεις σεναρια?
θα γινει συνομωσια να αφησουν την ομαδαρα μας απεξω?
Το Ισπανια-Ελλαδα 0-1 το 2003 το θυμασαι?Γαλλία-Λουξεμβούργο 0-0 τελικό !!! Ιστορική έκπληξη που όμοια της δεν μπορώ να θυμηθώ σε προκριματικά !
Γαλλία-Λουξεμβούργο 0-0 τελικό !!! Ιστορική έκπληξη που όμοια της δεν μπορώ να θυμηθώ σε προκριματικά !
Καλα λεμε. Θυμισου πώς θα παιξουν οι Βελγοι στη Βοσνια και πώς παιξανε σημερα.