Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 175
- Πόντοι
- 16
Βαλτο μωρη πορτογαλια να κλεισουμε εξαδα... μη μας γαμας...
ρε τους μαλακες τους έχουν και έχουν και βημα στη τηλεωραση τους άσχετους.Σιγά σιγά θα βάλουν στο Βέλγιο και τον Πάολο Ρόσι![]()
ποιος μαλάκας κάνει σχόλιο στο ΣΚΑΙ και περιέλαβε στην εθνική Βελγίου του '86 τον Ελκιερ;;;
θα το βάλει παίζουν με 10 ή Ούγγροι και εγώ αυτό περιμενωΒαλτο μωρη πορτογαλια να κλεισουμε εξαδα... μη μας γαμας...
έλα ντε τι τρόμπας που θυμήθηκε τη παιχτούρα το Δανό με τους άλλους παιχταραδες τους βελγους![]()
θα το βάλει παίζουν με 10 ή Ούγγροι και εγώ αυτό περιμενω![]()
Μην σου πω και τον ΛάουντρουπΣιγά σιγά θα βάλουν στο Βέλγιο και τον Πάολο Ρόσι![]()
ναι ήταν άλλο πραγμα αυτός παιχτούρα από τις λιγες.2 μεσα, 2 εξω ειχε ριξει κάποτε στον ΠΑΟΚ ο Δανός
Τύπε, βλέπουν τον Σταφυλιδη και τα κάνουν πάνω τους :SΤι ομάδα απάτη αυτό το Βέλγιο, ρε πούστη μου !! Ομάδα επίδειξης που ξεσπάει μόνο στους αδυνάτους είναι και στα δύσκολα πάντα χέζονται![]()
Πάντως η Βοσνία κερδίζει μόνο 0-1 το Γιβραλτάρ επομένως σε ισοβαθμία μαζί τους δεν είναι σίγουρο ότι θα μας περάσουν.
Αυτή τη στιγμή είναι στο +8 αυτοί και στο +7 εμείς.
γκοοολλλ η πορτογαλιαΚλαιν... αν χρειαστει θα ριξουν αλλα...7-8 στο β ημιχρονο... απλα βαριουνται τωρα...
γκοοολλλ η πορτογαλια