alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Γιατι, σημερα τι κινητρο ειχανε?Κίνητρο δεν έχουν, αλλά όχι και να κάτσουν να χάσουν επίτηδες από αυτή την πεθαμένη Βοσνία...μη λέμε μαλακίες τώρα
Γιατι, σημερα τι κινητρο ειχανε?Κίνητρο δεν έχουν, αλλά όχι και να κάτσουν να χάσουν επίτηδες από αυτή την πεθαμένη Βοσνία...μη λέμε μαλακίες τώρα
Το Ισπανια-Ελλαδα 0-1 το 2003 το θυμασαι?
Γιατι, σημερα τι κινητρο ειχανε?
Με την ισοπαλια δεν περναγανε μαθηματικα?Μα δεν είχαν εξασφαλίσει την πρόκριση. Τώρα πέρασαν και μαθηματικά...
νομιζαν οτι παιζανε με μια πρωην πρωταθλητρια...Γιατι, σημερα τι κινητρο ειχανε?
Κύπρος-Ελλαδα τύπε.Τουλάχιστον να κονομήσουμε από το διπλό στο Κύπρος-Ελλάδα...αν και υπάρχει και σοβαρή περίπτωση να μείνουμε εκτός μπαράζ ως χειρότεροι δεύτεροι.
Ελπίζω να μην είσαι και εσύ σαν τον Αιμίλιο!Δεν το λέω ρατσιστικά.Απλά λέω ότι δεν βγάζουμςε πια ταλαντούχους παίκτες όπως παλιά και εξαρτώμαστε από αθλητές από άλλες χώρες!Κατάλαβες μαλάκα;μαλακια ειπες
Με την ισοπαλια δεν περναγανε μαθηματικα?
Δεν πειραζει ρε τύπε, λογικά επαιξες. Σκεφτηκες οτι ισως γινει κατι σε κανενα στημενο. Τα εχει αυτα το στοιχημα.Σπαω το γαμημενο το κεφαλι μου που το πρωι στο πρακτορειο μεταξυ φερτοχεν κ μανωλα επελεξα τον 2ο για πρωτο γκολ... αποδοση 30 και οι δυο...
Μην βρίζεις τον φίλο μου.Ελπίζω να μην είσαι και εσύ σαν τον Αιμίλιο!Δεν το λέω ρατσιστικά.Απλά λέω ότι δεν βγάζουμςε πια ταλαντούχους παίκτες όπως παλιά και εξαρτώμαστε από αθλητές από άλλες χώρες!Κατάλαβες μαλάκα;
μαλακα?????καταλαβες?Ελπίζω να μην είσαι και εσύ σαν τον Αιμίλιο!Δεν το λέω ρατσιστικά.Απλά λέω ότι δεν βγάζουμςε πια ταλαντούχους παίκτες όπως παλιά και εξαρτώμαστε από αθλητές από άλλες χώρες!Κατάλαβες μαλάκα;
Δεν πειραζει ρε τύπε, λογικά επαιξες. Σκεφτηκες οτι ισως γινει κατι σε κανενα στημενο. Τα εχει αυτα το στοιχημα.
αστον... πουτσες λεειΜην βρίζεις τον φίλο μου.
Ολοι οσοι ασχολουμαστε βιωνουμε τετοιες φασεις. Ψυχραιμια και λογικες κινησεις. Θα σου τα φερει.Απλα 4 μερες γαμιεται το συμπαν... εχω χασει χοντρα λεφτα για ενα γκολ , ενα ματς, κλπ... απο τη πεμπτη γαμιεται ασυστολα...