βρισκεσαι σε μονιμο παραληρημα και ψυχανεμιζεσαι....οι εξετασεις αιματος σου ειναι πολυ καλες και μπραβο και χαιρομαι με την διαφορα οτι οταν σε εστελνα σε γιατρο δεν ενοουσα μικροβιολογο αλλα ψυχιατρο...καντο τωρα μη διστασεις...πριν να ειναι αργα...κατι θα προλαβεις...
ειμαι ηρεμος και μιλαω με συνεση...
εισαι αλλου για αλλου...
δεν στοχοποιω κανεναν κλαους απλα στοχοποιω ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑς ΤΟ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΩ το γαμημενο αντιολυμπιακο συστημα των εφημεριδοπωλων και ιδιοκτητων σαιτ (εχω πει και τα ονοματα τους πολλακις ελεος αν δεν το ξερεις) που βαζουν χερι στις επιλογες και με την δυναμη που τους δινει ο τυπος εκβιαζουν και ασκουν πολιτικη στις ταξεις της εθνικης...
ο αθανασιαδης δεν πηρε φανελλα μονος; του παρα επειδη προεξαρχοντος του βρυζα (εκφρασεις παραπονων στην επο η αλλοιως κατινιες και ρουφιανιλικα) και συνεποικουρουντων των γνωστων αγνωστων ''αντικειμενικων'' λειτουργων ο μητρογλου μπηκε στην πυρα και αγρια σκυλια κουρσεψαν το κουφαρι του (μια ματια στα σαιτ και τις φυλλαδες αμεσως με την ληξη και την επομενη του αγωνα θα σε πεισουν για του λογου το αληθες)...
οπως και να εχει ,διαφωνουμε συμφωνουμε δεν εχει σημασια προσεξε λιγο την ψυχικη σου υγεια...και εγω παραληρω αλλα οχι μονιμως...ολοι μας βαραμε μπιελα αλλα κανουμε και διαλλειμα...εισαι μονιμα στην πιεση και δουλευεις στα κοκκινα,...
γαμω τον μητρογλα τον ρανιερι(η) και τον κλαους ,ακου τον φιλο σου το χρηστιδη και χαλαρωσε λιγο τα λουρια...
αυτα...
α ....και οπως ειπε και παραπισω ενας φιλος βλεπεις μονο αυτους που φορανε κοκκινα γυαλια και αγνοεις επιδεικτικα αυτους με τα κιτρινα η τα (ακομα χειροτερα γιατι δειχνει ψυχικη ανισοροπια) ΑΝΤΙ-κοκκινα ...
φιλικα παντα...
χρηστιδης