Νέα

Πάμε Ελλαδάρα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 328K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Mε ποιόν τρόπο πιστεύετε ότι θα νικήσει και αύριο η εθνική το Λιχτενσταϊν ?

• Πάλι με αυτογκόλ

Ψήφοι: 26 12,3%
  • Θα χτυπήσει η μπάλα στον διαιτητή και θα μπει μέσα

Ψήφοι: 40 18,9%
  • Θα πάθουν δηλητηρίαση παίκτες του Λιχτενσταϊν

Ψήφοι: 48 22,6%
  • Θα πεθάνει ο προπονητής του Λιχτενσταϊν στον πάγκο

Ψήφοι: 38 17,9%
  • Με στραβοκλοτσιά ή κουτουλιά

Ψήφοι: 60 28,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    212

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
παίδες γιατί πάτε και το ρίχνετε όλο μέσω της πλαγίας οδού και σούξου μούξου και δε συμμαζεύεται??????? είναι πολύ απλά τα πράματα.Η πλειονότητα των ελλήνων ποδοσφαιριστών που παίζουν σε γνωστές ομάδες της Σούπερ λήκ και του εξωτερικού μέσω μανατζαραίων-αρουραίων κλπ κλπ δεν μπορούν να κοντρολάρουν με τις τρείς αλλά με τις τέσσερις!!!!!και θα σας εξηγήσω κάτι πολύ απλό...όποιος είδε το μάτς λουντογκόρετς-ρεάλ μαδρίτης 1-2 στο τσάμπιονς λήγκ και μετά είδε και το σημερινό μάτς Φάβα Ροβανιέμι-Φάβα Σαντορίνης θα κατάλαβε 2,3 απλά πραματάκια....

1) Οι ποδοσφαιριστές μας πάνε σαν τον Πάω δε Πάω Πάω δε Πάω Μήπως να Πάω ή να Μη Μπάω? Να μπάω να μπάω, αλλά από πού να πάω? και μέχρι να πάω..οουυυύυυυυυυυυυ θα χει νυχτώσει αδερφέ!!!!!!!

κοινώς...πάσα στον δίπλα,πασούλα στο πλάι, ξανά πασίτσα στον δίπλα γιατί μπροστά μας έχουμε το λιοντάρι της ερήμου της νανίμπια να μας κυνηγάει και αν μάς φάει??? θα φάει και τον σωκράτη και τον μανωλά, μπορεί και τον ορέστη άμα πεινάει ακόμη...ΠΑΝΑΓΙΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙ!!!!!!!!!! Ο Τοιρβολόνεν, ο Μασαζοπιόνεν, ο Τελεφινκούνεν και ο Τοιμοτόνεν!!!!!! Μιλάμε για άγρια λιοντάρια προστατευμένα από την UNESCO σε ειδικό πάρκο του Ελσίνκι!!

ρε μπροστά την μπάλα....ρεεεεεεεεεεεεεεεεε προχώρα ντέεεεεεεεεεεεεεεεεε να ακούγονται από τους γύρω φάν του αγώνος.....τίποτα αυτοί....το βιολί τους βιολάκι.....πάσα,πασίτσα,πασούλα στον δίπλα και πάλι στον δίπλα και ξανά στον δίπλα και πάλι πίσω και ξανά στο πλάι μέχρι να έρθει το λιοντάρι να με φάει και να την πετάξω την πουτάνα τη γαζέλα προς την εστία να σταματήσει να με κυνηγάει εμένα(λέγε με βύντρα,μανιάτη, και δεν ξέρω γώ ποιούς άλλους)....ρε μια ενέργεια..μιά προσποίηση έστω για να δημιουργήσεις ανισορροπία στην άμυνα του αντιπάλου αφού την ντρίμπλα τη γνήσια(όχι αυτή που την πετάς την μπάλα από δίπλα και τρέχεις του σάμυ δηλαδή :idiot:)...τίποτααααααααααααααααα!!!!!!!οι ενέργειές τους ήταν : προχωράμε μ εβήμα σημειωτόν και μόλις έρθει ο "φονιάς" προς το μέρος μας μέσα την πουτάνα σφαίρα να φύγει από τα ποδάρια μου μη με χτικιάσει!!!!!!!!

ο άλλος ο σαμαράς πάταγε τη μπάλλα μόλις κλείστηκε από 1 αντίπαλο κάθετα....απλά του έκλεισε το δρόμο και αυτός πάτησε τη μπάλλα!!!!!!!!!!!αν έχετε το θεός σας δηλαδή!!!!!!!!μιλάμε για απίστευτη ασχετοσύνη με τα πολύ βασικά του αθλήματος...για να στοπάρουν και να πασάρουν σωστά όλοι αυτοί οι παίχτες της εθνικής, πόσα σεμινάρια πρέπει να κάνουν?????πόσες ακόμη προπονήσεις????????πόσες ρε πούστημ??????????ΕΛΕΟΣΣΣΣΣ!ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!!!

Και μη μου σκοτίσετε τα παπάρια μερικοί μα τα παιδιά έχουν φέρει επιτυχίες και νίκες και και και .......στα αρχίδια μου το ξέρω!!!!!!!!!!!!μπάλλα όμως δεν ξέρουν και ούτε πρόκειται να μάθουν γιατί είναι Α Μ Π Α Λ Ο Ι!!!!!!!!!!

όποιος είδε λοιπόν το μάτς λουντογκόρετς-ρεάλ 1-2 τί είδε???????από πλευράς βούλγαρων εννοώ φυσικά...κάτι παιχταράδες ταχυκίνητους με εκπληκτική τεχνική παντελώς άγνωστους όχι στο ευρωπαικό αλλά και στο βαλκανικό στερέωμα!!!!!!!!!!κάτι αεράτα κοντρόλ, κάτι ξιραφένιες πάσες, κάτι κινήσεις στον κενό χώρο σε χρόνο πολύ γρήγορο..κοινώς μπάμ μπάμ μπάμ χτυπάγανε στη κόντρα σαν κόμπρες με το παίρναν την μπάλλα!!!!!!! και αναρωτιέσαι ρε πούστη μου....γιατί εδώ όχι ρε γαμώτο???? τί σκατά έχει αυτό το γαμωDNA του γαμώσαυρου Έλληνα????μήπως φταίει το γαμημένο το μίλκο που πίναμε μικροί???μπά δε νομίζω...και εκεί στη βουλγαρία,στην αρμενία(βλέπε μικιταριάν παιχτάρα),στην γεωργία,στην αλβανία,στα σκόπια, στο τουρκμενισταν,στο καζακστάν κλπ κλπ πίνουν και εκεί αντίστοιχο γάλα...μήπως φταίει το ψωμί κλπ κλπ κλπ.....

Αυτά φίλοι μου

Τα λέω κι'εγώ χρόνια αυτά και πολλοί με βρίζουν, φίλε μου !  Οι Έλληνες παίκτες έχουν μεγάλο πάθος αλλά ελάχιστο ταλέντο !  Μετά τους τελευταίους μπαλαδόρους Τσιάρτα,Νικολαϊδη,άντε και τον Καραγκούνη στα νιάτα του,οι υπόλοιποι είναι κατσαπλιάδες ! Δεν σουτάρουν,δεν ντριμπλάρουν,δεν τρέχουν,δεν παίζουν χωρίς τη μπάλα κλπ. Πίστευα πολύ και στο Σαμαρά, αλλά το'χει ρίξει στα γκομενιλίκια και τα'χει χέσει τελευταία...

Και που να δεις τι μπάλα παίζει τελευταία η Ισλανδία με 320.000 πληθυσμό, θα τα χάσεις !!

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
αποδειχθηκε οτι η εθνικη δεν εχει καθολου βαθος...
εξω Κονε, Χολεβας, Λαζαρος, σερνουν τον κωλο τους Μητρογκολ, Σαλπι, Σαμαρας, εναλλακτικες δεν υπαρχουν, δυστυχως...
αυτα τα παιδακια τον Καρελη και τον Μαυρια με ποια κριτηρια τους καλεσε και τους εβαλε και εντεκαδατους??
πειτε μου σας παρακαλω πού ειδε καποιος τον Μαυρια να παιζει μπαλα και ξεκιναει βασικος στην εθνικη!!!

αμ ο αλλος, το ντυμενο ξυλο ο Καρελης?? εβαλε το γκολακι, δεν μπορει λεω, θα ανεβει...
μετα φαγαμε για πρωτη φορα γκολ απο δεξι μπακ  :headbang: :headbang: απο την πλευρα του Κατσαπλια φυσικα...
ξερετε κατι?? ο Σαλπι τα τελευταια δυο χρονια ειναι ντεφορμε... μαυρο χαλι...θυμιζει κατι παλαιμαχους που παιζανε παλια στον Αγιο Κοσμα...
αλλα γκολ απο ακραιο μπακ με οβερλαπ απο την πλευρα του, δεν θα φαει ποτε...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ξεχνάς βέβαια ότι ο ένας πριν 1 χρόνο πουλήθηκε 15 μύρια, ενώ ο άλλος δεν βρήκε ούτε β κατηγορίας ομάδα στην Ευρώπη να πάει και και έμεινε εδώ. Μέχρι και ο Σταφυλίδης βρήκε ομάδα!!!!!
Έχεις και άλλες τέτοιες βλακείες να πεις;
Ο Σάμαρης πήγε με 10μύρια στη τοπ ομάδα της Πορτογαλίας (και μια από τις κορυφφαίες στην Ευρώπη). Ο Ταχ πήγε στη Ελλα΄ς Βερόνα μια μικρή ομάδα του Ιταλικού πρωταθλήματος. Ο Ταχ ήταν από τους κορυφαίου και ο Σάμαρης ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ του κέντρου και ένας από τους χειρότερους της Ελλάδος.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
μπλα μπλα μπλα....μας ζαλισανε ΟΛΟΙ με τον φορμαρισμενο κλαους και τον ντεφορμε μητρογλου...
αν ειναι σε φοερμα και παιζει ετσι ο κλαους τι να πω;σε ικανοποιησε;θεωρεις οτι ηταν πολυ καλυτερος απο τον σεντερ φορ που σε πηγε βραζιλια μονος του αλλα εξάιτιας ενος κακου παιχνιδιου εφαγε παγκο;
ερωτηση κανω;η αλλαγη ρανιερι πετυχε;ο κακος μητρογλου αντικατασταθηκε επιτυχως; :think:

γρηγορη ...ο μητρογκολ δεν ακουμπησε με ρουμανια και το βαζελετα τον ξεσκισε...
ο κλαους επισης δεν ακουμπησε σημερα αλλα...ακρα του ταφου σιωπη...μια διαπιστωση εκαναν μονο...φρεσκια η εθνικη αλλα αδυναμος κρικος ο σαμαρας...αν στην θεση του ηταν ο κονε θα κερδιζαμε σημερα...διαβασε...και πες μου αποψη...για κλαους ...ανασα  :2funny:
γιατι αραγε;δεν ειδαν λες οτι 85 λεπτα δεν ακουμπησε;εκτος αν ηταν καλος  :2funny:
δεν πιστευω να εχουν προσωπικα με κωσταρα ε; η επειδη ειναι του γαυρου παιχτης; :2funny:
ρε πουστη ξεβρακωνονται μονοι τους...

www.gazzetta.gr/football/article/659567/finlandia-ellada-1-1-vids]http://www.gazzetta.gr/football/article/659567/finlandia-ellada-1-1-vids[/url]

Μάλιστα. Δηλαδή εσύ έκρινες τον Κλάους και είπες ότι δεν ήταν σε φόρμα. Ερώτηση. Πόσες φορές πήρε πάσα; Ειδικά όταν ήταν ΜΟΝΟΣ του ο Τόρο (2 φορές) και ο Μανιάτης (μία) τι έκαναν; ΣΟΥΤΑΡΑΝ! Ο Κλάους μια φορά τσίπμησε τη μπάλα και την έστειλε στη κλειστή γωνία του τερματοφύλακα και άλλη μία που την έκλεψε και μπήκε το γκολ. Αλλά ΕΣΥ και ΦΥΣΙΚΑ κάποιοι άλλοι (που τυχαίνει ν είναι ΟΣΦΠούδες) είπαν ότι ότι ήταν ο χειρότερος.
Φυσικά και δε πέτυχε ο Ρανιέρι. Έχει πολύ δουλειά ακόμα. Και ΦΥΣΙΚΑ θ αποτύχει.

Ο Σαμαράς ΦΥΣΙΚΑ και δεν ήταν ο αδύναμος κρίκος. Μπήκε αλλαγή πως ν είναι ο αδύνατος κρίκος.
Από την άλλη που την είδαν τη φρέσκια εθνική απορώ. Φρέσκα με Βύντρα; Γελάνε και οι πέτρες. Το γεγονός ότι βάζεις πιτσιρικάδες δε σημαίνει ότι κάνεις και την ομάδα φρέσκια. Τι να το κάνω που έπαιξε ο πιτσιρικάς Μαυρίας όταν ηταν ΠΟΥΘΕΝΑΜΑΝΤΖΗΣ; Πιο φρέσκος θα ήταν ο 34 χρονος Σάλπι από τον Μαυρία.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Οτι ο Γκεκας ειναι σε φορμα ενώ οι άλλοι την ψαχνουν στα άπλυτα , συμφωνω. Επεσε ομως στην συγκυρία να υπάρχει αλλαγή προπονητη και λογικά θελει να φτιαξει μια νέα ομαδα με οριζοντα 5αετιας. Ποσους πανω απο τα 30+ να παρει ?
Ο ίδιος ο Ρανιέρι έχει βέβαια δηλώσει ότι στόχος είναι η πρόκριση. Και όσο νέα ομάδα και να θες να φτιάξεις δε παίρνεις νέους παίκτες στο κουτουρου. Και ΕΙΔΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ Βύντρα. Γελάνε και τα τσιμέντα. Και δε βάζεις αριστερά τον Τόρο για να χωρέσεις ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ τον Βύντρα στα δεξιά. Βάζεις Τόρο δεξιά (που ξέρεις το τι μπορεί να κάνει και να σου τρέχει όλη τη δεξιά μεριά σου) και βάζεις Σταφυλίδη στ αριστερά.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
μετα το ''αλβανος τουριστας'' εχουμε το
''ο φορμαρισμενος κλαους''
αααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχ
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δε τα λες σωστά. Έχουμε και το "έκανε παπάδες ο Αφελάι με την Ολλανδία κόντρα στο ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ"  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Εμ γι αυτό λεω ότι δεν εχεις μυρωδια.
Ο Ρεχαγκελ αυτό εκανε?
Παντα τους ιδιους καλουσε, ειτε ήταν σε φορμα είτε όχι, ακομη κι αν δεν ειχαν ομαδα.
Για να εχει ομοιογενεια και καλο κλιμα.
Εσυ θελεις να εχουμε σεντερ φορ κάθε φορα αυτόν που θα είναι σε φορμα εκεινο το μηνα.
Ουτε μυρωδια. Τιποτα.
Ο Όττο όμωςς πριν καταλήξει στους ποιους παίκτε ήθελε είχε κάνει και δοκιμές παίζοντας 3-4 φιλικά και άλλα 2-3 επίσημα μη το ξεχνάμε αυτό. Ο Ρανιέρι είναι 3 μήνες προπονητής της Εθνικής ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ούτε ένα φιλικό. Προσπαθεί να καταλήξει σε πρόσωπα μέσα από τ επίσημα παιχνίδια γι αυτό και βλέπεις κάτι Μαυρία στην Εθνική και κάτι Βύντρα.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
το προβλημα της ομαδος ηταν οτι δεν ειχε δημιουργικο χαφ για να παει η μπαλλα στους επιθετικους....το γκολ μπηκε απο ατομικη ενεργεια....ειτε ο μητρογλας ειτε ο γκεκας ειτε ο κλαους δεν θα μπορουσαν να κανουν κατι... :S :S :S      
Έλειπε ο Μάνταλος τύπε  :grin: ή καλύτερα ο... υπερπαίκτης Φορτούνης  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Τα λέω κι'εγώ χρόνια αυτά και πολλοί με βρίζουν, φίλε μου !  Οι Έλληνες παίκτες έχουν μεγάλο πάθος αλλά ελάχιστο ταλέντο !  Μετά τους τελευταίους μπαλαδόρους Τσιάρτα,Νικολαϊδη,άντε και τον Καραγκούνη στα νιάτα του,οι υπόλοιποι είναι κατσαπλιάδες ! Δεν σουτάρουν,δεν ντριμπλάρουν,δεν τρέχουν,δεν παίζουν χωρίς τη μπάλα κλπ. Πίστευα πολύ και στο Σαμαρά, αλλά το'χει ρίξει στα γκομενιλίκια και τα'χει χέσει τελευταία...

Και που να δεις τι μπάλα παίζει τελευταία η Ισλανδία με 320.000 πληθυσμό, θα τα χάσεις !!
Ποιος ήρθε;  Μπαλαδόρος ο κοντός με ποια έννοια; Έκρυβε τη μπάλα δηλαδή; Γιατί είχε ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΟ κοντρόλ, ανύπαρκτη τρίπλα. Ήταν όμως ταχύτατος και μπορούσε να βάλει τη μπάλα στο πλεκτό με χίλιους διαφορετικούς τρόπους. Ο Μήτρο (στα καλά του γιατί από τότε που τραυματίστηκε είναι χάλιας) έχει πολλύ περισσότερα χαρακτηριστικά (καλύτερα) από τον κοντό. Έχει σωματοδομή, έχει αριστερό και δεξιό πόδι, κεφάλι κτλπ.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Θέλω να διαβάσω τον πουτάνας γιο Νικολακόπουλο που όταν στο τελευταίο ματς Ελλάδα-Ρουμανία είχε γραψει πως αν ήταν ο Φορτούνης και ήταν στο πάγκο θ είχε τρελλάθει που δεν έπαιζε αυτός. Να δω θα γράψει Ο ΠΟΥΤΑΝΑΣ γιος "αν ήμουν ο Μάνταλος και έβλεπα τον Σάμαρη να παίζει θα είχα δαγκώσει το λαρύγγι του Ρανιέρη". Αλλά οι ΟΣΦΠΟύστηδες ΚΟΥΒΕΝΤΑ για το χάλι μαύρο του Σάμαρη. Μούγκα στη στρούγγα.
Και μου κάνει ΤΡΟΜΕΡΗ εντύπωση που ΚΑΝΕΝΑΣ μα ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είπε πχ γιατί δεν έβαλε ο Ρανιέρη τον Φετφα. Στα φτερα ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ του Μαυρία (ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΥΡΙΑΣ) και στον άξονα θα βοηθούσε πολύ περισσότερο από τον Σάμαρη. Αλλά μας χάλασε ότι ο Κλάους δεν έκανε τίποτα για 85 λεπτά (άσχετα με το γεγονός ότι βοήθησε στο γκολ και δε τροφοδοτήθηκε) ενώ ο Μήτρο πχ μας μάγεψε με την απόδοσή του; Οχι καλε τι λες δε τη βλέπουν την Εθνική ορισμένοι με πρασινοκόκκιναασπρόμαυρα γυαλιά και μυαλά.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Μάλιστα. Δηλαδή εσύ έκρινες τον Κλάους και είπες ότι δεν ήταν σε φόρμα. Ερώτηση. Πόσες φορές πήρε πάσα; Ειδικά όταν ήταν ΜΟΝΟΣ του ο Τόρο (2 φορές) και ο Μανιάτης (μία) τι έκαναν; ΣΟΥΤΑΡΑΝ! Ο Κλάους μια φορά τσίπμησε τη μπάλα και την έστειλε στη κλειστή γωνία του τερματοφύλακα και άλλη μία που την έκλεψε και μπήκε το γκολ. Αλλά ΕΣΥ και ΦΥΣΙΚΑ κάποιοι άλλοι (που τυχαίνει ν είναι ΟΣΦΠούδες) είπαν ότι ότι ήταν ο χειρότερος.
Φυσικά και δε πέτυχε ο Ρανιέρι. Έχει πολύ δουλειά ακόμα. Και ΦΥΣΙΚΑ θ αποτύχει.

Ο Σαμαράς ΦΥΣΙΚΑ και δεν ήταν ο αδύναμος κρίκος. Μπήκε αλλαγή πως ν είναι ο αδύνατος κρίκος.
Από την άλλη που την είδαν τη φρέσκια εθνική απορώ. Φρέσκα με Βύντρα; Γελάνε και οι πέτρες. Το γεγονός ότι βάζεις πιτσιρικάδες δε σημαίνει ότι κάνεις και την ομάδα φρέσκια. Τι να το κάνω που έπαιξε ο πιτσιρικάς Μαυρίας όταν ηταν ΠΟΥΘΕΝΑΜΑΝΤΖΗΣ; Πιο φρέσκος θα ήταν ο 34 χρονος Σάλπι από τον Μαυρία.
εισαι αρωστος...στα εχω πει χιλιες φορες...προβλημα σου...
εννοουσα τον σαμαρη και οχι τον σαμαρα...

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Ποιος ήρθε;  Μπαλαδόρος ο κοντός με ποια έννοια; Έκρυβε τη μπάλα δηλαδή; Γιατί είχε ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΟ κοντρόλ, ανύπαρκτη τρίπλα. Ήταν όμως ταχύτατος και μπορούσε να βάλει τη μπάλα στο πλεκτό με χίλιους διαφορετικούς τρόπους. Ο Μήτρο (στα καλά του γιατί από τότε που τραυματίστηκε είναι χάλιας) έχει πολλύ περισσότερα χαρακτηριστικά (καλύτερα) από τον κοντό. Έχει σωματοδομή, έχει αριστερό και δεξιό πόδι, κεφάλι κτλπ.

Ε,όχι και το ντυμένο ξύλο ο Μήτρογλου καλύτερος του Ντέμη...μην τρελαθούμε τώρα !

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Προσέξτε για να δείτε πως έχει αλλώσει και τη δημοσιογραφία ο Ολυμπιακός ! Σήμερα ο ανταποκριτής του "goal" στη Φινλανδία βαθμολογεί με 6 και 8 αντίστοιχα τους ανύπαρκτους Σάμαρη και Τοροσίδη (τον οποίο βγάζει και mvp της εθνικής !!) και τον Ταχτσίδη που ήταν μάλλον ο καλύτερος παίκτης μας χθες μόνο με 5 !  :headbang:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
εισαι αρωστος...στα εχω πει χιλιες φορες...προβλημα σου...
εννοουσα τον σαμαρη και οχι τον σαμαρα...
Ποια είναι η θέση του Σάμαρη στην Εθνική όταν παίζει με Ταχ και Μανιάτη; Να κάνει παιχνίδι (για τη καταστροφή του παιχνιδιού έχεις Μανιάτη ΚΥΡΙΩΣ και Ταχ). Είδες εσύ χθες δηιουργικό παιχνίδι από τον Σάμαρη; ΑΝ ΠΕΙΣ ΝΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ. Από τη 3άδα του κέντρου ήταν Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ. Καλύτερος του ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΜΑΥΡΙΑ μεν ΑΛΛΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ του Ταχ και Μανιάτη. Και λέω εγώ. Γιατί ρε πουστη Ρανιέρη δε γυρίζεις να πεις του Φέτφα "μπες ρε μέσα μπας και κάνουμε και καμία μπούκα" ;
Πάμε και στον Κλάους. Πες μου ΕΣΥ το λοιπόν που ΟΛΑ τα ξέρεις πόσες φορές τροφοδοτήθηκε ο Κλάους; Στα 85 λεπτά που έπαιξε εγώ είδα τα 50  (λόγο κακού στριμιγκ) Σ αυτά τα 50 το λοιπόν εγώ ειδα ΜΟΛΙΣ ΜΙΑ τροφοδοσία (από τον Τόρο αν θυμάμαι καλά). Επίσης είδα ΑΛΛΕΣ 2 φορές τον Τόρο ενώ είναι ο Κλάους σε καλύτερη θέση να προτιμάει το μακρινό σουτ. Και άντε ο Τόρο τ έχει (μια στις 10) το μακρινό σουτ. Ο Μανιάτης; Είναι γνωστός για τα δυνατά μακρινά του σουτ. Και όμως ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΔΕΙ τον Κλάους μόνο του κάνει σουτ. Επίσης ΞΕΧΝΑΣ (επιλεκτική μνήμη ΟΣΦΠ) ότι το γκολ της Εθνικής ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΠΟ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΜΟ του Κλάους. Αλλά ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΡΑΣ και λες ότι ήταν απλά θεατής. Και μετά λες ΕΜΕΝΑ ΑΡΡΩΣΣΤΟ. Βγάλε λίγο τα κόκκινα γαμημένα γυαλιά και μυαλά που έχεις ξαναδες τον αγώνα παρέα με ένα ουισκάκι και ξηροκάρπια και ΑΝ συνεχίσεις να λες πως ο Κλάους ήταν ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ (που πιο ανύπαρκτος ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟ στο προηγούμενο ματς με τη Ρουμανία ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ) και ήταν θεατής ΜΗ ΠΑΣ ΚΑΝ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ. Πεταμένα λεφτά. Γιατρειά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Ε,όχι και το ντυμένο ξύλο ο Μήτρογλου καλύτερος του Ντέμη...μην τρελαθούμε τώρα !
Στα καλά του Μήτρο; Και στην ηλικία που είναι; Το λιγότερο μια κλάση πάνω από τον κοντό που το ΜΟΝΟ που είχε στα 25του ήταν η ταχύτητά του και η πολύ καλή (είναι αλήθεια) επαφή με τα δίχτυα.

Προσέξτε για να δείτε πως έχει αλλώσει και τη δημοσιογραφία ο Ολυμπιακός ! Σήμερα ο ανταποκριτής του "goal" στη Φινλανδία βαθμολογεί με 6 και 8 αντίστοιχα τους ανύπαρκτους Σάμαρη και Τοροσίδη (τον οποίο βγάζει και mvp της εθνικής !!) και τον Ταχτσίδη που ήταν μάλλον ο καλύτερος παίκτης μας χθες μόνο με 5 !  :headbang:
6 το Σάμαρη με άριστο το πόσο; Το 20; Γιια 8 ο Τόρο ΔΕΝ ήταν. 6 ναι (και αυτό γιατί ο παπάρας ο Ρανιέρη τον έβαλε στ αριστερά). Βασικά δε νομίζω ότι υπήρχε παίκτης χθες της εθνικής που να πιάνει το 8. ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ο Ταχ. Παπασταθό, Μανωλάς, Τόρο 6 ή 7 και όλοι οι άλλοι από 5 και κάτω. Ρανιέρη 3 και πολλά του είναι

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Και ποιά ήταν τα καλά του Μήτρογλου ?? Ένα πεντάμηνο στον Ολυμπιακό που του έμπαιναν όλα ?  :grin: Σιγά...σε Πανιώνιους και Ατρόμητους έπαιζε...αν έπαιζε εκεί και ο Ντέμης θα έβαζε 40 γκολ το χρόνο ! :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Ποια είναι η θέση του Σάμαρη στην Εθνική όταν παίζει με Ταχ και Μανιάτη; Να κάνει παιχνίδι (για τη καταστροφή του παιχνιδιού έχεις Μανιάτη ΚΥΡΙΩΣ και Ταχ). Είδες εσύ χθες δηιουργικό παιχνίδι από τον Σάμαρη; ΑΝ ΠΕΙΣ ΝΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ. Από τη 3άδα του κέντρου ήταν Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ. Καλύτερος του ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΜΑΥΡΙΑ μεν ΑΛΛΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ του Ταχ και Μανιάτη. Και λέω εγώ. Γιατί ρε πουστη Ρανιέρη δε γυρίζεις να πεις του Φέτφα "μπες ρε μέσα μπας και κάνουμε και καμία μπούκα" ;
Πάμε και στον Κλάους. Πες μου ΕΣΥ το λοιπόν που ΟΛΑ τα ξέρεις πόσες φορές τροφοδοτήθηκε ο Κλάους; Στα 85 λεπτά που έπαιξε εγώ είδα τα 50  (λόγο κακού στριμιγκ) Σ αυτά τα 50 το λοιπόν εγώ ειδα ΜΟΛΙΣ ΜΙΑ τροφοδοσία (από τον Τόρο αν θυμάμαι καλά). Επίσης είδα ΑΛΛΕΣ 2 φορές τον Τόρο ενώ είναι ο Κλάους σε καλύτερη θέση να προτιμάει το μακρινό σουτ. Και άντε ο Τόρο τ έχει (μια στις 10) το μακρινό σουτ. Ο Μανιάτης; Είναι γνωστός για τα δυνατά μακρινά του σουτ. Και όμως ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΔΕΙ τον Κλάους μόνο του κάνει σουτ. Επίσης ΞΕΧΝΑΣ (επιλεκτική μνήμη ΟΣΦΠ) ότι το γκολ της Εθνικής ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΠΟ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΜΟ του Κλάους. Αλλά ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΡΑΣ και λες ότι ήταν απλά θεατής. Και μετά λες ΕΜΕΝΑ ΑΡΡΩΣΣΤΟ. Βγάλε λίγο τα κόκκινα γαμημένα γυαλιά και μυαλά που έχεις ξαναδες τον αγώνα παρέα με ένα ουισκάκι και ξηροκάρπια και ΑΝ συνεχίσεις να λες πως ο Κλάους ήταν ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ (που πιο ανύπαρκτος ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟ στο προηγούμενο ματς με τη Ρουμανία ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ) και ήταν θεατής ΜΗ ΠΑΣ ΚΑΝ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ. Πεταμένα λεφτά. Γιατρειά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Στα καλά του Μήτρο; Και στην ηλικία που είναι; Το λιγότερο μια κλάση πάνω από τον κοντό που το ΜΟΝΟ που είχε στα 25του ήταν η ταχύτητά του και η πολύ καλή (είναι αλήθεια) επαφή με τα δίχτυα.
6 το Σάμαρη με άριστο το πόσο; Το 20; Γιια 8 ο Τόρο ΔΕΝ ήταν. 6 ναι (και αυτό γιατί ο παπάρας ο Ρανιέρη τον έβαλε στ αριστερά). Βασικά δε νομίζω ότι υπήρχε παίκτης χθες της εθνικής που να πιάνει το 8. ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ο Ταχ. Παπασταθό, Μανωλάς, Τόρο 6 ή 7 και όλοι οι άλλοι από 5 και κάτω. Ρανιέρη 3 και πολλά του είναι
'έν ταχει γιατι δεν προλαβαινω...ελεος ο σαμαραης δεν ηταν χαλια ,το εχετε γαμησει το θεμα...στα αρχιδια μου ο σαμαρης αλλα το δεν ειναι καλος δεν σημαινει στοχος...
αυτα που λες για κλαους τα ειπα εγω για κωστα με ρουμαβνια...που ησουνα τοτε να πεις τα ιδια;ποσες πασες πηρε σε ολο το ματς μια αντε δυο...
αστο ρε φιλε....πολυ πιο αρωστοι απο οσο ειμαι εγω ειστε εσεις...
και υπαρχει εξηγηση...εχετε και λογο...
οι πολλες πουτσες απο τον θρυλο  :)
τα λεμε...

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76

Όλα με άριστα το δέκα ήταν...

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
510
Πόντοι
96
Θέλω να διαβάσω τον πουτάνας γιο Νικολακόπουλο που όταν στο τελευταίο ματς Ελλάδα-Ρουμανία είχε γραψει πως αν ήταν ο Φορτούνης και ήταν στο πάγκο θ είχε τρελλάθει που δεν έπαιζε αυτός. Να δω θα γράψει Ο ΠΟΥΤΑΝΑΣ γιος "αν ήμουν ο Μάνταλος και έβλεπα τον Σάμαρη να παίζει θα είχα δαγκώσει το λαρύγγι του Ρανιέρη". Αλλά οι ΟΣΦΠΟύστηδες ΚΟΥΒΕΝΤΑ για το χάλι μαύρο του Σάμαρη. Μούγκα στη στρούγγα.
Και μου κάνει ΤΡΟΜΕΡΗ εντύπωση που ΚΑΝΕΝΑΣ μα ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είπε πχ γιατί δεν έβαλε ο Ρανιέρη τον Φετφα. Στα φτερα ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ του Μαυρία (ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΥΡΙΑΣ) και στον άξονα θα βοηθούσε πολύ περισσότερο από τον Σάμαρη. Αλλά μας χάλασε ότι ο Κλάους δεν έκανε τίποτα για 85 λεπτά (άσχετα με το γεγονός ότι βοήθησε στο γκολ και δε τροφοδοτήθηκε) ενώ ο Μήτρο πχ μας μάγεψε με την απόδοσή του; Οχι καλε τι λες δε τη βλέπουν την Εθνική ορισμένοι με πρασινοκόκκιναασπρόμαυρα γυαλιά και μυαλά.
τυπε, πριν διαβασεις νικολακο, διαβασε το μαλισιοβα που αναρωτιοταν γιατι δεν παιζει ο Ανεστης (!!!) στην εθνικη

πρασινοκοκκινοασπρομαυρα γυαλια βλεπεις, κιτρινόμαυρα δε βλεπεις;

το οτι ο μανταλος ειναι προϊον μανατζαραιων και δημοσιογραφων, οπως κι ο διαμαντακος, δεν το βλεπεις;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
'έν ταχει γιατι δεν προλαβαινω...ελεος ο σαμαραης δεν ηταν χαλια ,το εχετε γαμησει το θεμα...στα αρχιδια μου ο σαμαρης αλλα το δεν ειναι καλος δεν σημαινει στοχος...
αυτα που λες για κλαους τα ειπα εγω για κωστα με ρουμαβνια...που ησουνα τοτε να πεις τα ιδια;ποσες πασες πηρε σε ολο το ματς μια αντε δυο...
αστο ρε φιλε....πολυ πιο αρωστοι απο οσο ειμαι εγω ειστε εσεις...
και υπαρχει εξηγηση...εχετε και λογο...
οι πολλες πουτσες απο τον θρυλο  :)
τα λεμε...
Όταν η Εθνική έχει ΕΝΑΝ (όχι 2, ΕΝΑΝ) παίκτη που έχει πάρει το δημιουργικό κομμάτι του κέντρου και ΓΕΝΚΑ όλης της ομάδας και είναι ΚΑΚΟΣ τον αλλάζεις. ΝΟΜΟΣ. Τι θες να κάνουμε τώρα; Να αλλάξουμε τους νόμους. Και εγώ δε στοχοποιώ τον Σάμαρη. Είναι ΦΥΣΙΚΟ ν έχει ένα κακό παιχνίδι. Στοχοποιώ τον Ρανιέρη που δε γύρισε στον πάγκο να πει του Φέτφα (γάμα τον Μάνταλο που είναι η φυσική του θέση να παίζει κέντρο και μπροστά) που μπορεί να παίξει στο κέντρο να μπουκάρει και να δημιουργήσει κάποιον πανικό στην αντίπαλη άμυνα, ΜΠΕΣ.
Ούτε τον Μαυρία στοχοποιώ. Στοχοποιώ τον Ρανιέρη που δεν έβαλε εκει τον Φέτφα ή τον Σαλπι από την αρχή. Ούτε τον Τόρο ούτε τον Βύντρα. Όλοι τους είναι "θυματα" των αλχημειών του προπονητή που δε μπόρεσε να δει το παιχνίδι (άσχετα που το Γκολ λεέι ότι ήταν διαβασμένος και ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ λέει πως η ισοπαλία δεν ήταν αποτυχία, ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ) ΕΣΥ από την άλλη ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙΣ τον Κλάους ΠΟΥ ΔΕ ΠΗΡΕ πάσα. Τον Κλάους. Όχι ΤΟΝ ΡΑΝΙΕΡΗ. Το ξαναγραφω.  Σ Τ Ο Χ Ο Π Ο Ι Ε Ι Σ   Τ Ο Ν   Κ Λ Α Ο Υ Σ   Κ Α Ι   Ο Χ Ι   Τ Ο Ν   Ρ Α Ν Ι Ε Ρ Η.  Είσαι ΠΟΛΥ πιο άρρωστος απ όσο νομίζεις και πολύ περισσότερο από άλλους που γράφουν εδω μέσα και φοράνε κοκκινοπρασινοασπρα γυαλια. Θεωρείς ότι ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΑ πρέπει κάποιοι παίχτες του ΟΣΦΠ (και συγκεκριμένα ενας) πρέπει να παρει τη φανέλα του βασικού στο σπίτι του και να μην την αποχωρίζεται ο κόσμος δε πα να μη μπορει να περπατήσει.
Το παιχνίδι με τη Ρουμανία δε τ είχα δει. Δε μπορώ να ξέρω αν πήρε ή όχι πάσα. ΑΥΤΟ που ξέρω είναι πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι η εθνική έβγαλε ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ κάθετες πάσες (και αυτό γιατί έπαιζε ο Μανταλός). Τώρα αυτές οι κάθετες πάσες ποιον είχαν αποδέκτη δε μπορώ να σε βοηθήσω. Αλλά στη τελικη να δεχτώ ότι ο Μήτρο δε πήρε πάσα. Πίεσε τον αντίπαλο αμυντικό; Έκλεψε τη μπάλα και έβγαλε κάποιον συμπαίκτη του σε θέση γκολ ή ΕΣΤΩ σε καλή θέση για ένα καλό μακρινό γκολ;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
τυπε, πριν διαβασεις νικολακο, διαβασε το μαλισιοβα που αναρωτιοταν γιατι δεν παιζει ο Ανεστης (!!!) στην εθνικη

πρασινοκοκκινοασπρομαυρα γυαλια βλεπεις, κιτρινόμαυρα δε βλεπεις;

το οτι ο μανταλος ειναι προϊον μανατζαραιων και δημοσιογραφων, οπως κι ο διαμαντακος, δεν το βλεπεις;
ΟΚ. Πρασινοκοκκινοασπρομαυροκιτρινομαυρα γυαλια. Είσαι ευχαριστημένος τώρα; Το λήγουμε εδώ ή έχεις κάτι ακόμα να πεις.
Τερματοφύλακας Ανέστης δεν έχει θέση εθνική. Ο Σηφάκης είχε ΚΑΠΟΤΕ καλή προοπτική για να γίνει βασικός αλλά καταστράφηκε. Από τότε που έφυγε ο κηπουρός κάποια αξιόπιστη λύση δεν έχουμε κάτω από τα δοκάρια. ΑΣ κάνει κάτι η πολιτεία να πολιτικογραφήσει σαν Έλληνα τον τερματοφύλακα του ΟΣΦΠ να έχουμε για τ επόμενα 10 χρόνια ΣΙΓΟΥΡΙΑ κάτω από τα δοκάρια.

Υ.Γ Πάλι καλά που δεν έγραψαν γιατί δε παίζει ο Ανάκογλου και ο Πλατέλας στην Εθνική να γελάνε και οι πέτρες. Αλλά από την άλλη έγραψε ο ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ Νικολακό για τον Φορτούνη και οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΣΦΠούδες συμφώνησαν μαζί του! Ποιος;; Ο ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ θέση στην Εθνική. ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΜΑΝΑΤΖΕΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ που τον παρουσιάζουν σα το νεξτ μπιγκ θινκ της Εθνικής Ελλάδος ποδοσφαίρου  :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom