παίδες γιατί πάτε και το ρίχνετε όλο μέσω της πλαγίας οδού και σούξου μούξου και δε συμμαζεύεται??????? είναι πολύ απλά τα πράματα.Η πλειονότητα των ελλήνων ποδοσφαιριστών που παίζουν σε γνωστές ομάδες της Σούπερ λήκ και του εξωτερικού μέσω μανατζαραίων-αρουραίων κλπ κλπ δεν μπορούν να κοντρολάρουν με τις τρείς αλλά με τις τέσσερις!!!!!και θα σας εξηγήσω κάτι πολύ απλό...όποιος είδε το μάτς λουντογκόρετς-ρεάλ μαδρίτης 1-2 στο τσάμπιονς λήγκ και μετά είδε και το σημερινό μάτς Φάβα Ροβανιέμι-Φάβα Σαντορίνης θα κατάλαβε 2,3 απλά πραματάκια....
1) Οι ποδοσφαιριστές μας πάνε σαν τον Πάω δε Πάω Πάω δε Πάω Μήπως να Πάω ή να Μη Μπάω? Να μπάω να μπάω, αλλά από πού να πάω? και μέχρι να πάω..οουυυύυυυυυυυυυ θα χει νυχτώσει αδερφέ!!!!!!!
κοινώς...πάσα στον δίπλα,πασούλα στο πλάι, ξανά πασίτσα στον δίπλα γιατί μπροστά μας έχουμε το λιοντάρι της ερήμου της νανίμπια να μας κυνηγάει και αν μάς φάει??? θα φάει και τον σωκράτη και τον μανωλά, μπορεί και τον ορέστη άμα πεινάει ακόμη...ΠΑΝΑΓΙΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙ!!!!!!!!!! Ο Τοιρβολόνεν, ο Μασαζοπιόνεν, ο Τελεφινκούνεν και ο Τοιμοτόνεν!!!!!! Μιλάμε για άγρια λιοντάρια προστατευμένα από την UNESCO σε ειδικό πάρκο του Ελσίνκι!!
ρε μπροστά την μπάλα....ρεεεεεεεεεεεεεεεεε προχώρα ντέεεεεεεεεεεεεεεεεε να ακούγονται από τους γύρω φάν του αγώνος.....τίποτα αυτοί....το βιολί τους βιολάκι.....πάσα,πασίτσα,πασούλα στον δίπλα και πάλι στον δίπλα και ξανά στον δίπλα και πάλι πίσω και ξανά στο πλάι μέχρι να έρθει το λιοντάρι να με φάει και να την πετάξω την πουτάνα τη γαζέλα προς την εστία να σταματήσει να με κυνηγάει εμένα(λέγε με βύντρα,μανιάτη, και δεν ξέρω γώ ποιούς άλλους)....ρε μια ενέργεια..μιά προσποίηση έστω για να δημιουργήσεις ανισορροπία στην άμυνα του αντιπάλου αφού την ντρίμπλα τη γνήσια(όχι αυτή που την πετάς την μπάλα από δίπλα και τρέχεις του σάμυ δηλαδή
)...τίποτααααααααααααααααα!!!!!!!οι ενέργειές τους ήταν : προχωράμε μ εβήμα σημειωτόν και μόλις έρθει ο "φονιάς" προς το μέρος μας μέσα την πουτάνα σφαίρα να φύγει από τα ποδάρια μου μη με χτικιάσει!!!!!!!!
ο άλλος ο σαμαράς πάταγε τη μπάλλα μόλις κλείστηκε από 1 αντίπαλο κάθετα....απλά του έκλεισε το δρόμο και αυτός πάτησε τη μπάλλα!!!!!!!!!!!αν έχετε το θεός σας δηλαδή!!!!!!!!μιλάμε για απίστευτη ασχετοσύνη με τα πολύ βασικά του αθλήματος...για να στοπάρουν και να πασάρουν σωστά όλοι αυτοί οι παίχτες της εθνικής, πόσα σεμινάρια πρέπει να κάνουν?????πόσες ακόμη προπονήσεις????????πόσες ρε πούστημ??????????ΕΛΕΟΣΣΣΣΣ!ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!!!
Και μη μου σκοτίσετε τα παπάρια μερικοί μα τα παιδιά έχουν φέρει επιτυχίες και νίκες και και και .......στα αρχίδια μου το ξέρω!!!!!!!!!!!!μπάλλα όμως δεν ξέρουν και ούτε πρόκειται να μάθουν γιατί είναι Α Μ Π Α Λ Ο Ι!!!!!!!!!!
όποιος είδε λοιπόν το μάτς λουντογκόρετς-ρεάλ 1-2 τί είδε???????από πλευράς βούλγαρων εννοώ φυσικά...κάτι παιχταράδες ταχυκίνητους με εκπληκτική τεχνική παντελώς άγνωστους όχι στο ευρωπαικό αλλά και στο βαλκανικό στερέωμα!!!!!!!!!!κάτι αεράτα κοντρόλ, κάτι ξιραφένιες πάσες, κάτι κινήσεις στον κενό χώρο σε χρόνο πολύ γρήγορο..κοινώς μπάμ μπάμ μπάμ χτυπάγανε στη κόντρα σαν κόμπρες με το παίρναν την μπάλλα!!!!!!! και αναρωτιέσαι ρε πούστη μου....γιατί εδώ όχι ρε γαμώτο???? τί σκατά έχει αυτό το γαμωDNA του γαμώσαυρου Έλληνα????μήπως φταίει το γαμημένο το μίλκο που πίναμε μικροί???μπά δε νομίζω...και εκεί στη βουλγαρία,στην αρμενία(βλέπε μικιταριάν παιχτάρα),στην γεωργία,στην αλβανία,στα σκόπια, στο τουρκμενισταν,στο καζακστάν κλπ κλπ πίνουν και εκεί αντίστοιχο γάλα...μήπως φταίει το ψωμί κλπ κλπ κλπ.....
Αυτά φίλοι μου