Νέα

Πάμε Ελλαδάρα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 323K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mε ποιόν τρόπο πιστεύετε ότι θα νικήσει και αύριο η εθνική το Λιχτενσταϊν ?

• Πάλι με αυτογκόλ

Ψήφοι: 26 12,3%
  • Θα χτυπήσει η μπάλα στον διαιτητή και θα μπει μέσα

Ψήφοι: 40 18,9%
  • Θα πάθουν δηλητηρίαση παίκτες του Λιχτενσταϊν

Ψήφοι: 48 22,6%
  • Θα πεθάνει ο προπονητής του Λιχτενσταϊν στον πάγκο

Ψήφοι: 38 17,9%
  • Με στραβοκλοτσιά ή κουτουλιά

Ψήφοι: 60 28,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    212

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αυτό φίλε μου είναι επιτομή του λαϊκισμού.

Σε ακούμε λοιπόν τι θα άλλαζε ο Τραπατόνι, ο Χιγκικς ή ο όποιος εσυ νομίζεις ότι είναι ο καλύτερος τεχνικός στον κόσμο.

Ξεκίνα....

εάν δεν καταλαβαίνετε ελληνικά ή τα λέω πολύπλοκα δεν υπάρχει σημείο επαφής.
ΛΕΩ ΑΠΛΑ:
εάν έχεις πτρέλαιο μοτέρ δε βάζεις κηροζίνη. Αρα με αυτό το σύνολο επενδύεις στα ταλέντα. Δε ρίχνεις 5 μύρια σε ρεχάλια ή τραμπατόνι ή δεν ξέρω γω ποιον άλλον.
έχετε κάψει σ αυτή τη χώρα κάθε εγκεφαλική διεργασία.
Οπως και στην παιδεία... Σφάζεστε για την Τριτοβάθμια εκπαίδευση και δεν έχετε λύσει ακόμα το πρόβλημα δασκάλων δημοτικού και στέγασης συτών..
ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΩΚΙΝΓΚ να βάλεις στο Μετσόβιο με τέτοιο ΥΛΙΚΟ και τέτοια πιτσιρίκια ΑΠΛΑ ΠΕΤΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ.
Απλά είναι δεν απαντάω σε κανέναν άλλον.
Αλλα λέμε άλλα καταλαβαίνουμε άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε...
Ο Ολυμπιακός και το αιγάλεω να λερδάει κι οι άλλοι να πάνε να γαμηθούνε.

βλαχομπαρόκ νοοτροπία... γουστάρω τα σαλόνια τους μεγάλους προπονητές και τα γιούρο και τα μουντιάλια και θεωρώ φαινόμενο ποδοσφαιρικό τον Νίνη και τον Σοιλέδη......
Δε γαμιόμαστε λέω γω.......

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.333
Πόντοι
42.697
Αυτός πρέπει να αναλάβει την Εθνική
ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ!

18.jpg

%CE%9D%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BB%CE%B1%CF%82+%CE%91%CE%BB%CE%AD%CF%86%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%82.jpg

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
φίλε  μιά μικρής δυναμικότητας ομάδα όπως η εθνική γιά νά μπορέσει νά έχει διακρίσεις,τό πρώτο πράμα πού χρειαζετε είναι νά υπάρχει σύστημα πού νά μπορεί νά μειώσει τήν αποδοση τής αντίπαλης ομάδας.
φουνταριστός ο σαλπιγκίδης καί ο γκέκας στήν άμυνα...δέν γίνετε.
2)θά ήταν θαυμάσια αυτά πού γράφεις καί νά παίζαμε όπως λές μέ αντιπάλους όμως επιπέδου λουξομβούργου καί γεωργίας....
δέν μπορώ νά φανταστώ μιά εθνική νά παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο μέ αντιπάλους τήν γαλλια η την βραζιλια η ακόμα καί τήν ουκρανία πού άποψη μου είναι ότι είναι καλύτερη ομάδα άσχετα εάν αποκλείστικε χάρις τόν ρεχάγκελ καί τήν μπουγάδα του..
αλλά έχω τήν εντύπωση ότι σού αρέσει τό τουρλουμπούκι τού ολυμπιακού πού αλλάζει προπονητές κάθε 6μηνο καί μάλιστα επιτυχημένους σάν τόν λεμονή....
ο ρεχάγκελ θέλει παίχτες πού κάνουν ότι ακριβώς θέλει στό γήπεδο γι αυτό χρησιμοποιεί συνεχώς τόν χαριστέα,θέλει παίχτες πού νά παίζουν καλή άμυνα καί επίθεση δευτερευόντως...
θέλει επίση ο ρεχάγκελ νά μπεδεύει τούς προπονητές τών αντιπάλων ομάδων αλλάζοντας θέσεις στούς παίχτες καί γενικά αρέσκετε νά είναι απρόβλεπτος
αλλά εδώ στό ελλαδιστάν θέλουμε νά είμαστε όλοι προπονητές ,γιατροι δικηγόροι οικονομολόγοι κλπ...
1. δεν μπερδεύει τους αντιπάλους προπονητές αλλά όλους τους φιλάθλους και τους παίκτες που παίζουνε - κυρίως τους δικούς του.
2. έχω δηλώσει πάρα πολλές φορές πως προπονητής δεν είμαι και ούτε θέλω να γίνω οπότε δεν κάνω κρίσεις για την τακτική του παιχνιδιού. Αλλά πώς να το κάνουμε, ο Σαλπιγγίδης δεν είναι ούτε πρόκειται να γίνει εξτρέμ, ο Τοροσίδης αριστερό μπακ και ο Παπασταθόπουλος δεξί μπακ. Όσα όνειρα και να βλέπει ο Ρεχαγκελ.
3. Δεν είπα να βάλει τον Γκέκα αμυντικό. Μας φτάνουνε οι 8 που είχε μέσα.
4. Αν θυμάσαι τον όμιλό μας...πες μας και με ποια από αυτές τις ομάδες παίξαμε επίθεση, αφού λες πως με Λουξεμβούργο και λοιπές μικρές ομάδες κανονικά θα έπρεπε να παίζουμε επίθεση. ...
Οι μικρή αυτή ομάδα πουλέγεται Λουξεμβούργο νίκησε στην Ελβετία.

5. Η Εθνική δεν είναι Ολυμπιακός ή ΠΑΟ ή ΑΕΚ. Εκφράζει το κοινό αίσθημα των Ελλήνων. Και επομένως δεν πρεπει να εξυπηρετεί ούτε τα μικροσυμφέροντα ομάδων ούτε παικτών. Δεν μπορεί να αλλάζει προπονητή κάθε 6 μήνες (βασικά καμία ομάδα είτε εθνική είτε σωματειακή). και φυσικά χαιρόμαστε όλοι με τις επιτυχίες της και λυπούμαστε όλοι με τις αποτυχίες της.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δηλαδή θες να μου πεις ότι αν κάνεις παρόμοια εμφάνιση με αυτή που έκανε χθες η Εθνική και πάρεις το διπλό στην ολλανδία σε λίγες μέρες θα βγεις και θα συχτιρίζεις , θα μιλάς για αποτυχία , θα τα χώνεις στον Ζίκο...και δεν θα ψάχνεις τον antonioni για να του την πεις!  :2funny:
Αν είναι έτσι...δεκτό!
σαφώς
και αν δεις τι έγραφα μετά το ματς με την Στάνταρ έλεγα πως καλό το αποτέλεσμα (όπως και της Εθνικής) αλλά αν συνεχίσουμε έτσι δεν βλ΄πεω να περνάμε στον όμιλο.
καλο να βλέπεις το αποτέλεσμα, αλλά να βλέπεις και τα χάλια σου.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
1. δεν μπερδεύει τους αντιπάλους προπονητές αλλά όλους τους φιλάθλους και τους παίκτες που παίζουνε - κυρίως τους δικούς του.
2. έχω δηλώσει πάρα πολλές φορές πως προπονητής δεν είμαι και ούτε θέλω να γίνω οπότε δεν κάνω κρίσεις για την τακτική του παιχνιδιού. Αλλά πώς να το κάνουμε, ο Σαλπιγγίδης δεν είναι ούτε πρόκειται να γίνει εξτρέμ, ο Τοροσίδης αριστερό μπακ και ο Παπασταθόπουλος δεξί μπακ. Όσα όνειρα και να βλέπει ο Ρεχαγκελ.
3. Δεν είπα να βάλει τον Γκέκα αμυντικό. Μας φτάνουνε οι 8 που είχε μέσα.
4. Αν θυμάσαι τον όμιλό μας...πες μας και με ποια από αυτές τις ομάδες παίξαμε επίθεση, αφού λες πως με Λουξεμβούργο και λοιπές μικρές ομάδες κανονικά θα έπρεπε να παίζουμε επίθεση. ...
Οι μικρή αυτή ομάδα πουλέγεται Λουξεμβούργο νίκησε στην Ελβετία.
ΔΕΝ υπαρχουν παικτες....
Βιδωστε το στα κεφαλια σας...Με τα σαπακια που εχουμε στα κεντρικα και στα πλαγια χαφ επιθετικο ποδοσφαιρο ΔΕΝ παιζεται...
Το εχει δει ο γερμανος,που πολλα μπορεις να τον πεις,ηλιθιο παντως δεν τον λες,και κοιταξε να φτιαξει ενα συνολο που δεν τρωει γκολ και απο στημενα(Κυργιακος,χαριστεας,σαμαρας,παπαδοπουλος,μορας,παπασταθοπουλος) ή απο καμια αντεπιθεση(βασιζωμενος στην τεχνικη του Σαμαρα,την ταχυτητα του σαλπι και γκεκα),ισως βαλει γκολ...
Τοσο μπορουμε τοσο παιζουμε...Οσοι δεν το βλεπουν ειναι εμπαθεις ή αμπαλοι..
Τελος..

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Τι γίνεται εδώ πέρα πάλι???
Δεν μπορώ να λείψω 3 μερούλες και γίνεται της επι χρήμασι εκδιδομένης το κιγκλίδωμα...

Αυτό φίλε μου είναι η επιτομή του λαϊκισμού.

Σε ακούμε λοιπόν τι θα άλλαζε ο Τραπατόνι, [size=20pt]ο Χιγκικς [/size] ή ο όποιος εσυ νομίζεις ότι είναι ο καλύτερος τεχνικός στον κόσμο, αν η όμαδα του κέρδιζε το euro.

Ξεκίνα....
Δεν διαφωνώ σ'αυτο...
Αλλά ποιος στον πούτσο είναι αυτός ο Χίγκικς???? :think:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν μπορώ να λείψω 3 μερούλες και γίνεται της επι χρήμασι εκδιδομένης το κιγκλίδωμα...
Δεν διαφωνώ σ'αυτο...

Είναι παικτης προπονητής μαζί...
συνδυασμός Χίντινκ και Γκίγκς.....
Χίγκικς.

resis

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
1

Ειδες ομως οτι πολλα απο αυτα τα "στραβα" του βγηκανε. Ουτε ο δελλας ηταν αμυντικο χαφ να συμπληρωσω εγω.

Υπαρχουν ομως και οι παικτες που χαραμιζονται (οπως ο σαλπιγγιδης) αλλα ακριβως επειδη ο ρεχαγκελ αναγκαστηκε να τους βαλει εκει. Ολη την ημερα ακουει κριτικες για το ποδοσφαιρο που παιζει και προσπαθει να δημιουργησει ενα πιο επιθετικο συστημα. Γκρινια παλι
Δεν ειναι εξτρεμ ο Σαλπιγγιδης λες εσυ. Εγω σου λεω τοτε να μου πεις πιο αλλο εξτρεμ εχεις. (Νινης και κουτσιανικουλης δεν νομιζω να ειναι και ακριβως αυτο που θα ηθελες για μια ομαδα που θα παει μουντιαλ)

Υστερα υπαρχει συνεχεια αυτη η γκρινια για τους παικτες που επιλεγει. "παλι αυτον πηρε?"
Παιρνει νεους παικτες, τ'ακουει παλι "Καλα με Μωρα και με παπασταθοπουλο που πας?"

Κανει μια αλλαγη, παλι γκρινιες. Θαρρεις και βγαζει κανα μεσι απο το παιχνιδι
Ολη αυτη η γκρινια ειναι που μας εχει κανει τους τελευταιους ποδοσφαιρικα.

Εδω γκρινιαζαμε γιατι θα παιζαμε μπαραζ! Η γαλλια που στα δυο τελευταια μουντιαλ πηγε και στους δυο τελικους επρεπε να διωξει τον ντομενεκ ας πουμε. (btw Οταν εμεις κατηγορουσαμε τον ρεχαγκελ οτι κραταει την ιδια γερασμενη ομαδα, ο ντομενεκ πηγαινε τους 30αρηδες τελικο μουντιαλ. Για να μην ξεχνιομαστε)

Μακαρι να φυγει ο ρεχαγκελ γιατι δεν μας αξιζει.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ειδες ομως οτι πολλα απο αυτα τα "στραβα" του βγηκανε. Ουτε ο δελλας ηταν αμυντικο χαφ να συμπληρωσω εγω.

Υπαρχουν ομως και οι παικτες που χαραμιζονται (οπως ο σαλπιγγιδης) αλλα ακριβως επειδη ο ρεχαγκελ αναγκαστηκε να τους βαλει εκει. Ολη την ημερα ακουει κριτικες για το ποδοσφαιρο που παιζει και προσπαθει να δημιουργησει ενα πιο επιθετικο συστημα. Γκρινια παλι
Δεν ειναι εξτρεμ ο Σαλπιγγιδης λες εσυ. Εγω σου λεω τοτε να μου πεις πιο αλλο εξτρεμ εχεις. (Νινης και κουτσιανικουλης δεν νομιζω να ειναι και ακριβως αυτο που θα ηθελες για μια ομαδα που θα παει μουντιαλ)

Υστερα υπαρχει συνεχεια αυτη η γκρινια για τους παικτες που επιλεγει. "παλι αυτον πηρε?"
Παιρνει νεους παικτες, τ'ακουει παλι "Καλα με Μωρα και με παπασταθοπουλο που πας?"

Κανει μια αλλαγη, παλι γκρινιες. Θαρρεις και βγαζει κανα μεσι απο το παιχνιδι
Ολη αυτη η γκρινια ειναι που μας εχει κανει τους τελευταιους ποδοσφαιρικα.

Εδω γκρινιαζαμε γιατι θα παιζαμε μπαραζ! Η γαλλια που στα δυο τελευταια μουντιαλ πηγε και στους δυο τελικους επρεπε να διωξει τον ντομενεκ ας πουμε. (btw Οταν εμεις κατηγορουσαμε τον ρεχαγκελ οτι κραταει την ιδια γερασμενη ομαδα, ο ντομενεκ πηγαινε τους 30αρηδες τελικο μουντιαλ. Για να μην ξεχνιομαστε)

Μακαρι να φυγει ο ρεχαγκελ γιατι δεν μας αξιζει.

μεγάλος προπονητής ο ντομενέκ...
να πάρουμε αυτόν στη θέση του ότο παραυτα.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Είναι παικτης προπονητής μαζί...
συνδυασμός Χίντινκ και Γκίγκς.....
Χίγκικς.
Σ'ευχαριστώ φίλε...γιατί εγώ ένας τσοπάνης από χωριό είμαι και δεν σιαπέρω και πολλά... :grin:

Για πες τώρα,γιατί σκούζεις εσύ????τσουρέκια μας τα'κανες πάλι...

Θες και κοινωνική πρόοδο μέσα από το ποδόσφαιρο με μπροστάρη τον Οττο... :2funny:

Είπαμε ρε...κι εμένα δεν μου αρέσει η εικόνα της Εθνικής τα τελευταία 4 χρόνια και σίγουρα μπορεί να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο(όχι τοπ αλλά σίγουρα καλύτερα από αυτό το έκτρωμα που βλέπουμε στα περισσότερα ματς)αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα...

Οπως και να το κάνουμε όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος...με τον Οττο σηκώσαμε μια κούπα και πήγαμε σε άλλο ένα γιούρο κι ένα μουντιάλ...δηλαδή στις 3 από τις 4 τελευταίες διοργανώσεις δίνουμε το παρών...

Αν σου έλεγε κάποιος πριν το 2004 ότι θα συμβαίναν όλα αυτά θα τον πλάκωνες στα κατακέφαλα ναι ή όχι???

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
εάν δεν καταλαβαίνετε ελληνικά ή τα λέω πολύπλοκα δεν υπάρχει σημείο επαφής.
ΛΕΩ ΑΠΛΑ:
εάν έχεις πτρέλαιο μοτέρ δε βάζεις κηροζίνη. Αρα με αυτό το σύνολο επενδύεις στα ταλέντα. Δε ρίχνεις 5 μύρια σε ρεχάλια ή τραμπατόνι ή δεν ξέρω γω ποιον άλλον.
έχετε κάψει σ αυτή τη χώρα κάθε εγκεφαλική διεργασία.
Οπως και στην παιδεία... Σφάζεστε για την Τριτοβάθμια εκπαίδευση και δεν έχετε λύσει ακόμα το πρόβλημα δασκάλων δημοτικού και στέγασης συτών..
ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΩΚΙΝΓΚ να βάλεις στο Μετσόβιο με τέτοιο ΥΛΙΚΟ και τέτοια πιτσιρίκια ΑΠΛΑ ΠΕΤΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ.
Απλά είναι δεν απαντάω σε κανέναν άλλον.
Αλλα λέμε άλλα καταλαβαίνουμε άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε...
Ο Ολυμπιακός και το αιγάλεω να λερδάει κι οι άλλοι να πάνε να γαμηθούνε.

βλαχομπαρόκ νοοτροπία... γουστάρω τα σαλόνια τους μεγάλους προπονητές και τα γιούρο και τα μουντιάλια και θεωρώ φαινόμενο ποδοσφαιρικό τον Νίνη και τον Σοιλέδη......
Δε γαμιόμαστε λέω γω.......

Πριν είπες ότι ο γερμανός θα μπορούσε να τα αλλάξει ΟΛΑ ώστε το ελληνικό ποδόσφαιρο να αποκτήσει υγεία και καταλήγεις στο να λες να γίνει επένδυση στα νέα ταλέντα και οτι ο γερμανος πέρνει 5μύρια...

Αντε καλό απόγευμα.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Πριν είπες ότι ο γερμανός θα μπορούσε να τα αλλάξει ΟΛΑ ώστε το ελληνικό ποδόσφαιρο να αποκτήσει υγεία και καταλήγεις στο να λες να γίνει επένδυση στα νέα ταλέντα και οτι ο γερμανος πέρνει 5μύρια...

Αντε καλό απόγευμα.
Στάσου μύγδαλα...που πάς??? :grin:

aris63

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
616
λοιπον,συμφωνω οτι δεν παιζει θεαματικο ποδοσφαιρο η Εθνικη Ελλαδος.

αλλα,παιζουν μηπως οι Γαλλοι :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:???
μηπως οι Γερμανοι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:????
ή οι Ιταλοι :2funny: :tooth:

η Γαλλια πηγε ως παγκοσμια πρωταθλητρια στο Μουντιαλ του 2002 και τερματισε τελευταια στον ομιλο της...(αν θυμαμαι καλα)
τι θεαματικο ποδοσφαιρο επαιξαν τοτε οι ατιμοι :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Σ'ευχαριστώ φίλε...γιατί εγώ ένας τσοπάνης από χωριό είμαι και δεν σιαπέρω και πολλά... :grin:

Για πες τώρα,γιατί σκούζεις εσύ????τσουρέκια μας τα'κανες πάλι...

Θες και κοινωνική πρόοδο μέσα από το ποδόσφαιρο με μπροστάρη τον Οττο... :2funny:

Είπαμε ρε...κι εμένα δεν μου αρέσει η εικόνα της Εθνικής τα τελευταία 4 χρόνια και σίγουρα μπορεί να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο(όχι τοπ αλλά σίγουρα καλύτερα από αυτό το έκτρωμα που βλέπουμε στα περισσότερα ματς)αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα...

Οπως και να το κάνουμε όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος...με τον Οττο σηκώσαμε μια κούπα και πήγαμε σε άλλο ένα γιούρο κι ένα μουντιάλ...δηλαδή στις 3 από τις 4 τελευταίες διοργανώσεις δίνουμε το παρών...

Αν σου έλεγε κάποιος πριν το 2004 ότι θα συμβαίναν όλα αυτά θα τον πλάκωνες στα κατακέφαλα ναι ή όχι???
Δώσε μας τον Οτσαλάν ρε να ηρεμήσουν!  :tooth:

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Δεν διαφωνώ σ'αυτο...

Εσυ ρε ασχετίδη δεν γνωρίζεις τον Τρομπατόνι, θα ήξερες τον Χιγκινς ?

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Δώσε μας τον Οτσαλάν ρε να ηρεμήσουν!  :tooth:
Δεν είμαι ο Πάγκαλος καρδιά μου... :grin:

Εσυ ρε ασχετίδη δεν γνωρίζεις τον Τρομπατόνι, θα ήξερες τον Χιγκινς ?
Εναν Τρομπατόνι γνωρίσα στη ζωή μου...τον προφέσσορα αυνανιόνι... :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Αντε καλό απόγευμα.

έλα ποδοσφαρόπουλε....

Είσαι απλά αστείος.
Και ξέρεις γιατι;

Γιατί το μπάσκετ στην Ελλάδα μετά το 87 έχει φτάσει στα κορυφαία της Ευρώπης, έχεις ομάδες με ευρωπαικές κούπες και στην Ελίτ του παγκόσμιου μπάσκετ, έχεις βγάλει 3-4 γενιές εφήβων που πήγαν σε παγκόσμιο με μετάλλια και κούπες.....
Ολοι λέγανε ότι μετά το Γκάλη και τον Γιαννάκη θα διαλυόταν το μπάσκετ.
ΟΜΩΣ έγιναν υποδομές βγήκαν νέα ταλέντα και η εθνική χρόνια ολόκληρα είναι μέσα στον αφρό.....

Μετά το 2004 στη μπάλλα και με αντίστοιχη ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ;
ΤΙ ΣΟΥ ΑΦΗΣΕ Ο ΡΕΧΑΚΛΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ;

κόφτε την πρέζα και σταματείστε να την πέφτετε στα νικς αλλά στην ουσία.

το ελληνικό μπάσκετ ΚΕΡΔΙΣΕ συνολικά τα μέγιστα από το 87.
το ελληνικό ποδόσφαιρο ΕΧΑΣΕ από το 2004 γιατί το μόνο που κατάφερε είναι να αποδείξει ότι απλά ΕΤΥΧΕ.
ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΦΕΡΕΙ Ο ΡΕΧΑΓΚΕΛ.
όλα τα άλλα είναι παπαριές για να περνά η ώρα.

ξέχασες να μας πείς και ποιούς προπονεί ο Χίγκικς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom