Νέα

Πάμε Ελλαδάρα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 323K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mε ποιόν τρόπο πιστεύετε ότι θα νικήσει και αύριο η εθνική το Λιχτενσταϊν ?

• Πάλι με αυτογκόλ

Ψήφοι: 26 12,3%
  • Θα χτυπήσει η μπάλα στον διαιτητή και θα μπει μέσα

Ψήφοι: 40 18,9%
  • Θα πάθουν δηλητηρίαση παίκτες του Λιχτενσταϊν

Ψήφοι: 48 22,6%
  • Θα πεθάνει ο προπονητής του Λιχτενσταϊν στον πάγκο

Ψήφοι: 38 17,9%
  • Με στραβοκλοτσιά ή κουτουλιά

Ψήφοι: 60 28,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    212

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Είσαι αχόρταγη λούγκρα και δε βαριέσαι να γίνεσαι ρόμπα ποτέ.

μην χαλάς τη φαιά σου ουσία για την αντιπαράθεση με μαλάκες...
αστονε...εδώ σε άλλο θρεντ παραδέχεται πως του αρέσει να του βάζουνε το κωλοδάχτυλο ...

[size=14pt]Κουίζ: Γιατί έφαγε κωλοδάκτυλο ο Αυνανιόνι; :huh:[/size]
1)Για την πλάκα του
2)Έκατσε κατά λάθος :o και τελικά του άρεσε :grin:
3)Έρευνα για το (κατά δήλωση) μεταπτυχιακό

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Φυσικά θα είμαστε ελεύθεροι την 11η Ιουλίου, να δούμε καμιά Βραζιλία, Ισπανία ή κάποιες άλλες ομάδες να παίζουν μπάλα.
Για το "φιλοθεάμων" κοινό που υποστηρίζει (ακόμα) την τακτική Ρεχάγκελ υπάρχει και αυτό:

Ρε λέτε να κάνουμε το Ζαμπίδη αμυντικό χαφ;;;  :headbang2:
Εσύ έχεις πιάσει το άλλο άκρο...
Χαίρω πολύ...το ξέρουμε ότι αυτές οι Εθνικές ομάδες προσφέρουν πραγματικό θέαμα και εννοείται ότι χαιρόμαστε να τις βλέπουμε και ότι δεν έχουνε σχέση με αυτό που παίζει η Εθνική μας!
Επίσης όμως σου θυμίζω ότι αυτό που παίζει η ομάδα που υποστηρίζεις σε συλλογικό επίπεδο δεν έχει καμμία σχέση με αυτό που παίζει η ΜΙΛΑΝ , η Μπάρτσα , η Ρεάλ , η Άρσεναλ και δεκάδες άλλες!Εκεί δεν σε βλέπω να έχεις πρόβλημα!
Εκεί δεν πειράζει και να νικήσουμε τον Εργοτέλη με άθλια εμφάνιση και με την ψυχή στο στόμα στο 80φεύγα!Κάνουμε τον σταυρό μας και χαιρόμαστε για το τριποντάκι που μας κρατάει στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος!
Ας αφήσουμε λοιπόν τις επιλεκτικές ποδοσφαιρικές ανωτερότητες!

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
ο αλλος λεει να βαλουμε τον τοροσιδη δεξι χαφ  :jerking: :jerking:
καταλαβαιτε το εχουμε να βγαλουμε καλο χαφ απο την εποχη του γιαννακοπουλου και γεωργιαδη του χ  υπαρχει μεγαλο προβλημα σε αυτες τις 2 θεσεις και ειναι λογικο να παιζει με 4-3-3 η 5-4-1 (που γινετε 3-4-3) αυτους εχει αυτους βαζει πιστευω ολα ξεκινανε απο εναν καλο κιπερ ο τζορβας δειχνει πως με δουλεια μπορει να γινει ο επομενος κιπερ και οχι να αλλαζει ο οττο τερμα καθε 2 μερες
το ποδοσφαιρο που παιζει η εθνικη δεν νομιζω να ειναι χειροτερο απο αυτο που παιζει το π.ο.κ. τα τελευταια χρονια οταν κανει ο βαζελος τα διπλα στην ευρωπη ειναι μαγκες και οταν τα κανει η εθνικη ειναι αντιποδοσφαιρο?

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Εσύ έχεις πιάσει το άλλο άκρο...
Χαίρω πολύ...το ξέρουμε ότι αυτές οι Εθνικές ομάδες προσφέρουν πραγματικό θέαμα και εννοείται ότι χαιρόμαστε να τις βλέπουμε και ότι δεν έχουνε σχέση με αυτό που παίζει η Εθνική μας!
Επίσης όμως σου θυμίζω ότι αυτό που παίζει η ομάδα που υποστηρίζεις σε συλλογικό επίπεδο δεν έχει καμμία σχέση με αυτό που παίζει η ΜΙΛΑΝ , η Μπάρτσα , η Ρεάλ , η Άρσεναλ και δεκάδες άλλες!Εκεί δεν σε βλέπω να έχεις πρόβλημα!
Εκεί δεν πειράζει και να νικήσουμε τον Εργοτέλη με άθλια εμφάνιση και με την ψυχή στο στόμα στο 80φεύγα!Κάνουμε τον σταυρό μας και χαιρόμαστε για το τριποντάκι που μας κρατάει στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος!
Ας αφήσουμε λοιπόν τις επιλεκτικές ποδοσφαιρικές ανωτερότητες!

Εγώ δεν έχω πρόβλημα με το πως παίζει ο Γαύρος;;;
Μάλλον με μπερδεύεις με άλλους...
Βλέπω τον Όσκαρ μέσα και μου ανάβουν τα λαμπάκια!!! Και είμαι ίσως ο μόνος που κριτικάρει τον Ζίκο που τον βάζει μέσα.
Ρίξε μια ματιά στο thread του γαύρου να δεις πως θέλω να παίζουμε: Με αριστεροπόδαρο αριστερό χαφ,
με χρόνο συμμετοχής σε Νικλητσιώτη, Γ.Παπαδόπουλο (και όχι μόνο λόγο ανάγκης) κλπ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καταλαβαιτε το εχουμε να βγαλουμε καλο χαφ απο την εποχη του γιαννακοπουλου και γεωργιαδη του χ  υπαρχει μεγαλο προβλημα σε αυτες τις 2 θεσεις και ειναι λογικο να παιζει με 4-3-3 η 5-4-1 (που γινετε 3-4-3) αυτους εχει αυτους βαζει πιστευω ολα ξεκινανε απο εναν καλο κιπερ ο τζορβας δειχνει πως με δουλεια μπορει να γινει ο επομενος κιπερ και οχι να αλλαζει ο οττο τερμα καθε 2 μερες
το ποδοσφαιρο που παιζει η εθνικη δεν νομιζω να ειναι χειροτερο απο αυτο που παιζει το π.ο.κ. τα τελευταια χρονια οταν κανει ο βαζελος τα διπλα στην ευρωπη ειναι μαγκες και οταν τα κανει η εθνικη ειναι αντιποδοσφαιρο?

ο βάζελας ριχνει που και που τριάρες στην φιναλίστ του ΟΥΕΦΑ εκτός έδρας και μάλιστα με μπάλλα που παραμιλάνε........

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Βλέπω τον Όσκαρ μέσα και μου ανάβουν τα λαμπάκια!!! Και είμαι ίσως ο μόνος που κριτικάρει τον Ζίκο που τον βάζει μέσα.
Ρίξε μια ματιά στο thread του γαύρου να δεις πως θέλω να παίζουμε: Με αριστεροπόδαρο αριστερό χαφ,
με χρόνο συμμετοχής σε Νικλητσιώτη, Γ.Παπαδόπουλο (και όχι μόνο λόγο ανάγκης) κλπ
Δηλαδή θες να μου πεις ότι αν κάνεις παρόμοια εμφάνιση με αυτή που έκανε χθες η Εθνική και πάρεις το διπλό στην ολλανδία σε λίγες μέρες θα βγεις και θα συχτιρίζεις , θα μιλάς για αποτυχία , θα τα χώνεις στον Ζίκο...και δεν θα ψάχνεις τον antonioni για να του την πεις!  :2funny:
Αν είναι έτσι...δεκτό!

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
:dancing: :dancing:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δηλαδή θες να μου πεις ότι αν κάνεις παρόμοια εμφάνιση με αυτή που έκανε χθες η Εθνική και πάρεις το διπλό στην ολλανδία σε λίγες μέρες θα βγεις και θα συχτιρίζεις , θα μιλάς για αποτυχία , θα τα χώνεις στον Ζίκο...και δεν θα ψάχνεις τον antonioni για να του την πεις!  :2funny:
Αν είναι έτσι...δεκτό!

εχθές την πρόκριση την πήραν οι παίκτες.
ο ρεχάλιας ως συνήθως έπαιζε τον τρελλό επιστήμονα....

είναι πράγματι αδιανόητο πώς μπορεί ένας προπονητής να κάνει τόσα λάθη σε 90 λεπτά και πάλι να κερδίσει η ομάδα του.

θα στο πω αλλιώς...
εάν ο ρεχάλιας ήταν στον Ολυμπιακό τον Παναθηναικό ή την ΑΕΚ ο Μαλαζάνιας θα είχε συγκριτικά πάντα φύγει αξιοπρεπώς....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366

είναι πράγματι αδιανόητο πώς μπορεί ένας προπονητής να κάνει τόσα λάθη σε 90 λεπτά και πάλι να κερδίσει η ομάδα του.

θα στο πω αλλιώς...
εάν ο ρεχάλιας ήταν στον Ολυμπιακό τον Παναθηναικό ή την ΑΕΚ ο Μαλαζάνιας θα είχε συγκριτικά πάντα φύγει αξιοπρεπώς....
Διαφωνώ...και βασικά δεν μπορώ να συγκρίνω τον προπονητή κάποιας Εθνικής με τους προπονητές συλλόγων!Μια χαρά το χειρίστηκε το παιχνίδι  παρά τις αντιξοότητες που προέκυψαν με τους τραυματισμούς!Ακόμα και στην γραφικότητα που έκανε να ζητήσει από τον Δέλλα να μπει στην αποστολή δικαιώθηκε!Τραυματίστηκαν τα δύο του σέντερ μπακ και λογικά θα του ήταν χρήσιμος ο Τράι! :2funny:

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795

θα στο πω αλλιώς...
η κριτική σου μού θυμίζει τήν κριτική τού αλέφαντου πρίν το ευρω 2004 καί κατά τήν διάρκεια του ...
τώρα ποιά είναι η γνώμη μου γιά τόν αλέφαντο άσε καλύτερα νά μήν τήν αναφέρω....

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Ρε παιδια ακομα να πιστεψω οτι θα παμε Mudial...να με τσιμπησει καποιος;;;

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Φυσικά και είναι επιτυχία.

Αρκεί να μην παρουσιάσουμε την εικόνα που παρουσιάσαμε το '08 στο Euro, όπου ήμασταν η χειρότερη ομάδα.

Αυτό που έγινε το '94 δεν πιστεύω ότι θα ξανασυμβεί. Ο Ρεχάγκελ δεν είναι Παναγούλιας, ευτυχώς.

Α!!!! μπραβο σου

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
αλλο σου λεει αλλο απαντας...
το θεμα ειναι οχι ΠΟΙΟΣ παιζει,αλλα ΠΩΣ παιζει το συνολο σου..
δε γινεται οι ιδιοι δημοσιογραφοι που μιλανε για καρδια του πρωταθλητη οταν κερδας τον εργοτελακο στο 80φευγα,τρεις μερες μετα να μιλανε για το εκτρωμα που παρουσιαζει η εθνικη...μας νοιαζει το θεαμα ή το αποτελεσμα???
σε ενα πρωτθλημα αμφιβολου αξιοπιστιας,απο το οποιο το θεαμα εχει εκλειψει εδω και μια δεκαετια μια εθνικη που πηρε γιουρο και εχει αλλες 2 προκρισεις απο τοτε ειναι πολυτελεια.....
ειτε αρεσει σε καποιους ειτε οχι...
Υ.Γ.Εκτος αν πιστευει καποιος οτι το ελληνικο πρωταθλημα του λετο,του σκοκκο και του γκαλλετι εχει αλλους παικταραδες και δεν τους καλει ο οττο...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

Άνοδο στη βαθμολογική κατάταξη της FIFA σημείωσε η Εθνική μας, έπειτα τη μεγάλη της νίκη επί της Ουκρανίας

Τέσσερις θέσεις πιο πάνω "σκαρφάλωσε" η Εθνική Ελλάδος έπειτα, τη νίκη που απέσπασε από την αντίστοιχη της Ουκρανίας στο Ντόνετσκ. Συγκεκριμένα, από τη 16η θέση στη παγκόσμια κατάταξη της FIFA, ανέβηκε στη 12η αφού, κατάφερε να προκριθεί στα τελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Νοτίου Αφρικής.

Αξίζει επίσης, να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά, από τον περασμένο Ιούλιο, πρώτη "φιγουράρει" η Ισπανία και όχι η Βραζιλία.

Ορίστε ποιες ομάδες είναι οι πρώτες δώδεκα στον πίνακα της FIFA:

1. Ισπανία 1.622 βαθμοί
2. Βραζιλία 1.592
3. Ολλανδία 1.279
4. Ιταλία 1.215
5. Πορτογαλία 1.181
6. Γερμανία 1.170
7. Γαλλία 1.122
8. Αργεντινή 1.085
9. Αγγλία 1.063
10. Κροατία 1.050
11. Καμερούν 1.035
12. Ελλάδα 1.028

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Διαφωνώ...και βασικά δεν μπορώ να συγκρίνω τον προπονητή κάποιας Εθνικής με τους προπονητές συλλόγων!Μια χαρά το χειρίστηκε το παιχνίδι  παρά τις αντιξοότητες που προέκυψαν με τους τραυματισμούς!Ακόμα και στην γραφικότητα που έκανε να ζητήσει από τον Δέλλα να μπει στην αποστολή δικαιώθηκε!Τραυματίστηκαν τα δύο του σέντερ μπακ και λογικά θα του ήταν χρήσιμος ο Τράι! :2funny:
πώς θα ήταν χρήσιμος απ τον πάγκο; αφού είχε εξαντλήσει τις αλλαγές....

Η ομάδα αποτελείται κατά τα 6/11 από παίκτες του βάζελου συν 3 πρώην του που γνωρίζονται καλά αναμεταξύ τους.

Κάποιος μαλάκας να μου εξηγήσει ποδοσφαιρικά ΠΩΣ είναι κατόρθωμα ενός προπονητή να κοουτσάρει παίκτες που γνωρίζονται αναμεταξύ τους και το στυλ και τα κουσούρια τους χρόνια...

Ποδοσφαιρικά παίκτες με βασικό κορμό ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ προπονητή να κάνει θαύματα....
Κάτι πάνω κάτω όπως ο γάβρος έπαιρνε χωρίς προπονητές το πρωτάθλημα χρόνια ολόκληρα.........

Τώρα μπορείτε να συνεχίσετε να μας ζαλίζετε τα πελέ για το ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΡΕΧΑΛΙΑ.

Με κορμό από την ίδια ομάδα
ΤΕΡΜΑ, ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ, ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ, 2 ΧΑΦ, ΕΞΤΡΕΜ ΣΥΝ 2-3 ΠΡΩΗΝ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ καλύτερα να έκανε την προπόνηση ο ΤΕΝΤΑΣ.
δε θα χρειαζόταν και το μπαράζ εξ αρχής......

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δηλαδή αν είχαμε προπονητή τον Πολυχρονίου ή τον Βασιλάκη τον Δανιήλ ή τον Παπαποστόλου ή τον Αρχοντίδη ή τον Αντώνη τον Γεωργιάδη ή κάποιον άλλον αντίστοιχο ανύπαρκτο, θα προκρινόμασταν; Με τους ίδιους παίχτες.

Δεν έχει κάνει τίποτα ο Γερμανός;

Θα μας τρελάνεις;

πώς θα ήταν χρήσιμος απ τον πάγκο; αφού είχε εξαντλήσει τις αλλαγές....

Η ομάδα αποτελείται κατά τα 6/11 από παίκτες του βάζελου συν 3 πρώην του που γνωρίζονται καλά αναμεταξύ τους.

Κάποιος μαλάκας να μου εξηγήσει ποδοσφαιρικά ΠΩΣ είναι κατόρθωμα ενός προπονητή να κοουτσάρει παίκτες που γνωρίζονται αναμεταξύ τους και το στυλ και τα κουσούρια τους χρόνια...

Ποδοσφαιρικά παίκτες με βασικό κορμό ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ προπονητή να κάνει θαύματα....
Κάτι πάνω κάτω όπως ο γάβρος έπαιρνε χωρίς προπονητές το πρωτάθλημα χρόνια ολόκληρα.........

Τώρα μπορείτε να συνεχίσετε να μας ζαλίζετε τα πελέ για το ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΡΕΧΑΛΙΑ.

Με κορμό από την ίδια ομάδα
ΤΕΡΜΑ, ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ, ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ, 2 ΧΑΦ, ΕΞΤΡΕΜ ΣΥΝ 2-3 ΠΡΩΗΝ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ καλύτερα να έκανε την προπόνηση ο ΤΕΝΤΑΣ.
δε θα χρειαζόταν και το μπαράζ εξ αρχής......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom