και κόφτε την πρέζα...
πληρώνεται ένας προπονητής με 1μύριο το χρόνο την τελευταία 8ετία για να παρουσιάζει μετά από τόσο καιρό αυτό το σύνολο;
Πάει ο ΤΡΑΠΑΤΟΝΙ με τους καστανάδες της Ιρλανδίας και παίζει στα ίσα τη Γαλλία του Ανρί, του Μαλουντά, του Γκαλλάς, του Ανελκά, του Ντιαρά, του Ριμπερί, του Εβρά, του Αμπιντάλ και όλων αυτών των παικταράδων, την κερδίζει ΕΝΤΟΣ μέχρι το 100 φεύγα, χάνει με βόλλευ χέρι και σεις μου μιλάτε για την υπέρβαση του Ρεχάλια;
οκ πάσο..
στο κωλοχανείο έχει χαθεί τελείως η ισορροπία και το μέτρο σε όλα τα επίπεδα....
συμφωνω...
η κατακτηση του γιουρο πριν 5 χρονια ομως τα σβηνει ολα...
πολυ απλα γιατι μιλαμε με το μεγαλυτερο θαυμα στην ιστορια του παγκοσμιου αθλητισμου...
μπορει η ομαδα μας να αποτελειται απο κατσαπλιαδες,μπαλα να μην παιζουμε,αλλα ακομα και εγω που τον αποκαλουσα αλζχαιμερ,αναγνωριζω οτι μας εβγαλε απο την αφανια και μας καθιερωσε στην ελιτ του παγκοσμιου ποδοσφαιρου..
ακομα και η κληρωση στον ομιλο της πλακας,στον οποιο καταφεραμε να βγουμε 2τεροι,δικο του επιτευγμα ειναι....
αυτος μας εβαλε στους δυνατους.....
Προσωπικα αν και διαφωνω με τις επιλογες του,δε θα τον χλευασω...
Τουλαχιστον την εκτιμηση και το σεβασμο μας τον εχει κερδισει επαξια..
Υ.Γ.Πες μου λοιπον περσονα,που βλεπεις μπαλα,ποια ομαδα χωρις εξτρεμ και με κεντρικα χαφ τζιολη-κατσου-πατσα,μπορει να παιξει καλυτερη μπαλα απο αυτη που παιζει η ελλαδα.????
Μην κοροιδευομαστε..Δεν εχει πακτες με ποιοτητα το ελληνικο ποδοσφαιρο.