Νέα

Πακιστανοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 91K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
269
Πόντοι
36
στο μουνι του τυπε :headbang:
και αν του πεις τιποτα θα σου μιλησει για τα δικαιωματα των ποπυστηδων και ποσο τους καταπιεζουμε εδω :jerking:
μονο μην  του θιξεις τους λαθρο που τον περονιαζουν :S :S :S
τυπε κανα κωλαρακι φύλης εχεις γαμησει τελευται? περασα μια βολτα, μονο σε ενα σπιτι βρηκα 2 κοπελες ασχημες ομως, εφυγα

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
τενντυ καλη τυχη με το HIV που θα κολλησεις απο τους μαυρους, το προφυλακτικο δεν κανειι και πολλα εξαλλου ειδικα σε εσενα που εισαι παθητικος βρισκεσαι σε υψηλο κυνδινο

Ενταξει βρεεε, προσεχω οσο πιο πολυ μπορω!!!

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
στο μουνι του τυπε :headbang:
και αν του πεις τιποτα θα σου μιλησει για τα δικαιωματα των πουστηδων και ποσο τους καταπιεζουμε εδω :jerking:
μονο μην  του θιξεις τους λαθρο που τον περονιαζουν :S :S :S

Μα γι'αυτο βρε δεν παω στο Πακισταν η στην Αφρικη και απλα τους αναζηταω εδω!

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
Θελω ν αφιερωσω ενα τραγουδακι στον Τεντι-μπαι με πολλη αγαπη!

Παμε σε ρυθμους Κωνσταντινου Αργυρου!! :headbaning2:

Λιωμα θα με κανεις λιωμαα μα τη πακικη ψωλη θα σκεφτομαι ακομαααα

Το πρωι σε κωμα θα γυρευω του Αχμεντ το στομαα

Για ενα σου καυλιιιι

Για ενα σου καυλιιιιιιιιι

Λιωμα θα με κανεις πακη και θα φταις εσυυυυ!!!!

:orchestra:

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
269
Πόντοι
36
Θελω ν αφιερωσω ενα τραγουδακι στον Τεντι-μπαι με πολλη αγαπη!

Παμε σε ρυθμους Κωνσταντινου Αργυρου!! :headbaning2:

Λιωμα θα με κανεις λιωμαα μα τη πακικη ψωλη θα σκεφτομαι ακομαααα

Το πρωι σε κωμα θα γυρευω του Αχμεντ το στομαα

Για ενα σου καυλιιιι

Για ενα σου καυλιιιιιιιιι

Λιωμα θα με κανεις πακη και θα φταις εσυυυυ!!!!

:orchestra:
θα του αφιερώσω και εγω ενα του αργυρου,

ξημερώματα δινεις κονδυλώματα, μια δε μου γαμας, μια μου λες πως με πιδάς
κονδυλωματα σου δινω, και δεν σε αναγνωριζω
ξημερωματα δινεις κονδυλωματα

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

Συνημμένα

• you-went-full-paki-never-go-full-paki.jpg
    you-went-full-paki-never-go-full-paki.jpg
    118,6 KB · Εμφανίσεις: 97

Επισκέπτης
ξυπνατε ρεεεεεεεεεεε

η πακιστανοι γινανε με λεφτα,μαγαζια,παχυλους τραπεζικους λογαρισμους και σπιταρονες στης χωρες τους

σε ολα τα βενζιναδικα εχουν ινδους/πακιστανους

1000 βενζιναδικα η αθηνα ,λεμε ενα παραδειγμα δεν ξερω ποσα ειναι, επι 3 βαρδιες, να ταν η πλειοψηφια ελληνες, 2000-2500 ελληνες θα χαν εργασια και θα ταιζαν την οικογενεια τους

ενα απλο παραδειγμα σας λεω

καθηστε εσεις να σας κατασχουν τα σπιτια για 1000 και 2000 ευρω  :jerking: :jerking:

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
269
Πόντοι
36
ξυπνατε ρεεεεεεεεεεε

η πακιστανοι γινανε με λεφτα,μαγαζια,παχυλους τραπεζικους λογαρισμους και σπιταρονες στης χωρες τους

σε ολα τα βενζιναδικα εχουν ινδους/πακιστανους

1000 βενζιναδικα η αθηνα ,λεμε ενα παραδειγμα δεν ξερω ποσα ειναι, επι 3 βαρδιες, να ταν η πλειοψηφια ελληνες, 2000-2500 ελληνες θα χαν εργασια και θα ταιζαν την οικογενεια τους

ενα απλο παραδειγμα σας λεω

καθηστε εσεις να σας κατασχουν τα σπιτια για 1000 και 2000 ευρω  :jerking: :jerking:
Φίλε μου αυτά όλα που έγραψες τα έχω σκεφτεί και εγώ πολλές φορές + ότι στέλνουν τα λεφτά στη χώρα τους άρα τα χάνουμε εμείς, από την άλλη όμως όταν ένας έχει μια επιχείρηση θα προτιμήσει να πάρει τον ξένο για εργάτη ώστε να τον πληρώνει πιο λίγα και δεν θα σκεφτεί το καλό της χώρας του

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Φίλε μου αυτά όλα που έγραψες τα έχω σκεφτεί και εγώ πολλές φορές + ότι στέλνουν τα λεφτά στη χώρα τους άρα τα χάνουμε εμείς, από την άλλη όμως όταν ένας έχει μια επιχείρηση θα προτιμήσει να πάρει τον ξένο για εργάτη ώστε να τον πληρώνει πιο λίγα και δεν θα σκεφτεί το καλό της χώρας του
γιατι πιο λιγα τυπε;ο πακι δηλαδη παιρνει κατω απο τον κατωτερο μισθο;
μια χαρα μισθο παιρνει-και δωροεπιδοματα.
απλα ο Ελληνας δεν παει :jerking:
μονο κατι ωραιες γκομενιτσες που τις βαζουν οι ιδιοκτητες για κραχτες.
πριν ερθουν οι πακι δεν λειτουργουσαν τα βενζιναδικα;
ναι.
με Ελληνες.
τωρα; :S :S :S

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16

Αυτο που παντα κανουν πολλοι τη συνδεση αναμεσα στο οικονομικο θεμα και την χωρα... πραγματικα με ξεπερναει!

Βρε σεις, τωρα θα το καταλαβετε οτι το οικονομικο συμφέρον δεν εχει χωρα? οπως και αντιστοιχα οτι η εκαστοτε επιχειρηματικη αποφαση δεν θα λαβει ποτε υποψη εθνικα κριτηρια... ο καθε επιχειρημιατιας θα προσλαβει αυτον που θα του φερει (κατα την αποψη του) το μεγαλυτερο δυνατο κερδος!

Γιατι μπερδευουμε το επιχειρηματικο πεδιο με το εθνικο, δεν μπορω να καταλαβω, δηλαλη τωρα θα το καταλαβουμε οτι αυτα τα δυο ειναι εκ της φυσεως τους αντικρουομενα??

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
Up! Το αγαπημενο μας θεμα! Ξεχαστηκε!

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
269
Πόντοι
36
#Πακιστανός λαθρομετανάστης αποπειράθηκε να βιάσει Ιταλίδα τουρίστρια στην Κώ.

Ένα ακόμη περιστατικό βίας και ανομίας συνέβη τα ξημερώματα στα μπαράκια της οδού Ναυκλήρου αφού σε πραγματικό εφιάλτη εκτυλίχθηκε η νυχτερινή έξοδος μιας Ιταλίδας τουρίστριας στην Bar Street.

Η Ιταλίδα διασκέδαζε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες όταν και σύμφωνα με πληροφορίες εξήλθε από γνωστό μπαρ της περιοχής μόνη της και τότε την πλησίασε ένας νεαρός Πακιστανός ο οποίος της προσέφερε μία μπύρα.

Η τουρίστρια δέχτηκε την μπύρα που τις προσέφερε ο Πακιστανός και τον ακολούθησε προς απόμερη περιοχή κουβεντιάζοντας μαζί του κατά την διάρκεια της διαδρομής.
Όταν έφτασαν σε κάποιο απομονωμένο σημείο και έμειναν οι δύο τους, ο Πακιστανός προσπάθησε να την φιλήσει και εκείνη αντέδρασε. Τότε ο μετανάστης μεταχειριζόμενος βία αποπειράθηκε να συνευρεθεί μαζί της ερωτικά και της τράβηξε το φόρεμα σκίζοντας το και την απογύμνωσε.

Τότε η κοπέλα από την Ιταλία άρχισε να τρέχει με σκοπό να ξεφύγει από τις αρρωστημένες του ορέξεις. Από τις φωνές της κοπέλας κινητοποιήθηκαν περίοικοι τρέποντας τον Πακιστανό σε άτακτη φυγή.

Με το πρώτο φώς της ημέρας η κοπέλα κατευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Κω και κατήγγειλε το περιστατικό δίνοντας παράλληλα καθαρή περιγραφή του αλλοδαπού δράστη στους Αστυνομικούς.

Από το τμήμα Ασφαλείας Κω, διενεργείται προανάκριση για το περιστατικό και αναζητείται στο πλαίσιο του Αυτοφώρου ο Πακιστανός παράνομος μετανάστης στου οποίου τα ίχνη βρίσκονται οι άνδρες της Ασφάλειας μετά την περιγραφή που έδωσε η άτυχη τουρίστρια, η οποία πέρασε δύσκολες ώρες χθες βράδυ στα χέρια του παραλίγο βιαστή της.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή εφ'όσον εντοπιστεί θα ακολουθηθεί σε βάρος του η προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία που επιβάλει το μέτρο της άμεσης απέλασης από την χώρα.

θα παρεξηγηθεί ο τεντυ με αυτα που γραφεις  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom