xenitemenipsixi
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2014
- Like
- 58
- Πόντοι
- 6
μπορει να ειναι και Πακι ο γαμπρος του τυπε :S :S :S
μπα αν ηταν θα τον ειχε ηδη ξεπουτσιασει
μπορει να ειναι και Πακι ο γαμπρος του τυπε :S :S :S
τεντι επαναλαμβανεσαι τι εγινε ξεμεινες απο φωτος?
γιατι ρε τεντι κανεις διακρισεις επειδη ειναι ελληνας?
τεντυ στον γαμο θα σαι παρανυφακι :S :S :SΟχι καλε, απλα θα μου πει και η αδερφη μου "μα καλα τοσοι αντρες, τον δικο μου βρηκες?", και δικιο θα εχει!
μπα αν ηταν θα τον ειχε ηδη ξεπουτσιασει
τεντυ στον γαμο θα σαι παρανυφακι :S :S :S
που να ξερες ότι το νημα σου θα κατεληγε σε πουστροσυζητησεις
που να ξερες ότι το νημα σου θα κατεληγε σε πουστροσυζητησειςεχοντας γνωρισει καποιους πακιστανους εχω καταλαβει ότι είναι πολύ υπουλοι σαν λαος και γενικα βγαζουν μισος προς τους χριστιανους και τους αλλοθρησκους.
ποια η γνωμη σας γι αυτή τη φυλη?
Ναι, ενω ηταν φτιαγμενο για υψηλή φιλοσοφια!!που να ξερες ότι το νημα σου θα κατεληγε σε πουστροσυζητησεις
το μπαχαλεψες το νημαΝαι, ενω ηταν φτιαγμενο για υψηλή φιλοσοφια!!
τεντυ ποτε τελειωνει η αδεια σου να φαμε ενα πιατο φαι χωρις τον κινδυνο να πεταχτουν ψωλες και στρακια στην οθονη :S :S :Sεχθρος του κακου ειναι το χειροτερο!
εχθρος του κακου ειναι το χειροτερο!το μπαχαλεψες το νημα
τεντυ ποτε τελειωνει η αδεια σου να φαμε ενα πιατο φαι χωρις τον κινδυνο να πεταχτουν ψωλες και στρακια στην οθονη :S :S :S
τυπε εσυ τι λες να εγινε τελικα με τον θειο του? λες να τα εφτιαξαν κρυφα?τεντυ ποτε τελειωνει η αδεια σου να φαμε ενα πιατο φαι χωρις τον κινδυνο να πεταχτουν ψωλες και στρακια στην οθονη :S :S :S
Εχει φύγει εδώ και χρονια οικογενειακά για την κυπρο και δεν έχουμε επαφές!τυπε εσυ τι λες να εγινε τελικα με τον θειο του? λες να τα εφτιαξαν κρυφα?
aκομη πρεπει να τον γαμαει τυπε :S :S :Sτυπε εσυ τι λες να εγινε τελικα με τον θειο του? λες να τα εφτιαξαν κρυφα?
Οταν λες σε ξεφτελιζει τι εννοείς τύπε ;;;