dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.370
- Πόντοι
- 4.746
Αχχχ θελει, θελειιιι, αλλα ειναι γλυκια εκπαιδευση!
Αχχχ θελει, θελειιιι, αλλα ειναι γλυκια εκπαιδευση!
Βασικα, ειδικα με την αδερφη μου, προσπαθω να της δωσω να καταλαβει οτι δεν ειναι οτι μου αρεσει, η οτι και εγω αισθανομαι υπερυφανα, απλα το θεμα ειναι οτι το.... εχω αναγκη και δεν μπορω να κανω αλλιως!!
Ξερεις τι εννοω
Θα απαλλαξεις τους μονους ανθρωπους που νοιάζονται για εσενα απο τον καημο τους
εχουμε φαει ρε ξεκωλιαρη
Βασικα, ειδικα με την αδερφη μου, προσπαθω να της δωσω να καταλαβει οτι δεν ειναι οτι μου αρεσει, η οτι και εγω αισθανομαι υπερυφανα, απλα το θεμα ειναι οτι το.... εχω αναγκη και δεν μπορω να κανω αλλιως!!
ειναι αληθεια αυτο που λενε δηλαδη πως αν τον φας μετα θα τον ζητας
Το ξερει μωρε.... λες αυτες οι γυναικες να μπορουν να κρατησουν το στομα τους κλειστο?
Η λυση που επρεπε ηδη να έχεις εφαρμοσει θα καλυπτε ολες σου τις αναγκες χωρις να πληγωνεις και να καταστρεφεις τις ζωες των μονων ανθρωπων που νοιαζονται για εσενα
Φαντασου ο γκομενος της αδερφης σου να μαθει για εσενα.. Προβληματικα γονιδια θα σκεφτει και θα την παρατησει
Κανεις δεν θελει απογονους με συγγενεις προβληματικων
Εισαι ελλατωματικος πρεπει να πεταχτεις.
Μονο εσυ μπορεις να το κανεις
Τωρα αποκλείεται να την παντρευτει και η αιτια εισαι εσυ
Ενα σκουπιδι που κακως βρίσκεται εκτός χωματερης
μωρε μια χαρα θα την παρει, απλα θα με πρήζει συνεχεια και θα με ξεφτελιζει οπως κανει και τωρα (απλα με ενα σχετικο τακτ!)
αλλα και τι να κανω? αφου.....
τεντι του εκανες τσιμπουκι του γαμπρου?
Τωρα αποκλείεται να την παντρευτει και η αιτια εισαι εσυ
Ενα σκουπιδι που κακως βρίσκεται εκτός χωματερης
θα πα να σκοτοθει και θα το εχεις τυψεις μετα
Και τον Βλαντ Τσεπες γαμαγαν οι τουρκοι μικρο, αλλα μολις ενηλικιωθηκε το πηρε αλλιως..ΑΠΟΛΥΤΑ!!
Γιατι ο αντρικος ο πουτσος δεν σου γαμαει μονο τον κολο, σου γαμαει το εγκέφαλο πανω απο ολα!
μετα απλα δεν μπορεις να κανεις αλλιως!
Ελα βρε σοβαρεψουυυυυυ................
τεντι του εκανες τσιμπουκι του γαμπρου?
Ο καθενας με την μοιρα του!
γιατι ρε τεντι κανεις διακρισεις επειδη ειναι ελληνας?
Και τον Βλαντ Τσεπες γαμαγαν οι τουρκοι μικρο, αλλα μολις ενηλικιωθηκε το πηρε αλλιως..
Και μετα θα παιξουν μαζι του αεροπλανακι, τα αγαπημενα του μπαχάλιαΜπορει απλα να παει να ζησει το ονειρο του σε μια μουσουλμανικη χωρα
Το εισητηριο του το κανω δωρο, ας στειλει πμ ποτε να του το κλεισω