Νέα

Πακιστανοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 91K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Σεβαστο...
Αλλα νομιζω οτι καναμε κυκλο και φτασαμε παλι στην αρχη!
Στην αντικοινωνικη συμπεριφορα και το πως οι επικρατουσες κοινωνικες αξιες οριζουν την κοινωνικη και οχι συμπεριφορα!

Αν θεωρησουμε οτι οι "κοινωνικες" αξιες ειναι οι επικρατουσες, οποτε αποκλισεις απο αυτες συναντουν μια φυσικη αντιδραση τοτε δεν μπορουν να εξηγηθούν καποιες σημαντικές κοινωνικες ανατροπες στην ελληνικη κοινωνια οπως:
- Η λαικη ομαδα του Ολυμπιακου του '80 στη μεταγενεστερη πιο διευθαρμενη ομαδα την ευρωπης
- Τα καφενια του 70 στις καφετεριες του '80
- Οι ντισκο του '80 στα μπαρ του '90
- Οι ανυπαρκτες λεσβιες του '80 στις "πανταχου παρουσες" του 2000
- Οι ντεθ-μεταλαδες σε εμο!
- Το κραγιον σε λιπ-γλος!!

Και ενα σωρο αλλες αλλαγες (οχι προοδος απαραιτητα) που τελικα επικράτησαν οχι λογο της αξιας τους απλα λογο της επιμονης αυτων που της εισηγαγαν.

Που το παω τελικα?
Μηπως η αντιδραση ειναι φυσικο πραγμα? τοσο φυσικο οσο και η επιμονη?     

Teddy, όσες γενικεύσεις, όσες παραδοξολογίες και όσα λογικά άλματα και να κάνεις το πράγμα δεν αλλάζει.
Άλλο η εξέλιξη και άλλο η πουστοποίηση της κοινωνίας που επιθυμείς.
Φαντάζομαι οτι πάντα υπήρχε ένα ποσοστό ομοφυλοφιλίας στην κοινωνία.
Μειοψηφικό.
Τόσα χρόνια δεν έβγαινε στην επιφάνεια γιατί το κυνηγούσε η συντήρηση. Παπάδες κλπ.
Τώρα φθάσαμε στο άλλο άκρο και την πρώην κατακριτέα απόκλιση την πασπαλίσαμε με χρυσόσκονη και προσπαθούμε να την κάνουμε κανονικότητα.
Δεν είναι και ούτε θα γίνει. Απλά επειδή η πλειονότητα θα έχει στρέητ γενετήσια συμπεριφορά.
Το επιχείρημα οτι όλα εξελίσσονται και οτι το βιντεοκλάμπ των 80s έγινε netflix ισχύει.
Μην περιμένεις όμως οτι η στρέητ κοινωνία με επιμονή και μπιρι-μπίρι θα φθάσει να ψάχνεται για πάκικες ψωλές.
Εκεί θα μείνεις μόνος σου και από ότι καταλαβαίνω μάλλον θα το χαρείς.
Καλά αρμέγματα!

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
Teddy, όσες γενικεύσεις, όσες παραδοξολογίες και όσα λογικά άλματα και να κάνεις το πράγμα δεν αλλάζει.
Άλλο η εξέλιξη και άλλο η πουστοποίηση της κοινωνίας που επιθυμείς.
Φαντάζομαι οτι πάντα υπήρχε ένα ποσοστό ομοφυλοφιλίας στην κοινωνία.
Μειοψηφικό.
Τόσα χρόνια δεν έβγαινε στην επιφάνεια γιατί το κυνηγούσε η συντήρηση. Παπάδες κλπ.
Τώρα φθάσαμε στο άλλο άκρο και την πρώην κατακριτέα απόκλιση την πασπαλίσαμε με χρυσόσκονη και προσπαθούμε να την κάνουμε κανονικότητα.
Δεν είναι και ούτε θα γίνει. Απλά επειδή η πλειονότητα θα έχει στρέητ γενετήσια συμπεριφορά.
Το επιχείρημα οτι όλα εξελίσσονται και οτι το βιντεοκλάμπ των 80s έγινε netflix ισχύει.
Μην περιμένεις όμως οτι η στρέητ κοινωνία με επιμονή και μπιρι-μπίρι θα φθάσει να ψάχνεται για πάκικες ψωλές.
Εκεί θα μείνεις μόνος σου και από ότι καταλαβαίνω μάλλον θα το χαρείς.
Καλά αρμέγματα!

Μα κανεις δεν αρνείται οτι μιλαμε για μειοψηφια!! και ακομη περισροτερο κανεις δεν μπορει να πει οτι αυτο ειναι μια κανονικοτητα (προφανος και μιλαμε για μια α-κανονικοτητα!), αλλα το θεμα της αποδοχης ειναι αλλο ομως!
Ο ισχυρισμος οτι ο καθενας μπορει να κανει οτι θελει στο κρεβατι του αρκει να μην μας ενοχλει ειναι καθαρα φασιστικος και εγω το μεταφραζω σε "οσο μενεται κριμένοι σας ανεχομαστε, οχι ομως και να βγειτε ανοιχτα και να δειξεται τι πραγματικα ειστε! ααα εκει τα χαλαμε!!!"

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Μα κανεις δεν αρνείται οτι μιλαμε για μειοψηφια!! και ακομη περισροτερο κανεις δεν μπορει να πει οτι αυτο ειναι μια κανονικοτητα (προφανος και μιλαμε για μια α-κανονικοτητα!), αλλα το θεμα της αποδοχης ειναι αλλο ομως!
Ο ισχυρισμος οτι ο καθενας μπορει να κανει οτι θελει στο κρεβατι του αρκει να μην μας ενοχλει ειναι καθαρα φασιστικος και εγω το μεταφραζω σε "οσο μενεται κριμένοι σας ανεχομαστε, οχι ομως και να βγειτε ανοιχτα και να δειξεται τι πραγματικα ειστε! ααα εκει τα χαλαμε!!!"

Μετάφρασέ το όπως θέλεις. Δικαίωμά σου.
Όπως δικαίωμά σου είναι να ρουφάς πρόθυμες ψωλές.
Αυτό όμως δεν κάνει τους υπόλοιπους φασίστες επειδή δεν ορέγονται και αυτοί μουσουλμανικές πούτσες.
Το βρήκαμε τώρα. Όποιος πει πούστη τον πούστη είναι φασίστας.
Βρε ούρτ!

sweet november

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2018
Like
0
Πόντοι
0
teddybi μου αρεσει οπως τα λες και η αληθεια ειναι οτι, δε σου κρυβω, μου γέννησες την επιθυμια να παω με Πακιστανό... Θα φαω κραξιμο ίσως απο κάποιους εδω μέσα, αλλά το ένιωσα και το ειπα ετσι απλα..

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
Μετάφρασέ το όπως θέλεις. Δικαίωμά σου.
Όπως δικαίωμά σου είναι να ρουφάς πρόθυμες ψωλές.
Αυτό όμως δεν κάνει τους υπόλοιπους φασίστες επειδή δεν ορέγονται και αυτοί μουσουλμανικές πούτσες.
Το βρήκαμε τώρα. Όποιος πει πούστη τον πούστη είναι φασίστας.
Βρε ούρτ!
Και ομως, δεν μου επιτρεπεις το δικαιωμα μου απο τη στιγμη που δεν αφορα!
Οπως π.χ να βγω εξω στο δρομο καπως ετσι:
tumblr_nbggzwRu191tiblipo1_1280.jpg

Και εφοσων δεν παραβιαζω κανενα νομο φυσικα εεε!!!

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
μια φορα ενας πακιστανος εκει που πουλαγε τσιγαρα παρανομα ερχεται ενας γερος και του λεει θελω τσιγαρα του λεει ο πακιστανος δεν εχω του λεει ο γερος αφου πουλας σε ειδα γιατι δεν μου δινεις και του απανταει ο πακιστανος χυδαια και με πολλα μπιπ ο γερος εφυγε γοργα γιατι ο πακιστανος ηταν ετοιμος να του χυμιξει παω διπλα στο πακιστανο και του λεω ζητα τωρα συγγνωμη από τον ανθρωπο μου λεει αη....... του λεω ζητα συγγνωμη αλλιως θα σε κανω κοτα κατευθιαν με βριζει και με σπρωχνει με το που με σπρωχνει του σκαω γονατια στη κοιλια και καπακι 3 δυνατα μπουνιδια στο κεφαλι η τριτη μπουνια πηγαινε για μυτη αλλα μου φυγε ξωφαλτση και χτυπησα μαγουλο,ο πακιστανος ζαλισμένος δε μπορουσε να ισορροπησει και μπηκαν ατομα αναμεσα μας να μας χωρισουν,ο δε πακιστανος κοτα ουτε που μιλαγε μετα το ξυλο και την εκανε από το ποστο του με την ουρα στα σκελια.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Και ομως, δεν μου επιτρεπεις το δικαιωμα μου απο τη στιγμη που δεν αφορα!
Οπως π.χ να βγω εξω στο δρομο καπως ετσι:

Και εφοσων δεν παραβιαζω κανενα νομο φυσικα εεε!!!

Teddy το κουράσαμε.
Φόρεσε φτερά και πούπουλα, ψάξε για σκληρό πάκι γαμιά, κάνε ότι θέλεις για να ανακουφίσεις τη σούφρα σου.
Δικό σου είναι το γκρόβερ, κάντο και θεσσαλονικιώτικο κουλούρι αν θες.
Τα παπάρια όμως μην μου ζαλίζεις.
Δεν θα λάβεις επιβράβευση για το πουστριλίκι σου.
Καλά σπρωξίματα!

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
Teddy το κουράσαμε.
Φόρεσε φτερά και πούπουλα, ψάξε για σκληρό πάκι γαμιά, κάνε ότι θέλεις για να ανακουφίσεις τη σούφρα σου.
Δικό σου είναι το γκρόβερ, κάντο και θεσσαλονικιώτικο κουλούρι αν θες.
Τα παπάρια όμως μην μου ζαλίζεις.
Δεν θα λάβεις επιβράβευση για το πουστριλίκι σου.
Καλά σπρωξίματα!

Ελα ρε, μη τρελαίνεσαι, κουβεντα κανουμε....

Οσο για την επιβραβευση, προφανως και δεν την περιμενω βρε συ!
Άλλωστε, το εχω γραψει και σε αλλο νημα, δεν ειμαι "χαζη"!!! ξερω πολυ καλα οτι αυτο που κανω (ειμαι) ουτε φυσιολογικο ειναι, ουτε  σωστο, οποτε τι επιβραβευση να περιμενω? απλα στην ουσια αυτο ειναι που εχω αναγκη, δεν μπορω να κανω αλλιως!

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
Ελα ρε, μη τρελαίνεσαι, κουβεντα κανουμε....

Οσο για την επιβραβευση, προφανως και δεν την περιμενω βρε συ!
Άλλωστε, το εχω γραψει και σε αλλο νημα, δεν ειμαι "χαζη"!!! ξερω πολυ καλα οτι αυτο που κανω (ειμαι) ουτε φυσιολογικο ειναι, ουτε  σωστο, οποτε τι επιβραβευση να περιμενω? απλα στην ουσια αυτο ειναι που εχω αναγκη, δεν μπορω να κανω αλλιως!

Εχει γινει φυση μου πια...
tumblr_ntdgbvBwG51tmn6zqo1_400.gif

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Αν είναι φυσικό για τα άρρενα μέλη της κοινωνίας να γαμάνε τα θηλυκά, τότε δεν διαφέρουν σε τίποτα από τα ζώα. Η πραγματικότητα όμως είναι άλλη: το ζώο, μακράν από το να μας έχει δοθεί, αποτελεί το ζητούμενο κάθε γενετήσιας πράξης. Ο δρόμος δηλαδή προς αυτό είναι στρωμένος αποκλειστικά με τη μίμηση, δηλαδή με κοινωνικές συμπεριφορές, τις οποίες αγωνιζόμαστε ν' αποβάλλουμε αλλά δεν το κατορθώνουμε ποτέ εντελώς. Καταλήγουμε έτσι στο εξής απλό: δεν υφίσταται γενετήσια πράξη χωρίς την παρουσία των άλλων. Ο καθένας είναι χιλιάδες άλλοι και συνευρισκόμενος σεξουαλικά οδεύει προς τον θάνατό του.

Διότι ο θάνατος είναι ευκολία μπροστά στην αδυναμία μας να γίνουμε μοναδικοί για τον άλλον.

Πέρα απ' αυτά, κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας - όσοι γουστάρετε βέβαια. Κάντε ένα ανεπανάληπτο δώρο στον εαυτό σας, ένα δώρο που δε θα ξεχάσετε ποτέ στη ζωή σας:
διαβάστε την Πολιτεία του Πλάτωνα.

Ναι, εκείνου του ξένου που μίλαγε αρχαία ελληνικά.

Και μην ασχολείστε με αγράμματους.

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
Αν είναι φυσικό για τα άρρενα μέλη της κοινωνίας να γαμάνε τα θηλυκά, τότε δεν διαφέρουν σε τίποτα από τα ζώα. Η πραγματικότητα όμως είναι άλλη: το ζώο, μακράν από το να μας έχει δοθεί, αποτελεί το ζητούμενο κάθε γενετήσιας πράξης. Ο δρόμος δηλαδή προς αυτό είναι στρωμένος αποκλειστικά με τη μίμηση, δηλαδή με κοινωνικές συμπεριφορές, τις οποίες αγωνιζόμαστε ν' αποβάλλουμε αλλά δεν το κατορθώνουμε ποτέ εντελώς. Καταλήγουμε έτσι στο εξής απλό: δεν υφίσταται γενετήσια πράξη χωρίς την παρουσία των άλλων. Ο καθένας είναι χιλιάδες άλλοι και συνευρισκόμενος σεξουαλικά οδεύει προς τον θάνατό του.

Διότι ο θάνατος είναι ευκολία μπροστά στην αδυναμία μας να γίνουμε μοναδικοί για τον άλλον.

Πέρα απ' αυτά, κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας - όσοι γουστάρετε βέβαια. Κάντε ένα ανεπανάληπτο δώρο στον εαυτό σας, ένα δώρο που δε θα ξεχάσετε ποτέ στη ζωή σας:
διαβάστε την Πολιτεία του Πλάτωνα.

Ναι, εκείνου του ξένου που μίλαγε αρχαία ελληνικά.

Και μην ασχολείστε με αγράμματους.

Μμμμ, εστω οτι αυτοι ειναι αγραμματοι, εμεις δεν εχουν υποχρεωση να τους συνδραμουμε προσπαθωντας να τους κοινωνησουμε την γνωση μας?

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Μμμμ, εστω οτι αυτοι ειναι αγραμματοι, εμεις δεν εχουν υποχρεωση να τους συνδραμουμε προσπαθωντας να τους κοινωνησουμε την γνωση μας?

Όχι γιατί δεν μας εγγυάται κανείς ότι είμαστε όντως εγγράμματοι και μάλιστα σε θέση να μεταδώσουμε τα όποια μας φώτα στους άλλους.
Εκτός αυτού, άμα πέσεις στο διδακτισμό αποκλείεις τη φυσικότητα. Τουτέστιν δεν επιτρέπεις στους άλλους να σε μιμούνται.

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
Θα μπει κανας πακης στο νημα και θα δει ολες αυτες τις βαρυσημαντες φρουδικες φιλοσοφιες και αναλυσεις και θα του...φυγει η σαγιοναρα!!!

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
Τωρα τωρα ερχεται ο ... πακης σαπακης!!!

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
Θα μπει κανας πακης στο νημα και θα δει ολες αυτες τις βαρυσημαντες φρουδικες φιλοσοφιες και αναλυσεις και θα του...φυγει η σαγιοναρα!!!

Μωρε το χρυσο σφραγισμα να μην του φυγει και ολα τα αλλα βρισκονται εχεχεχε!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom