Νέα

Pablo Garcia στον ΠΑΟΚ ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
P

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ουτε εμενα μου αρεσουν αυτα που κα
εγω ειμαι οτι πει ο νομαρχης που ψηφιζουνε... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
νει.τον στοχο του τον καταφερε ομως. τον ξερει ολη η ελλαδα.
εσυ ξερεις ποιος ειναι νομαρχης.....λαρισασ? πατρας? αλεξανδρουπολης?
αμφιβαλλω αν ξερεισ και της αττικης.μονο του πειραια ξερεις.

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
δεν ειμαι Ολυμπιακος το λεω και ποιο πανω αλλα αν εισαι αντικειμενικος παραδεχεσαι οτι τα τελευταια χρονια ο Ολυμπιακος εριξε λεφτα εφερε ονοματα και αλλα πολλα και ειναι μια κλαση πανω απο τις υπολοιπες ομαδες, ενα σκαλι πιο κατω ΑΕΚ ΠΑΟ μετα εμεις και εσεις και μετα το χαος
Το ξέρω ότι είσαι Άρης!
Πως πάει το μαγαζί
Δοξα τον ΑΡΗ ολα καλα  ;)

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
δεν ψηφιζω οποτε στα παπαρια μου....

Επισκέπτης
Που τους χάνεις που τούς βρίσκεις τους γαύρους τρέχουν μόλις πει κάποιος κάτι εναντίον του Άρη να έρθουν να τους υπερασπιστούν!
Γεια σου pleasura! :grin:
κλαψε χοντρε..πηρε κανα παιχτη η μαντεσταρα η παλι θα παιξουμε με τα περισνα παλτα του θειου αλεξ???

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
μιλατε και εσεις που το μονο ατομο που ξερω στον παοκ και περναει τα συνορα ειναι η λιλη που εκανε διεθνη καρριερα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ο δροσος σας ανελαβε στη μπαλλα με σπυρια η ακομα παρακαλετο?
Για το φιλικό θα μου πεις;

OP
OP
P

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
δεν ειμαι Ολυμπιακος το λεω και ποιο πανω αλλα αν εισαι αντικειμενικος παραδεχεσαι οτι τα τελευταια χρονια ο Ολυμπιακος εριξε λεφτα εφερε ονοματα και αλλα πολλα και ειναι μια κλαση πανω απο τις υπολοιπες ομαδες, ενα σκαλι πιο κατω ΑΕΚ ΠΑΟ μετα εμεις και εσεις και μετα το χαοςΔοξα τον ΑΡΗ ολα καλα  ;)
ΝΑΙ. το παραδεχομαι αυτο. αλλα τα λεφτα τα εκανε μετα τα......τοσα χρονια κλεψιας   πρωταθληματων, εισοδο σε champions league   και εσοδα απο εκει.
αλλα τα πρωτα χρονια?και μπασκετ και μπαλα.σωστα?

OP
OP
P

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
λοιπον μαγκες ενα εχει σημασια.....βγαλατε χολη εσεις, εγω πετυχα τον στοχο μου να σας πικαρω,μεσα σε 5 λεπτα βομβαρδισατε το θεμα με μηνυματα,αν βγει και παικταρας, θα παραμιλατε και θα παρακαλατε να τον παρετε μεταγραφη οπως πολλους αλλους......
σαλπιγγιδη, καφε,χριστοδουλοπουλο..........

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Τώρα άμα πω ότι ασχολείσαι μόνο με τον ¨Αρη θα φταίω;
:2funny: :2funny: :2funny: πλακα κανω.διπλα στο γηπεδο μενω...διαρκειας μπαλλα και μπασκετ κανα 20 χρονια...φαντασου εχω ερθει αλεξανδρειο οταν μπαιναμε στο πεταλο....με πετρες.... :2funny: :2funny: :2funny: θες και φωτο στο αγαλμα του κουδα διπλα? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Γράψε για τον μεγαλειώδη λαό της Λίβερπουλ γιατί απο μπάλα δεν υφίσταται τέτοια ομάδα!
Μήπως είσαι κρυφοπαοκι? Και αυτοί μόνο λαό πουλάνε!
:2funny: :2funny: :2funny: πλακα εχετε.χου ρε που λεει και ο αλλος. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: πλακα κανω.διπλα στο γηπεδο μενω...διαρκειας μπαλλα και μπασκετ κανα 20 χρονια...φαντασου εχω ερθει αλεξανδρειο οταν μπαιναμε στο πεταλο....με πετρες.... :2funny: :2funny: :2funny: θες και φωτο στο αγαλμα του κουδα διπλα? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μπορείς να στείλεις;
Και εγω μέχρι πριν κάποια χρόνια τραβιόμουν συχνά κάτω.
Πλέον βαρέθηκα, αν και φέτος έκανα τη βλακεία και πήγα τρίπολη.ακόμη το μετανιώνω.
Από το 75 έίχα βγεί έξω από το γήπεδο και τα έλεγα με τους αστυνομικούς +το πρωί κατευθείαν για δουλειά.
¨οσο για το φιλικό παραδοσιακά είναι μεγάλος άσσος.Ηθικού και αγοράς διαρκείας

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Δεν χρειαζόταν ερωτηματικό φίλε....αυτός ο παικταράς ανήκει στον ΠΑΟΚ από χθες κι όλας....

[youtube=425,350]rfF0zlgtWsU[/youtube]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom