Και αν η κορασιδα ηταν στο δωματιο, που συμβαινει συχνα, καθοσουν να περιμενεις ΣΕ ΟΛΑ τα μαγαζια; Αν ναι ησουν ηρωας. Εμενα πιο πολυ αυτη η αναμονη μου τη σπαει παρα το πηγαινε ελα απο το ενα στο αλλο
Σε πολλά σπιτάκια η κοπέλα ήταν δωμάτιο.Είχα φάει και 20 λεπτο κάποιες φορές να περιμενω στο σαλονι.
Το mindset τότε σε συνδυασμό με την δίψα μου να εξερευνήσω το άγνωστο και την κάβλα μου με όπλιζαν με στωικότητα.
Μιλάμε για πολλές ώρες μπουρδελότσαρκα που κατέληγα σε ένα τοπ 3 με δυσκολία να αποφασίσω ποιά θα γαμήσω.
Άλλες πάλι φορές μπορεί να έβλεπα κάποια και να πάθαινα τέτοιο χτυποκάρδι,τέτοια ζημιά που το 3 χίλιαρο,τετραχίλιαρο πεντοχίλιαρο κτλ έκανε φτερά από την τσέπη μου για πλάκα.
Όσο "ωρίμαζα" ως μπουρδελιάρης επέκτεινα τους στόχους μου και σε ιερόδουλες που δεν ήταν μοντελέ.
Αναζητούσα νέες αποχρώσεις της ηδονής,νέες συγκινήσεις.Τόσες όσες τα αυλάκια του εγκεφαλικού φλοιού.
Άλλες με μεγάλη περιφέρεια αλλά προσωπάρα,άλλες μιλφαρες της διπλανής πόρτας...άλλες με κακάσχημο πρόσωπο αλλά κωλάρα και ούτω καθεξής
Ευτυχώς είχα ένα παπάκι και δεν έχανα χρόνο σε αναζήτηση πάρκινγκ.
Είχα μάθει να κόβω δρομο από φυλής Λιοσίων κι από εκεί
μεταξουργείο κτλ
Διαλείματα για αναψυκτικό μπυρίτσα ή σουβλάκι πάντα έπαιζαν.
Συνήθως γαμούσα δύο ιερόδουλες σπάνια τρείς ανά βόλτα.
Οι ώρες που επέλεγα για τσάρκα ήταν απόγευμα βράδυ ως το ξημέρωμα αλλά δεν έλλειπαν και οθ πρωινές εξορμήσεις.
Στο σήμερα πάω στοχευμένα.Δεν έχω τις αντοχές για τέτοιες μεγαλειώδεις εξορμήσεις.
Όπως έγραψαν και άλλοι συναγωνιστές δεν υπάρχει ανανέωση έμψυχου υλικού με αποτέλεσμα να βλέπουμε τις ίδιες ξανά και ξανά.
Επίσης η ενημέρωση μέσω των σαιτ πολλών στούντιο έχει περιορίσει την έκπληξή μας να δουμε κάτι καινούριο εκτος από το μέγεθος της βόλτας μας.
Άλλο κακό η αλυσιδοποίηση των στούντιο και οι τυποποιημένες υπηρεσίες.
Άλλες εποχές τότε,ρομαντικές κατά μια ιδιαίτερη έννοια...