πρωτα απόλα ακομα δεν ειπες τι ομαδα εισαι& επειδη ο καθε πικραμενος ανοιγει ενα θρεντ,ειπες να ανοιξεις & εσυ???ποιος σου ειπε οτι με πειραξε???αν δεν ανοιγατε τετοια θρεντς πως θα γελαγαμε???αν εμεις ανοιγαμε θρεντ για καθε μεγαλο παιχτη που φερναμε,θα επρεπε να ειχαμε ανοιξει καμια 200αρια μεχρι τωρα..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Pablo Garcia στον ΠΑΟΚ ;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα paok
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 70
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
που? σε ποιον τομεα?αν ημουν αρης λες?τα αφεντικα της πολης σου ειναι...σε εχουν πηξει στο φλοκι και το ξερει ολη η ελλαδα ....
κοσμο? νικες? τιτλους? ή μιλας μονο για περυσι?
αν δεν εισαι γνωστης μην μιλας με αερολογιες
Επισκέπτης
θρασυβουλας..πρωτα απόλα ακομα δεν ειπες τι ομαδα εισαι
αλλα ουτε εσυ ειπες τι ομαδα εισαιαν ημουν αρης λες?τα αφεντικα της πολης σου ειναι...σε εχουν πηξει στο φλοκι και το ξερει ολη η ελλαδα ....
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
Ολυμπιακοι ειναι και οι 2
γεια σου αρχηγε ολα καλα; καλως η κακως αυτη ειναι η αληθεια αλλα αν ακους εδω τις μαλακιες που λενε και γραφουνε νομιζουνε οτι οι ομαδες της πολης ειναι Μπαρτσα και πανω αλλα ειναι τοσο τσουμπανιδες που τα χαφτουνε παρα πολυς κοσμος φταιει το κατεστημενο φταιει ο καιρος το νεφος το ενα το αλλο για αυτο κτλ κτλ κτλ& επειδη ο καθε πικραμενος ανοιγει ενα θρεντ,ειπες να ανοιξεις & εσυ???ποιος σου ειπε οτι με πειραξε???αν δεν ανοιγατε τετοια θρεντς πως θα γελαγαμε???αν εμεις ανοιγαμε θρεντ για καθε μεγαλο παιχτη που φερναμε,θα επρεπε να ειχαμε ανοιξει καμια 200αρια μεχρι τωρα..
και εγω ποσειδων μηχανιωνας.........θρασυβουλας..
ο ΠΙΤΑΣ ειμαι. με ξερεις?
εγω ειμαι οτι πει ο νομαρχης που ψηφιζουνε...θρασυβουλας..
Φυλής;θρασυβουλας..
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
φελος ξερεις ποιος ειναι; αυτος που σε site για μπουρδελα βαζει το ονομα της ομαδας τουαλλα ουτε εσυ ειπες τι ομαδα εισαι
αυτος που τρωει οτι τον ταιζει το μετροπολις και μετροσπορ
αυτος που δεν μπορει να ειναι αντικειμενικος γιατι εχει στην κεφαλα του μεσα να μη πω τι
μην αναφερεις βιαστες δημιουργεις τραυματαθρασυβουλας..
Επισκέπτης
τι τους εχετε κανει ρε???στοχος η στοκος; μπραβο μας προσελκισες ολους τους οπαδους Οσκαρ καλυτερου νεου thread
ντροπη..
για ολα υπαρχει ενα οριο..
αυτοι εχουν φτασει στον πατο..
αμαρτια ειναι..
λυπηθητε τους λιγακι..
Επισκέπτης
Που τους χάνεις που τούς βρίσκεις τους γαύρους τρέχουν μόλις πει κάποιος κάτι εναντίον του Άρη να έρθουν να τους υπερασπιστούν!
Γεια σου pleasura!
Γεια σου pleasura!
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
σας θυξανε το παραρτημα;Που τους χάνεις που τούς βρίσκεις τους γαύρους τρέχουν μόλις πει κάποιος κάτι εναντίον του Άρη να έρθουν να τους υπερασπιστούν!
Γεια σου pleasura!
Επισκέπτης
Eσένα δεν σου κάνει εντύπωση αυτό? ή μόνο εγώ το παρατήρησα?σας θυξανε το παραρτημα;
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
σε λαθος ανθρωπο αναφερεσε ειμαι σκουλικι οσο δεν παει!
1. οταν πρωτοεμαθα για το site δεν ηξερα περι τινος προκειται.ποτε δεν εχω βρισει, ποτε δεν εχω προκαλεσει κανεναν για ομαδες.το θεωρω βλακεια.ειδεκα σε ενα τετοιο site ποθ μιλαμε για γυναικες.αν ψαξεις και δεις εχω ανοιξει ολο κι ολο 3 θεματα.το ενα για τα ακριβα μπουρδελα τησ πολης μου και τα αλλα 2 αθλητικου περιεχομενου μονο και μονο για να σας πειραξω.(sold out, και papblo garcia).φελος ξερεις ποιος ειναι; αυτος που σε site για μπουρδελα βαζει το ονομα της ομαδας του
αυτος που τρωει οτι τον ταιζει το μετροπολις και μετροσπορ
αυτος που δεν μπορει να ειναι αντικειμενικος γιατι εχει στην κεφαλα του μεσα να μη πω τι
μην αναφερεις βιαστες δημιουργεις τραυματα
2. το μετροπολις ειναι μια μαλακισ και μιση.οπως και ο πετρουλακης αλλα απ'οτι βλεπω το ξερεις καλα.
3. αντικειμενικος ειμαι.αυτη ειναι η αρχη μου.
δε με ξερεις καλα.
και παντα ακριβοδικαιος.εσυ δεν εισαι μαλλον γιατι δεν παραδεχεσαι οτι τα πρωταθληματα που πηρες ηταν......τοθ κοκκαλη.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Τα παιδιά έχουν μια "ιδιαίτερη" συμπάθεια στον Μπάοκ!Eσένα δεν σου κάνει εντύπωση αυτό? ή μόνο εγώ το παρατήρησα?
μιλατε και εσεις που το μονο ατομο που ξερω στον παοκ και περναει τα συνορα ειναι η λιλη που εκανε διεθνη καρριερα.... ο δροσος σας ανελαβε στη μπαλλα με σπυρια η ακομα παρακαλετο?Με ποιον είναι το πρώτο φιλικό του γάυρου στο Καραισκάκη; πότε;
ευακρία να βγάλουμε κανένα φράγκο.
Επισκέπτης
Το ξέρω ότι είσαι Άρης!σε λαθος ανθρωπο αναφερεσε ειμαι σκουλικι οσο δεν παει!
Πως πάει το μαγαζί
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 201