You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Pablo Garcia στον ΠΑΟΚ ;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα paok
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 70
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
τι πινεις?Λετε να κανει το μπαμ η ΠΑΟΚΑΡΑ μας και να φερει τον παικταρα στο ΝΑΟ ;
Βάζω στοίχημα ότι θα τον παρουμε.Λετε να κανει το μπαμ η ΠΑΟΚΑΡΑ μας και να φερει τον παικταρα στο ΝΑΟ ;
Κάτι μου λέει ότι θα κλείσει
Επισκέπτης
αααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
τι ειπες τωρα???
τοσο τεραστιο ονομα & να μην ανοιξουμε ενα θρεντακι???
κοψτε ρε τις μπουγατσες με τα υπνοστεντον..
τι ειπες τωρα???
τοσο τεραστιο ονομα & να μην ανοιξουμε ενα θρεντακι???
κοψτε ρε τις μπουγατσες με τα υπνοστεντον..
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
ανοιξτε και ενα για τον χαλκια, μετα λετε ρε πουστη γιατι σας δουλευουν ολοι! thread για παιχτη! αντε παρτε καμια αδεια
ρε pleasuregiver γιατι βγαζεις τωρα κομπλεξ και αρχιζεις τις παπαριες?
εδω μεσα ο καθε ενας ανοιγει θρεντ με καθε ειδους παπαρια και σε πειραξε τωρα αυτο?
και στην τελικη τι μεγαλυτερο ονομα εφερες εσυ φετος?
μη γινεσαι φελος τωρα.
και σε ειχα και σε εκτιμηση
εδω μεσα ο καθε ενας ανοιγει θρεντ με καθε ειδους παπαρια και σε πειραξε τωρα αυτο?
μη γινεσαι φελος τωρα.
φιλε μου τον χαλκια μακαρι να μην τον επερνα ποτεανοιξτε και ενα για τον χαλκια, μετα λετε ρε πουστη γιατι σας δουλευουν ολοι! thread για παιχτη! αντε παρτε καμια αδεια
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
γιατι αδερφε; καποιοι δικοι σου περσυ τον βριζανε και απο τοτε που πηγε σε εσας τον βαπτισανε Σμαιχελ και βαλεφιλε μου τον χαλκια μακαρι να μην τον επερνα ποτε
Παραδεχεσαι οτι εκανες thread παπαρια;ρε pleasuregiver γιατι βγαζεις τωρα κομπλεξ και αρχιζεις τις παπαριες?
μη γινεσαι φελος τωρα.
οχι φιλε.δεν ειναι παπαριά.τον στοχο μου τον πετυχα..........γιατι αδερφε; καποιοι δικοι σου περσυ τον βριζανε και απο τοτε που πηγε σε εσας τον βαπτισανε Σμαιχελ και βαλε
Παραδεχεσαι οτι εκανες thread παπαρια;
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
αντι να κανετε κανενα θεματακι σοβαρο π.χ. ο Λαναρης επιτελους θα παιξει με την Καλαμαρια η εκλεισε ο Τσανακας στον Λεβαδειακο μου κανετε τετοια;
τι ομαδα εισαι? αυτο που διαβαζω ?ανοιξτε και ενα για την πεθερα του μουσλιμοβιτς...πολυ παντοφλα διαβαζω...
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
στοχος η στοκος; μπραβο μας προσελκισες ολους τους οπαδους Οσκαρ καλυτερου νεου threadοχι φιλε.δεν ειναι παπαριά.τον στοχο μου τον πετυχα..........
οχι φυσικατι ομαδα εισαι? αυτο που διαβαζω ?
Τι διαβάζεις;τι ομαδα εισαι? αυτο που διαβαζω ?
1.Αρι
2.1973
Τι απο τα δύο σε παραπλάνησε;
αν ημουν αρης λες?τα αφεντικα της πολης σου ειναι...σε εχουν πηξει στο φλοκι και το ξερει ολη η ελλαδα ....οκ.ειπα και εγω.....
θα μιλουσες και εσυ?
Επισκέπτης
& επειδη ο καθε πικραμενος ανοιγει ενα θρεντ,ειπες να ανοιξεις & εσυ???ποιος σου ειπε οτι με πειραξε???αν δεν ανοιγατε τετοια θρεντς πως θα γελαγαμε???αν εμεις ανοιγαμε θρεντ για καθε μεγαλο παιχτη που φερναμε,θα επρεπε να ειχαμε ανοιξει καμια 200αρια μεχρι τωρα..ρε pleasuregiver γιατι βγαζεις τωρα κομπλεξ και αρχιζεις τις παπαριες?
μη γινεσαι φελος τωρα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις