Νέα

Ουκρανές στην Ελλάδα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Christos Savvidis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 248
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.189
Πόντοι
2.356
Πατερας ουκρανο ειχε , ασε που εκει γενικα «ουκρανιζουν» σε ολα ...
αν δεν γνωριζεις μην το συνεχιζεις φιλε

OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Βρε παιδια μη τσακωνεστε... οι πετισσοτερες σχεδον ολες οι ουκρανες στην ελλαδα ειναι απο φτωχες εως παμπτωχες οικογενειες, και εχουν συχνα και οικογενειακες υποχρεωσεις. Αναπτυσσουν συχνα κμοπλεξ κατωτεροτητας δηλαδη το αντιθετο απο τις ελληνιδες που εχουν κομπλεξ ανωτεροτητας. Πραγματα που για το μεσο ελληνα ειναι νορμαλ για ουκρανγ φαινονται σαν σπαταλες και λιγο να λογοφερεις αρχιζουν τις γκρινιες. Επιπλεον λογω ανασφαλειας αρχιζει πρηξημο λογω ζηλιας που ξεπερνα τα νορμαλ.

Εχει και Ουκρανες που δεν ειναι φτωχες τυπε, ουτε βγαζουν διαφορα κομπλεξ κατωτεροτητας.

Στο ζηλιαρες, ναι ειναι. Καμια σχεση με οτι μπορεις να φανταστεις.

Σε φαση που χτυπαει ντιν ντιν μηνυμα στο viber απο αλλη κοπελα, το ανοιγεις μπροστα της (εννοειται, ετσι πρεπει να φερεσαι δεν πρεπει να κρυβεσαι και να εισαι φοβητσιαρης και ψευτρακος, θελουν να εισαι αντρας να μη μασσας να εισαι αληθινος και ο εαυτος σου να μην χαμπαριαζεις απο τα παιχνιδια-κολπα τους και τις διαφορες τεχνικες χειρισμου εκ μερους τους) και στο καπακι αρπαζει το κινητο (την αφηνεις και καθεσαι στην ακρη και το γλεντας-γελας) και καλει την αλλη και τη βριζει-απειλει οπως δεν εχεις ακουσει-δει ποτε στη ζωη σου ξανα.

Της εκανε και προταση στο να βρεθουνε να τα "πουν". Δεν μασσανε, δεν επιτρεπουν να τους φαει αλλη γυναικα τον γκομενο. Θα κανουν τα παντα στο να διαλυσουν τον ανταγωνισμο. Οχι επειδη γουσταρουν τοσο πολυ τον χ γκομενο, απλα ετσι ειναι το στυλ τους, αδιστακτες, ατρομητες. Θα διαλυσουν τον ανταγωνισμο με καθε τροπο-μεσον.

OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Πατερας ουκρανο ειχε , ασε που εκει γενικα «ουκρανιζουν» σε ολα ...
αν δεν γνωριζεις μην το συνεχιζεις φιλε

Αρχικα εγραψες Μολδαβη, τωρα λες για πατερα Ουκρανο.

Τι να μη συνεχισω φιλε; Οτι γραφεις, αυτα σχολιαζω. Δεν εχω μαντικες ικανοτητες οταν δεν δινεις ολη τη πληροφορια.

Ουτε εχουν καμια σχεση οι Μολδαβες με τις Ουκρανες. Ουτε καν, αλλες γυναικες εντελως. Και στη τελικη, το θεμα του νηματος ειναι οι Ουκρανες που μενουν Ελλαδα, οχι οι Μολδαβες.

Εγραψες οτι εχει πατερα Ουκρανο, οκ. Παμε παρακατω.

OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
1997 τακτικός θαμώνας στο ξενοδοχείο LITO, κέντρο Αθήνα, στην Καποδιστρίου.
Τίγκα στις πουτάνες (1ο/2ο όροφο) από τις πρώην "σοβιετικές δημοκρατίες".
Γαμήσι με τη "Όλια" από δυτική Ουκρανία (δεν γράφω το όνομά της για ευνόητους λόγους), μόλις λίγες βδομάδες στην Ελλάδα και πέρασμα του τηλ. μου. Με παίρνει μετά από μια βδομάδα και από τότε κάθε μέρα σεξ στο ξενοδοχείο Ορφεύς (Βερανζέρου - τώρα το έχει κατάλυμμα ο Δήμος της Αθήνας για τους άστεγους) που έμενε μετά το τελείωμα της "βάρδιάς" της. Δεν μου έπαιρνε λεφτά αλλά κι εγώ ήμουν "εντάξει" απέναντί της.
Μετά απο ακριβώς ένα χρόνο φεύγει πίσω για την πατρίδα της (χωρισμένη με δυο παιδιά, που τα κράταγε η μάνα της).
Επίσκεψη 4-5 φορές στο σπίτι της εκεί (μου είχε εμπιστοσύνη ότι δεν θα μιλούσα για το παρελθόν της στην Ελλάδα - κι εγώ βέβαια πάντα "κύριος").
Πέρασα πολύ καλά και ελπίζω και αυτή.

Τυπε με ολη τη καλη διαθεση, απο οτι καταλαβα, στα γραφομενα σου εννοεις για εργαζομενο κοριτσι, σωστα;

Δεν γραφουμε σε αυτο το νημα για εργαζομενα κοριτσια.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.189
Πόντοι
2.356
Αρχικα εγραψες Μολδαβη, τωρα λες για πατερα Ουκρανο.

Τι να μη συνεχισω φιλε; Οτι γραφεις, αυτα σχολιαζω. Δεν εχω μαντικες ικανοτητες οταν δεν δινεις ολη τη πληροφορια.

Ουτε εχουν καμια σχεση οι Μολδαβες με τις Ουκρανες. Ουτε καν, αλλες γυναικες εντελως. Και στη τελικη, το θεμα του νηματος ειναι οι Ουκρανες που μενουν Ελλαδα, οχι οι Μολδαβες.

Εγραψες οτι εχει πατερα Ουκρανο, οκ. Παμε παρακατω.
Αστο φιλε , οταν γραφεις οτι ουκρανες και μολδαβες ειναι εντλεως αλλες γυναικες ...
Σε μια μικρη χωρα σαν την μολδαβια που ενα πολυ μεγαλο ποσοστο αντρων και γυναικων ειναι απο μικτους γαμους μεταξυ των δυο αυτων κρατων.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.678
Πόντοι
3.936
Λίγο παλιότερα όταν είχα στη δούλεψη μου για χαμαλοδουλείες 2-3 Γιωρίκες με καλούσαν σε κάτι σάουνες Ασπρόπυργο μεριά,πάιζαν μιξ καταστάσεις Ουκρανές,Καζάκες,Ουζμπέκες.
Εκεί έβλεπες καθαρά τι διαφορά ποιότητας,τις Ουκράνες τις έτρωγε ο κώλος τους για δούλεμα και τάξιμο,γαμήσι και τέλος.Καζάκα από εκεί τη σπίτωσα για 6 μήνες,με έκανε και πήρα 8 κιλά,φοβερή νοικοκυρά με μουσουλμανικά χαρακτηριστικά συμπεριφοράς απέναντι στον άντρα!    

OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Οι κοπελες που γνωρισες στις σαουνες, ηταν επαγγελματιες ή νορμαλ κοριτσια;

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ναι..αλλά στην προκειμένη περίπτωση εγώ δεν είχα άλλη ή να έπαιζα με άλλη τότε. Αυτή ζήλευε και τους φίλους- άνδρες ότι σπαταλώ χρήμα-χρόνο να βγαίνω για ποτά καφέδες με φίλους.

Παρόλα αυτά η συγκεκριμένη δεν ηταν "κακή". Η φίλη τους (όχι κολλητή αλλά στον ευρύτερο κύκλο της) με την οποία μετέπειτα έμπλεξα για σύντομο διάστημα είχε ένα γκόμενο "κρυφό" μια κυριολεκτικά οδοντογλυφίδα με Αι Κιου ραδικιού καταγωγής Ρουμανικής παρακαλώ-που πήγε να στήσει μια κουτοπόνηρη ιστορία για να φάει χρήμα.

Εν τέλει την σούταρα και μετά έμαθα ότι αυτή σούταρε και τον "γκόμενο". Και μετά επανήλθε σε εμένα αλλά δεν...

Εμένα γενικά δράματα και πολύπλοκες κατάστάσεις με κουράζουν και ξενερώνω αμα αρχίσουν τέτοια σκηνικά.

Στην πρώτη της "την έπεδα" γιατί κατάλαβα ότι γούσταρε. όπως κάνω σε όλες τις γυναίκες. Έχω ένα 'ταλεντάκι"να αντιλαμβανομαι ποιός άνθρωπος με συμπαθε΄΄ι ή αντιπαθεί σε 2 δέυτερα. Κια αναλόγως πράττω.

Ποτέ δεν τη πέφτω σε κάποια που εγώ γουστάρω μόνο.

Μόνο εάν υπάρχει αμοιβαιότητα.

Με τη δέυτερη όμως γνώριζα ότι εξαρχής δεν γούσταρε (αλλά υποκρινόταν). Απλά το γαμήσι ήθελα. το οποίο ήταν 1 φορά και ξενέρωτο (μετά άρχισε να ξεδιπλώνει το ταλέντο στην απάτη).

Οι Ουκρανοί δεν είναι έθνος (εξου και το όνομα"Ου-κράνια) δηλαδή "το σύνορο" Πάντοτε ήταν δούλοι-χωρικοί είτε Ρώσων-Πολωνών, Τουρκων, Τατάρων, Γερμανών και υπό την οικονομική εξουσία Ελλήνων, Εβραίων, Αρμενιών

Όπως και τα "συντρόφια τους" οι Μολδαβοί.

Εξου και πολλά κόμπλεξ. Κουτοπονηριά, άλλα φόβο στον ισχυρό-σεξουλιάρες (το μουνί ήταν το μόνο κεφάλαιο για τις χωρικές και τις οικογενειές τους).

Για οικογένεια δεν κάνουν. Από την πρώην ΕΣΣΔ για οικογένειες πάνω στα Ελληνικά πρότυπα κάνουν μόνο οι Γεωργιανές (αξίζουν το δικό τους θρέντ) Η Ουκρανές με ελληνικές ρίζες και παιδεία-οι οποίες είναισε κελιστούς κύκλους και τιςπαντρέυουν από μικρές.

Οι υπόλοιπες είναι για πήδημα και με προσοχή για να μη ξεφύγει η κατάσταση και το πήδημα το πληρώνεις χρυσό μετά :headbaning1:.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.678
Πόντοι
3.936
Οι κοπελες που γνωρισες στις σαουνες, ηταν επαγγελματιες ή νορμαλ κοριτσια;

Νορμάλ,όλες λέγαν ότι είχαν κανονικές δουλειές ή ψάχνανε,άλλες ήταν μακρινές συγγενείς απ'τα παιδιά,φίλες κτλ.

OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Νορμάλ,όλες λέγαν ότι είχαν κανονικές δουλειές ή ψάχνανε,άλλες ήταν μακρινές συγγενείς απ'τα παιδιά,φίλες κτλ.

Θες να βρεθουμε να μου γνωρισεις και εμενα τα παιδια να με πανε και εμενα στις σαουνες να μου γνωρισουν κοπελες;

lesa.l

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
465
Πόντοι
21
Τυπε με ολη τη καλη διαθεση, απο οτι καταλαβα, στα γραφομενα σου εννοεις για εργαζομενο κοριτσι, σωστα;

Δεν γραφουμε σε αυτο το νημα για εργαζομενα κοριτσια.
εργαζόμενη ναι, που μ΄εμένα έβγαλε άλλη σχέση

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.678
Πόντοι
3.936
Θες να βρεθουμε να μου γνωρισεις και εμενα τα παιδια να με πανε και εμενα στις σαουνες να μου γνωρισουν κοπελες;

Περάσαν χρόνια,έχουν σβήσει από το χάρτη μου αυτοί,αλλά και έτσι να μην ήταν δεν είμαι τέτοιος τύπος.

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
Βρε Savvidi, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των απανταχού ουκρανίδων είσαι;
Τέτοιο πάθος υπεράσπισης ούτε για την Κριμαία βρε άνθρωπε...

OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Δε ψάχνω παρέα από δω μέσα...μόνο επί χρήμα σι :grin:

Καταλαβα τυπε.

Οποτε θελησεις να βρεθουμε απο κοντα να σου γνωρισω κοπελες απο Ουκρανια (οχι επαγγελματιες), στειλε μου πμ το τηλεφωνο σου να μιλησουμε και να κανονισουμε. Θα χαρω πολυ να σε γνωρισω και να σε δω να παιζεις μπαλα στο απο κοντα.

Ευχομαι να εχεις παντα υγεια.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.189
Πόντοι
2.356
Παντως τετοιο τουπε για τις ουκρανες οτι ειναι τοσο ξεχωριστες δεν το περιμενα ...
ουτε για ρωσιδες να μιλουσαμε :grin:

δεν ισχυει με την καμια φυσικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom