Νέα

Ουκρανές στην Ελλάδα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Christos Savvidis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 248
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Αν υποθεσουμε οτι μενουν στην Ελλαδα 5000 κοπελες απο Ουκρανια (λεμε τωρα, τυχαιο νουμερο για να γινει κουβεντα) τις εχεις γνωρισει ολες στο συνολο τους και εχεις βγαλει τα ποσοστα που γραφεις ή απλα γραφεις οτι να ναι ετσι για να γραψεις και εσυ κατι ωστε να δειξεις οτι γνωριζεις πραγματα και καταστασεις;
Οχι δεν τις γνωρισα ολες ....
Εσυ που γραφεις τα κατεβατα για τις σλαβες εχει γνωρισει ολα τα εκατομυρια αυτων?

Συμβουλη : μην κανεις τον παντογνωστη.

OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Οχι δεν τις γνωρισα ολες ....
Εσυ που γραφεις τα κατεβατα για τις σλαβες εχει γνωρισει ολα τα εκατομυρια αυτων?

Συμβουλη : μην κανεις τον παντογνωστη.

Τυπε εχω εκφρασει την εκτιμηση μου προς το προσωπο σου σε αλλο νημα, μην αρπαζεσαι. Φιλικα γραφω τα οσα σου γραφω. Δεν εχω κατι μαζι σου.

Φυσικα και δεν τις εχω γνωρισει ολες, για αυτο δεν γραφω ποσοστα τυπε. Αυτο ηταν το μονο σημειο που δεν συμφωνω στο ποστ σου.

Παντογνωστης δεν υπαρχει, ο καθενας γραφει αυτα που εχει βιωσει.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Τυπε εχω εκφρασει την εκτιμηση μου προς το προσωπο σου σε αλλο νημα, μην αρπαζεσαι. Φιλικα γραφω τα οσα σου γραφω. Δεν εχω κατι μαζι σου.

Φυσικα και δεν τις εχω γνωρισει ολες, για αυτο δεν γραφω ποσοστα τυπε. Αυτο ηταν το μονο σημειο που δεν συμφωνω στο ποστ σου.

Παντογνωστης δεν υπαρχει, ο καθενας γραφει αυτα που εχει βιωσει.
Δεν αρπαζομαι , το ποσοστο το εγραψα απο αυτες που εχω γνωρισει τα τελευταια 30 χρονια στην Ελλαδα.
Και ειναι παρα πολλες ,φυσικα και οχι ολες ...

cutt3r

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2019
Like
2
Πόντοι
1
Μ  Α   Κ   Ρ  Ι   Α !!!
στο μονο  καλυτερο  απο  τις ελληνιδες ειναι η εμφανιση και  τιποτα αλλο !!!
συμφεροντολογες και καριολιτσες ...
οι  ρωσσιδες  πιο τιμιες!

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.071
Πόντοι
22.266
πιο κστοψυχες απο τις σλαυες ειδικα ουκρανες δεν υπαρχει καμια αλλη ρατσα

σε πουλαν για μισο γρυβνι σσ οχι ενα γρυβνι αλλα μισο

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356

Ωχ ;σωστος :grin:
και εχεις και την πιο φρεσκια εμπειρια απο ολους ...
για την τελευταια φυσικα εννοω , την προ ολιγων ημερων.

OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146

Τυπε στην Ελλαδα εχουμε ευρω.

Περιεγραψε μας τυπε την εμπειρια σου αν θες, τι παιχτηκε;

Γραψε μας το στορυ σου που ειχες με Ουκρανη που ζει εδω στην Ελλαδα και δεν ειναι επαγγελματιας ουτε ψαχνει σπονσορα.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
1.Φτωχές

2.Συνήθως με μπασταρδάκι από γιδοβοσκό πολύ νωρίς στην ζωή τους

3.Καθυστερημένες πνευματικά, με χαρακτηριστική αίσθηση «βλαχιάς» όταν μιλάς μαζί τους , περιορισμένες προσλαμβάνουσες παραστάσεις. Η Ουκρανή απόφοιτος Πανεπιστημίου έχει την πνευματική συγκρότηση αποφοίτου Λυκείου, η Λυκείου Δημοτικού και πάει λέγοντας. Αυτό καθορίζει και με ποιούς γαμιούνται, γκαστρώνονται, παντρεύονται (αυτό ειδικά Ουκρανία το βλέπεις).

4.Περιορισμένη αυτοεκτίμηση ως γυναίκες-άνθρωποι, στα ύψη αυτοεκτίμηση ως μουνιά-είμαστε όμορφες και έτοιμες να γαμηθούμε-τι ωραία που ήρθαν όλοι οι σάπιοι να μάς γαμήσουν. Και αυτό ανεξαρτήτως «μορφωτικού επιπέδου» γυναίκας. Αυτό που ο Καραγάτσης αποκαλούσε «πορνικότητα», το έχουν πολύ ανεπτυγμένο.

5.«Άλλη» αισθηση αξιοπρέπειας από αυτήν που έχουμε εμείς.

6.Όπως και με όλες τις γυναίκες θα σε παίξει ανάλογα με το πώς θα σε κόψει, έχω τύχει και σε «δύσκολες» Ουκρανές. Αν για κάποιο λόγο σε δει σαν γαμπρό και αγάμητο μαλακοπίτουρα της Δύσης τότε παίζει το παιχνίδι που εκεί το λένε набивать себе цену.

Αυτά όπως λένε και οι προλαλήσαντες αφορούν το 90% του πληθυσμού και μιλάμε παντα για «κανονικές» γυναίκες με δουλειά, όχι επαγγελματίες, βίζιτες,  σεμιπρος, ινσταφακ, σπονσορέτες και λοιπά ευρήματα του γνωστού ψυχοπαθούς.

Περιέργως οι Ουκρανές στην Ελλάδα μπορεί «χαλώντας» από τις Ελληνίδες να «φτιάξουν» στην πραγματικότητα.

(Όχι, εμπειρία με Ουκρανή στην Ελλάδα δεν έχω αλλά η γνώση πρέπει να επαναλαμβάνεται για να γλυτώσουμε ανθρώπους)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Έλα ρε φίλε και δεν τις είχα σε υπόληψη ( σκωτσεζες)
Τις είχα στην ίδια συνομοταξία με τις Αγγλίδες ....

Όντως και μένα κάπως μου ήρθε όταν το διάβασα, σίγουρα καλό είναι να σπάει η σλαβολαγνεία του σάιτ

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.071
Πόντοι
22.266
Τυπε στην Ελλαδα εχουμε ευρω.

Περιεγραψε μας τυπε την εμπειρια σου αν θες, τι παιχτηκε;

Γραψε μας το στορυ σου που ειχες με Ουκρανη που ζει εδω στην Ελλαδα και δεν ειναι επαγγελματιας ουτε ψαχνει σπονσορα.
αν το θετεις ---μονο οσες ζουν ελλαδα--- τοτε δεν εχω εμπειρια διοτι το απεφευγα

εκτος βεβαια αν αλλες ουκρανες ερχονται στην ελλαδα υψηλου πνευματικου επιπεδου ενω στην ουκρανια μενουν οι σκατοψυχες

s.podilatis

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2019
Like
8
Πόντοι
1
με τι τροπο μπορουμε να κανομε γνωριμιες με ουκρανες?

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Περιέργως οι Ουκρανές στην Ελλάδα μπορεί «χαλώντας» από τις Ελληνίδες να «φτιάξουν» στην πραγματικότητα.
:grin:
σε αλλη χωρα μπορει να «φτιαξουν», εδω το αντιθετο ...
Αμερικη πιστευω «προγειωνονται» θελοντας και μη.

OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
αν το θετεις ---μονο οσες ζουν ελλαδα--- τοτε δεν εχω εμπειρια διοτι το απεφευγα

Χαιρομαι που εισαι ειλικρινης και λες την αληθεια τυπε.

Στην Ελλαδα εχει Ουκρανες που ζουν εδω και 20+ ετη. Εχουν μεγαλωσει εδω, εχουν κανει οικογενειες. Δεν εχουν καμια σχεση με αυτες που παιζουν μπαλα στη χωρα τους ειτε μεσω σοσιαλ ειτε στο απο κοντα.

Ο δυτικος αντρας στη χωρα τους εχει ελαχιστες πιθανοτητες (μηδαμινες) να γνωρισει νορμαλ ομορφη κοπελα και να περασει καλα. Μονο αρπακτικα και επαγγελματιες εχει πιθανοτητες να γνωρισει εκει ενας δυτικος αντρας. Υπαρχει παιχνιδι ολοκληρο στημενο εκει για αυτο το σκοπο χρονια τωρα.

Στην Ελλαδα, οσες εχουν ερθει και μενουν εδω μονιμα, ειναι εντελως διαφορετικες. Ειναι οπως οι γυναικες της εποχης μας με τη διαφορα οτι εχουν ανωτερη ομορφια και γυναικεια συμπεριφορα.

Το τελευταιο, θα το βγαλουν στον ανθρωπο που γουσταρουν, οχι σε ολους. Η ιδια γυναικα που στον χ αντρα θα κερασει λεμονια και μπιτσιλα, στον ψ αντρα θα ειναι μια χαρα κοπελα και θα περνανε ομορφα. Ειναι τι βγαζεις εσυ ως αντρας στη καθε γυναικα και τι κλιμα-συναισθηματα της δημιουργεις με το φερσιμο σου και το ειναι σου γενικοτερα.

Δεν ειναι μια γυναικα το ιδιο απεναντι σε ολους τους αντρες, ουτε ολες ειναι το ιδιο. Καθε γυναικα εχει τα δικα της και βγαζει αυτα που θελει σε οποιον θελει.

Καποιοι μιλησαν για μπιτσιλες και οτι ειναι υπολογιστριες-φιλοχρηματες-αρπακτικα κτλπ (δεν μιλαμε για τις επαγγελματιες, μην πεταγεστε οσοι παιζετε αποκλειστικα με αυτες και δεν εχετε γνωρισει ποτε σας νορμαλ ομορφη κοπελα με καταγωγη απο Ουκρανια που να μενει μονιμα Ελλαδα). Δηλαδη τι μας λενε, οτι οι δυτικες ομορφες γυναικες εν ετη 2019 δεν ειναι φιλοχρηματες και υλιστριες; Δεν υπολογιζουν και δεν μετρανε το τι δουλεια κανεις τι εισοδημα-αμαξι-σπιτι εχεις; Ολες οι δυτικες ειναι ηθικες και αγνες στα αισθηματα και ματσαρουν μονο απο ερωτα;

Καθε ομορφη γυναικα εν ετη 2019, ξερει πολυ καλα πως να παιξει μπαλα και πως να φερθει, αναλογα τι θελει βγαζει τον χ ψ τυπο. Οταν θελουν, μπορουν ολες να βγαζουν μπιτσιλα ή να ειναι γατουλες, δεν παιζει ρολο η καταγωγη για αυτο.

Εως τωρα, ενας μονο εχει γραψει την εμπειρια που ειχε με Ουκρανη που μενει Ελλαδα.

Οι υπολοιποι γραφετε αναλυσεις και κραξιμο για τις Ουκρανες γενικα.

Για τις Ουκρανες που δεν ειναι επαγγελματιες και που μενουν Ελλαδα, εχει καποιος να μας πει την εμπειρια του;

OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
καλημέρα.

μια και μόνο εμπειρία με ουκρανή που ζούσε (ίσως ακόμα να είναι εδώ - δεν ξέρω) στην ελλάδα.
μιλάμε για 20κάτι χρόνια πριν σε μια άλλη εποχή δλδ, τι συμπεράσματα μπορεί να βγάλει κανείς σε σχεση με το σήμερα δεν ξέρω.

η γνωριμία έγινε μέσω πλατφόρμας δικτύωσης, μια πρακτική που τότε (στην ελλάδα τουλάχιστον) ήταν στα σπάργανα. μιλάμε για εποχή δεκαετίας '90, τότε που σύνδεση στο διαδίκτυο είχαν λίγοι ιδιώτες, κάποιες επιχειρήσεις και οι φοιτητές του πολυτεχνείου και κάποιων πανεπιστημιακών σχολών. dial up σύνδεση κλπ...

το πρόγραμμα ήταν το icq το οποίο και χρησιμοποίησα για μερικούς μήνες και γνώρισα αρκετές κοπέλες ΟΛΕΣ σχεδόν φοιτήτριες πολυτεχνείου-πανεπιστημίου. και πέρασα καλά, πολύ καλά. δυστυχώς το παράτησα και γύρισα στο κλασικό παραδοσιακό "καμάκι" (θα μπορούσα να τα κάνω ταυτόχρονα).

τέλος πάντων εκεί μέσα γνώρισα τη Ζορίνα (25 μαίων τότε) που ήταν όπως είπε λίγους μήνες στην ελλάδα και δούλευε σε γραφείο ταξιδίων στη γλυφάδα. εκεί έμενε κιόλας. μετά από όχι και πολύ τσάτινγκ ήρθε καφές στην περιοχή της όπου απλά γνωριστήκαμε και μιλήσαμε. ως παιδιά 2ας γυμνασίου και τίποτα άλλο.
χαρακτηριστικά θυμάμαι ότι μου είπε "θα σου κάνω 3 προσωπικές ερωτήσεις μόνο". και με ρώτησε πόσο είμαι, τι δουλειά κάνω κι αν είμαι παντρεμένος. γέλασα, απάντησα.
(συζητηση στα αγγλικά τα οποία μίλαγε πάρα πολύ καλά. ολιγα ελληνικά αλλά όχι αρκετά για σοβαρη συζήτηση. ως γυναίκα κορμάρα στο σλιμ μοντέλο με ωραίο πρόσωπο αν και κάπως πολύ πολύ γλυκό για τα τότε γούστα μου -  τώρα θα ήταν ότι ακριβώς μου αρέσει).

δεύτερο ραντεβού βράδυ ποτό πάλι στη γλυφάδα. με ολίγη οικειότητα μετά από 2-3 ποτά και τέλος.

τρίτο ραντεβού σπίτι της βραδυ να ετοιμαστεί και να την πάρω να βγούμε. έμενε μόνη - ετσι είπε, έτσι φάνηκε από όσο είδα - σε ένα αξιοπρεπές μικρό ενοικιαζόμενο ισόγειο στη γλυφάδα.
το σεξ ήρθε χωρίς να το καταλάβω καν και ήταν αντιστροφως ανάλογο του πολυ πολύ γλυκού προσώπου. τέτοιο "ξύλο" δεν είχα ξαναφάει. πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. και απαιτητική, όχι αστεία. τέλος πάντων ανταποκρίθηκα εικάζω επαρκώς. χαμογελαστή ήταν πάντως όταν μετά βγήκαμε για ποτό και για πρώτη φορά πραγματικά με συμπεριφορά "κοπέλας" μου.

δυο τρία ραντεβού ακόμα στο ίδιο μοτίβο αλλά όχι τόσο, ας το πω pse sex. αρκετά πιο gfe. χρησιμοποιώ τους όρους απλά για να δώσω την εικόνα.
γενικά ευχάριστος χαρακτήρας μετά το πρώτο σεξ. πιο πριν πολύ πιο κλειστή από όσο θα περίμενα μια κοπέλα έστω και στα πρώτα ραντεβού. για την ουκρανία και το σπίτι της που ρώταγα λόγω περιέργειας οι απαντήσεις ήταν αρκετά αόριστες. δεν με πολυένοιαζε, δεν το πολυέψαξα.

μετά από περίπου τρεις βδομάδες είπαμε να πάμε κυριακή εκδρομή στη λίμνη βουλιαγμένης στο λουτράκι. που στο διαόλο την ήξερε ακόμα μου κάνει εντύπωση. αυτή το πρότεινε. δυο μέρες πριν με ρώτησε αν θέλω να φέρει μια φίλη και να έρθει παρέα ο αδελφός μου (τον οποίο είχε δει πεταχτά μια φορά σε καφέ).
πήγαμε πρωί, έπαιξε μπάνιο στον κωλόβουρκο που λένε λιμνη, καφές/φαγητό στο λουτράκι και μετά ξενοδοχείο. χωριστά, κανένα περίεργο σύμπλεγμα. ξανά η ζορίνα λιοντάρι να κατασπαράξει. από τα καλύτερα σεξ της ζωής μου. (για την ιστορία ο αδελφός μου επίσης πέρασε πολύ καλά όπως μου είπε - η φίλη της επίσης σωματάρα).

την επόμενη μέρα μου είπε αν θέλω να κανονίσουμε ταξίδι στην ουκρανία. η ίδια θα πήγαινε κάποια στιγμή συντομα. δεν μπορούσα ούτε ήθελα για να είμαι ειλικρινής (είπα δεν μπορώ βέβαια, όχι δεν θέλω. νομίζω είπα κάτι και για διαβατήριο, δεν θυμαμαι. παπαριες).
καποιες συναντήσεις μέχρι να φύγει στα συνηθισμένα μας και μια χαρά όλα.
από τη στιγμή όμως που γύρισε άρχισε να σπάει το πράγμα. σύντομα το λήξαμε. την ξανασυναντησα άλλη μια φορά αρκετά αργότερα για καφέ που κατέληξε στο σπίτι της για σεξ. μετά τέλος οριστικά.

από τη λίμνη βουλιαγμένης μου έμεινε στο ντουλαπι του αυτοκινήτου ραδιοφωνάκι ρώσικο που ακόμα νομίζω "βόσκει" σε κάποια σακούλα στο πατάρι...

Κατι τετοιο οπως αυτο του παιχτη, νορμαλ και ανθρωπινα πραγματα, εχει καποιος να γραψει;

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

Από Ελλάδα θα σου πω μόνο μια ιστορία - τηλεγραφικά - και την ιστορία και το συμπέρασμα.

1. Πολιτιστικό Κέντρο στην Αθήνα
2. Συνάντηση με Ουκρανή στα πλαίσια κάποιας εκδήλωσης
3. Στα πρώτα πέντε λεπτά της συζήτησης, από το body language και αυτά που μου λέει μου αφηνει την εντύπωση της "διαθέσιμης" και οτι εγώ είμαι"ξεχωριστός" από τους Έλληνες που γνωρίζει Ελλάδα.
4. Εμφανιση Ουκρανής - 50άρα θείτσα, στυλ μέτριας κολομπαρούς.

Συμπέρασμα, είναι έτοιμες για ψωνιστήρι 24/7, ανεξαρτητου ηλικίας

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Ρε συ , δεν υπαρχει μεγαλη διαφορα σε ουκρανες και μολδαβες ειδικα οταν οι τελευταιες ειναι ρωσοφωνες ...
Ειχα το 2008 για ενα χρονο περιπου και δεν ηταν το κατι αλλο σε σχεση με τις πανω ...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.071
Πόντοι
22.266
gia oykranida που ζει κωνσταντινουπολη κ δουλευι dhl  στρεει ή οχι?ετσι εχω να σου πω εμπειρια

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Λέξεις -φράσεις κλειδιά

Ζηλιάρα, παραδόπιστη, ευκολόπιστη, ήθελε να γκαστρωθεί σώνει και καλά, μου ζητούσε κωδικούς τηλεφώνου και φέιςμπουκ για να δει εάν την απατώ-και να στέλνω φώτο όταν βγαίνω έξω με φίλους για το εάν είμαι όντως εκεί, "περίεργοι" τρόποι ψυχολόγησης (λ.χ. καλό σέξ και μετά κρατούσε μούτρα χωρίς λόγο κτλ) σώνει και καλά γνωριμία με τους δικούς της και τους δικούς μου σε πολύ σύντομο διάστημα από την αρχή της γνωριμίας, σχέσεις ύψους-βάθους με άλλες γυναίκες-φίλες

Μεγαλες διακυμάνσεις στη σχέση.

Γνωρίμια πανέυκολη-τη γνώρισα σε καφέ στην Αχαρνών και ενώ είχαμε ανταλλάξει την εξής φράση ΜΟΝΟ "ένα φρέντο εσπρεσσό μέτριο παρακαλώ" στην επόμενη φράση από εμένα "είσαι πολύ ΄΄ομορφη....θέλω να σε βγάλω έξω" η απάντηση ήταν "ναι....σε 1 ώρα τελειώνω πάμε για καφέ".

Η σχέση αυτή κρατάει 4 μήνες...2013. Μετά ακολουθεί μια άλλη φίλης της σερβιτόρα επίσης η οποία είχε γκόμενο κρυφό στην Αθήνα και αφού πήγε να πάιξει κάποια παιχνίδια -ζητά λεφτάμε ευφανταστες δικαολογίες και τρόπους-σουτάρισμα και τέλος. Τ0 2016 γνωρίζω και μια που δουλευε σε πανεπιστήμιο στο Κίεβο και είχαμε κοινούς γνωστούς. Έρχεται ελλάδα για άσχετο λόγο,πίνουμε ένα καφέ και μου έλεγε να τη βοηθήσω να μείνει ελλάδα και ότι μπορουμε να συγκατοικίσουμε κιόλας-μετά άκουσα και κάτι για οικογένεια και παιδιά.δεν θυμάμαι κάτι άλλο γιατί έφυγα....λόγω δουλειάς.

Ψάχνονται για γάμο...όπως και οι Μολδαβές. Αλλά τρελοκομείο φάση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom