Νέα

Ουκρανές στην Ελλάδα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Christos Savvidis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 248
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Από Ελλάδα θα σου πω μόνο μια ιστορία - τηλεγραφικά - και την ιστορία και το συμπέρασμα.

1. Πολιτιστικό Κέντρο στην Αθήνα
2. Συνάντηση με Ουκρανή στα πλαίσια κάποιας εκδήλωσης
3. Στα πρώτα πέντε λεπτά της συζήτησης, από το body language και αυτά που μου λέει μου αφηνει την εντύπωση της "διαθέσιμης" και οτι εγώ είμαι"ξεχωριστός" από τους Έλληνες που γνωρίζει Ελλάδα.
4. Εμφανιση Ουκρανής - 50άρα θείτσα, στυλ μέτριας κολομπαρούς.

Συμπέρασμα, είναι έτοιμες για ψωνιστήρι 24/7, ανεξαρτητου ηλικίας

Απο αυτα που γραφεις, καταλαβαινουμε αβιαστα οτι η μονη σου εμπειρια με Ουκρανη που μενει Ελλαδα και δεν ειναι επαγγελματιας, ειναι η στυλ 50αρα θειτσα κωλομπαροβιας που εγραψες.

Μαλιστα. Να σαι καλα φιλε, ευχομαι να εχεις παντα υγεια και σηκωμενη πουτσα.

OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Λέξεις -φράσεις κλειδιά

Ζηλιάρα, παραδόπιστη, ευκολόπιστη, ήθελε να γκαστρωθεί σώνει και καλά, μου ζητούσε κωδικούς τηλεφώνου και φέιςμπουκ για να δει εάν την απατώ-και να στέλνω φώτο όταν βγαίνω έξω με φίλους για το εάν είμαι όντως εκεί, "περίεργοι" τρόποι ψυχολόγησης (λ.χ. καλό σέξ και μετά κρατούσε μούτρα χωρίς λόγο κτλ) σώνει και καλά γνωριμία με τους δικούς της και τους δικούς μου σε πολύ σύντομο διάστημα από την αρχή της γνωριμίας, σχέσεις ύψους-βάθους με άλλες γυναίκες-φίλες

Μεγαλες διακυμάνσεις στη σχέση.

Γνωρίμια πανέυκολη-τη γνώρισα σε καφέ στην Αχαρνών και ενώ είχαμε ανταλλάξει την εξής φράση ΜΟΝΟ "ένα φρέντο εσπρεσσό μέτριο παρακαλώ" στην επόμενη φράση από εμένα "είσαι πολύ ΄΄ομορφη....θέλω να σε βγάλω έξω" η απάντηση ήταν "ναι....σε 1 ώρα τελειώνω πάμε για καφέ".

Η σχέση αυτή κρατάει 4 μήνες...2013. Μετά ακολουθεί μια άλλη φίλης της σερβιτόρα επίσης η οποία είχε γκόμενο κρυφό στην Αθήνα και αφού πήγε να πάιξει κάποια παιχνίδια -ζητά λεφτάμε ευφανταστες δικαολογίες και τρόπους-σουτάρισμα και τέλος. Τ0 2016 γνωρίζω και μια που δουλευε σε πανεπιστήμιο στο Κίεβο και είχαμε κοινούς γνωστούς. Έρχεται ελλάδα για άσχετο λόγο,πίνουμε ένα καφέ και μου έλεγε να τη βοηθήσω να μείνει ελλάδα και ότι μπορουμε να συγκατοικίσουμε κιόλας-μετά άκουσα και κάτι για οικογένεια και παιδιά.δεν θυμάμαι κάτι άλλο γιατί έφυγα....λόγω δουλειάς.

Ψάχνονται για γάμο...όπως και οι Μολδαβές. Αλλά τρελοκομείο φάση.

Τυπε εχεις καταλαβει-διαπιστωσει για ποιο λογο σου φερθηκαν ετσι;

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
γιατί εγώ απλά να τη γαμήσω ήθελα. μπλέχθηκα ο αθώος!

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Ο δυτικος αντρας στη χωρα τους εχει ελαχιστες πιθανοτητες (μηδαμινες) να γνωρισει νορμαλ ομορφη κοπελα και να περασει καλα. Μονο αρπακτικα και επαγγελματιες εχει πιθανοτητες να γνωρισει εκει ενας δυτικος αντρας. Υπαρχει παιχνιδι ολοκληρο στημενο εκει για αυτο το σκοπο χρονια τωρα. Σωστό.

Στην Ελλαδα, οσες εχουν ερθει και μενουν εδω μονιμα, ειναι εντελως διαφορετικες. Ειναι οπως οι γυναικες της εποχης μας με τη διαφορα οτι εχουν ανωτερη ομορφια και γυναικεια συμπεριφορα πουτανιά

Δηλαδη τι μας λενε, οτι οι δυτικες ομορφες γυναικες εν ετη 2019 δεν ειναι φιλοχρηματες και υλιστριες; Δεν υπολογιζουν και δεν μετρανε το τι δουλεια κανεις τι εισοδημα-αμαξι-σπιτι εχεις; Ολες οι δυτικες ειναι ηθικες και αγνες στα αισθηματα και ματσαρουν μονο απο ερωτα;

Κάτι δικές μου ψιλοδιορθωσούλες και σχολιάκια, μην χαλιέσαι.

Η Δυτική γυναίκα δεν θα πάει με χοντρομαλάκα, σεξοτουρίστα, kman, dimitrakis, παντρεμένο, γιδοβοσκό, κάθε είδους psycho case study, ΜΟΝΟ επειδή πληρώνει τον λογαριασμό στο εστιατόριο. Έχει άλλες απαιτήσεις από την ζωή της και τους άνδρες και έχει λεφτά να φάει και μόνη της.

Οι πιο πολλές Ουκρανές θα πάνε.

Μόνο αυτό, τίποτε άλλο.

OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
1.Σε μπουρδέλο

2.Σε κωλόμπαρο

3.Βγαίνεις με τον Σαββίδη

Τη τριτη επιλογη την ειχες ως ευκαιρια για μια φορα στη ζωη σου οταν σε προσκαλεσα να ερθεις εκει που ειμαι να περασουμε καλα και να γνωριστουμε ωστε να σε βοηθησω.

Αρνηθηκες και απαξιωσες τη προταση-προσκληση.

Αργοτερα και οχι μονο σε εμενα, εδειξες το τι εχεις πραγματικα μεσα στη ψυχη σου και τι ανθρωπος εισαι με τα οσα γραφεις και το τροπο που αντιδρας σε ανθρωπους που προσπαθησαν να σε βοηθησουν.

Εν συνεχεια, σερνεσαι απο νημα σε νημα και μας ζαλιζεις τα αρχιδια με τα ακυρα που γραφεις.

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.865
Πόντοι
456
Σαββίδη άνοιξε ένα γραφείο γνωριμιων με Ουκρανές ρε συ και παράτα τα πεϊνιρλί ...

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Μαγκες επειδη παιζει τρελλη παραπληροφορηση και δεν ξερω για ποιο λογο ...
Δεν υπαρχει μεγαλη διαφορα ειτε στην ελλαδα , ειτε σε αλλη χωρα ειτε στην ιδια τους την χωρα.
Το μεγαλυτερο ποσοστο ειναι αρπακτικα ... εμενα δεν με χαλαει αυτο απλα το αναφερω.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Τυπε εχεις καταλαβει-διαπιστωσει για ποιο λογο σου φερθηκαν ετσι;

Ναι γιατί δεν είναι σωστός άνδρας - αυτός φταίει, όχι οι Ουκρανές.

Γράψε ένα κατεβατό για να τον διορθώσεις τώρα, να είναι έτοιμος για τα επόμενα ουκρανικά πορνίδια.

cutt3r

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2019
Like
2
Πόντοι
1
Μαγκες επειδη παιζει τρελλη παραπληροφορηση και δεν ξερω για ποιο λογο ...
Δεν υπαρχει μεγαλη διαφορα ειτε στην ελλαδα , ειτε σε αλλη χωρα ειτε στην ιδια τους την χωρα.
Το μεγαλυτερο ποσοστο ειναι αρπακτικα ... εμενα δεν με χαλαει αυτο απλα το αναφερω.
αυτο ακριβως .

OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Οι πιο πολλοι γραφουν οτι να ναι, ετσι απλα για να γραψουν κατι.

Αλλοι, βγαζουν τη κακια και τα απωθημενα που εχουν λογω των οσων εχουν τραβηξει και φαει στη μαπα κερασμενα απο τις Ουκρανες λογω του οτι τους εκοψαν για γνησιους βηταδες δυτικους και τους λυσσαξαν στα λεμονια και στη μπιτσιλα, οπως αλλωστε τους εκανε και καθε δυτικη ομορφη γυναικα που αποπειραθηκαν να κανουν κατι μαζι της.

Εν συνεχεια, γραφουν τα δικα τους και αυτοι που δεν γαμανε καν, δεν ειναι καν ενεργοι στο οτιδηποτε και που ακομα μενουν μαζι με τους γονεις τους και περιμενουν να φανε ζεστο φαγακι και κοιμουνται στο παιδικο τους δωματιο.

Εχουμε και τους κλωνους να μας δειχνουν για ακομα μια φορα το ποσο αστειοι ειναι.

Διαβαστε τα οσα εχουν γραφει απο τη πρωτη σελιδα για να βγαλετε αβιαστα το συμπερασμα μονοι σας.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Οι πιο πολλοι γραφουν οτι να ναι, ετσι απλα για να γραψουν κατι.

Αλλοι, βγαζουν τη κακια και τα απωθημενα που εχουν λογω των οσων εχουν τραβηξει και φαει στη μαπα κερασμενα απο τις Ουκρανες λογω του οτι τους εκοψαν για γνησιους βηταδες δυτικους και τους λυσσαξαν στα λεμονια και στη μπιτσιλα, οπως αλλωστε τους εκανε και καθε δυτικη ομορφη γυναικα που αποπειραθηκαν να κανουν κατι μαζι της.

Εν συνεχεια, γραφουν τα δικα τους και αυτοι που δεν γαμανε καν, δεν ειναι καν ενεργοι στο οτιδηποτε και που ακομα μενουν μαζι με τους γονεις τους και περιμενουν να φανε ζεστο φαγακι και κοιμουνται στο παιδικο τους δωματιο.

Εχουμε και τους κλωνους να μας δειχνουν για ακομα μια φορα το ποσο αστειοι ειναι.

Διαβαστε τα οσα εχουν γραφει απο τη πρωτη σελιδα για να βγαλετε αβιαστα το συμπερασμα μονοι σας.

Καλά ολα αυτά, τα εμπεδώσαμε κύριε Καθηγητά.

Η μπίτσιλα τι είναι;

OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Καλά ολα αυτά, τα εμπεδώσαμε κύριε Καθηγητά.

Η μπίτσιλα τι είναι;

Λαθος δικο μου, εχεις δικιο.

Μπιτσίλα. Οταν μια γυναικα σου φερεται λογω του οτι εισαι γνησιος βητας-μουνοδουλος-παρακαλακιας-αγαμησακιας-καληνυχτακιας μονιμως στο bitch mode, οταν εχει μονιμως απεναντι σου bitchy συμπεριφορα.

Μπορεις να κανεις την αναζητηση σου στο διαδικτυο για εξτρα πληροφοριες.

Καθηγητες, ειχες προφανως στο παρελθον, δεν ειμαι ενας απο αυτους ουτε και εχω τη προθεση να γινω, μπορεις μεσω διαδικτυου να βρεις πολλους, εχει μερικους που κανουν καλες προσφορες.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Σαββιδη μαθε να δεχεσαι τον αντιλογο τυπε ...
οτι θεωρεις εσυ σωστο δεν σημαινει οτι ειναι και για τους αλλους, ουτε κατεχεις την μονη και μια αληθεια , υπαρχουν πολλες.
φιλικα στο λεω και δεν επανερχομαι στο θεμα,

OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Σαββιδη μαθε να δεχεσαι τον αντιλογο τυπε ...
οτι θεωρεις εσυ σωστο δεν σημαινει οτι ειναι και για τους αλλους, ουτε κατεχεις την μονη και μια αληθεια , υπαρχουν πολλες.
φιλικα στο λεω και δεν επανερχομαι στο θεμα,

Με βλεπεις να μην δεχομαι τον αντιλογο τυπε;

Δεν εχω βγαλει λογο εως τωρα για να εχει λογο υπαρξης ο αντιλογος, αυτο ειναι το θεμα που σου διαφευγει.

Περιμενω απλα να γραψετε κατι σχετικο με το θεμα του νηματος.

Εως τωρα, ενας εχει γραψει κατι που ειναι εντος θεματος. Διαβασε απο την αρχη και θα καταλαβεις.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Εγραψα οτι ειχα ενα χρονο με μολδαβη απο υπερδνειστερια που ζουσε στην ελλαδα ... κανονικη που την γνωρισα μεσω κυκλου.
Και δεν υπαρχει διαφορα με τις μετεπειτα σχεσεις που εκανα πανω.

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Βρε παιδια μη τσακωνεστε... οι πετισσοτερες σχεδον ολες οι ουκρανες στην ελλαδα ειναι απο φτωχες εως παμπτωχες οικογενειες, και εχουν συχνα και οικογενειακες υποχρεωσεις. Αναπτυσσουν συχνα κμοπλεξ κατωτεροτητας δηλαδη το αντιθετο απο τις ελληνιδες που εχουν κομπλεξ ανωτεροτητας. Πραγματα που για το μεσο ελληνα ειναι νορμαλ για ουκρανγ φαινονται σαν σπαταλες και λιγο να λογοφερεις αρχιζουν τις γκρινιες. Επιπλεον λογω ανασφαλειας αρχιζει πρηξημο λογω ζηλιας που ξεπερνα τα νορμαλ.

OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Εγραψα οτι ειχα ενα χρονο με μολδαβη

Ο τιτλος του νηματος γραφει ξεκαθαρα για Ουκρανες που ζουν Ελλαδα και δεν ειναι επαγγελματιες.

Τι ακριβως δεν εχεις καταλαβει φιλε;

lesa.l

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
465
Πόντοι
21
1997 τακτικός θαμώνας στο ξενοδοχείο LITO, κέντρο Αθήνα, στην Καποδιστρίου.
Τίγκα στις πουτάνες (1ο/2ο όροφο) από τις πρώην "σοβιετικές δημοκρατίες".
Γαμήσι με τη "Όλια" από δυτική Ουκρανία (δεν γράφω το όνομά της για ευνόητους λόγους), μόλις λίγες βδομάδες στην Ελλάδα και πέρασμα του τηλ. μου. Με παίρνει μετά από μια βδομάδα και από τότε κάθε μέρα σεξ στο ξενοδοχείο Ορφεύς (Βερανζέρου - τώρα το έχει κατάλυμμα ο Δήμος της Αθήνας για τους άστεγους) που έμενε μετά το τελείωμα της "βάρδιάς" της. Δεν μου έπαιρνε λεφτά αλλά κι εγώ ήμουν "εντάξει" απέναντί της.
Μετά απο ακριβώς ένα χρόνο φεύγει πίσω για την πατρίδα της (χωρισμένη με δυο παιδιά, που τα κράταγε η μάνα της).
Επίσκεψη 4-5 φορές στο σπίτι της εκεί (μου είχε εμπιστοσύνη ότι δεν θα μιλούσα για το παρελθόν της στην Ελλάδα - κι εγώ βέβαια πάντα "κύριος").
Πέρασα πολύ καλά και ελπίζω και αυτή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom