Νέα

Ουκρανές στην Ελλάδα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Christos Savvidis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 248
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Παντως τετοιο τουπε για τις ουκρανες οτι ειναι τοσο ξεχωριστες δεν το περιμενα ...
ουτε για ρωσιδες να μιλουσαμε :grin:

δεν ισχυει με την καμια φυσικα

Τυπε δεν ισχυουν για εσενα. Δεν ειναι ολοι το ιδιο. Μην εισαι μηδενιστης.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Πραφανως ισχυουν μονο για σενα τυπε.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Καταλαβα τυπε.

Οποτε θελησεις να βρεθουμε απο κοντα να σου γνωρισω κοπελες απο Ουκρανια (οχι επαγγελματιες), στειλε μου πμ το τηλεφωνο σου να μιλησουμε και να κανονισουμε. Θα χαρω πολυ να σε γνωρισω και να σε δω να παιζεις μπαλα στο απο κοντα.

Ευχομαι να εχεις παντα υγεια.

Όταν αποφασίσω να ζήσω τη 2η νιότη μου θα το κάνω,για την ώρα συντηρητικά και χωρίς ίχνη.

Τα σέβη μου   :hi:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Τυπε δεν εγραψα κατι τετοιο. Γιατι βγαζεις κακια; Τι εχεις παθει;
Κακια ? Που το ειδες αυτο ? Λαθος
για σχεδον ολους τους μυστες οι ουκρανες δεν ειναι κατι ξεχωριστο οπως οι ρωσιδες , οποτε προφανως ειναι μονο για σενα.
Αυτο λεω ...

OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Κακια ? Που το ειδες αυτο ? Λαθος
για σχεδον ολους τους μυστες οι ουκρανες δεν ειναι κατι ξεχωριστο οπως οι ρωσιδες , οποτε προφανως ειναι μονο για σενα.
Αυτο λεω ...

Τυπε εχεις δουλεια στο αλλο νημα, σε εχω προσκαλεσει. Ελα να δωσεις τα φωτα και τη βοηθεια σου.

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
προσπάθησα να διαβάσω τα περισσότερα

τελικά έχει κανείς παντρευτεί κάποια?

μαλλον όχι....που σημαίνει ότι οι κυρίες είναι μόνο για πούτσο.

Ενώ Ρουμάνες & Ρωσίδες έχουν παντρευτεί πολλές με Έλληνες

OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
προσπάθησα να διαβάσω τα περισσότερα

τελικά έχει κανείς παντρευτεί κάποια?

μαλλον όχι....που σημαίνει ότι οι κυρίες είναι μόνο για πούτσο.

Ενώ Ρουμάνες & Ρωσίδες έχουν παντρευτεί πολλές με Έλληνες

Τυπε εχεις κανει ερευνα με τα επισημα στοιχεια-νουμερα γαμων ανα ετος στην Ελλαδα τα τελευταια 10 ετη και εβγαλες αυτο το συμπερασμα ή ετσι απλα γραφεις αυτο που πιστευεις;

cutt3r

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2019
Like
2
Πόντοι
1
Τυπε εχεις κανει ερευνα με τα επισημα στοιχεια-νουμερα γαμων ανα ετος στην Ελλαδα τα τελευταια 10 ετη και εβγαλες αυτο το συμπερασμα ή ετσι απλα γραφεις αυτο που πιστευεις;
φιλε μια παιδιατρο που μενει γλυφαδα οποτε ερχεται απο ουκρανια( κριμαια) την ξερεις ;

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Ανεφερα οτι εχω παντρεψει φιλο με ουκρανα στην Οδησσο και μεχρι τωρα ειναι καλα μαζι
προσφατα αγορασανε σπιτι εκει ... παραθαλασιο μεγαλο 135 χιλιαδες ευρω
υπαρχουν εξαιρεσεις οπως παντου

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Ρε αδέλφια ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι εμπειρίες έχετε αλλά μου φαίνεται ζούμε σε άλλο πλανήτη.
Έχω εμπειρίες με 2 Ουκρανές, 1 Πολωνή , 1 Μολδαβή και 2 ρωσσίδες αν θυμάμαι καλά
Μακράν οι πιό τίμιες οι Ουκρανές  με χειρότερη τη Μολδαβή.
Μια μου δάνεισε και λεφτά τα οποία φυσικά και της τα επέστρεψα.
Μια παρατήρηση μόνο. Η Ουκρανία έχει αρκετά εκατομμύρια κόσμο. Αν δεν βλέπεσαι και είσαι σαν τον κώλο της Μαϊμούς η μόνη περίπτωση γυναίκας που θ ασχοληθεί μαζί σου θα είναι καμία αμόρφωτη απο κανένα κωλοχώρι. Γιατι μην μου πείτε ότι εσείς που κατηγορείτε είστε δεκάρια και ήρθαν οι κακές, μορφωμένες(οι μορφωμένες το τονίζω) Ουκρανές να σας φάνε τα λεφτά και να σας φερθούν άσχημα.
Αν φίλε μου είσαι 6 και θες να συναναστρέφεσαι με 8-9 και η άλλη να μην σ εκμετελλεύεται ατύχησες.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Στο ζηλιαρες, ναι ειναι. Καμια σχεση με οτι μπορεις να φανταστεις.

Σε φαση που χτυπαει ντιν ντιν μηνυμα στο viber απο αλλη κοπελα, το ανοιγεις μπροστα της (εννοειται, ετσι πρεπει να φερεσαι δεν πρεπει να κρυβεσαι και να εισαι φοβητσιαρης και ψευτρακος, θελουν να εισαι αντρας να μη μασσας να εισαι αληθινος και ο εαυτος σου να μην χαμπαριαζεις απο τα παιχνιδια-κολπα τους και τις διαφορες τεχνικες χειρισμου εκ μερους τους)

Ωραία όλα αυτά (ειδικά οι δύο τελέυταίες γραμμές - ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ)

Τότε όμως οι μέγιστοι Ουκρανολόγοι εδώ μέσα γιατί μάς λένε εμάς τα άσχετα γατάκια οτι φέρνουν και την φίλη τους να γαμήσεις μάς, δουλεύουν;  :huh:

Zηλεύουν το μήνυμα στο βάιμπερ της άγνωσtης αλλά δεν ζηλεύουν το μουνί της φίλης που γαμάς;

Η μπιτσίλα κατάλαβα, είναι από το bitch. Danke Herr Professor!

OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Ρε αδέλφια ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι εμπειρίες έχετε αλλά μου φαίνεται ζούμε σε άλλο πλανήτη.
Έχω εμπειρίες με 2 Ουκρανές, 1 Πολωνή , 1 Μολδαβή και 2 ρωσσίδες αν θυμάμαι καλά
Μακράν οι πιό τίμιες οι Ουκρανές  με χειρότερη τη Μολδαβή.
Μια μου δάνεισε και λεφτά τα οποία φυσικά και της τα επέστρεψα.
Μια παρατήρηση μόνο. Η Ουκρανία έχει αρκετά εκατομμύρια κόσμο. Αν δεν βλέπεσαι και είσαι σαν τον κώλο της Μαϊμούς η μόνη περίπτωση γυναίκας που θ ασχοληθεί μαζί σου θα είναι καμία αμόρφωτη απο κανένα κωλοχώρι. Γιατι μην μου πείτε ότι εσείς που κατηγορείτε είστε δεκάρια και ήρθαν οι κακές, μορφωμένες(οι μορφωμένες το τονίζω) Ουκρανές να σας φάνε τα λεφτά και να σας φερθούν άσχημα.
Αν φίλε μου είσαι 6 και θες να συναναστρέφεσαι με 8-9 και η άλλη να μην σ εκμετελλεύεται ατύχησες.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:hi: :hi: :hi:

OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Ωραία όλα αυτά (ειδικά οι δύο τελέυταίες γραμμές - ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ)

Τότε όμως οι μέγιστοι Ουκρανολόγοι εδώ μέσα γιατί μάς λένε εμάς τα άσχετα γατάκια οτι φέρνουν και την φίλη τους να γαμήσεις μάς, δουλεύουν;  :huh:

Zηλεύουν το μήνυμα στο βάιμπερ της άγνωσtης αλλά δεν ζηλεύουν το μουνί της φίλης που γαμάς;

Η μπιτσίλα κατάλαβα, είναι από το bitch. Danke Herr Professor!

Την αγνωστη που δεν ειναι ελεγχομενη απο αυτες, ναι τη ζηλευουν. Οι φιλες τους ειναι ελεγχομενες στις σχεσεις τους μαζι σου απο αυτες και οταν σταματησουν να ειναι ελεγχομενες, σταματανε και να ειναι φιλες τους.

Οταν σε γουσταρει πραγματικα, θα φερει και τη φιλη της να περασετε καλα. Αν δει ομως οτι η αλλη παει να σε παρει απο αυτην, δεν τη ξαναβλεπεις ποτε. Εχουν απιστευτη σκληροτητα μεταξυ τους.

Οι καυγαδες τους και η μεταξυ τους βια δεν υπαρχει ουτε στους αντρες.

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
εγω παίδες επειδή μου αρέσει η άντεργκρουντ -βρώμικηπλευρά της αθήνας και όλων των πόλεων που πάω μόνο φτωχές ουκρανές γνωρίζω. Να μου συστήσετε καμία πλούσια να δω τι παίζει. Αλ΄λα σε αχαρνών-Λιοσίων και κάτω πατήσια δεν έχω συναντήσει καμία που να έχει πάνω απο 50 ευρω στη τράπεζα.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Πηγαινε τυπε στο Κιεβο και περνα απο το κλαμπ Chi σαββατο βραδυ...
ολες πριγκιπησες ειναι εκει :grin: 300€ στοιχιζει το τραπεζι (ελαχιστη καταναλωση βεβαια , το μπουκαλι ουισκι ειναι στα 100)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom