Νέα

Ουκρανές στην Ελλάδα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Christos Savvidis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 248
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1

μπαίνουν στο μυαλό μου ιδεες (νόμιμες-επιχειρηματικές) στη συνάρτηση

κουτοπονηριά Ουκρανών στο Τσι και στο Καριμπίαν κλαμπςκαι έλληνες σεξοτουρίστες (άλλο θρέντ αυτό του τρισμέγιστου ΚΜΑΝΙΟΥ ανδρός....)

Μιλάμε για χρήμα...μόνο το 1% θέλω. τίποτα άλλο. Απο 100.000  σεξοτουρίστες ετησίως.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Οι φιλες τους ειναι ελεγχομενες στις σχεσεις τους μαζι σου απο αυτες και οταν σταματησουν να ειναι ελεγχομενες, σταματανε και να ειναι φιλες τους.

Υπάρχουν γυναίκες που κατορθώνουν να "ελέγχουν" η μία την άλλη και στη μέση άνδρας;

ΟΚ. Τι μαθαίνει κανείς.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
εγω παίδες επειδή μου αρέσει η άντεργκρουντ -βρώμικηπλευρά της αθήνας και όλων των πόλεων που πάω μόνο φτωχές ουκρανές γνωρίζω. Να μου συστήσετε καμία πλούσια να δω τι παίζει. Αλ΄λα σε αχαρνών-Λιοσίων και κάτω πατήσια δεν έχω συναντήσει καμία που να έχει πάνω απο 50 ευρω στη τράπεζα.

Πήγαινε Ουκρανία Κίεβο - είναι γεμάτο κουκλάρες corporate lawyers και CEOs.

Δεν ξέρουν τη τύφλα τους βέβαια αλλά άλλο αυτό.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.468
Πόντοι
2.606
Υπάρχουν γυναίκες που κατορθώνουν να "ελέγχουν" η μία την άλλη και στη μέση άνδρας;

ΟΚ. Τι μαθαίνει κανείς.
χαχαχαχαχαχααχαχαχα τι γραφει το ατομο ρε τζιγκυ? εχω κανει στομαχι απο τα γελια....κανει μπαμ οτι ειναι τρολαρα και εχει βαλθει να γεμισει 4987 σελιδες με αρλουμπες .....

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Εμπνέει σεβασμό στους "γαμιάδες" του μπλοκ όμως.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.468
Πόντοι
2.606
τον εχω κοψει και λιγο "μερακλη" ...βαλτε λεει καμια ιστορια που σας ετυχε....του χουμε γραψει 100ανθρωποι σχεδον το ιδιο πανω κατω,αλλα αυτος συνεχιζει,"ναι αλλα αυτο δεν ειναι προσωπικη ιστορια"....αν ΤΟΥ περιγραψει κανεις δηλαδη, πως το 2003 τον μαιο ,εκανε τη σουφρα της ιωλενα χωνι μετα απο μπεκρα σε μπαρ ,Α !αυτα ειναι στο θεμα του νηματος....
...μαλλον υλικο για να τον κουρκουνησει   :jerking: ψαχνει η τρολαρα,παρα να μαθει τι συμβαινει σε γενικες γραμμες με τις ουκρανες!

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
να ρωτήσω γιατί τόσο μένος με τις ουκρανές????
πραγματικά μόνο για πουτάνες? πως προκύπτει αυτό, με τις εμπειρίες σας?
Πέρα απο την πλάκα που κάνουμε με τις πορδοκόλες  ελεηνίδες....Δεν πιστεύω ότι είναι οι Ουκρανές οι Ελληνίδες, οι  Αλβανές οι Μποτσουανές κλπ κλπ κλπ.....  το πρόβλημα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Ουκρανία έχει και καθηγήτριες αγγλικών που δεν ξέρουν ούτε λέξη αγγλικά.
Γενικώς όλες οι θέσεις αγοράζονται ή τσιμπουκώνονται.Οι γκόμενες είναι αρκετά ρεαλίστριες Ουκρανία.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ωραία όλα αυτά (ειδικά οι δύο τελέυταίες γραμμές - ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ)

Τότε όμως οι μέγιστοι Ουκρανολόγοι εδώ μέσα γιατί μάς λένε εμάς τα άσχετα γατάκια οτι φέρνουν και την φίλη τους να γαμήσεις μάς, δουλεύουν;  :huh:

Zηλεύουν το μήνυμα στο βάιμπερ της άγνωσtης αλλά δεν ζηλεύουν το μουνί της φίλης που γαμάς;

Η μπιτσίλα κατάλαβα, είναι από το bitch. Danke Herr Professor!

Πασάρουν τη φίλη για να αντλήσουν όφελος.Σου λέει αυτός γαμάει και άλλες έτσι κι αλλιώς γιατί να μην του λανσάρω τη φίλη μου να μου έχει μετά η φίλη υποχρέωση και να πρέπει να με ξεπληρώσει είτε με προμήθεια είτε με δώρα είτε γνωρίζοντάς μου κάποιον πλούσιο σπόνσορα που τσίμπησε?
Κάπως έτσι πάει αναπόφευκτα,όταν βγαίνεις με Ουκρανές κάποια στιγμή σου φέρνουν και φίλες τους να γαμήσεις για να μείνουν τα λεφτά στην οικογένεια,να μη γαμάς άσχετες και σου τα τρώνε.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Σύρμα - μπήκε ο τρελλός.

:heavymetalbig:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
να ρωτήσω γιατί τόσο μένος με τις ουκρανές????
πραγματικά μόνο για πουτάνες? πως προκύπτει αυτό, με τις εμπειρίες σας?

Ρε τύπε .... όταν η γκόμενα είναι 1.77 , 60 κιλά , 2.5άρια φυσικά βυζιά , με γκρι μάτια ....
και να θέλει να διαβάσει για να περάσει π.χ. τη φαρμακολογία ....
πιστεύεις ότι δεν θα της προταθούν πιο εύκολοι τρόποι από το διάβασμα για να την περάσει ;;;;;;

small_5671-after-having-anal-sex-best-smoking-cock-and-swallow-sperm.gif

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266
μπηκαν τα πυρηνικα οπλα

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Γιατί το λες αυτό;

Προχθές μία όταν ήμασταν απέναντι στο πάρκο και την ρώτησα τι είναι αυτό το κόκκινο κτίριο μου είπε ότι το Τάρας Σεβτσένκο είναι ένα από τα καλλίτερα Πανεπιστήμια του κόσμου.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι Ουκρανέζες φοιτήτριες που είχα γκόμενες μου είπαν οτι οι φοιτήτριες είναι δύο κατηγοριών στις ηλίθιες ,σπασίκλες ή πιο έξυπνες,φτωχές που διαβάζουν για να περάσουν τις εξετάσεις και τις ζεμανφού που πληρώνουν.Αν δηλαδή δε διαβάζεις πρέπει να λαδώσεις.Οπότε μαζεύουν ένα ποσό ο καθένας,το δίνουν στον καθηγητή και τους περνάει όλους.
Μερικές μου ζήταγαν και λεφτά για να λαδώσουν τα μαθήματα.
Οι θέσεις αγοράζονται όλες αν π.χ. θες να γίνεις δασκάλα πρέπει να σκάσεις 500 ευρώ.Πιθανόν και οι θέσεις μπάτσου,στρατιωτικού,δικαστή,υπουργού,βουλευτή αγοράζονται,γενικά Ουκρανία μπορείς να λαδώσεις για τα πάντα όλα,απίστευτα διεφθαρμένη χώρα.
Αυτό με το λάδωμα έχει συχνά σαν αποτέλεσμα οι επαγγελματίες στη χώρα να είναι για τον πούτσο αφού τα πτυχία τους είναι λαδωμένα.
Γενικά κυριαρχεί η απάτη,οι ντόπιοι το παίρνουν σα δεδομένο.
Ξέρουν δηλαδή οτι στη χώρα τους μηχανικοί,γιατροί,οδοντίατροι,δικηγόροι κτλ είναι για τον πούτσο και δεν περιμένουν κάτι το ιδιαίτερο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
το νήμα είναι "ουκρανές στην ελλάδα"
όχι στην ουκρανία...

Ελλάδα όλες οι νεαρές Ουκρανές δηλαδή οι κάτω των 30 που φτάνουν δουλεύουν ή κωλόμπαρο ή στριπτιζάδικο ή μπορδέλο.Αυτή είναι η διαφορά με τις Πολωνέζες.Οι Πολωνέζες συνήθως ξεκινούν από καθαρίστριες,baby sitters,φροντίδα ηλικιωμένων,σερβιτόρες σε καφετέριες,έρχονται να δουλέψουν σε πιο τίμιες δουλειές και μετά όταν βλέπουν οτι δε βγαίνουν ψάχνουν και κάποιον σπόνσορα.
Οι νεαρές Ουκρανές,Ρωσίδες ξεκινούν με το καλημέρα από κωλόμπαρο,μπορδέλο,δεν έχουν ψευδαισθήσεις,πάνε για χοντρές μπάζες και καλύτερες γνωριμίες με πιο φραγκάτο κύκλο.
Επίσης οι Ουκρανέζες,Ρωσίδες πιάνουν εύκολα φιλίες με Ελληνίδες και επηρρεάζονται,οι Ελληνίδες τους δίνουν συμβουλές πώς να πουλάνε ακριβότερα το μουνί τους,ενώ οι Πολωνέζες μένουν στον κύκλο τους και παραμένουν πάντα Πολωνές,δεν επηρρεάζονται καθόλου από το περιβάλλον.

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
μεχρι τωρα 5 (απο Ουκρανια), με σχεση απο 2 εβδομαδες,μεχρι μερικους μηνες..αρνητικα-τσιγκουνες,φιλοχρηματες,μονοχνωτες...θετικα-κορμαρες,σεξομηχανες,εχουν την αντιληψη οτι πρεπει να αφησουν ικανοποιημενο τον αντρα...καταποση 4 στις 5,λοκο 4 στις 5... :heavymetalbig: 2 ντανταδες.μια μανικιουριστα,μια υπαλληλος σε γραφειο και μια μοντελιστ...

OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
αν συχνάζεις σε κωλόμπαρα και μπουρδέλα θα γνωρίσεις ουκρανέζες βίζιτες. φυσικό είναι.

τι να σου πω, εγώ έξω από τέτοιους χώρους μία έχω γνωρίσει και δούλευε σε τουριστικό γραφείο.
και υπόψιν είχε όλα τα προσόντα σα γυναίκα να κάνει οτιδήποτε αν ήθελε...

Ετσι ακριβως τυπε.

Λανθασμενα θεωρουν οτι μια ομορφη κοπελα με καταγωγη απο Ουκρανια θα πρεπει να ειναι επαγγελματιας ή να ψαχνει σπονσορα.

Ναι, υπαρχουν και αυτες που λενε, υπαρχουν ομως και οι νορμαλ κοπελες που εργαζονται σε κανονικες δουλειες ή απλα σπουδαζουν και μενουν μαζι με τους γονεις τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom