τυπε καποιοι ηρθαν να μας πουν για τις ανατολικες εν ετει 2019Ρε μλκ, τι νήμα-Ευαγγέλιο είναι αυτό που μας έβαλες να διαβάσουμε Ιστορία σήμερα;;;
στο μπου εχουν γραφτει αριστουργηματα για το εν λογω θεμα σχεδον δεκαετια πριν
τυπε καποιοι ηρθαν να μας πουν για τις ανατολικες εν ετει 2019Ρε μλκ, τι νήμα-Ευαγγέλιο είναι αυτό που μας έβαλες να διαβάσουμε Ιστορία σήμερα;;;
Προφανώς και θα υπάρχουν κοπέλες από την Ουκρανία με ξηγημένη συμπεριφορά. Απλά δεν τις γνώρισα εγώ.
τυπε καποιοι ηρθαν να μας πουν για τις ανατολικες εν ετει 2019
O Yantis-Davarits είναι ο αγαπημένος μου ήρωας των ανατολικών νημάτων! Μου είχε πει πως αν η γυναίκα δεν είναι "καριόλα" στη ψυχή δεν έχει κανένα ενδιαφέρον να ασχοληθείς!!τυπε καποιοι ηρθαν να μας πουν για τις ανατολικες εν ετει 2019
Ειχα την τυχη να τον φιλοξενησω πριν χρονια για μια μερα στο σπιτι μου στο Κισιναου , μεγαλη μορφηO Yantis-Davarits είναι ο αγαπημένος μου ήρωας των ανατολικών νημάτων! Μου είχε πει πως αν η γυναίκα δεν είναι "καριόλα" στη ψυχή δεν έχει κανένα ενδιαφέρον να ασχοληθείς!!
Μόνο αυτές που παίζαν τον άντρα στα δάχτυλά τους ήταν γοητευτικές και ερωτευσιμες!!!
Δεν το αμφισβητώ καθόλου και το θεωρώ και λογικό. Εμείς από γραφείο ευρέσεως εργασίας τις βρίσκαμε, έκαναν τη δουλειά τους για τις λίγες μέρες που συμφωνούσαμε και μετά στην επόμενη δουλειά όποιες είχε διαθέσιμες το γραφείο. Οπότε τυχαίο δείγμα εργάτριας ήταν. Ίσως αν δεν είχαν ανάγκη από χρήματα να ήταν διαφορετική η συμπεριφορά τους. Δεν ξέρω....Εχει αρκετες εδω στη χωρα μας τυπε, λυπαμαι που δεν ετυχε να γνωρισεις καποια να χαρεις τη ζωη σου μαζι της.
Μουναρες, καλες στο sex, αδιστακτες και gold diggers , λατρευουν το χρημα και σε πουλανε για πλακα.
σιγουρα υπαρχουν σωστες....οπως υπαρχουν γετι,μονοκεροι , ο ζακουλα και ο τερματοφυλακας γιατρος.....περαν της πλακας λογικα θα υπαρχουν και νορμαλ αλλα το δειγμα ειναι τεραστιο αρα αυτες θα ειναι στατιστικο λαθος...Το καλυτερο ειναι οταν αρχιζουν να λενε το ποιημα για τον ατυχο αρρωστο συγγενη τους πισω στην ουκρανια που εχει αμεση αναγκη χρηματων για θεραπεια/εγχειρηση...τρελο γελιο...απλα τοτε να εχετε το νου σας ,οσο καλα και να γαμιονται,οτι ηρθε η ωρα να σπατσαρετε...για τους τολμηρους κομμαντο που θα προχωρησουν σε γαμπριλικια με ουκρανες,καλο κουραγιο-τα πεθερικα(συνηθως μονο μανα γυπας-ταλαιπωρη) σας περιμενουν με ανοικτες μασελες ....δεν ειναι σε καμια περιπτωση γουαιφ ματηριαλ ....αβοιντ ατ ωλ κοστ οι γαμομανεις!
Τυπε αυτα που γραφτηκαν πριν μια δεκαετια, απλα δεν ισχυουν τωρα ουτε κατα διανοια.
Καθε 2-3 χρονια αλλαζει το σκηνικο και τα δεδομενα, 10 ετη ειναι μια αιωνιοτητα.
Για τις Ουκρανες εδω στην Ελλαδα, που δεν ειναι επαγγελματιες και δεν ψαχνουν για σπονσορα, τωρα το 2019 φρεσκα ψαρια, εχεις να γραψεις καποια εμπειρια σου;
Και που τα γράφουμε και τα ξέρουμε , πάλι την πατάμε φιλεεεεεστον αντιποδα η φυσικη ομορφια τους και η συνηθης τακτικη τους αποπλανησης μεσω εξωφρενικα καλου σεξ ,τις καθιστα μαστ χαβ παρτενερς στο σεξ!
το νου σας οι αγαπουληδες,σας τα γραψαμε ,τωρα ξερετε!
Μακαρι φιλε μου. Κι εγω το ευχομαι.Τυπε μονο απο αυτες γνωρισες απο οτι δειχνουν τα γραφομενα σου. Σου ευχομαι να γνωρισεις και απο τις αλλες, υπαρχουν.
τυπε,αν και γραφεις 99,9% αρλουμπες επειδη και μονο δειχνεις διαθεση να μαθεις σου απαντω... εχω κανει με ουκρανες σοβαρα εκτροπα.....τις εχω νο2 μετα τις σκωτσεζες-που απλα δεν υπαρχουν στο σεξ....παραπερα δεν ξερω τι τους φταιει ,αλλα ειναι μονιμα στο πισω μερος του κεφαλιου με το πως θα σε βρουν μποσικο...Η δικη σου εμπειρια με Ουκρανη που μενει εδω στην Ελλαδα, αυτη ηταν;
Τι εμπειρια τυπε, οτι γαμησα μια ουκρανη πριν εξαμηνο? Ε και ...?Τυπε αυτα που γραφτηκαν πριν μια δεκαετια, απλα δεν ισχυουν τωρα ουτε κατα διανοια.
Καθε 2-3 χρονια αλλαζει το σκηνικο και τα δεδομενα, 10 ετη ειναι μια αιωνιοτητα.
Για τις Ουκρανες εδω στην Ελλαδα, που δεν ειναι επαγγελματιες και δεν ψαχνουν για σπονσορα, τωρα το 2019 φρεσκα ψαρια, εχεις να γραψεις καποια εμπειρια σου;
Έλα ρε φίλε και δεν τις είχα σε υπόληψη ( σκωτσεζες)τυπε,αν και γραφεις 99,9% αρλουμπες επειδη και μονο δειχνεις διαθεση να μαθεις σου απαντω... εχω κανει με ουκρανες σοβαρα εκτροπα.....τις εχω νο2 μετα τις σκωτσεζες-που απλα δεν υπαρχουν στο σεξ....παραπερα δεν ξερω τι τους φταιει ,αλλα ειναι μονιμα στο πισω μερος του κεφαλιου με το πως θα σε βρουν μποσικο...
Και που τα γράφουμε και τα ξέρουμε , πάλι την πατάμε φιλεεεεε
Είναι γλυκό το μουνι .......
Τι εμπειρια τυπε, οτι γαμησα μια ουκρανη πριν εξαμηνο? Ε και ...?
φυσικα ισχυουν αυτα που εχουν ειπωθει , απολυτα μαλιστα.
Επισης οι σλαβες που ειναι στην ελλαδα το 90% ειναι καμενες.