Νέα

Ουκρανές στην Ελλάδα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Christos Savvidis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 248
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.228
Πόντοι
2.356
Ρε μλκ, τι νήμα-Ευαγγέλιο είναι αυτό που μας έβαλες να διαβάσουμε Ιστορία σήμερα;;;

:happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:
τυπε καποιοι ηρθαν να μας πουν για τις ανατολικες εν ετει 2019
στο μπου εχουν γραφτει αριστουργηματα :2funny: για το εν λογω θεμα σχεδον δεκαετια πριν

OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Προφανώς και θα υπάρχουν κοπέλες από την Ουκρανία με ξηγημένη συμπεριφορά. Απλά δεν τις γνώρισα εγώ.

Εχει αρκετες εδω στη χωρα μας τυπε, λυπαμαι που δεν ετυχε να γνωρισεις καποια να χαρεις τη ζωη σου μαζι της.

OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
στο μπου εχουν γραφτει αριστουργηματα :2funny: για το εν λογω θεμα σχεδον δεκαετια πριν

Τυπε αυτα που γραφτηκαν πριν μια δεκαετια, απλα δεν ισχυουν τωρα ουτε κατα διανοια.

Καθε 2-3 χρονια αλλαζει το σκηνικο και τα δεδομενα, 10 ετη ειναι μια αιωνιοτητα.

Για τις Ουκρανες εδω στην Ελλαδα, που δεν ειναι επαγγελματιες και δεν ψαχνουν για σπονσορα, τωρα το 2019 φρεσκα ψαρια, εχεις να γραψεις καποια εμπειρια σου;

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
O Yantis-Davarits είναι ο αγαπημένος μου ήρωας των ανατολικών νημάτων! Μου είχε πει πως αν η γυναίκα δεν είναι "καριόλα" στη ψυχή δεν έχει κανένα ενδιαφέρον να ασχοληθείς!!
Μόνο αυτές που παίζαν τον άντρα στα δάχτυλά τους ήταν γοητευτικές και ερωτευσιμες!!! :heavymetalbig: :orchestra:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.228
Πόντοι
2.356
O Yantis-Davarits είναι ο αγαπημένος μου ήρωας των ανατολικών νημάτων! Μου είχε πει πως αν η γυναίκα δεν είναι "καριόλα" στη ψυχή δεν έχει κανένα ενδιαφέρον να ασχοληθείς!!
Μόνο αυτές που παίζαν τον άντρα στα δάχτυλά τους ήταν γοητευτικές και ερωτευσιμες!!! :heavymetalbig: :orchestra:
Ειχα την τυχη :grin: να τον φιλοξενησω πριν χρονια για μια μερα στο σπιτι μου στο Κισιναου , μεγαλη μορφη :grin: :grin:
Πριν μια βδομαδα που μιλησα με κοινο γνωστο μας μου ειπε οτι εχει χαθει εντελως και δεν ξερει κανεις που βρισκεται ...

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Εχει αρκετες εδω στη χωρα μας τυπε, λυπαμαι που δεν ετυχε να γνωρισεις καποια να χαρεις τη ζωη σου μαζι της.
Δεν το αμφισβητώ καθόλου και το θεωρώ και λογικό. Εμείς από γραφείο ευρέσεως εργασίας τις βρίσκαμε, έκαναν τη δουλειά τους για τις λίγες μέρες που συμφωνούσαμε και μετά στην επόμενη δουλειά όποιες είχε διαθέσιμες το γραφείο. Οπότε τυχαίο δείγμα εργάτριας ήταν. Ίσως αν δεν είχαν ανάγκη από χρήματα να ήταν διαφορετική η συμπεριφορά τους. Δεν ξέρω....

STAVROS6969

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2015
Like
556
Πόντοι
96
Μουναρες, καλες στο sex, αδιστακτες και gold diggers , λατρευουν το χρημα και σε πουλανε για πλακα.

OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Μουναρες, καλες στο sex, αδιστακτες και gold diggers , λατρευουν το χρημα και σε πουλανε για πλακα.

Τυπε μονο απο αυτες γνωρισες απο οτι δειχνουν τα γραφομενα σου. Σου ευχομαι να γνωρισεις και απο τις αλλες, υπαρχουν.

:hi:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.225
Πόντοι
2.606
σιγουρα υπαρχουν σωστες....οπως υπαρχουν γετι,μονοκεροι , ο ζακουλα και ο τερματοφυλακας γιατρος.....περαν της πλακας λογικα θα υπαρχουν και νορμαλ αλλα το δειγμα ειναι τεραστιο αρα αυτες θα ειναι στατιστικο λαθος...Το καλυτερο ειναι οταν αρχιζουν να λενε το ποιημα για τον ατυχο αρρωστο συγγενη τους πισω στην ουκρανια που εχει αμεση αναγκη χρηματων για θεραπεια/εγχειρηση...τρελο γελιο...απλα τοτε να εχετε το νου σας ,οσο καλα και να γαμιονται,οτι ηρθε η ωρα να σπατσαρετε...για τους τολμηρους κομμαντο που θα προχωρησουν σε γαμπριλικια με ουκρανες,καλο κουραγιο-τα πεθερικα(συνηθως μονο μανα γυπας-ταλαιπωρη) σας περιμενουν με ανοικτες μασελες  :rockon: :rockon:....δεν ειναι σε καμια περιπτωση γουαιφ ματηριαλ ....αβοιντ ατ ωλ κοστ οι γαμομανεις!

OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
σιγουρα υπαρχουν σωστες....οπως υπαρχουν γετι,μονοκεροι , ο ζακουλα και ο τερματοφυλακας γιατρος.....περαν της πλακας λογικα θα υπαρχουν και νορμαλ αλλα το δειγμα ειναι τεραστιο αρα αυτες θα ειναι στατιστικο λαθος...Το καλυτερο ειναι οταν αρχιζουν να λενε το ποιημα για τον ατυχο αρρωστο συγγενη τους πισω στην ουκρανια που εχει αμεση αναγκη χρηματων για θεραπεια/εγχειρηση...τρελο γελιο...απλα τοτε να εχετε το νου σας ,οσο καλα και να γαμιονται,οτι ηρθε η ωρα να σπατσαρετε...για τους τολμηρους κομμαντο που θα προχωρησουν σε γαμπριλικια με ουκρανες,καλο κουραγιο-τα πεθερικα(συνηθως μονο μανα γυπας-ταλαιπωρη) σας περιμενουν με ανοικτες μασελες  :rockon: :rockon:....δεν ειναι σε καμια περιπτωση γουαιφ ματηριαλ ....αβοιντ ατ ωλ κοστ οι γαμομανεις!

Η δικη σου εμπειρια με Ουκρανη που μενει εδω στην Ελλαδα, αυτη ηταν;

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.225
Πόντοι
2.606
στον αντιποδα η φυσικη ομορφια τους και η συνηθης τακτικη τους αποπλανησης μεσω εξωφρενικα καλου σεξ ,τις καθιστα μαστ χαβ παρτενερς στο σεξ!
το νου σας οι αγαπουληδες,σας τα γραψαμε ,τωρα ξερετε!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.983
Πόντοι
5.506
Τυπε αυτα που γραφτηκαν πριν μια δεκαετια, απλα δεν ισχυουν τωρα ουτε κατα διανοια.

Καθε 2-3 χρονια αλλαζει το σκηνικο και τα δεδομενα, 10 ετη ειναι μια αιωνιοτητα.

Για τις Ουκρανες εδω στην Ελλαδα, που δεν ειναι επαγγελματιες και δεν ψαχνουν για σπονσορα, τωρα το 2019 φρεσκα ψαρια, εχεις να γραψεις καποια εμπειρια σου;

Τύπε δε διαβάζουμε παλιά νήματα για να αντλήσουμε πληροφορίες για το θέμα και να τις μεταφέρουμε στο σήμερα αλλά κυρίως για να διασκεδάσουμε επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά πόσα ναυάγια έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς το σαιτ και ακόμε περισσότερο πόσο περισσότερο ναυάγια επιστρέφουν με τους κλώνους τους.

Τρανταχτό παράδειγμα ο lakis33-zeljiko-fylovios-λουλού33 που με το πέρασμα των ετών είναι πλέον εντελώς ώριμος για εγκλεισμό και θεραπευτική αγωγή.  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.139
Πόντοι
206
στον αντιποδα η φυσικη ομορφια τους και η συνηθης τακτικη τους αποπλανησης μεσω εξωφρενικα καλου σεξ ,τις καθιστα μαστ χαβ παρτενερς στο σεξ!
το νου σας οι αγαπουληδες,σας τα γραψαμε ,τωρα ξερετε!
Και που τα γράφουμε και τα ξέρουμε , πάλι την πατάμε φιλεεεεε
Είναι γλυκό το μουνι .......

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.225
Πόντοι
2.606
Η δικη σου εμπειρια με Ουκρανη που μενει εδω στην Ελλαδα, αυτη ηταν;
τυπε,αν και γραφεις 99,9% αρλουμπες επειδη και μονο δειχνεις διαθεση να μαθεις σου απαντω... εχω κανει με ουκρανες σοβαρα εκτροπα.....τις εχω νο2 μετα τις σκωτσεζες-που απλα δεν υπαρχουν στο σεξ....παραπερα δεν ξερω τι τους φταιει ,αλλα ειναι μονιμα στο πισω μερος του κεφαλιου με το πως θα σε βρουν μποσικο...

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.228
Πόντοι
2.356

Τι εμπειρια τυπε, οτι γαμησα μια ουκρανη πριν εξαμηνο? Ε και ...?
φυσικα ισχυουν αυτα που εχουν ειπωθει , απολυτα μαλιστα.
Επισης οι σλαβες που ειναι στην ελλαδα το 90% ειναι καμενες.

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.139
Πόντοι
206
τυπε,αν και γραφεις 99,9% αρλουμπες επειδη και μονο δειχνεις διαθεση να μαθεις σου απαντω... εχω κανει με ουκρανες σοβαρα εκτροπα.....τις εχω νο2 μετα τις σκωτσεζες-που απλα δεν υπαρχουν στο σεξ....παραπερα δεν ξερω τι τους φταιει ,αλλα ειναι μονιμα στο πισω μερος του κεφαλιου με το πως θα σε βρουν μποσικο...
Έλα ρε φίλε και δεν τις είχα σε υπόληψη ( σκωτσεζες)
Τις είχα στην ίδια συνομοταξία με τις Αγγλίδες ....

OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
OP
OP
C

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Τι εμπειρια τυπε, οτι γαμησα μια ουκρανη πριν εξαμηνο? Ε και ...?
φυσικα ισχυουν αυτα που εχουν ειπωθει , απολυτα μαλιστα.
Επισης οι σλαβες που ειναι στην ελλαδα το 90% ειναι καμενες.

Αν υποθεσουμε οτι μενουν στην Ελλαδα 5000 κοπελες απο Ουκρανια (λεμε τωρα, τυχαιο νουμερο για να γινει κουβεντα) τις εχεις γνωρισει ολες στο συνολο τους και εχεις βγαλει τα ποσοστα που γραφεις ή απλα γραφεις οτι να ναι ετσι για να γραψεις και εσυ κατι ωστε να δειξεις οτι γνωριζεις πραγματα και καταστασεις;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom