Νέα

Οξεία μουνοδουλίαση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ghostrider
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 707
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Eγω βαζω στοιχημα οτι δεν εχεις γαμησει ουτε μια ακομη και με τα λεφτα του μπαμπα
με τις ιδεες που εχεις εσυ και οι αλλοι 2 μπακουροι φιλοι σου.

Τραγικο ειναι να βγαινεις εξω με ολοκληρη ομαδα ψωλαραιων ... ακομη και σε κλαμπ να πας πορτα θα φας. Να υποθεσω οτι και εκει ειναι μαλακας ο πορτιερης ε? και οχι εσυ. ΠΟυ σε παιρνει χαμπαρι με την μια και δεν σε αφηνει καν να μπεις στο μαγαζι. Εκει γιατι δεν καθεσαι να αναλυσεις τις αποψεις σου και να του πεις οτι εχω βγει με τα φιλαρακια να μιλησω για την ΑΕΚ  :2funny:

Δεν μπορώ να σου πω κάποια πράγματα επειδή δεν με ξέρεις και δεν έχει νόημα να μιλάς για σένα όταν οι άλλοι δεν σε ξέρουν.. Τέσπα αν εσύ πιστεύεις ότι επειδή εσύ γαμάς μόνο μέσω παρεών και ότι οι άλλοι δεν μπορούν να γαμήσουν χωρίς παρέα η συζήτηση λήγει εδώ..
Μόνο που ξεχνάς ότι όλοι οι άνθρωποι δεν είμαστε του ίδιου επιπέδου σε πράγματα που μετράνε στο άλλο φίλο.. Για το ποιος γαμάει και ποιος όχι αφήνω στην κρίση αυτών που διαβάζουν το τι γράφουμε.. Αν πιστεύουν ότι γαμάς εσύ και όχι εγώ έχει καλώς.. Ο καθένας έχει τη δική του κρίση..

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Επίσης πιστεύω να ξέρεις ότι είσαι μέγιστος κωλοτούμπας έτσι? Θυμάσαι τι έγραφες πιστεύω πέρσι περί σχέσεων και μπουρδέλων και ξαφνικά έκανες στροφή 180 μοιρών ενώ παλιότερα υπερασπιζόσουν με πάθος τα αντίθετα των τωρινών σου πιστεύω..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
H διαφορα ειναι οτι ξερω αρκετα καλα στην Αθηνα τι παιζει επειδη εχω γνωστους στα πιο μεγαλα μαγαζια... ΜΥΛΟΣ ... W ... κτλπ.... ατομα που δουλεουν μεσα αλλα και στο Γκαζι soho , why sleep κτλπ.... για Γκαζι θα μιλησουμε γιατι εκει μαζευεται ο περισσοτερος κοσμος. Συμφωνα με τα ατομα που ειναι μεσα εκει και δουλευουν και δεν εχουν λογο να πουν ψεμματα.... οσοι πανε μονοι τους να κανουν καμακι συνηθως τρωνε τα μουτρα τους. Οι γκομενες δεν γουσταρουν τους ξεμπαρκους.

Ποσο μαλλον τα δυνατα μουνια που λες εσυ.... καλη γκομενα πλεον κτυπας μονο μεσα απο παρεα. Εκτος παρεας και σε καμακι φαση θα βρεις καμια ξεμπαρκη (αν κατσει) και που ουτε θα ξερεις απο που κραταει η σκουφια της. Αλλα εσενα απο οτι βλεπω δεν σε νοιαζει και πολυ μιας και πηγαινεις κανεις οτι ειναι να κανεις να χαρεις εκεινη την ωρα και μετα ουτε τις ξερεις  :P

Το κλασσικο δηλαδη το χαλαω... οχι φτιαχνω... παω κανω την καυλαρα μου τα γαμαω ολα
και στην ουσια δεν φτιαχνω τιποτα...δεν φτιαχνω κυκλο...δεν φτιαχνω παρεα... δεν εχω σταθερη βαση

δεν θα παιξουμε ετσι.....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Επίσης πιστεύω να ξέρεις ότι είσαι μέγιστος κωλοτούμπας έτσι? Θυμάσαι τι έγραφες πιστεύω πέρσι περί σχέσεων και μπουρδέλων και ξαφνικά έκανες στροφή 180 μοιρών ενώ παλιότερα υπερασπιζόσουν με πάθος τα αντίθετα των τωρινών σου πιστεύω..

Κοιτα δεν θα μεινω σε μια αποψη οταν βλεπω οτι δεν δουλευει
μαλακας δεν ειμαι..... το καμακι το αμεσο ετσι οπως το εννοεις εσυ δεν δουλευει
επομενως δεν το υποστηριζω πια.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
H διαφορα ειναι οτι ξερω αρκετα καλα στην Αθηνα τι παιζει επειδη εχω γνωστους στα πιο μεγαλα μαγαζια... ΜΥΛΟΣ ... W ... κτλπ.... ατομα που δουλεουν μεσα αλλα και στο Γκαζι soho , why sleep κτλπ.... για Γκαζι θα μιλησουμε γιατι εκει μαζευεται ο περισσοτερος κοσμος. Συμφωνα με τα ατομα που ειναι μεσα εκει και δουλευουν και δεν εχουν λογο να πουν ψεμματα.... οσοι πανε μονοι τους να κανουν καμακι συνηθως τρωνε τα μουτρα τους. Οι γκομενες δεν γουσταρουν τους ξεμπαρκους.

Ποσο μαλλον τα δυνατα μουνια που λες εσυ.... καλη γκομενα πλεον κτυπας μονο μεσα απο παρεα. Εκτος παρεας και σε καμακι φαση θα βρεις καμια ξεμπαρκη (αν κατσει) και που ουτε θα ξερεις απο που κραταει η σκουφια της. Αλλα εσενα απο οτι βλεπω δεν σε νοιαζει και πολυ μιας και πηγαινεις κανεις οτι ειναι να κανεις να χαρεις εκεινη την ωρα και μετα ουτε τις ξερεις  :P

Τι γίνεται λοιπόν φίλε σε περίπτωση που εγώ ή κάποιος δικός μου ξέρουμε πάρα πολλά άτομα, και έχουμε καλό όνομα? Τότε δεν μπορώ να χτηπήσω γκόμενα? Δηλαδή αν σε βλέπουν να συναναστρέφεσαι με πολλά άτομα άνδρες-γυναίκες, αλλά παρόλα αυτά είσαι με 1-2 άλλους δικούς σου πάλι δηλαδή θα με φάει η αγαμία?
Αν είσαι σε παρέα μεικτή δεν μπορείς να καμακώσεις άγνωστες.. Είσαι καταδικασμένος να μπορείς να καμακώσεις μόνο αυτές που θα σου φέρουν οι "φίλες" σου..

OP
OP
G

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Εγώ ξέρω ένα πράγμα.. Αν είσαι καλός εμφανισιακά, σχετικά ματσωμένος έστω και με λεφτά του μπαμπά, ξέρεις να ψυχολογείς τα άτομα και πάνω από όλα είσαι θαρραλέος και βγαίνεις με άλλους 1-2 όμοιους δεν υπάρχει περίπτωση να μη γαμάς δυνατά μουνιά..
Και άσε τις παρέες γι αυτούς που τις χρειάζονται.. Είναι τραγικό να αναγκάζεσαι να κάνεις παρέα με άτομα που δεν γουστάρεις για να ρίξεις γκόμενα..

Αυτό που λες μπορεί να ισχύει σε κάποιο βαθμό αλλά όχι τόσο όσο το φαντάζεσαι. Ειδικά για "δυνατά μουνιά" ξεχασέ το, ούτε στον ύπνο σου δεν θα τα δεις αν δεν ανήκεις σε σωστή "ομάδα". Το ότι είναι τραγικό συμφωνώ μαζί σου αλλά έτσι λειτουργεί ο κόσμος.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κατσε τωρα το αλλαξες. Ειπες οτι θα βγεις και θα συναναστραφεις με πολλα ατομα γυναικες - αντρες
που θα ειναι αυτα? Ενταξει αμα εισαι σε δικο σου μαγαζι και τους ξερεις ολους αντρες - γυναικες εκει αλλαζει το θεμα. Αλλα δεν το παρουσιασες εξαρχης ετσι. Εσυ ειπες θα βγω με 3 αντρες και θα παμε να κτυπησουμε δυνατα μουνακια...

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Αυτό που λες μπορεί να ισχύει σε κάποιο βαθμό αλλά όχι τόσο όσο το φαντάζεσαι. Ειδικά για "δυνατά μουνιά" ξεχασέ το, ούτε στον ύπνο σου δεν θα τα δεις αν δεν ανήκεις σε σωστή "ομάδα". Το ότι είναι τραγικό συμφωνώ μαζί σου αλλά έτσι λειτουργεί ο κόσμος.

Εντάξει ρε φίλε βγαίνε εσύ με μεικτή παρέα με 3-4 γκόμενες της σειράς και περίμενε μέσω αυτών να χτυπήσεις μουνάρα..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Καλα μεταξυ μας δεν ειπα ποτε οτι θα κανεις και παρεα με ατομα που ΔΕΝ γουσταρεις μονο για να βρεις γκομενα γιατι αυτο θα φανει ουτως η αλλως... ισα ισα ειπα με ατομα που κανεις κεφι... θα ψαξω κ το ποστ αν καποιος εχει αντιρρηση και δεν το θυμαται.

OP
OP
G

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Εντάξει ρε φίλε βγαίνε εσύ με μεικτή παρέα με 3-4 γκόμενες της σειράς και περίμενε μέσω αυτών να χτυπήσεις μουνάρα..

Οι άντρες που έχουν μεγάλο κοινωνικό κύκλο είναι πιο αρεστοί στις γυναίκες και είναι και ευκολότερο να μιλήσουν σε μία άγνωστη σε ένα μαγαζί. Επίσης το να περιτριγυρίζεσαι από γυναίκες, έστω και την αδελφή σου και την ξαδέλφη σου να έχεις μαζί, σε κάνει πιο ελκυστικό στις άλλες γυναίκες. Άντρας μόνος, η άντρας με άλλους δύο τρεις μπάκουρους φίλους, δύσκολα θα κάνει κάτι. Στην σπάνια περίπτωση που είναι γαμώ τα παιδιά, η πολύ εμφανίσιμοι τύποι, μπορεί να έχουν αρκετή "αξία" ώστε να κάνουν πέντε πράγματα αλλά η "αγέλη" συνήθως επικρατεί.

Αυτό που σου περιγράφω το έχω δει να αναπαράγεται με απίστευτη σκληρότητα ακόμη και σε εργασιακούς χώρους. Δυστυχώς, έτσι είναι η πραγματικότητα.

Επισκέπτης
Κατσε τωρα το αλλαξες. Ειπες οτι θα βγεις και θα συναναστραφεις με πολλα ατομα γυναικες - αντρες
που θα ειναι αυτα? Ενταξει αμα εισαι σε δικο σου μαγαζι και τους ξερεις ολους αντρες - γυναικες εκει αλλαζει το θεμα. Αλλα δεν το παρουσιασες εξαρχης ετσι. Εσυ ειπες θα βγω με 3 αντρες και θα παμε να κτυπησουμε δυνατα μουνακια...
πιρφοροσ?

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16

Είτε είσαι σε μεικτή παρέα είτε όχι πάντα για να γαμήσεις πρέπει να πληρείς κάποιες προδιαγραφές.. Η κοινωνικότητα είναι μία από αυτές. Εγώ τόση ώρα λέω ότι δεν χρειάζεται να είσαι σε μεικτή παρέα για να βρεις γκόμενα.. όταν είσαι σε μεικτή παρέα είσαι καταδικασμένος να μην μπορείς να γνωρίσεις τις γκόμενες που θέλεις και κάνεις κέφι εσύ.. Είναι αδύνατο να κάνεις κίνηση και θα σε "εμποδίσει" άλλωστε η παρεά..
Πάνε με φίλους και φίλες σου να χορέψετε να πείτε καμιά μαλακία και να γυρίσετε μετά σπίτι αγάμητοι πιστεύοντας ότι περάσατε γαμάτα και αύριο πάλι τα λέτε στη σχολή.. Όπως γίνεται κατανοητό τώρα αναφέρθηκα στο τέλος και στο σύνολο φοιτητοπαρεών  :2funny:

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Και για να τελειώνει η συζήτηση ο καλύτερος τρόπος για να βγάλεις γκόμενα που πραγματικά ποθείς από το πουθενά είναι να είσαι εσύ και ένας μόνο δικός σου του ίδιου επιπέδου νοητικά και εμφανισιακά! Αλλιώς κρέμεσαι από τα "αρχίδια" της κάθε φίλης και φίλου που φυσικά ή δεν θα γνωρίζει ή δεν θα θέλει να φέρει τις πιο εμφανίσιμες που ξέρει για να καμακώσεις εσύ.. Άσε που τον δικό σου πόθο θα τον έχουν και τα άλλα αρσενικά της παρέας και όπως καταλαβαίνεις η κατάσταση θα οδηγήσει σε αγαμία!

OP
OP
G

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Και για να τελειώνει η συζήτηση ο καλύτερος τρόπος για να βγάλεις γκόμενα που πραγματικά ποθείς από το πουθενά είναι να είσαι εσύ και ένας μόνο δικός σου του ίδιου επιπέδου νοητικά και εμφανισιακά! Αλλιώς κρέμεσαι από τα "αρχίδια" της κάθε φίλης και φίλου που φυσικά ή δεν θα γνωρίζει ή δεν θα θέλει να φέρει τις πιο εμφανίσιμες που ξέρει για να καμακώσεις εσύ.. Άσε που τον δικό σου πόθο θα τον έχουν και τα άλλα αρσενικά της παρέας και όπως καταλαβαίνεις η κατάσταση θα οδηγήσει σε αγαμία!

Άλλο λέμε βασικά. Έχω εγώ τρεις φίλες που δεν τις πηδάω, έχεις εσύ δύο φίλες που δεν τις πηδάς και ο Μπολτν έχει τέσσερις συμμαθήτριες με τις οποίες βγαίνει για χορό κλπ. Βγαίνουμε όλοι μαζί, δλδ τρεις άντρες, 9 γκόμενες. Στο μαγαζί που πάμε φαινόμαστε άρχοντες, στις φίλες φαινόμαστε γαμάτοι και μπορεί εγώ να κάνω κάτι με συμφοιτήτρια του Μπολτν, εσύ με μία δικιά μου κλπ. Όχι μόνο ανεβάζουμε την αξία μας αλλά αυξάνουμε και ουσιαστικά τις πιθανότητες να γαμήσουμε.

Η εναλλακτική είναι να κρατάς τις φίλες σου κλειδωμένες στην υπόγα επειδή μία μέρα μπορεί να σου κάτσει καμία. Αυτό κάνουν όλοι και έχουν γίνει πρωταθλητές στην μαλακία.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Η εναλλακτική είναι να κρατάς τις φίλες σου κλειδωμένες στην υπόγα επειδή μία μέρα μπορεί να σου κάτσει καμία. Αυτό κάνουν όλοι και έχουν γίνει πρωταθλητές στην μαλακία.

....... Αλλιώς κρέμεσαι από τα "αρχίδια" της κάθε φίλης και φίλου που φυσικά ή δεν θα γνωρίζει ή δεν θα θέλει να φέρει τις πιο εμφανίσιμες που ξέρει για να καμακώσεις εσύ.. Άσε που τον δικό σου πόθο θα τον έχουν και τα άλλα αρσενικά της παρέας και όπως καταλαβαίνεις η κατάσταση θα οδηγήσει σε αγαμία!

Εγωιστης ειναι ο φιλος... το μοναχικο καμακι του ταιριαζει καλυτερα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Φοβαται τα αλλα αρσενικα της παρεας περιμενε να σου φερει και φιλη αυτος μετα εσενα  :2funny: :2funny:..... κανει καμακι επειδη
νομιζει οτι αυτο που παει και κανει το κανει μονο αυτος και δεν υπαρχουν αλλοι
σου λεει εγω ετσι θα ξεχωρισω  :P

παω στοιχημα αμα φαει καμια χυλοπιτα καμια μερα θα γυρισει και θα πει... "Σα δεν ντρεπεται η καργιολα εγω που πηγα και της εκανα καμακι..........." χαχαχαχαχαχχαχαα

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Δεν είναι κακό αυτό. Αλλά όταν βγαίνεις για να γνωρίσεις γκόμενες, η μπακουροπαρέα κάνει κακό.

Σαχλοδικαιολογίες.
Δε φταίει η μπακουροπαρέα που δε βρίσκουν γκόμενες αλλά τα άτομα που την απαρτίζουν.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σαχλοδικαιολογίες.
Δε φταίει η μπακουροπαρέα που δε βρίσκουν γκόμενες αλλά τα άτομα που την απαρτίζουν.

Και εσυ μπακουροπαρειτης - ψωλαριας μας βγηκες ρε λεοντα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom