Νέα

Οξεία μουνοδουλίαση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ghostrider
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 707
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
 Τι μας λες; Πριτς! Εγω είμαι εξυπνότερος από αυτόν τον λακαμά.

Εμένα δεν με βρήκαν ποτέ με ποιες πουτάνες κάνω σεξ, να μου βγάλουν τα απλυτα στη φόρα...

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Πως να σε βρουν να κανεις σεξ οταν παιζει να μην κανεις καν σεξ?  :-

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ή είστε ήρωας, ή βαριέσται αφόρητα. Δεν εξηγήται αλλιώς η ενδελεχής ενασχόληση σας.

Η μου αρεσει να διασκεδαζω το κοινο. Η βαρεμαρα επαιζε, ωστοσο  the time is over. τον τιτλο του ηρωα τον αποποιουμε παντως.
Καλο απογευμα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μερικοι βγαινουν εξω και νομιζουν με τις καφριλες τους οτι ξερουν να κινουνται. Παπαρια.

Απο το αποτελεσμα φαινονται ολα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.606
Πόντοι
25.467
Ολα εχουν να κανουν με την εξυπναδα... η εύρεση δουλειας... η κοινωνικοποιηση.... η ευρεση σωστης συντροφου τα παντα....

απλα καποιοι εχουν ξεχασει οτι ζουν μεσα σε μια κοινωνια η οποια εχει ορισμενους κανονες.

Ο Γ.Α. Παπανδρέου δηλαδή πρέπει να είναι ευφυέστατος...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
 Στήριξη με fibo retracement το 1,2606 και ανοδική αντίδραση τουλάχιστον για 120 πιπς μέχρι το 1,2730, για το ευρωδολάριο.

Buy stop στις short θέσεις στο 1,2750, stop loss στις hedging long θέσεις στο 1,2530

Οι long θέσεις ανοίγουν με αναλογία 35 λονγκ/65σορτ στο 2610

Καβλιάρηδες φορεξάκηδες όλου του κόσμου ενωθείτε.

με αγάπη .... ο ποδολάγνος φίλος σας.

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Άντε....  και καλά γαμήσια στις πουτάνες μετά....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τελοςπαντων εγω ειπα απλα την γνωμη μου... ο καθενας και η καθεμια μπορει να κανει οτι θελει... (αν δεν ειναι βολεμενοι με καποιο τροπο ή εχουν παραιτηθει).

Το θεμα ειναι πως υπαρχουν μερικα πραγματα που σε βελτιωνουν και σε βγαζουν μπροστα αμεσως σε συγκριση με καποια αλλα.... πχ στην οδηγηση αντι να πας να κατσεις πισω απο ενα κομβοι 4 αυτοκινητων στο φαναρι βγαζεις φλας και πας δεξια που ειναι αδειο μολις ανοιξει φαναρι θα φυγεις πιο γρηγορα απο τους πισω και θα εισαι μπροστα ασε τους μαλακες να περιμενουν σαν χανοι στο κομβοι. Και ομως δεν ειναι αυτονοητα ολα αυτα γιατι δεν τα κανουν ολοι. Το εχω προσεξει στο δρομο αυτο... Ετσι και σσε αλλα πραγματα μπορεις να βελτιωθεις.... πχ στις παρεες ειναι ασχημο να σε βλεπουν μονο με αγορια... δινεις στοχο. Οτι δικαιολογια και να βρεις του στυλ βγηκα να φαω στα γκουντυς με τα φιλαρακια μου κ να πουμε για την ΑΕΚ ή τον Γαυρο δεν το σωζεις.

Η γυναικα θα σε δει με αλλο ματι αμα δει οτι εχεις ηδη αλλες γυναικες μαζι σου στην παρεα , σε αποδεχονται.. κανουν κεφι την παρεα σου κτλπ κτλπ....

Τεσπα οποιος θελει καταλαβαινει  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και φυσικα πρεπει να ταμπελιαζεις (οταν εχεις δικιο) . Να ξερεις τι ειναι ο αλλος....

Αυτο με εχει σωσει 2 φορες στον δρομο.... τσεκαρα 2 μαλακες.... (περνουσαν λωριδες χωρις φλας) ... κολλαγανε πισω απο αλλα αμαξια... βριζανε.... οδηγουσαν σαν μεθυσμενοι κτλπ κτλπ... οποτε μια μερα που κρατησα 4πλη αποσταση απο εναν τετοιον γλιτωσα το σκοτωμα επειδη αυτος τρακαρε μπροστα.

Αν δεν τον ειχα παρει χαμπαρι οτι ειναι μαλακας απο πριν τωρα γαμησετα.... ακου εκει μην βαζεις ταμπελες... φυσικα και βαζεις.

Ετσι και με την παρεα αμα μπλεξεις με μαλακες την γαμησες. Πρεπει να ξερεις ο καθενας τι ειναι κ πως κινειται.... για να ξερεις ποιους επιλεγεις για παρεα και ποιους οχι.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.606
Πόντοι
25.467

Τι έγινε;

Τελειώσατε;

Μπράβο. Γρήγορος είσαστε σήμερα.

Κάντε τώρα ένα τσιγαράκι να χαλαρώσετε, πρίν μπείτε στο στρατόπεδο και αρχίσετε να διηγήστε στα υπόλοιπα φαντάρια, ότι όση ώρα ήσαστε έξω την περάσατε με γκόμενες...

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Τι έγινε;

Τελειώσατε;

Κάντε τώρα ένα τσιγαράκι να χαλαρώσετε, πρίν μπείτε στο στρατόπεδο και αρχίσετε να διηγήστε στα υπόλοιπα φαντάρια, ότι όση ώρα ήσαστε έξω την περάσατε με γκόμενες...

Οι χήρες με τα 5 ορφανά έχουν βαριαστενάξει.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τι έγινε;

Τελειώσατε;

Δεν ειμαι μαλακας να καπνιζω. Το εχω κοψει εδω και 3 χρονια

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.606
Πόντοι
25.467
  Οι χήρες με τα 5 ορφανά έχουν βαριαστενάξει.

Μακάρι. Θα είχε ξελαμπικάρει τουλάχιστον.

Το πληκτρολόγιο την πληρώνει την ζημιά.

Δεν ειμαι μαλακας να καπνιζω. Το εχω κοψει εδω και 3 χρονια

Λαμπρά. Πράξτε το ίδιο και με τον αυνανισμό.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Δεν είναι κακό αυτό. Αλλά όταν βγαίνεις για να γνωρίσεις γκόμενες, η μπακουροπαρέα κάνει κακό.

Εγώ ξέρω ένα πράγμα.. Αν είσαι καλός εμφανισιακά, σχετικά ματσωμένος έστω και με λεφτά του μπαμπά, ξέρεις να ψυχολογείς τα άτομα και πάνω από όλα είσαι θαρραλέος και βγαίνεις με άλλους 1-2 όμοιους δεν υπάρχει περίπτωση να μη γαμάς δυνατά μουνιά..
Και άσε τις παρέες γι αυτούς που τις χρειάζονται.. Είναι τραγικό να αναγκάζεσαι να κάνεις παρέα με άτομα που δεν γουστάρεις για να ρίξεις γκόμενα..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγώ ξέρω ένα πράγμα.. Αν είσαι καλός εμφανισιακά, σχετικά ματσωμένος έστω και με λεφτά του μπαμπά, ξέρεις να ψυχολογείς τα άτομα και πάνω από όλα είσαι θαρραλέος και βγαίνεις με άλλους 1-2 όμοιους δεν υπάρχει περίπτωση να μη γαμάς δυνατά μουνιά..
Και άσε τις παρέες γι αυτούς που τις χρειάζονται.. Είναι τραγικό να αναγκάζεσαι να κάνεις παρέα με άτομα που δεν γουστάρεις για να ρίξεις γκόμενα..

Eγω βαζω στοιχημα οτι δεν εχεις γαμησει ουτε μια ακομη και με τα λεφτα του μπαμπα
με τις ιδεες που εχεις εσυ και οι αλλοι 2 μπακουροι φιλοι σου.

Τραγικο ειναι να βγαινεις εξω με ολοκληρη ομαδα ψωλαραιων ... ακομη και σε κλαμπ να πας πορτα θα φας. Να υποθεσω οτι και εκει ειναι μαλακας ο πορτιερης ε? και οχι εσυ. ΠΟυ σε παιρνει χαμπαρι με την μια και δεν σε αφηνει καν να μπεις στο μαγαζι. Εκει γιατι δεν καθεσαι να αναλυσεις τις αποψεις σου και να του πεις οτι εχω βγει με τα φιλαρακια να μιλησω για την ΑΕΚ  :2funny:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
ρε φιλε εδω οι περισσοτεροι που ξερω κανουν παρεα με ατομα που δεν συμπαθουν μονο και μονο για να εχουν επικοινωνια

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μακάρι. Θα είχε ξελαμπικάρει τουλάχιστον.

Το πληκτρολόγιο την πληρώνει την ζημιά.

Λαμπρά. Πράξτε το ίδιο και με τον αυνανισμό.

Ποιο πληκτρολογιο μωρε καραγκιοζη που μιλας στον πληθυντικο εδω μεσα...
αρπαμενος εισαι.  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom