LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Και εσυ μπακουροπαρειτης μας βγηκες ρε λεοντα?
Όταν βρεις γκόμενα θα καταλάβεις την τεράστια αξία της μπακουροπαρέας και θα την αναπολείς αλλά θα είναι αργά
Και εσυ μπακουροπαρειτης μας βγηκες ρε λεοντα?
Ναι αλλά πάντα θα φαίνεται πιο ωραία η παρέα με τις γκόμενες.
εγω βλεπω οι περισσοτεροι κοινωνικοποιημενοι και νορμαλ γνωστοι μου
Όταν βρεις γκόμενα θα καταλάβεις την τεράστια αξία της μπακουροπαρέας και θα την αναπολείς αλλά θα είναι αργά
Εγωιστης ειναι ο φιλος... το μοναχικο καμακι του ταιριαζει καλυτερα.
εσυ ποσα χρονια εχεις να βρεις ?
τι διαολο ρε πουστη μου ολοι αντικοινωνικοι ειστε εδω μεσα?
σχεσεις με κοριτσια ουτε για αστειο? εστω και φιλικες... ενα γεια τι κανεις... παμε για καφε
Μα φυσικά και δεν το λέω για λόγους συναγωνισμού με τα άλλα αρσενικά της παρέας..Το λέω για το ότι κατά κανόνα θα φανείτε σαν τα ξελιγομένα αδέσποτα σκυλιά που περιμένουν έξω από την καντίνα να πέσει κάνα κομματάκι γύρος και τελικά δεν θα γαμήσει κανείς.
Παρέα μικτή με αγόρια και κορίτσια που λες μόνο στο καρουζέλ επιβίωνε. Αργά ή γρήγορα κάποιος θα φασωθεί με κάποια και χαλάει όλο το "φιλικό" περιβάλλον.
Μικτές παρέες βλέπεις συνήθως όταν είναι ζευγάρια.
Οπότε αυτά που "βλέπεις στους φίλους σου στο facebook" δεν είναι αληθινές παρέες και κρατάνε το πολύ για ένα μήνα.
Ναι εσυ ο αθωος δεν λες τιποτα μας επεισες τωρα....
που να δεις τι λενε οι γκομενες για αυτους που στηνονται στα κλαμπ να κανουν καμακι
σαν και εσενα .... αμα μαθαινες δεν θα ξανα εκανες ποτε
ασε δεν θα πω για να μην στο χαλασω.....
[size=70pt]οι πιρφοροι κατεστρεψαν τιν ελλαδα!!!![/size]Αλλος ενας αλαζονας.... δεν τον νοιαζει τι θα φαινεται.
σοβαρο επιχειρημα τωρα.... "δεν με νοιαζει τι θα φαινεται"
μαλακας.
Άμα είναι εμφανίσιμος δεν λένε τίποτα. Μην κρίνεις απ' τον εαυτό σου που όταν τις πλησιάζεις πάνε στην άλλη γωνιά του κλαμπ
[size=70pt]οι πιρφοροι κατεστρεψαν τιν ελλαδα!!!![/size]
Ωραια για να στο θεσω διαφορετικα... γιατι πολυ συζητησιμος ημουν και σε κακομαθα !!! Μαζι μου Σαββατο βραδυ εσυ μαζι με αλλους 4-5
γνωστους σου υπολογιστακηδες με μαλλια και γυαλια και φορμες δεν θα εβγαινες
δεν ξερω αν θα εφερνες καποια φιλη εστω και μπαζο... αλλα δεν θα υπηρχε περιπτωση
και λεγε τα δικα σου !!!!! Οποτε κανε τα κουμαντα σου.
Δεν μπορει η διπλανη παρεα να ειναι τιγκα στα μουνια κ τα αγορια μαζι κ εσυ να μου ερθεις κιλλερ για να κανεις καμακι ....ξεχασε τα αυτα !
Παρέα μικτή με αγόρια και κορίτσια που λες μόνο στο καρουζέλ επιβίωνε. Αργά ή γρήγορα κάποιος θα φασωθεί με κάποια και χαλάει όλο το "φιλικό" περιβάλλον.
Μικτές παρέες βλέπεις συνήθως όταν είναι ζευγάρια.
Οπότε αυτά που "βλέπεις στους φίλους σου στο facebook" δεν είναι αληθινές παρέες και κρατάνε το πολύ για ένα μήνα.
Άμα έχουν πλάκα τα παιδιά και δεν είναι κομπλεξικά σαν και σένα γιατί να μη βγω ρε φασόλια; Άμα ξέρω ότι θα περάσω καλά; Δηλαδή πρέπει ντε και καλά να ξέρω ότι θα γαμήσω για να περάσω καλά;
Να βγεις... να πατε για πιτσες. Και μετα σπιτι σου ή σπιτι του ή και καπου αλλου
που εχει βυσμα για το πλευστεησον .
Να βγεις... να πατε για πιτσες. Και μετα σπιτι σου ή σπιτι του ή και καπου αλλου
που εχει βυσμα για το πλευστεησον .
που να δεις τι λενε οι γκομενες για αυτους που στηνονται στα κλαμπ να κανουν καμακι
σαν και εσενα .... αμα μαθαινες δεν θα ξανα εκανες ποτε
ασε δεν θα πω για να μην στο χαλασω.....
Ντάξει, ή μιλάμε ή κλάνουμε