Νέα

Οξεία μουνοδουλίαση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ghostrider
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 707
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Και εσυ μπακουροπαρειτης μας βγηκες ρε λεοντα?

Όταν βρεις γκόμενα θα καταλάβεις την τεράστια αξία της μπακουροπαρέας και θα την αναπολείς αλλά θα είναι αργά  :cum:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αλλος ενας αλαζονας.... δεν τον νοιαζει τι θα φαινεται.

σοβαρο επιχειρημα τωρα.... "δεν με νοιαζει τι θα φαινεται"

μαλακας.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Όταν βρεις γκόμενα θα καταλάβεις την τεράστια αξία της μπακουροπαρέας και θα την αναπολείς αλλά θα είναι αργά  :cum:

εσυ ποσα χρονια εχεις να βρεις ?
τι διαολο ρε πουστη μου ολοι αντικοινωνικοι ειστε εδω μεσα?  :2funny:
σχεσεις με κοριτσια ουτε για αστειο? εστω και φιλικες... ενα γεια τι κανεις... παμε για καφε

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Εγωιστης ειναι ο φιλος... το μοναχικο καμακι του ταιριαζει καλυτερα.

Μα φυσικά και δεν το λέω για λόγους συναγωνισμού με τα άλλα αρσενικά της παρέας..Το λέω για το ότι κατά κανόνα θα φανείτε σαν τα ξελιγομένα αδέσποτα σκυλιά που περιμένουν έξω από την καντίνα να πέσει κάνα κομματάκι γύρος και τελικά δεν θα γαμήσει κανείς.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
εσυ ποσα χρονια εχεις να βρεις ?
τι διαολο ρε πουστη μου ολοι αντικοινωνικοι ειστε εδω μεσα?  :2funny:
σχεσεις με κοριτσια ουτε για αστειο? εστω και φιλικες... ενα γεια τι κανεις... παμε για καφε

Παρέα μικτή με αγόρια και κορίτσια που λες μόνο στο καρουζέλ επιβίωνε. Αργά ή γρήγορα κάποιος θα φασωθεί με κάποια και χαλάει όλο το "φιλικό" περιβάλλον.
Μικτές παρέες βλέπεις συνήθως όταν είναι ζευγάρια.
Οπότε αυτά που "βλέπεις στους φίλους σου στο facebook" δεν είναι αληθινές παρέες και κρατάνε το πολύ για ένα μήνα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μα φυσικά και δεν το λέω για λόγους συναγωνισμού με τα άλλα αρσενικά της παρέας..Το λέω για το ότι κατά κανόνα θα φανείτε σαν τα ξελιγομένα αδέσποτα σκυλιά που περιμένουν έξω από την καντίνα να πέσει κάνα κομματάκι γύρος και τελικά δεν θα γαμήσει κανείς.

Ναι εσυ ο αθωος δεν λες τιποτα μας επεισες τωρα....

που να δεις τι λενε οι γκομενες για αυτους που στηνονται στα κλαμπ να κανουν καμακι
σαν και εσενα .... αμα μαθαινες δεν θα ξανα εκανες ποτε  :2funny:

ασε δεν θα πω για να μην στο χαλασω.....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Παρέα μικτή με αγόρια και κορίτσια που λες μόνο στο καρουζέλ επιβίωνε. Αργά ή γρήγορα κάποιος θα φασωθεί με κάποια και χαλάει όλο το "φιλικό" περιβάλλον.
Οπότε αυτά που "βλέπεις στους φίλους σου στο facebook" δεν είναι αληθινές παρέες και κρατάνε το πολύ για ένα μήνα.

Ωραια για να στο θεσω διαφορετικα... γιατι πολυ συζητησιμος ημουν και σε κακομαθα !!! Μαζι μου Σαββατο βραδυ εσυ μαζι με αλλους 4-5
γνωστους σου υπολογιστακηδες με μαλλια και γυαλια και φορμες δεν θα εβγαινες  :grin:

δεν ξερω αν θα εφερνες καποια φιλη εστω και μπαζο... αλλα δεν θα υπηρχε περιπτωση
και λεγε τα δικα σου !!!!! Οποτε κανε τα κουμαντα σου.

Δεν μπορει η διπλανη παρεα να ειναι τιγκα στα μουνια κ τα αγορια μαζι κ εσυ να μου ερθεις κιλλερ για να κανεις καμακι ....ξεχασε τα αυτα !

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ναι εσυ ο αθωος δεν λες τιποτα μας επεισες τωρα....

που να δεις τι λενε οι γκομενες για αυτους που στηνονται στα κλαμπ να κανουν καμακι

Άμα είναι εμφανίσιμος δεν λένε τίποτα. Μην κρίνεις απ' τον εαυτό σου που όταν τις πλησιάζεις πάνε στην άλλη γωνιά του κλαμπ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Άμα είναι εμφανίσιμος δεν λένε τίποτα. Μην κρίνεις απ' τον εαυτό σου που όταν τις πλησιάζεις πάνε στην άλλη γωνιά του κλαμπ

Ναι ναι.... χαχαχαχαχα

καλα κρασια. Μοναδικος εμφανισημος εισαι εσυ στο κλαμπ
αλλοι δεν υπαρχουνε.... μαλακαααααααααααααα

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ωραια για να στο θεσω διαφορετικα... γιατι πολυ συζητησιμος ημουν και σε κακομαθα !!! Μαζι μου Σαββατο βραδυ εσυ μαζι με αλλους 4-5
γνωστους σου υπολογιστακηδες με μαλλια και γυαλια και φορμες δεν θα εβγαινες  :grin:

δεν ξερω αν θα εφερνες καποια φιλη εστω και μπαζο... αλλα δεν θα υπηρχε περιπτωση
και λεγε τα δικα σου !!!!! Οποτε κανε τα κουμαντα σου.

Δεν μπορει η διπλανη παρεα να ειναι τιγκα στα μουνια κ τα αγορια μαζι κ εσυ να μου ερθεις κιλλερ για να κανεις καμακι ....ξεχασε τα αυτα !

Άμα έχουν πλάκα τα παιδιά και δεν είναι κομπλεξικά σαν και σένα γιατί να μη βγω ρε φασόλια; Άμα ξέρω ότι θα περάσω καλά; Δηλαδή πρέπει ντε και καλά να ξέρω ότι θα γαμήσω για να περάσω καλά;

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16

:rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Άμα έχουν πλάκα τα παιδιά και δεν είναι κομπλεξικά σαν και σένα γιατί να μη βγω ρε φασόλια; Άμα ξέρω ότι θα περάσω καλά; Δηλαδή πρέπει ντε και καλά να ξέρω ότι θα γαμήσω για να περάσω καλά;

Να βγεις... να πατε για πιτσες. Και μετα σπιτι σου ή σπιτι του ή και καπου αλλου
που εχει βυσμα για το πλευστεησον .

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Να βγεις... να πατε για πιτσες. Και μετα σπιτι σου ή σπιτι του ή και καπου αλλου
που εχει βυσμα για το πλευστεησον .

Φίλε θα σου πω τι πιστεύω πως προδίδει πιο πολύ την αγαμία σου.. Πάντα μα πάντα ότι και αν αναφέρεις θα έχει απώτερω σκοπό να βγάλεις γκόμενα.. Να ξέρεις δείχνεις ότι το έχεις πολύ άχτι με αυτό το φανατισμό..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

τι λενε δασκαλε οι γκομενες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom