Νέα

Οξεία μουνοδουλίαση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ghostrider
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 707
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
G

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Για γκόμενες συζητούσαμε. Άμα θέλεις να βγεις μόνο με τους φίλους για χαβαλέ κάνε ότι γουστάρεις.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ντάξει, ή μιλάμε ή κλάνουμε

ΣΟυ ειπα την αποψη μου... θα βγεις με αυτους που λες 1-2 φορες....
διαφορετικα η παρεα πρεπει να εχει κοπελες... αν θες ντε και καλα να καμακωσεις μεινε στην ακρη
του τραπεζιου και χωσου σε καποια δεν σε εμποδιζει κανεις... ισα ισα εχεις και φοβερη δικαιολογια ...

"Συζητουσαμε κατι με τις φιλες μου εδω και εχουμε μια διαφωνια μπορεις να βοηθησεις λεγοντας την γνωμη σου? "

το ενα ειναι αυτο το αλλο ειναι οτι δεν βγαινεις για να πηδηξεις αλλα για να μαθαινεις τι παιζει με τις γυναικες... αμα δεν κανεις παρεα μαζι τους πως θα μαθεις να κινεισαι ?????

Και απο την μια εχω εσενα που λες τα δικα σου... τον αλλον που φοβαται μην του κλεψουμε τις φιλες αλλα ειμαστε εμεις οι ξελυγωμενοι κ εναν ακομη που εχει φαει σκαλωμα στον εγκεφαλο οτι οποιοςλεει γεια σε μια γκομενα ειναι πιρφορος.... σιγουρα αυτο δεν ειναι μιλαμε... κλανουμε ειναι εχεις δικιο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Φίλε θα σου πω τι πιστεύω πως προδίδει πιο πολύ την αγαμία σου.. Πάντα μα πάντα ότι και αν αναφέρεις θα έχει απώτερω σκοπό να βγάλεις γκόμενα.. Να ξέρεις δείχνεις ότι το έχεις πολύ άχτι με αυτό το φανατισμό..

Εγω την υποστηριζω την αποψη μου με επιχειρηματα φιλε... οχι με

"Εμενα ετσι μ αρεσει..."

...

"Δεν με νοιαζει τι θα πουνε οι αλλοι..."

Τραβα ζησε σε ενα βουνο τοτε αμα δεν σε νοιαζει και κατεβαζε γνωμικα σαν βασιλιας του κοσμου.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ολωνων ο απωτερος σκοπος ειναι να βρουν γκομενα.. ειτε το δειχνουν ειτε δεν το δειχνουν εκτος και αν ειναι πουστρακια... οποτε μην μου κανεις εμενα μαθηματα ανωτεροτητας γιατι σαν και εσενα γνωστος αρχικα μας το επαιζε οτι τις βλεπει φιλικα κ μετα λεει δεν γαμιεται θα χωθω και εγω...

ασε τωρα τις ανωτεροτητες... τις ξερουμε καλα  :P

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εγω την υποστηριζω την αποψη μου με επιχειρηματα φιλε... οχι με

"Εμενα ετσι μ αρεσει..."

ποια ειναι τα επιχειρηματα βρε κουνελακι? αφου δε γαμας. αυτο ειναι το μονο επιχειρημα.
αρα μας λες το 'εμενα ετσι μαρεσει' και δε το καταλαβαινεις κιολας  :crazy:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
ποια ειναι τα επιχειρηματα βρε κουνελακι? αφου δε γαμας. αυτο ειναι το μονο επιχειρημα.

éktora παραφέρεσε  :rolleyes:...΄άκου κουνελάkι  :rolleyes:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Λοπεζ ουτε εσυ γαμας... αλλα δεν το λεμε συχνα για να
μην το θυμασαι  :P

εγω ειπα κατι πολυ απλο... οτι αν δεν συναναστρεφεσαι με κοριτσια.... στην παρεα
τοτε δεν θα εχεις ποτε τοση οικειοτητα με αυτα οσο καποιος που συναναστρεφεται. Το να πας
να κανεις καμακι σε καποια δεν μου λεει κατι.... αλλο το καμακι των 10 λεπτων  ή οσο κανει να φας το Χ και αλλο να εισαι με την αλλη 2-3 ωρες και παραπανω ολο το βραδυ κ να μιλατε.

Μαλλον ουτε εσυ μπορεις να με καταλαβεις γιατι δεν εχεις κοριτσια στην παρεα σου.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τελοςπαντων πολυ το συζητησαμε. Το παν ειναι να βρουμε γυναικες φιλες..... και φυσικα να αποφυγουμε αυτους που δεν θελουν η παρεα να γινει μεικτη επειδη εχουν καποια θεματακια με αυτο.

θα μας τροφοδοτουν μετα για πολυ καιρο οι φιλες  :P το καμακι απο μονο του ειναι μια πιπα και ολοκληρη
τσαμπα το αγχος , η προσπαθεια και δεν εχεις και εγγυημενο αποτελεσμα....  :grin:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
:rolleyes: πούσε ρε βέλβυ να δείς τί χανεις ? :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Λοπεζ ουτε εσυ γαμας... αλλα δεν το λεμε συχνα για να
μην το θυμασαι  :P

εγω ειπα κατι πολυ απλο... οτι αν δεν συναναστρεφεσαι με κοριτσια.... στην παρεα
τοτε δεν θα εχεις ποτε τοση οικειοτητα με αυτα οσο καποιος που συναναστρεφεται. Το να πας
να κανεις καμακι σε καποια δεν μου λεει κατι.... αλλο το καμακι των 10 λεπτων  ή οσο κανει να φας το Χ και αλλο να εισαι με την αλλη 2-3 ωρες και παραπανω ολο το βραδυ κ να μιλατε.

Μαλλον ουτε εσυ μπορεις να με καταλαβεις γιατι δεν εχεις κοριτσια στην παρεα σου.

ουτε εγω?  :2funny: λοιπον επιβεβαιωνεις οτι δε γαμας και λες θεωριες. οχι δικες σου, παιρνεις οτι γραφω τα ραβεις και τα σερβιρεις για δικα σου παλιοφραουλιτσα.
δε κανουν ετσι τα καλα παιδακια  :s&m_1:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
το καμακι απο μονο του ειναι μια πιπα και ολοκληρη
τσαμπα το αγχος , η προσπαθεια και δεν εχεις και εγγυημενο αποτελεσμα....  :grin:

Σταθερός στις απόψεις σου όπως πάντα. Του χρόνου τέτοια εποχή μπορεί και να γουστάρεις άντρες

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ολωνων ο απωτερος σκοπος ειναι να βρουν γκομενα.. ειτε το δειχνουν ειτε δεν το δειχνουν εκτος και αν ειναι πουστρακια... οποτε μην μου κανεις εμενα μαθηματα ανωτεροτητας γιατι σαν και εσενα γνωστος αρχικα μας το επαιζε οτι τις βλεπει φιλικα κ μετα λεει δεν γαμιεται θα χωθω και εγω...

ασε τωρα τις ανωτεροτητες... τις ξερουμε καλα  :P

Τι φιλικά ρε αυτό κατάλαβες? Πάρα πολύ σπάνια να δω γυναίκα φιλικά.. Είτε θα γουστάρω είτε θα με αφήνει παντελώς αδιάφορο και θα ακολουθώ τα τυπικά μιλώντας κόσμια όπως θα έκανα με το κάθε καθωσπρέπει άτομο ανεξαρτήτως φύλου.
Εσύ πιθανόν δεν έχεις κάποιο φίλο ή δεν έχεις ενδιαφέροντα τα οποία μπορείς να μοιραστείς και να συζητήσεις μόνο με άνδρες φίλους.. όταν βγαίνεις με φίλους βγαίνεις με φίλους.. όταν βγαίνεις με γυναίκες βγαίνεις με γυναίκες.. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο όπως θέλεις να μας περάσεις εσύ..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σταθερός στις απόψεις σου όπως πάντα. Του χρόνου τέτοια εποχή μπορεί και να γουστάρεις άντρες

ΛΙΟΝ7 προσεχε καλα γιατι κινδυνευεις να γινεις γκεουλας... μαζι με τον λοπεζ
ποσο καιρο εχετε να αγγιξετε γκομενα?  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τι φιλικά ρε αυτό κατάλαβες? Πάρα πολύ σπάνια να δω γυναίκα φιλικά.. Είτε θα γουστάρω είτε θα με αφήνει παντελώς αδιάφορο και θα ακολουθώ τα τυπικά μιλώντας κόσμια όπως θα έκανα με το κάθε καθωσπρέπει άτομο ανεξαρτήτως φύλου.
Εσύ πιθανόν δεν έχεις κάποιο φίλο ή δεν έχεις ενδιαφέροντα τα οποία μπορείς να μοιραστείς και να συζητήσεις μόνο με άνδρες φίλους.. όταν βγαίνεις με φίλους βγαίνεις με φίλους.. όταν βγαίνεις με γυναίκες βγαίνεις με γυναίκες.. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο όπως θέλεις να μας περάσεις εσύ..

Καλα λεγε οτι θες χεστηκα.

Τον υμνο του μπακουρου θα τον τραγουδας ακομη για καιρο  :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ΛΙΟΝ7 προσεχε καλα γιατι κινδυνευεις να γινεις γκεουλας... μαζι με τον λοπεζ
ποσο καιρο εχετε να αγγιξετε γκομενα?  :P

φραουλιτσα νασαι σιγουρος οτι αγγιζω γκομενα πιο συχνα αποτι αγγιζεις σουβλακι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
φραουλιτσα νασαι σιγουρος οτι αγγιζω γκομενα πιο συχνα αποτι αγγιζεις σουβλακι.

Λοπεζ κατσε γιατι δεν καταλαβες.... δεν εννοω να τις αγγιζεις
απο την οθονη του υπολογιστη σου.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom