Ghostrider
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2006
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1
Για γκόμενες συζητούσαμε. Άμα θέλεις να βγεις μόνο με τους φίλους για χαβαλέ κάνε ότι γουστάρεις.
Ντάξει, ή μιλάμε ή κλάνουμε
Φίλε θα σου πω τι πιστεύω πως προδίδει πιο πολύ την αγαμία σου.. Πάντα μα πάντα ότι και αν αναφέρεις θα έχει απώτερω σκοπό να βγάλεις γκόμενα.. Να ξέρεις δείχνεις ότι το έχεις πολύ άχτι με αυτό το φανατισμό..
Εγω την υποστηριζω την αποψη μου με επιχειρηματα φιλε... οχι με
"Εμενα ετσι μ αρεσει..."
ποια ειναι τα επιχειρηματα βρε κουνελακι? αφου δε γαμας. αυτο ειναι το μονο επιχειρημα.
αρα μας λες το 'εμενα ετσι μαρεσει' και δε το καταλαβαινεις κιολας
ποια ειναι τα επιχειρηματα βρε κουνελακι? αφου δε γαμας. αυτο ειναι το μονο επιχειρημα.
αρα μας λες το 'εμενα ετσι μαρεσει' και δε το καταλαβαινεις κιολας
Λοπεζ ουτε εσυ γαμας... αλλα δεν το λεμε συχνα για να
μην το θυμασαι
εγω ειπα κατι πολυ απλο... οτι αν δεν συναναστρεφεσαι με κοριτσια.... στην παρεα
τοτε δεν θα εχεις ποτε τοση οικειοτητα με αυτα οσο καποιος που συναναστρεφεται. Το να πας
να κανεις καμακι σε καποια δεν μου λεει κατι.... αλλο το καμακι των 10 λεπτων ή οσο κανει να φας το Χ και αλλο να εισαι με την αλλη 2-3 ωρες και παραπανω ολο το βραδυ κ να μιλατε.
Μαλλον ουτε εσυ μπορεις να με καταλαβεις γιατι δεν εχεις κοριτσια στην παρεα σου.
éktora παραφέρεσε ...΄άκου κουνελάkι
το καμακι απο μονο του ειναι μια πιπα και ολοκληρη
τσαμπα το αγχος , η προσπαθεια και δεν εχεις και εγγυημενο αποτελεσμα....
Ολωνων ο απωτερος σκοπος ειναι να βρουν γκομενα.. ειτε το δειχνουν ειτε δεν το δειχνουν εκτος και αν ειναι πουστρακια... οποτε μην μου κανεις εμενα μαθηματα ανωτεροτητας γιατι σαν και εσενα γνωστος αρχικα μας το επαιζε οτι τις βλεπει φιλικα κ μετα λεει δεν γαμιεται θα χωθω και εγω...
ασε τωρα τις ανωτεροτητες... τις ξερουμε καλα
Σταθερός στις απόψεις σου όπως πάντα. Του χρόνου τέτοια εποχή μπορεί και να γουστάρεις άντρες
Σταθερός στις απόψεις σου όπως πάντα. Του χρόνου τέτοια εποχή μπορεί και να γουστάρεις άντρες
Τι φιλικά ρε αυτό κατάλαβες? Πάρα πολύ σπάνια να δω γυναίκα φιλικά.. Είτε θα γουστάρω είτε θα με αφήνει παντελώς αδιάφορο και θα ακολουθώ τα τυπικά μιλώντας κόσμια όπως θα έκανα με το κάθε καθωσπρέπει άτομο ανεξαρτήτως φύλου.
Εσύ πιθανόν δεν έχεις κάποιο φίλο ή δεν έχεις ενδιαφέροντα τα οποία μπορείς να μοιραστείς και να συζητήσεις μόνο με άνδρες φίλους.. όταν βγαίνεις με φίλους βγαίνεις με φίλους.. όταν βγαίνεις με γυναίκες βγαίνεις με γυναίκες.. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο όπως θέλεις να μας περάσεις εσύ..
ΛΙΟΝ7 προσεχε καλα γιατι κινδυνευεις να γινεις γκεουλας... μαζι με τον λοπεζ
ποσο καιρο εχετε να αγγιξετε γκομενα?
φραουλιτσα νασαι σιγουρος οτι αγγιζω γκομενα πιο συχνα αποτι αγγιζεις σουβλακι.
Λοπεζ κατσε γιατι δεν καταλαβες.... δεν εννοω να τις αγγιζεις
απο την οθονη του υπολογιστη σου.....
πιρφοροσ μια φορα για παντα πιρφοροσ!!!Λοπεζ κατσε γιατι δεν καταλαβες.... δεν εννοω να τις αγγιζεις
απο την οθονη του υπολογιστη σου.....