erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
τσιμπουκι εσυ...πεταγεσαι εκει που δεν σε σπερνουν
σε λυπαμαι
ασ'τον τρελό στην τρέλα του ρεσε λυπαμαι
βαριεμαι εννοω φιλε να εχω καποιες γκομενες που αναγκαστικα θα βγαινω με τις ιδιες κ με τις ιδιες για να τις χρησιμοποιησω αποκλειστικα κ μονο σαν δολωματα...το κανουν πολυ αυτο..καθε βδομαδα εχουν εναν πυρηνα απο ψωλοφιλεναδες κ βγαινουν συνεχως με τις ιδιες μηπως κ γνωρισουν κ αλλες...εγω προτιμω να βασιστω στις δικες μου δυναμεις κ οχι στα δεκανικια της εκαστοτε γκομενας-φιλης...παμε για καινουργια με αλλα λογια...με γκομενες τσουρμο θα βγω αν με καλεσει καποια στην παρεα της η αν οργανωσω κατι μια γιορτη,γεννεθλια...εκει αναγκαστικα θα φωναξεις γυναικες...αντε να πιω κανα καφε με μια γυναικοπαρεα...αλλα οχι καθε βδομαδα θα χω μπαστακα διπλα μου την καθε χαζογμομενα επειδη διαφορετικα δεν μπορω να βρω μουνι
εγω δεν καταλαβαινω γιατι να βγαινουν οι μεν γυναικοπαρεα 10 ατομα και οι δε ψωλαρια 10 ατομα.
αντικοινωνικοτητα δειχνει αυτο με ατομα του αντιθετου φυλλου.
Ναι αρκει μετα να μην μας ζαλιζουν τα αρχιδια
οτι ειναι χωρις γκομενα. Οκ?
Βγες οπως θες κανενα προβλημα... μετα ομως δεν θα παραπονιεσαι.
Για μενα ειναι ανιτκοινωνικοτητα ποαντως αυτο.....
Γυναικες και αντρες που βγαινουν μονοι τους.... εχουν προβλημα επικοινωνιας με το αντιθετο φυλλο
αν συνεχιζεται αυτο
Καλα ρε αγορι μου εσυ οτι κανεις , εχει σαν σκοπο να βρεις γυναικα? Αλλα πραγματα δεν υπαρχουν στη ζωη?
ΚΟιτα αυτο ειναι καλυτερα να το ρωτησεις σε καποιον φιλο σου
που έχει φαει μια περιουσια στις ιεροδουλες.
Διψάει για φλόκια.
Εκλιπαρεί να την πιτσιλίσουν.
Αν σε ενδιαφέρει το συγκεκριμένο είδος γκόμενας
έχε την υπόψη σου.
Καλα ρε αγορι μου εσυ οτι κανεις , εχει σαν σκοπο να βρεις γυναικα? Αλλα πραγματα δεν υπαρχουν στη ζωη?
ΚΟιτα αυτο ειναι καλυτερα να το ρωτησεις σε καποιον φιλο σου
που έχει φαει μια περιουσια στις ιεροδουλες.
Chevalier πες μου ποσα λεφτα εχεις φαει στις γυναικες
και θα σου πω εγω μετα ποιος δεν εχει τιποτα πιο σοβαρο να κανει στην ζωη του
απο το να ψαχνει μουνια
αυτες που βαζεις ειναι σαν
Eλαχιστα. Πολυ λιγα.
Οσοι στελνετε πμ στην εριναλ με σκοπο να την γνωρισετε να ξερετε ειναι η πιο ακαταλληλη εποχη....
δεν ψαχνεται
ναι εσυ χαρηκες που σε καλυψε ο αγαμητος σπερμινειτορ που απο την μια ζητα ραντευα στα πμ και απο την αλλη κραζει τους φιλους που εχουν γκομενα