Νέα

Οξεία μουνοδουλίαση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ghostrider
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 707
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οι περισσότεροι ψάχνουν παρέες για να αποφύγουν τη μοναξιά.

Εμεις το εχουμε ξεπερασει αυτο το σταδιο ευτυχως.....
Εγω παντως την αποψη μου δεν την αλλαζω γιατι ειμαι σιγουρος οτι δουλευει στην πραξη....

ΜΙα σωστη παρεα μεσα σε λιγο καιρο σε βγαζει ανετα στο ξεφωτο .... παρεες εκει εξω υπαρχουν πολλες
να ψαξει καποιος και να διαλεξει.... αν τωρα παραμενει σε μια χωρις να τον ευνοει τιποτα για μενα κανει μαλακια.... κρατα μεν τους φιλους σου αν ειναι οντως στενοι αλλα παιξε και προς οφελος σου.

Τωρα ενταξει τι φιλη ηταν ακριβως εκεινη που σκεφτοταν να σε εκμεταλευτει αυτο δεν θες να το αναλυσω... χαζος δεν ειμαι βλεπω τι κανει ο αλλος.

ΜΙα χαρα θα την κλασω αμα βρω κατι καλυτερο..... μενει στον παγκο !!!!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
...αν και μερικές φορές σε οδηγεί σε αυτόν.

αυτα ειναι κολπα ζορικα που κανουν στις ινδιες. Μου αρεσου οι κινκιες αλλα δεν την βρισκω με τοσο εξτριμ φασεις. θελω να ζω για να πηδιεμαι ανετως και αρκουντως  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δεν νομιζω, εξαλλου εδω μεσα παρεουλα κανεις μιλωντας

Γιατι ποιος σου ειπε οτι το ιντερνετ δεν ειναι μαλακια?
τα μεσα κοινωνικη δικτυωσης γενικοτερα. Εγω το φβ το χρησιμοποιω μονο σαν ρουφιανο
να βλεπω τι γραφει ο καθενας κτλπ... οπως το χρησιμοποιουν κ αλλοι για μενα φυσικα.

Κατα τα αλλα... τον χρονο που δαπανας μπορεις να τον χρησιμοποιησεις πολυ καλυτερα
και να βγαλεις γκομενα ή γκομενο για σενα πχ.... ή και οτιδηποτε αλλο εχει νοημα και ειναι οφελιμο για εναν νορμαλ τυπο.

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
ποτε δεν μ'αρεσαν οι τσουρμο αναμικτες παρεες με αντρες κ κοπελες εκτος αν παιζει κατι μεταξυ τους...ξερω πολλους που βγαινουν ετσι κ τι καταλαβαινουν...?κανεις δεν πηδαει τις γκομενες της παρεας συνηθως...απλα βγαινουν κ μαλακιζονται...τι ειναι αυτα τα κακομοιρικα?αυτα ειναι για τις λουλουδες!οι σωστες παρεες ειναι οι αντρικες...μεχρι 3 ατομα...κ ειναι killer...κινουνται μεθοδικα κ αποτελεσματικα χωρις να εχουν πανω τους το στιγμα του πεινασμενου μπακουρου...κ φυσικα ολοι δουλευουν για ολους...αποκλειονται οι παρτακηδες που αν τυχον χτυπησουν μουνι απομονωνονται κ μαμουνιαζουν σε μια γωνια μονοι τους

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.555
Πόντοι
25.467
...αν και μερικές φορές σε οδηγεί σε αυτόν.

Πάντα ήθελα να πεθάνω ανάμεσα στα μπούτια της Λετίτσια Κάστα. Αντ΄ αυτού πήγα από πέσιμο. (Είχα χεστεί πριν και γλύστρισα στα περιττώματα μου).

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
αυτα ειναι κολπα ζορικα που κανουν στις ινδιες. Μου αρεσου οι κινκιες αλλα δεν την βρισκω με τοσο εξτριμ φασεις. θελω να ζω για να πηδιεμαι ανετως και αρκουντως  :grin:

θα κλείσω με ένα συμπέρασμα ...φιλοσοφικό:
Ζεις για να πηδιέσαι και πηδιέσαι για να ζείς.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
sperminator_tx χαχαχαχα ναι.

Βγαινεις εσυ με αλλους 3 μαλακες και δεν σε νιωθει η αλλη μπακουρι

περιμενει να πας να της εξηγησεις οτι δεν εισαι... χαχαχα ακου τι γραφει !!!!

Τουλαχιστον με γκομενες μαζι θα μιλησεις... και λιγο θα μαθεις πως σκεφτονται κτλπ
με τους αντρες τι θα κανεις? συνεχεια? και τι killer το καμακι εχει πεθανει.

Δεν ξερετε να δικτυωθειτε οι περισσοτεροι για αυτο ειστε χωρις γκομενες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Παρεες που δεν εχουν γυναικες μεσα δειχνουν κατι υποπτο...

μηπως ειστε αντικοινωνικοι με τις γυναικες? Δεν καταφερατε να πεισετε ουτε μια φιλη
να ερθει μαζι σας και περιμενετε να ριξετε την γκομενα που καθεται απεναντι στο μπαρ?

Φρουδες φιλοδοξιες φαντασμένων....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Γιατι ποιος σου ειπε οτι το ιντερνετ δεν ειναι μαλακια?
τα μεσα κοινωνικη δικτυωσης γενικοτερα. Εγω το φβ το χρησιμοποιω μονο σαν ρουφιανο
να βλεπω τι γραφει ο καθενας κτλπ... οπως το χρησιμοποιουν κ αλλοι για μενα φυσικα.

Κατα τα αλλα... τον χρονο που δαπανας μπορεις να τον χρησιμοποιησεις πολυ καλυτερα
και να βγαλεις γκομενα ή γκομενο για σενα πχ.... ή και οτιδηποτε αλλο εχει νοημα και ειναι οφελιμο για εναν νορμαλ τυπο.

δεν μπαινουν ολοι στα μεσα κοινωνικης δικτυωσης για να γαμησουν η να βρουν γκομενα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν εχεις ελπιδες να ριξεις γκομενα.... οταν βγαινεις με αγορια....

αν δεν εχει ουτε μια γυναικα η παρεα .... γαμησετα. ΨΩλαρια - αρχιδοκαμπος... αποτυχιες.

ΜΙσες δουλειες.... πως θα ιντριγκαρεις την φιλη να γαμηθει μαζι σου αμα δεν δει οτι η θεση της
δεν ειναι σιγουρη? και οτι ψαχνεσαι και αλλου... δεν ξερετε να κινηθειτε... μετα σας φταινε οι γυναικες !

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
τα εχω κανει ολα μαγκα μου μην βιαζεσαι να μιλησεις...κ με γκομενες αναμεικτα εχω βγει κ με πουστηδες κ με λεσβιες κ με πρεζακια κ με ο,τι θες...το συμπερασμα για μενα εινα αυτο...σε οποιον αρεσει...δεν μιλαμε για παραδοσιακο καμακι τυπου σταθη ψαλτη,αλλα για επιστημονικο καμακι προσαρμοσμενο στα νεα δεδομενα κ δεν μιλαμε για αντροπαρεες που κανουν καφριλες...ειπα αν προσεξες "κινουνται μεθοδικα"...μια τετοια παρεα ακομα κ αν ειναι αντρες δεν δινουν τον στοχο του μπακουρου...δεν μιλαμε για μπακουρους που μυριζει η αναπνοη τους γκομενοπεινα...φορας την κουστουμια σου,πας στα σωστα στεκια που γνωριζεις την μπαρα,εχεις γεματη την πορτοφολα-δεν χωρανε καρμοιριες σε αυτα-εξοπλιζεσαι με το καταλληλο μπλα μπλα κ κανεις παιχνιδι...δεν θα βγεις χαμενος

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εσυ δεν ψαχνεις αντρα ε? το χεις ταξει στον θεο?  :P

χθες μπολ μας εκανε μαθημα στο γυμναστηριο ενα φετονι δασκαλος κολαστηκα και ασε που τσιλιμπουρδιζε κιολας ο ατιμουτσικος  :2funny:

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Πάντα ήθελα να πεθάνω ανάμεσα στα μπούτια της Λετίτσια Κάστα. Αντ΄ αυτού πήγα από πέσιμο. (Είχα χεστεί πριν και γλύστρισα στα περιττώματα μου).

Πρέπει να ρυθμίσεις την ακράτεια σου και μετά να οριοθετήσεις τους στόχους σου.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τα εχω κανει ολα μαγκα μου μην βιαζεσαι να μιλησεις...κ με γκομενες αναμεικτα εχω βγει κ με πουστηδες κ με λεσβιες κ με πρεζακια κ με ο,τι θες...το συμπερασμα για μενα εινα αυτο...σε οποιον αρεσει...δεν μιλαμε για παραδοσιακο καμακι τυπου σταθη ψαλτη,αλλα για επιστημονικο καμακι προσαρμοσμενο στα νεα δεδομενα κ δεν μιλαμε για αντροπαρεες που κανουν καφριλες...ειπα αν προσεξες "κινουνται μεθοδικα"...μια τετοια παρεα ακομα κ αν ειναι αντρες δεν δινουν τον στοχο του μπακουρου...δεν μιλαμε για μπακουρους που μυριζει η αναπνοη τους γκομενοπεινα...φορας την κουστουμια σου,πας στα σωστα στεκια που γνωριζεις την μπαρα,εχεις γεματη την πορτοφολα-δεν χωρανε καρμοιριες σε αυτα-εξοπλιζεσαι με το καταλληλο μπλα μπλα κ κανεις παιχνιδι...δεν θα βγεις χαμενος

Κοιτα .... καλα ολα αυτα που μου λες. Αλλα εφοσον εισαι τοσο κιλλερ εσυ ή καποιος αλλος απο την παρεα πως γινεται ακριβως να μην έχει η παρεα σας ουτε μια γυναικα? ΜΗπως οταν τις γνωριζεις εχεις κακο χαρακτηρα και δεν μπορεις να τις κρατησεις? Εγω σε ρωταω συγκεκριμενα γιατι δεν φερνεις γυναικες στην παρεα εφοσον τις γνωριζεις απο το καμακι. Μηπως φοβασαι μην στις φαει ο φιλος σου?

@εριναλ  :P ε αυτο λεμε... αντι να μεινεις να μαλακιστεις στο φβ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom