erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Οι περισσότεροι ψάχνουν παρέες για να αποφύγουν τη μοναξιά.
και το σεξ γινεται απο φοβο για το θανατο μιας και πιασαμε τις φιλοσοφιες
Εμεις το εχουμε ξεπερασει αυτο το σταδιο ευτυχως.....
και το σεξ γινεται απο φοβο για το θανατο ...
...αν και μερικές φορές σε οδηγεί σε αυτόν.
δεν νομιζω, εξαλλου εδω μεσα παρεουλα κανεις μιλωντας
...αν και μερικές φορές σε οδηγεί σε αυτόν.
αυτα ειναι κολπα ζορικα που κανουν στις ινδιες. Μου αρεσου οι κινκιες αλλα δεν την βρισκω με τοσο εξτριμ φασεις. θελω να ζω για να πηδιεμαι ανετως και αρκουντως
Γιατι ποιος σου ειπε οτι το ιντερνετ δεν ειναι μαλακια?
τα μεσα κοινωνικη δικτυωσης γενικοτερα. Εγω το φβ το χρησιμοποιω μονο σαν ρουφιανο
να βλεπω τι γραφει ο καθενας κτλπ... οπως το χρησιμοποιουν κ αλλοι για μενα φυσικα.
Κατα τα αλλα... τον χρονο που δαπανας μπορεις να τον χρησιμοποιησεις πολυ καλυτερα
και να βγαλεις γκομενα ή γκομενο για σενα πχ.... ή και οτιδηποτε αλλο εχει νοημα και ειναι οφελιμο για εναν νορμαλ τυπο.
δεν μπαινουν ολοι στα μεσα κοινωνικης δικτυωσης για να γαμησουν η να βρουν γκομενα
θα κλείσω με ένα συμπέρασμα ...φιλοσοφικό:
Ζεις για να πηδιέσαι και πηδιέσαι για να ζείς.
Εσυ δεν ψαχνεις αντρα ε? το χεις ταξει στον θεο?
Πάντα ήθελα να πεθάνω ανάμεσα στα μπούτια της Λετίτσια Κάστα. Αντ΄ αυτού πήγα από πέσιμο. (Είχα χεστεί πριν και γλύστρισα στα περιττώματα μου).
τα εχω κανει ολα μαγκα μου μην βιαζεσαι να μιλησεις...κ με γκομενες αναμεικτα εχω βγει κ με πουστηδες κ με λεσβιες κ με πρεζακια κ με ο,τι θες...το συμπερασμα για μενα εινα αυτο...σε οποιον αρεσει...δεν μιλαμε για παραδοσιακο καμακι τυπου σταθη ψαλτη,αλλα για επιστημονικο καμακι προσαρμοσμενο στα νεα δεδομενα κ δεν μιλαμε για αντροπαρεες που κανουν καφριλες...ειπα αν προσεξες "κινουνται μεθοδικα"...μια τετοια παρεα ακομα κ αν ειναι αντρες δεν δινουν τον στοχο του μπακουρου...δεν μιλαμε για μπακουρους που μυριζει η αναπνοη τους γκομενοπεινα...φορας την κουστουμια σου,πας στα σωστα στεκια που γνωριζεις την μπαρα,εχεις γεματη την πορτοφολα-δεν χωρανε καρμοιριες σε αυτα-εξοπλιζεσαι με το καταλληλο μπλα μπλα κ κανεις παιχνιδι...δεν θα βγεις χαμενος
εχεις γεματη την πορτοφολα-...δεν θα βγεις χαμενος